Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.11.2015 05:26 - Руски джет свален от натовски ахмак. Пророчеството на Ванга, че III-та св, война ще започне от Сирия е на път да се сбъдне
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 2282 Коментари: 3 Гласове:
7

Последна промяна: 25.11.2015 09:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
   Анонимен източник на майчин език, но с руски акцент е уведомил вчера телевизионните турски екипи за мястото на събитие в Туркия, където ще бъде свален руски джет и то е надлежно докюментирано за Хисторито.

Няма друго научно обяснение на български за видеото заснето от Haberturk TV за падането на руския самолет извършващ редовни бомбандировки над Младо Исламската Републикао.

Чува се тътен и приличащият на  комета с опашка от оранжев пламък и бяло-сив пушек   Су-24 изчезва от погледа за няколко секунди в планинския склон и се появяват кълба от гъст черен дим. Видеото показва и нещо друго:  белите парашути на катапултиралите от самолета двама руски пилота.   Единият пилот е загинал, а другият е в неизвестност, когато късно вчера руския джет бе свален от натовски изстребители в небето на Сирия. При последвалата спасителна операция на руснаците  изпратените два хеликоптера са били обстрелян от земята и една от увредените машини не е могла да кацне, като раненият пилот е успял да избяга, но е бил убит десантчик на нея.
    Турските военни предоставят полета на руския Su-24 с радарни изображения, които се появяват, на които засекунди сваленият самолет навлиза в стърчаща в Сирия турска територия на турската провинция Хатай . 
  Според Москва обаче, сваленият Su-24 не е нарушило турското въздушно пространство, а е летял през цялото време над Сирия, добавяйки, че това се подкрепя "обективните данни за мониторинга на събитията".   Министерството на отбраната твърди, че ракетата свалила самолета,  е изстреляна от земята и допълва, че самолетът е летял на височина от 6000 метра. Военен анализатор отиде още по-далеч, като заяви, че турските терористи  са използвали украински ракети земя-въздух, за да стреля на самолета надолу по заповед на Вашингтон.    Руското министерство на отбраната заяви на своя уебсайт, че счита  "действията на ВВС на Туркия, като неприятелски акт", добавяйки, че то "подготвя комплекс от мерки, насочени да отвърнат на такива инциденти".

  „Третата световна ке почне от Сирия! ” – пророкува Ванга. Според пророчицата, глобален конфликт, започнал в Сирия през 21 век, ще доведе до използване на супер (ядрено ?) оръжие и започване на Трета св. война.  Според нея България няма да бъде засегната пряко, но като започне войната мнозина ще бягат от бойното поле и ще искат убежище у нас, като за да се спаси България трябва да  затвори границите си.   Това директно насочва за война на доктринална ненационална основа и предпазване на България не от физическо унищожение, а опасността идва от мнозинството от бягащите  от района на военните действия, който район ще бъде обезбълбахен и за целта Бългрия трябва да остане чиста за да не и изгорят юргана заради бълхите, т.е. това ще бъде война срещу неподходщаза световния мир доктрина и за да оцелее България не трябва да застава от грешната страна на обувките на Историята.
Дали пророчеството не се е задействувало?  С жертва на анадолския си кон, янките направиха отчаян опит да се върнат в играта и поставиха Туркия на пангара, с което свърши едноизмерността на конфликта.
  Ситуацията  е уин уин и за САЩ, защото след включването на Франция, загубилите позициите си в региона след предателството на Туркия в иракската война янки са на път да бъдат изключени в преразпределянето на нефта, но сега с един куршум убиват два заека- връщат си го тъпкано на Туркия и оставят на други да вадят горещите кестени от района и създават държави, за което обаче, желаещи не липсват. 
  Сега стана ясно и защо миналата седмица Русия и Армения подписаха военно споразумение, а Израел от месеци са сериозен партньор на Русия в борбата и срещу терористичните държави, към които президента Путин, в запис от преди атаката, късно снощи в предаване на живо по телевидението причисли и Туркия.   Освобождението на Кипър от една страна и на Кюрдистан от друга от турските терористи е въпрос, ако не на седмици, то на самите тях.  



Гласувай:
7



1. pando - Свобода за Кипър
25.11.2015 21:14
Стига турско/османско/ робство!Режимът на Ердоган,подкрепян от ФАЩ е към края си.
цитирай
2. syrmaepon - Е, ако Ердоган падне, това е добре за ...
26.11.2015 09:45
Е, ако Ердоган падне, това е добре за нас, стига след него да дойде нещо добро. Защото се нагледахме и на обратни примери.
цитирай
3. syrmaepon - Алгафари веднъж рече, че Ванга к...
26.11.2015 09:47
Алгафари веднъж рече, че Ванга казала "когато Сирия падне ще се оправим". Въобще думите на Ванга постоянно приемат всякакви интерпретации, че вече не знам като чета нещо казала ли го е или не )))) ще искам вече точен източник. )
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3865534
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930