Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.12.2015 06:52 - Как вождът и учителят на българския народ Георги Димитров бе сразен от Св Никола и страната му спасена от комунизъма
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 1892 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 13.12.2015 12:52

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 Тогава от севера, Скитският цар решил да изпрати в страната на мизите своя зачервен (от пиене ) комис, за да установи с малко, но завинаги комунистическото робство над българите.
 
Мълвата за това небогуугодно дело достигнала до ушите на светеца христолюбивия св Никола, покровителят на банкерите , .

Установяването на безлихвен комунистически строй и равенсттво на българите с тези от ж.род, както и другите проповядвани нечеловечески и видно от липсата им в Светите писания антихристиянски еретични догми за безплатно образование и медицинско обслужване , като във времената на цар Симеон Мизиец заслужено разгневила христолюбивия св Никола, покровителят на банкерите и затова още щом като в Одеса на кораба се качил вожда и учителят на бг Г Д и отплавал към светлото бъдеще му пуснал шлагерите на делиорманската принцеса Лила Иванова от миналото на Кубрат. Закънтяла морето от тях. Светиня му добронамерено и благородно искал вождът и учителят на българите да скочи яовечно в бездната на евтаназията . ГД обаче се привързал за мачтата и дори кръвта от увите му не могла да го накара да свърши земниш си път насила.

Тогава христолюбивеца сетиня рещил да опита с добро. Спрял шлагерите на Лили Иванова. ГД успокоен, че опасността е преминала седнал успокоен на паулбаъа извадил бутилка " Столичная". Тогава пред очите му се разиграло чудно самодивско хоро, видение изпратено от светиня му за да го подмами да ги последва в морската бездна. Над морската шир голи голенички тропкали ръченичка Аня Пенчева, Искра Радева, Гинка Станчева, Виолета Гиндева, Красимира Петрова и други омайни красавици и подканвали вожда да се хване на хорото.

Откъде да знае светиня му, че това било изкушението на Тодор Живков, а вожда и учителят на българите ГД бил пияница и не се интересувал от жени?

Нищо не подозиращият ГД наистина си надигал бутилката, нехаещ за прелестите на красавиците и си мечател за светлото бъдеще.

Ядосал се свети Никола . Сбърчил вежди. Развирили се ноздрите му от ярост. О, Чудо ! Разгневило се морето. В доскоро спокойните като тепсия вълни се развихрила страшна буря. Скитската еднодръвка се мятала, като подгонен трън из изораната делиорманска целина.

На ГД му се преплели червата от блъскането на морските талази, прилошало му черни сенки се появили под очите му, прежълтял изповръщал всичката водка коиятро бил изпил през живота си а повярвайте ми, на много скитски пирове присъствал той, докато бил на гости при цар на скитите Сталин. Така хитроумно лишен от имунната си защита едвам се добрал до спасителния бряг и потърсил лек. Но в земята на Тураките не се пиело друго, освен тракийско вино. Морската болест била толков страшна и оставен без лек Г. Д. умрял в страшни мъки на третия ден след простигането си

Така св Никола спасил България оу устновяването на комунизъма

Признателният български народ дори преименувал някои от многобройнуите църкви изградени на бързо на Апостолите на Славяните братя Грим от строителите на капитализъма на името на св Никола.

За установяване и връщане към старите традиции за вожд на българите светиня му довел от чужбина Симеон Фердинадски и конекрадците от долното течение на Дунава се жърнали към добрите си стари навици от времето на строителтвото на капитализъма.
 
Казват, че строителството на капитализъма продължава и до днес, защото христиените не били измислили нищо по-добро.


 

Из "Житието на св Никола". Исторически сведения за Българската история ГИБИ 67 стр 45 Издание на БАН, 2125 г






Гласувай:
4



1. syrmaepon - Тия братя барем ги кръсти Крим ))), ...
17.12.2015 11:12
Тия братя барем ги кръсти Крим ))), та поне някаква връзка да има, че с това Грим други северни асоциации ми изникват ))). Горките ските, айде българите се спасили, а тях няма кой да спаси, силата на св.Никола до Азов не стига....
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3863146
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930