Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.03.2016 10:51 - Аджеба, защо още от първия път Клавдий II Готски не са го нарекли " Германски" ами чакаме цезаря и европската научена мисъл да ни обясни
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 3453 Коментари: 6 Гласове:
2

Последна промяна: 08.03.2016 05:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
В безконечен блогов пост копиращ европската наука от времената , когато сериозно обсъждаха африканците хора ли са или не, авторът на безумния копипейст в стил из черпателен на български ибан стоян, се изреди мощно по български за де що има прочетено за написан доказ от позицията на германската наука, че Бог и Етимолог могат да докажат всичко и в един единствен проблясък на разум, дори размаза противните овци серафимки с логичността на доказа си, като цитира известен исторически факт, а именно, както правдиво е посочен от цезар:

" Първото споменаване на названието готи е свързано с прозвището на Клавдий II Готски. Той получава това прозвище след като разгромява готите при Ниш през 269г. Логично е да се зададе въпросът защо е наречен Готски, а не Гетски,"

Още по-логичен е и въпроса, защо след, като същият този наименован "Готски" на монетите си ( научен археологкически матрял б.а), а не тракийски например, император Клавдий II след три месеца е наречен и "Германски", за разбиването му на Германците и покорявнето на Германия, за която също издава монети !?, факт непосочен и неизвестен на цезаря, иначе щеше да разбере безмислеността на писанието си, защото както се вижда проявява здрав разум за доказ с доказа , който е поставил логически с " Логично е да се зададе въпросът защо е наречен Готски, а не Гетски,"

image

                           Victor German, Победа над Германците, на Клавдий II Готски
 

От позиция, че Бог и Етимолог могат да докажат всичко, цезарят е безупречен. Ако обаче вникне в написаното от самият него ще види, че сам е доказал противното на това, което твърди по метода на европската научена мисъл отпреди век, на която пък, ако е в течение, в последните си директиви постулува, че визиготите май изобщо не и са готи исторически, колкото и глотогенетически издържано да е прозвището дадено им от европската проституция
 
      
image
             Victoria Gothica, Победа над Готите, на Клавдий II Готски
 
Аджеба, защо още от първия път Клавдий II Готски не са го нарекли " Германски" ами чакаме цезаря и европската научена мисъл да ни обясни, че готите били германци ?

Ако европската проституция съвсем сериозно е мислела, че африканците не са хора, и е обсъждала в 19 век, че са маймуняци, то оказва, се че е била на прав път , и доказателството, че някои са маймуняци е налице, но не тези с произход от Африка.




Гласувай:
3



1. germantiger - ...
06.03.2016 11:42
Как го клаха Бар Кохба... ех тия ми ти римляни ей ;)

Масадааааааа - обрязания символ на херой
цитирай
2. syrmaepon - Много просто защо
07.03.2016 11:05
Германия и Готия са териториални названия като Мизия Скития и т.н. Те не винаги отразяват движението на народи в тях. Както стана ясно и самите готи и гети са смятани за скити, защото се намират на територията наричана Скития. Въпросът е наистина, че всички / и ти / се мъчат да уеднаквят племената в една такава област. Аз пък например твърдя, че в готската държава са живеели разноезични племена и славяни и келти и балти. Другият въпрос е за писмените източници останали от това време, но повечето племена не оставят такива и така се създава едно впечатление за един език.. Освен това, така по-лесно се присвоява история. Все пак област Гота има в Германия.
цитирай
3. marknatan - Кадънче недей да учиш баща си как да ...
07.03.2016 22:26
Кадънче недей да учиш баща си как да прави деца.

Ти май забрви как след поста на Везд Ист Анарх си го тури знака на Один, турската руна на Один , за Аватар в блога!?

Като обсъждаме и даваме за доказ фактология от историята на град Пловдив, недей да доказващ кво било град и кво провинция ма се такива са ти кубратови възприятията в историята на братя Грим
Клавдий е наречен Готикус покорител или субиго на готи, на народа готи, така както Максимин (и др императори б.а) например е наречен германикус, или победител на германци, не на територия, а на народ, защото има и надписи за покоряване на определена територия, а не на народ.

Белега провинция по който си групирала Готия е на често прилагания от теб принцип барабар Петко с мъжете Ти си лицето, която смесва римските провинции Мизия, Скития и Германия с нещо извън времето и пространтсвото т.е. извън Историята, каквото е провинция Готия и как били живеели в нея ромънците

Проблемът на европската проституция е , че тръби и цезаря и туркоманите до скоро преписваха тези глупости безпаметно как в хисторито се появили готите подгонени от хуните пък сто години преди да е появат германксите "вестготи" на Дунава на некъф им за му измислят прякора на Клавдий Готски, за който Ромския Сенат е декларирал че че е избил 320 000 от тях в 270 г . За сравнение цялата римска армия от Британия, Рейн и Дунав е 200 000 .

320 000 готски войника при Ниш с каруците и домочаието защото е известно как пътуват аланите прави населени от 2 млн Точно толкова колкото винаги е тчката на насаищане поддържане на народ за долината на Вардар Морава

Иначе и Йордане и прокопиус са написали съвсем точно какво са и кои са готите в Хисторито, всичко от горното вкл и твоите каламбури за провинция Готия в която живеели румънците, но не и ГЕРМАНЦИ
ГЕРМАНЦИТЕ са ХУНИТЕ и на швестерите им е ясно че са ХНИТЕ и за тва швестера ХЕЛФЕН се опитва да ги изкара европейци
цитирай
4. marknatan - Има ли връзка между цар Олдин, който ...
07.03.2016 22:27
Има ли връзка между цар Олдин, който е обявен за цар между Тиса и Дуная, докюментирано во време га не требало да имат цар, и който всички знаят е измилсил руните и "германците" са го запомнили , като Один е още по голема загадка и то не по вина на историк анархизма, а зачтото т.нар. германци крият яките си турски корени.

След разпадането на хунската империя , връзкарите в нещ по стар изпитан шуробаджанашки принцип получават визи и са настанени отвъд желязната завеса, като икономически имигранти.

За увлечените от средна азия с хуните турски племена остават само териториите на това ,което сега географски се намират ферегейците и техните пртньори ,славяните прутенци,получили името прусаци и потем гедерейци.

Воийствените турки стават шефове и формират висшата военна аристъокрация на местните славянски аборигени и това е в основата на т.нар. след Лутер Германия.

Не случайно средноазиатската Руна на Один е и знака на знаците за германците!

Да не говориме за физиономиите на сите ръководители на Третия Райх!

До ена са Хунски физиономии,с изключения на славянина Фюрер от Австрия,който бе направен герман ец в 1932 г с цел да им стане канцлер на немюушите и който проведе войната безупречно по тактиката на великите си предци моголците,които когато завладяха европа и реазбиха тевтонските рицари,унгарците,поляците и папищяците бяха разделили армията си на три групи Север, Център и Юг.

Само,че вместо прочутите скитски воини Фюрера водеше швестерчета и те го предадоха за да си запазят меките швестерски задници.
цитирай
5. syrmaepon - "че тръби и цезаря и турком...
08.03.2016 12:20
"че тръби и цезаря и туркоманите до скоро преписваха тези глупости безпаметно как в хисторито се появили готите подгонени от хуните пък сто години преди да е появат германксите "вестготи" на Дунава на некъф им за му измислят прякора на Клавдий Готски, за който Ромския Сенат е декларирал че че е избил 320 000 от тях в 270 г . За сравнение цялата римска армия от Британия, Рейн и Дунав е 200 000 ."

Ама то и хуни като име на племе е известно още от Птоломей - 2 в. от н.е. Но хунско нашествие и войни срещу Рим имаме чак 4 век. Същото и с българите. Известни са българските държави на Кубрат в Кавказ и тази на Дунав, но за българи в летописите се говори много по-рано. Тъй, че не виждам въобще какъв е проблемът.
цитирай
6. marknatan - Има маймуни от времето на Птоломей ...
09.03.2016 04:17
Има маймуни от времето на Птоломей за маймунясалите и хунския принц Кубрат за маймуните бил българин от теа дето си глътнали хунската граматика от време оно, за да направат место за приказките на братя Грим, та досега, маймунска Ви работа, и ти помниш, като маймуните и не знаеш за кой курбрат говориш, за принца на хуните или за принца на аварите бил българин за маймунясалите апостоли на банята
молетисе оправи си кавказката аритметика, че в хисторито с арменски дроби не работиме и повече не се излагай примене с ролята си на черна станция че ми падаш в очите и ще ти изклча ретланслатора от подобни тъпни с претенции да са мнения няма нужда блога ми
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3865915
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930