Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.01.2017 22:02 - Великия Алхимик с пореден принос в нумизматиката- кво било медалион: брошката на баба Алхимица
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 3274 Коментари: 5 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
"Медальоните Мушмов правилно е определил за медали! Монетовидни са, но имат предназначение на медали Още в римско време медальоните в провинциалните градове се отсичат при посещение на императора Редки са, това говори достатъчно!Че не са разменна монета! Княз завоевател или покорител на медальон изписано е неубедително Виж, княз от бога , може! Не коментирам дали надписа е такъв или онакъв, а допустимостта му! За последен път те предупреждавам, че ако повтаряш тъпотии на смахнати и слънчасали по мой адрес/ за да им легнеш в краката естествено/ ,аз ще вкарам в обръщение за тебе епитета горе, който за разлика от моя/ нищо общо нямам с него/, ще ти пасне идеално!" Великия Алхимик е изтрил култовото си определени, че били медали, защото имали образ само от едната си страна и заради това му се присъжда сребърен медал Златния отива при папагала прозд на психопата боцман за разработката му Митраизъма на българите граничари в синтаксиса на изречението на православните попове Имаше ли Великия Алхимик глава за наука или плужека с двата си отвора продължава да оставя следите си в науката .... " Медальоните Мушмов правилно е определил за медали! Монетовидни са, но имат предназначение на медали" ... медал за Великия Алхимик от параолимпиадата по невежество... за изработка на брошка на баба Алхимица с братята Кирил и Методи от едната страна... на ръбъ в евросъюзъ...натпис околовръс.. напред науката е слънце Великия Алхимик с нов принос в нумизматиката- кво било медалион: брошката на баба Алхимица:



Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. rustam - Ужас!
10.01.2017 22:37
Къде ги е писал тези глупости Великия Ал? Не се учудвам.
Той има навика да трие. Пусне някоя глупост, после се усети и най-нахално си я трие.
Ванката е пионерът на ново направление в историята. "Логическа история", където основни аргументи са допустимо и недопустимо и още: "това не може да бъде, защото не е възможно".

Сетих се за едно негово епохално изследване за образуването на имената на градовете в Средновековието. Теорията му доста издиша при имена като Дупница. Как въобще е допустимо такова име? Сега, значи, Анхиало от Анхиз, хубаво, ама Дупница от Дупе?
цитирай
2. marknatan - " Този тип надъхани доктри...
11.01.2017 00:21
" Този тип надъхани доктринери ми е известен" рустам

по-добре не може да бъде казано. Това остава запичатано със златни букви в пичата на блога и илирическата хистори на траките наред с кръщаването на "Великия" на профана "Алхимик "


С поредния принос на лекето в илюстрация с илирическия герой посетил твоя приятел илян в последния му дах джест пост по матрялите на везд ист анарх за омуртаг

алхимичното леке няма почистване в блога и там снова се появило да фпичатлява с пузнанствата си в блога, като прафесор ли е академик ли е ангелова в теле виденото от офците серафимки и старците родени като неродени моми
Познания обаче от психопата Йок тцъ по малце и от папагала прозд на психопата боцман взети заедно
Великия Алхимик е невежа психопат тип психопата боцман Еднотипна бе и е болната му реакция на скоро за братята на Славяните които щял съм да им отнема и за Великия бог на Анхиало намерен непатриотично от Везд Ист Анарх на реверсите на монетите от Анхиало от което търгаша превъртя и на всеки новоговъл в блога си представя и се пудуиграва на тйезата представена от Везд Ист Анарх че това е Великия Бог на Анхиало Една стройно издържана истиричесйа теза зашото е наличен Великия Бог на Одесос , Скитско божество конник, само на 50 км по въздушналиния в тракийския одесос имало тркийски бог тъпите траки в Ахниало тачели гръцки

Психопата тракийски патриот дори не може да стопли, че след като Анхиало е тракийзки град няма как Бога им да бъде я гръцкиш Посейдон ш я Зевс ш Аполон я Анхиало посочен от търгавите класифаикатори на монети, дал принос в нумизматиката и да допринасял за монеттосеченето като цитира Мушмов и други мушмули кой гръцки цар от мама азия било коя гръцка нифма които потвърждавали той кво милел Точно като психопаъа боцман преписал керамопулос и тва лекйе представя за доказ че бил прав каво бил писал Мушмов ! и се мушмули кво били писали !? ( калсифицирането на монети за продан от психопат е наука б/а)
Местни докюментирани божества за почитане колкото си щеш От Залмоксис до бендида и т нат но не исках да нвлизам е в подорбности на вижда се патриотарските лекета които дори не могат да стоплят колко е две и две за хистори седнал търгашите да пишат Фащаш един за ушите и патриотично доказваш че са тркаийски след като си тракиец от време оно но психопата се перчи че бил събирал монети !

И след като е налична аналогията с друг черноморски град Варна където великия бог на Варна е Дарзалос, негръцко божество а посочено за такова защото е конник, и не ма един вид мърдане да е гръзки з класифкация в каталози, на психопатите търгаши им


Великия Алхимик е изтрил култовото си определени, че били медали, защото имали образ само от едната си страна и заради това му се присъжда сребърен медал Златния отива при папагала прозд на психопата боцман за разработката му Митраизъма на българите граничари в синтаксиса на изречението на православните попове
цитирай
3. rustam - Така е,
11.01.2017 08:48
доктринерът никога няма да признае своя грешка или глупост и по това се различава от нормалния мислещ човек. Ще се върти като циганин калайджия, но няма да "падне по гръб".
Примерът ти с божеството на Варна е безапелационен. Винаги си казвам, че много по-важно е какво е в главата на човек, отколкото във вените.

И в Странджа е пълно с Хероси, но през I в.сл.Хр. положението рязко се променя. Това е район, в който се добива огромно количество мед от зората на бронзовата епоха. Понятно е кои са били миньорите. Местните тракийци. За тях пише и Ксенофонт.
Само че паметният надпис, открит мините, гласи "На елините, които копаят в тези рудници...". Сега, както казва Великия Ал, ти можеш ли да си представиш гърци от Атина да ходят да копаят в М.Търново? Ясно е, че през I в.сл.Хр. нещо в мисленето и вярването на хората се е променило.

Като нашите помаци и бошняците в Сърбия. Обяснявай им, колкото си искаш, че са българи, приели исляма преди 4 века. От пусто - в празно.
цитирай
4. iliyanv - За съжаление блогът зацикля и не ми позволява
11.01.2017 15:43
да пускам изпратените коментари, сред които е и твоя за Великия нумизмат.
цитирай
5. leonleonovpom2 - Имам чувството че съм надникнал в ...
11.01.2017 22:36
Имам чувството че съм надникнал в кофа за боклук!! Ама то си е и така!
Един куп лъжи!
Аз имам публикация за медальоните на провинциалните градове, ти какво имаш?
Къде съм писал, че медальонът е едностранен Посочи го!
В десет реда постинг, пет реда"цитати" и пет реда откровени лъжи и фантазии!
Браво Марк наГан, голям съвременен историк си!
Лудост, май за връзване!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3850099
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031