Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.09.2017 07:59 - Кое е общото м/у " Войната на капитаните", " Пиночет" и " Рефрена на Слави" ?
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 1102 Коментари: 2 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


 
" Войната на капитаните"- Този епизод от историята на обединението на славяните и техните съюзници оставя "Под игото "  да прилича на сенилна брътвежница и е наречено от неблагодарните българи "Войната на капитаните" . В нея студентите, учениците, лицата без един ден трудов стаж изнасят урок на можещите и знаещите, на преливащите от вещината и мъдростта на опита  партийни дейци с практика  и техните вещи държавни ръоводители от пропрционалната листа на властта .

Закоравялата баба Европа дори не проронва сълза. Единствено само  В австрийски вертеп млад педераст навира огромния си кобургов нос на маман на републиката в копринена кърпичка и хлипа на баба Клементина, че нямало да се сбъдне пророчеството. Румънска циганка му предрекла, че щял  да направи обща граница между Сърбия и Гърция и да се прослави с това в Историята, а той и направил свирка.  Била травестит, но  "В съвети към сина" той я описал, като циганка. Уви! братския США и техния верен православ натовски съюзник на п-ва сръбската капиталистическа скара подготвят окупацията на повереното му любезно от циганката "Отечество" сос се суджука в Делиормана и с пророчеството и   е свършено. Закоравялата баба Европа дори не проронва сълза за роднината на кралицата.



Много скоро тя ще изпрати сръчно търновско татарче типичен балкански дупедавец педантично да избие капетаните и да сбъдне пророчеството на циганката за тази част на света, че както бе тръгнало румънската циганка щеше да се окаже българка и Добруджа да бъде върната  на гадните комунисти вместо на фашиста Филов. Ходи доказвай после, че комунизъмът бил лош, като спасил евреите от егейска България.

"" Пиночет" - за запазената марка чилийско вино " Пино чет" , за разлика от " Пино ноар" където се ръга и старат реколта със се чепките, се използват само най-млади неузрели зърна, лично селектирани и откъснато от ученическите скамейки от Винаря, като се полагат в чисто нова бъчва без да има достъп до порочната стара практика на използване на старите каци подмити за новия сезон или техните внуци .  Младото вино се налива в новоизляти стъклени бутилки с него се зарежда изцяло витрината . Внимавайте да не използвате стари коркови тапи! Нищо от порочното минало не трябва да се прелее в новата кръв или виното ще киселее и ще стане на оцет .

" " Рефрена на  Слави "едно ферари с цвят червен " " **-  Не е за Лица с богат трудов стаж  и  склонни към напълняване по нечестен начин, но е по джоба им.
  Последен шанс на старите пръдльовци преди да се срещнат с идеала си чикиджията Хефнер във ада да изплатят дълга към децата  на майка България и заложат на младостта.
Последен шанс  да се отхвърли порочното старо и се заложи само на Младостта. Докато Хора на Младостта не се е изнесъл в чужбина да бере маслини на колониакапиталистите  от социална Европа, а тук теа дето до преди 30 -тина години биеха негрите и не им разрешаваха да седят в едно кино или да пият вода от една и съща чешма с белите, да  учат  новата порода балканци на Демокраця  и построят ферма за " бънитата на Хефнер" на капитализъма по северно атлантическин тип "рич бич истърн тайп"  на Балканите.



*- Лишено от порочната практика на  опитните старци,  без един ден трудов стаж, младото българско офицерство още с жълто около устата от кадетската скамейка, е фърлено безжалостно на заколение  на сръбските лъвове   за упокоение  на необятната славянска душевност. За запазване на пропорционалния принцин на Стария ( континент б.а.) по-късно Струмица им е дадена и днес маймуняците за запазване на добросъседството се плючат с  договора на общата история, забравили шебеците, че е подписан с кръвта на дедите им. Закоравялата баба Европа дори не проронва сълза, а добавя и Беломорието за укрепване на пропорционалния принцип на пророчеството .

** - " Референдума на Слави" -  проведен от порочните стари, но изпълнен от младите капетани набрани директно сред идеалистите от  ученическата и студентската скамейка- колкото по-незрели и и без опит непълнолети, толкова по-добре.




Гласувай:
5



1. nadzambunata - Поздрав натане!
29.09.2017 08:38
Наблюдавам поколенския хай-тек много ясно в уол-стрицката сага и мениджерския сериал, които по Закона за Прирорните Равновесия предизвикаха у България автоматически меринджейския си еклипс.
Учете децата си да палат печки и огън! - да научат разликата между сУрави дърва, къде и кога да наредът сухото и т.н. Не се майтапим, на 15 години един младеж требва да ги знае тия работи наизус, та да не се окаже, че на 20 е окупирал задната час на дворъ на баща си, къде е дръвника!
цитирай
2. ladylady - многоо си прав Mark,тоочноо!!
29.09.2017 09:44
** - " Референдума на Слави" - проведен от порочните стари, но изпълнен от младите капетани набрани директно сред идеалистите от ученическата и студентската скамейка- колкото по-незрели и и без опит непълнолети, толкова по-добре.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3863084
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930