Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.12.2017 21:14 - Г-н Борисов танцувал със сабята с която саудите демократично обезглавиха недемократичния иранския аятолах наскоро
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 2030 Коментари: 7 Гласове:
5

Последна промяна: 02.12.2017 21:15

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
От СиЕнЕн потвърдиха, че не на всеки гост саудите дават да танцува със сабя, защото с тази сабята са изпълнявани демократичните наказания в кралството, като отсичане на крайници и по-хуманното обезглавяване, а само на по-демократичните от тях, носителите на общочовешки ценности и уважение към културата в съотвествие с либералните принципи за Балканите на задокеанската частна американска организация " Отворено общество". Изтече информация, че на г-н Борисов е била дадена точно тази сабя. Но кой? Г-н Борисов. Но кой? Кой е по-големият демократ и е бил удостоен с честта да държи тази саудитска реликва? Няма друг българин да е правил това! Кой е той Великият Българин?



Гласувай:
6



1. nadzambunata - Мирча Кришан изгледа едни русалийски игри в тубата.
03.12.2017 12:36
Така нещата с герба на съвецка арабия стават ясни. ОпАЧЕ: всчки чекаме с вопиущо нетърпение коментара ти по последните велики открития в библиотеката. И по-спецялно относно вишето образование на автора и низшето през така спорното и непонятно по нацьоналноста си робско присъствие. И ако можеш да сподѐлиш становище по Чипровското въстание, щото малко ми е и странно как циганските отряди на султана се намират в унгарско по това време. Абе, нещо нищо не е баш така...
цитирай
2. marknatan - Каквото и да прави БГ резето ощ...
04.12.2017 00:19
Каквото и да прави БГ резето ощракна. Ситуацията е " Абе Зайо ти защо си без шапка" ,
Посредством албанската общност и " албанката от Скопие" " майка Тереза" изпълняваща ролята на Карол Воийтила, се осъществява натиска и реализацията на плана на янките за БЮРМ и от поредният контролиран от янките йезуит на апостолическия престол( обезличаване на савецкото влияние в региона, на практика реализирано на последните избори със създаванто на двуфедератна държава, в която контрола на правите сърби бе ликвидиран и т нар македонс=ци са на милостта на янките б.а) и за задействания план на Ватикана за връщането на Охрид за каквото се отдава възможност в новосъздадената в пост югославка ситуация и те го приведоха в действие за квото се борят от 9 век . Албанците са подлога на Ватикана, нищо че са номинално мюсулмани, те се имат за италианци и Ватикана или по-точно США чрез Ватикана, командват там парада, а Ватикана се укрепи в Охрид бавно и незабелязано. За Бгпроститутите опиянени от профанското си провинциалност за значимост в Света на капитализъма мислене резето бе щракнато от Желевци и още тогава БГ изтегли късата пръчка, сега сме свидетели само на безмилостната реализация и хапването на тоягата . Факта че бяха задействани точно сега, точно в този момент след победата на албанската революция и по този съгласуван начи доказва че нешата са сигурни и необратими.
Правите срби не владеят веке положението слд победата наналбанците Подозирам че тва сега менте на Богдан има некви такива докази за Охриддката архиепископия и ще бъде използвана за ист мотив и научен факт за обявяването и за Апостолическа т.е . и да се беше съгласила и да не е БГ е поставена пред свършен факт Сега се казва Е ние благородно ви поканихме Вие отказахте . Ако бха ги признали пъ се казва Ама Вие признахте това.


Аз го търся да го намеря в кодекса на Campori, ( Giuseppe Campori) но засега не го откривам, а има печата на колекцията му на публикуваната страница! Какатa не го е посочила " научно" къде точно е там, но засега не го откривам . Liliya Ilieva, South-Western University - Blagoevgrad, Bulgarian language, "The First Tractate on Bulgarian History Found: Petar Bogdan, On the Antiquity of the Father’s Land and on the Bulgarian ; he historical tractate of Petar Bogdan (Petrus Deodatus), written in the Seventeenth century "Thingshttps://www/35213829/The_First_Tractate_on_Bulgarian_History_Found_Petar_Bogdan_On_the_Antiquity_of_the_Father_s_Land_and_on_the_Bulgarian_Things

"Трудовете" на Кампори ги има на archive Интересни неща има Откривам История на Далмация от 1602 г Тогава се активират и Богдан тоже е задействан Аке некоя зрителка има време и иска да се прослави да загуби малко време в ползу роду и да фо намери где е даден в кодекса
Но засега остава менте до доказване на противното дори да бъде публикувано факсимилето му, защото след като е в кодекса на контарини , има го пичата му, то този кодекс е описан и публикуван и трябва да е там или ако не сега е подхвърлен.
https://www/search?q=Catalogo+dei+codici+e+degli+autografi+posseduti+dal+Marchese+Giuseppe+Campori:+dal+sec.+XIII+al+sec.+XIX+inclusive.+Appendice+prima+al+Catalogo+dei+codici+e+manoscritti+posseduti+dal+Marchese+Giuseppe+Campori,+Volume+2&client=firefox-b-1-ab&ei=U-8cWsqaHseVjwSxprCIBA&start=0&sa=N&biw=1138&bih=547
Appendice prima al catalogo dei codici e manoscritti posseduti dal ...
https://archive/details/i-mo-beu-cat-campori-appendice
Translate this page
Oct 2, 2016 - Appendice prima al catalogo dei codici e manoscritti posseduti dal marchese Giuseppe Campori compilata da Raimondo Vandini. Dal sec. XIII al sec. XIX inclusivo. by Vandini, Raimondo. Publication date 1886. Usage Public Domain Mark 1.0. Topics catalogue, manuscripts, Modena, Italy. Publisher ...
Catalogo dei codici e degli autografi posseduti dal marchese ...
https://archive/details/CatalogoDeiCodiciEDegliAutografi1
Translate this page
Jul 2, 2016 - Catalogo dei codici e degli autografi posseduti dal marchese Giuseppe Campori compilato da Luigi Lodi, vicebibliotecario della Estense. Parte prima (sec. XIII-XV). by Lodi, Luigi. Publication date 1875. Usage Public Domain Mark 1.0. Topics manuscripts, books, catalogue, Modena, Italy. Publisher Modena ...
Appendice seconda al catalogo dei codici e manoscritti già posseduti ...
https://archive/details/i-mo-beu-cat-campori-appendice2 - Translate this page
Oct 2, 2016 - Appendice seconda al catalogo dei codici e manoscritti già posseduti dal marchese Giuseppe Campori compilata da Raimondo Vandini e corredata di un Indice generale degli autori e delle materie compresi nella Collezione. Dal sec. XIII al sec. XIX inclusive. by Vandini, Raimondo. Publication date 1895.
Catalogo dei codici e degli autografi posseduti dal Marchese Giuseppe
https://books/.../Catalogo_dei_codici_e_degli_autografi... - Translate this page
Catalogo dei codici e degli autografi posseduti dal Marchese Giuseppe Campori: dal sec. XIII al sec. XIX inclusive. Appendice prima al Catalogo dei codici e manoscritti posseduti dal Marchese Giuseppe Campori, Volume 2. Front Cover. Tonietto, 1886 - 390 pages.

Считам, че това е менте, и появата му в пресата не е случайна и се гърми с откритието, яко подменят Пайисий и православието на секво ниво от прафесорите и университети политици и обикновени чалгари изи фейса и " медиите", яко само гърмят как Богдан и католиците са написали Първта българска история. Това е координирано с масираната медийна атака в подкрепата на искането на бюрм , и то като фалшификата от модена отлежавал, като балсам в модена, с искането от 1967 за црква таялао се ма в зимника на Охрид и точно сега се сетили и дигат гюрултия като чели не са чакали половин век !?

Каката откривател пък случайно от Горна Джумайската Долно Тракийска котловина, го открила в кодекса на Джусепе Кампори през шнуари 2016, но сега бие тъпата тъпана точно в разгара два дня след медийната атака на задействана от сръбската хамериканска подлога горан благоев , която поне изпълни една цел, искара на свтло в държавата на ръбу ченгетата на служба на США ! ( моял неуважаемите зрители и драгите зрители ако се интересуват от големите държавни работи Луукалайнен Добронамере тоже да си свалят списъците на подкрепилите и дали демократичния си глас, които сами се изкараха на светл. Пичата на Кампори е на докюмента и аз си изкжоравих зъркелите да го разчета за да прегледам архива му, без да видя че инвенторката го е посочила в " научената" си публикация за събитието, но разбира се по баняджийски не е посочила и дала неговия " адрес " в кодекса , което е върло съмнително защото го има пичата му, и трябва да е описан в издадената колекция Кампори.
цитирай
3. get - @ 2. marknatan - Горко плаче той нощем, и сълзите му са по страните му...
04.12.2017 15:34
Иуда се пресели поради бедствие и тежко робство, посели се между езичници, и не намери покой; всички, които го преследваха, настигнаха го в тесни места.
Пътищата на Сион тъгуват, защото няма кой да отива на празник; всичките му порти запустяха; свещениците му въздишат, девиците му са печални, горко и на самия него!
Враговете му застанаха начело, неприятелите му добруват, защото Господ напрати върху му тъга заради многото му беззакония; децата му отидоха в плен пред врага.
И отлетя от дъщерята Сионова всичкото й великолепие; князете й са като елени, които не намират паша; обезсилени, те тръгнаха пред карача.
...
Тежко съгреши Иерусалим, затова и стана отвратителен; всички, които го прославяха, го гледат с презрение, защото видяха голотата му; и сам той въздиша и се обръща назад.
Затова аз плача; окото ми, окото ми вода пролива, понеже далеч е от мене утешител, който би оживил душата ми; децата ми са съсипани, защото врагът надделя.
Сион простира ръце, но за него няма утешител. Господ даде заповед за Иакова на враговете му да го обкръжат; Иерусалим стана гнусота между тях."

... да ти припомня словата Иеремиеви, защото се самозабрави и възгордя Натанаиле ... сине Юдин.

- от мен Get Евпатор - Бика(с големите ...) ... син на онези, за които бе създадена Юстиниана Прима ... тази, която Истинния император, съгради за своите съплеменници ... тази, която, дори и Василий Македонянина не посмя да низвергне в епископското й величие!

- Плачи Израиле - вечен подбудител на дрязги и войни ... самозванец и узурпатор на чужда, култура, слава и вяра!
- Плачи ти дете на александрийските елини-фарисеи, екзегетите Аристобул и Филон ... няма да има, кой да се съжали над теб - защото престъпи Словото Му и не си в Бог ... и си ИзРаи-ля!
цитирай
4. bezistena - Поздрави, marknatan, за удивит...
04.12.2017 17:12
Поздрави,marknatan, за удивителния анализ на юдейо – византийските задкулисни игри на заговорниците срещу Българите и християнската общност в Европа и по света, които имат като перманентна висша доктрина и цел № 1 затриването на Българите!

Защо не развиеш коментарния си анализ в пост за информация на повече Българи?
цитирай
5. bezistena - Поздрави и за винаги точния коме...
04.12.2017 17:14
Поздрави и за винаги точния коментарен блогер get !

цитирай
6. marknatan - . . . И ако можеш да спод&#110...
04.12.2017 23:09
nadzambunata написа:
...И ако можеш да сподѐлиш становище по Чипровското въстание, ...


Да спомена и за т нар Чипровско в светлината на Апостола на Ватикана, Богдан. лицето с "висше" образование, но преписващ Църквоната История на Цезар Бароний, т.е. двойкаджия преписвач, за целите на науката, като неуките да не го бъркат с ролята на братя Грим, но ще покажеме приликата и на тва мекере с техната задачка в уравнението на Историята за защита на славяните.

Лицето Богдан не го е еня за българите, за него те са "схизматици", образно казано е като дневните офци серафимки, закоито ако не се трак, не си българин, т.е. подставеното ватиканско мекере няма за цел да ОсЛобождава Болгария, въпреки наличието на термина България в писаниятаму, както фнушават бгпарвенющината на секво ниво занимала се с Делото на Апостола на Сватиканапо Освобоцдаването на Славяните, а да пороби и обезличи българия и българите, които за него съвсемсъвестно са схизмтици, т.е. от негова гл точка и той е убеден в правоатат си те не са българи, то целта му е откъсване на тази част от католическата диаспора, която териториално е близка до земите на свещената римска империя- католици, и преминаването им към Защитника на Славяните, за квито се е обявила Ватикана пропагандирала за теази цел и агиогарфксатаи си измислица братя Грим.

Това е и перфидната цел на т нар Чипровско въстание . Съзнателно играят ролята на " "шарени врабчета" на тракийски " мюрета" ( жива примамка, използвана от ловци б.а) , подставени лица които повеждат стадото в лоното на Свещената Римкса Империя . Това е тяхната пефидна цел и е отлично реализирана. Масата "славянски" католици се преселват в земите на Ромите под егидата на Ватикана
цитирай
7. marknatan - Поздрави, marknatan, за удивит...
04.12.2017 23:15
bezistena написа:
Поздрави,marknatan, за удивителния анализ на юдейо – византийските задкулисни игри на заговорниците срещу Българите и християнската общност в Европа и по света, които имат като перманентна висша доктрина и цел № 1 затриването на Българите!

Защо не развиеш коментарния си анализ в пост за информация на повече Българи?


Мдда , bezistena, тва е есе за Първа Имаш ли познати помпаджии ? Такаве идея не е лоша, да се разроват некои със свободно време и любоф към истината и историята и да потърсят в кодекса на Кампори произвдението на Богдан. Анализа разбира се че е безпределно точен Към доказите за дирижирането на ситуационето от шнките рабирай ЦРУ може да добавим и изсмукания т нар Договор за добросъседтсвто и Обща история " обусловен" разбира се от " справедливата" победа " бугаросимпатизантите" во Републиката ха ха ха
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3850233
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031