Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.12.2017 11:11 - Тази вечер няма нищо за Великия Алхимик. Освен, че се намери негов роднина в блога
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 965 Коментари: 3 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
В " Късното съботно шоу", така янките наричат тяхното " Ку-ку" имаше един тв персонаж, игран от комедиантка от азиатски произход, която бе станала свидетел на убийство. На всеки въпрос как изглежда убиеца тя отвръщаше с тежък китайски акцент " Луука лайкамен", " Луука лайкамен", т.е. " Прилича на човек" . От роднината на Великия Алхимик, разбира ме, че гръците били приличали на българите, албанците били приличали на българите, македонците били приличали на българите, перуанците от Куско били приличали на българите! " Луука лайкамен", " Прилича на човек" както казваше китайката, всички си приличали! Перуанци, българи, албанци, македонци- " ! " Луука лайкамен" -Прилича на човек ! Той освен спецялист по класовата борба, антифашизъма, империализъма, марксизъма, борец за демокраця, философ, историк, журналист, мемоарист на прехода, публицист на ГЕРБ, мемоарист на блога. Но до тук приликите с Великия Алхимик не свършват, защото той се оказа и разбирач по църковните въпроси. Срещнал лично на улицата патриарха Неофит- " Луука лайкамен" -Прилича на човек ! Срещнал и патриарх Максим- " Луука лайкамен" -Прилича на човек ! С име на картечница. Брей, попски им работи! Имал подарък една перуанска кукла. "Ако не ви предупредя," - пише роднината- " ще кажете, че това е кукла, облечена в характерната народна носия на Пиринска Македония. Защо? " "Идете в Албания днес"- продължава гуруто- "Освен всичко друго, ще останете изненадани колко много Албания, Македония и България си приличат – в нравите, къщите, традициите, песните, мечтите. Всъщност това сме един народ. Само дето едни от нас са по-затворени и тъжни, други по-горди и високомерни в зависимост от мястото на Дома и Историята си. (Като чета исторически разни анализи, мисля си, че тези лоши народностни черти са ни от тракийския ген. Траките никога не са се разбирали помежду си. Иначе да са завладели Света.) П.П. 2: Не е в пряка връзка с конкретната тема на постинга, но тук е мястото му да опитам да дам Мое обяснение на някои неща. Знаете ли защо си приличаме с италианците? – Техният родоначалник Еней е бил тракиец." - завършва новоизлюпения църковен спецялист " Всички сме Тракийци" Ет откъде идела поразителната прилика с Великия Алхимик. Тоя му бил роднина. Тракийски. Нищо чудно да е и внук, като Великия Алхимик на Великия Левски. Като го гледам и Великия Левски " Луука лайкамен" -Прилича на човек ! С име на Лъв. Брей, попски им работи!



Гласувай:
3



1. saankii - i think soo..
02.12.2017 11:33
all of blog bg bloggers
..look like a man:
:)))
цитирай
2. syrmaepon - Те нали Бог е българин - жертвал е ...
03.12.2017 10:14
Та нали Бог е българин - жертвал е глава, бедро, ръка и няколко ребра и от тях сътворил човека. Не "лукка лайкамен", а "all look like a Bolgman"
цитирай
3. iliyanv - Алчо е ангажиран в последно време ...
03.12.2017 11:11
Учи усилено прабулгарски език в неговия Кумбалгхарски диалект. Учител му е онзи tres1natia форумен дистрибутор на рускосъветски фалшификати Веселяк Тракийски.
Думам му на Алчо да наблегне на съвременния български език, ма той ми обяснява,, че и в други езици думите "българи" и "български" се изписвали с главни букви. С политик лесно на глава не се излиза.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3862117
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930