Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.12.2017 02:20 - Нови празнични дати за българите- Ден на Великия Алхимик
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 942 Коментари: 1 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
След сакралните  дати 10 XI, 9 IX, 23 август - трети ден от боевете на Шипка и др., се въвежда датата 18 ноември, три дена от боя на Кобрата от Кличко,  и се чествува от признателните българи заедно с празнуването на Победата на турнир от Глигор в края на Годината. С този двоен празник не свършват празниците за българите.


В отклик и да откликне на израстналите големи нужди на съвременниците, които осъзнаха , че на са стадо, народ, а отделни модерни личности  на своето време, със своите времени идели, се въвежда още съгласуван с европейките стандарти,  още една двойна дата досега не получила признанието от признателните, датата на залавянето на Великия Левски съвпадающая с датата на клониране на Великия Алхимик . Не случайно учените клонирали Великия Алхимик избраха тази сакрална за всинца дата- залавянето на Великия Левски. Но приликите не свършват до тук !  И двамата не са канонизирани от БП Църква, да се свети името и.  Е, г-н Борисов, като е канонизиран от карето Пловдивски попове  на БПЦ, та кво от това. Имотите на г-н Борисов не са върнати още така, че още не може да се включи датата на връщането на имотите на г-н Борисов от Републиката.
 Докога ще ги чакаме, неприятели, Честит Празник на Великия Алхимик !

Ако ще ги чакаме да ги обяват за светци от БПЦ, като Апостолите на славяните след хиляда и кусур години и празника им да се чествува за пръв път на български от пловдивските манафи в края на 19 век, ще празнуват само Стефан Данаилов с Лили Иванова.
 Но докога ще чакаме, неприятели, Честити Празници догодина  !
Въвеждат се за празници това , което хората празнуват, заради това  с което се гордеят и асоциират !  Какво по-значимо събитие в последните двадесетина години на републиката от клонирането на Великия Алхимик, победата на Глигор на турнира на инвалидите в Лондон или връщането на имотите на г-н Борисов. Пардон, имотите  не са върнати още, така, че не може да се включи датата на връщането на имотите на г-н Борисов от Републиката.
Що па да не празнуваме двадесет години от невръщането на имотите на г-н Борисов, а?
Или връщането на Охридската Архиепископия на Ватикана? Не може от БПЦ и тако и вако, да връщат на г-н  Борисов  държавни имоти, а на славянските братя да отказват от наследството . 
Честит Празник  три дена от боя на Кобрата от Кличко и победата на Глигор, Честити Празници на Великия Алхимик и Великия Левски и двадесет години от невръщането на имотите на г-н Борисов, дано да не е за последно.




Гласувай:
2



1. troina - никога нее късно, да станеш за резил/Блогова Лема на Джулия Терма..
29.12.2017 11:04
Сърби ме таланта за скомината
на адаша, дядя ванкътъ,
знайте го ,гладиатора на блока,
и юнака на баба алхимица строга,
писал лео и дописал..
триста и пейсе дописки..изписал..
на 3-68, дядя блогувото изкуство открил,
и на гОрките мамунки сеир
безконечен сътворил..
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3866687
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930