Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.02.2018 21:00 - Скитския воин Ерми (лат. Арминиус) освободи Панония за братя Грим да проповядват на "германците" на славянски в Бохемия на папата
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 4321 Коментари: 10 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Келтоскита Ерми /Арминиус/ се бие с римляните едва, когато те решават да завладеят териториите отвъд Елба, които и в десети век пък са указани като "славянски".
Арминиус е латинизираното име на скитския воин Ерми, преминало през гръцкото Хермес. Ерми е върховния бог на келтоскитите и любопитния факт, че "тракийската" аристокрацията била почитала Хермес показва, какво са т.нар. "тракийци", скитско доминирано общество на индуси, простиращо се до южните склонове на Родопите и Странджа Сакар.


Точно и не случайно в "Германия" се съхранява историята за Българския Апостол Св Ерм ,писание , което е било първоначално включено в Библията.

Река Ерма е точно там дето друг скит Александър от Македония, им ги е включил скитите в редиците са и те по-късно основават и град Скитополиос в Юдея.

Е, този скит е служил в римската аукзилария и защитава територията и народите си .
Къде и как е записано, че се е върнал и установил да живее в "Германия" на Тацит ?

Ми, че той винаги си е бил на служба в болгарская Панония и е воювал на п-ова возле Хем . После си се е върнал в Панония .
Как Панония е станала Германска !? Никак. Как пък тези от първи век пр, н.е, са германците от 4 век от н,е.

Как пък германците от 4 век са германците от 11 век, като последните се гордеят с турската руна, която била пък руната на Бог Один ? Може да я намерите при нацистите като доказ, че германците са си баш турски народ, нахлул през девети век с унгарците и при кака Сирма за лого на блога и . Неслучайно и кабинетният им език  на швабите е от след Лутер.

Баварците пък , ако погледнете картата са си там на запад от аварите и са си написани, като байорани, първите фенове на байерн .

Като цяло германците са с измислена история, създадена през 19 век.
Днес са на принципа нашето е наше  чуждото общо . То не идеха от Карл Велики, то не беха келтски воини  и др под . Скитите от първи век били германци, после били готите, после визиготите, после били франките, които покорили готите и так дальше . А за истинксите гермнци Хуните, само хелфен се досети и се опита да замаже хунския произхода на швабите

В единадесети век всве на изток от Елва са славяни.

също за различните "германсите"популации преди Тацит и за тези след него, което бе ясно за съвременната германска научна мисъл, която трябва да признаем, правилно се насочи към България . Най-сетне копането на германските учени в България ,съвсем правилно ориентирали се къде да копаят в търсене на германците се увенча с успех. Да им е честито изясняването на народностното име!

1. Всички заселени племена (натроди,нации,етноси)в Западна Европа наречени в Нотицията САРМАТИ от 4 век насам упорито се наричат днес "ГЕРМАНЦИ" от всякакъв вид историографи

2. В същия този четвърти век ,когато имп Юлиан Апостат трябва да говори с едно варварско "германско" преме от територията която е "Германия" ,НИТО ЕДИН от неговите "Германски" офицери или някой от "германците" в легионите не знаел ГЕРМАНСКИ и се налага търсене и използване на преводач." Германците" от Римската армия ,за двадесет -тридесет години били забравили родния си "германски"?.

3.Няма нито един ДОКУМЕНТИРАН случай в историята, на папирус, стела, хартия и т.н. който да посочва за завърнал се "ГЕРМАНЕЦ" в "ГЕРМАНИЯ" след завършване на Римската си служба . За разлика от тракийци, мизийци и вся остальная скитская маса.

4. Зафиксирано в историческите сведения че "Германците" описани от Тацит и авторите преди него изчезват."Гермаците " преди Тацит нямат нищо общо с германците след него.

Появяват се нови хора също наричани "германци" от историографите, но които нямат нищо общо с германците на Тацит. Днес навсякъде тези хора ги наричат "Германци", но това не са тези на Тацит и от там сетне се опитват да вкарат нещо в това съдържание. И колкото и да го режат клончето на което са седнали все късо излиза.

Немската наука много добре е разбрала сериозността на ситуацията и затова днес копа в България да търси появили се в четвертое столетие Германци.




Гласувай:
6



1. germantiger - ...
07.02.2018 21:49
Най-известния импотентен еврейн в историята е Йосиф

Импотента в блог.бг е маркомагарето

А германеца бил ебал 6 милиона
цитирай
2. bezistena - Поздрави!Прекрасен логическо – ...
08.02.2018 00:56
Поздрави!
Прекрасен логическо – следствен аргументиран документално анализ на академично ниво за 100% – овия Български културно – цивилизационен генезис на келтските и германските народи и култури, (които всички са бивши нискокултурни тракийски племена с племенна аристокрация от Български жреци) и на т.нар. " римска империя и цивилизация" !

И нашият скромен принос в същата тази посока, като с помощта на Свещения шифър чрез който само се разбират тия секретни документи, разсекретим основните документи в поста, които безапелационно доказват тоталния Български произход на фундамента, надстройката и цялата постройка на тия христоматийни исторически персонажи, племена и топоними:

ЕРМИ=МЕРИ=Мария

АРМИНИУС=МАРИ ИСУ=Мария и Иса

ЕРМ=Мария

ЕРМА=МЕРА=Мария

СКИТИ=Кан (Жреци) на Иса и Диана

КЕЛТИ=Кан (Жреци) от Дуло

ХУНИ=Хан (Кан, Жреци)

СКИТОПОЛИС=ПОЛИС (град) на Кан (Жреци) на Иса и Диана

СКИТОПОЛИС=Кан (Жреци) от Дуло на Бог Исус

САРМАТИ=Иса и Матара

ДЖЕРМАНИ=Мадара и Ежуа

ВИЗИГОТИ=Иза и Богиня Диана

ОДИН=ДИОН=Диана

и т.н и т.н ... всичко що е на т.нар."Римска империя" – духовна и материална култура, народи, земи, история и др., е на Свещената Българска империя (33 – 518), фалшифицирана след 1000 години с геноцид връз Българите и с тотална кражба на документалистиката ни и свирепа цензура и фалшификация на книга, като "Римска" !

РИМСКА ИМПЕРИЯ=ИМПЕРИЯ на Кан (Жреци) на Иса и Мария

Новоепохалната Свещена Българска империя е основана от Кан и Цар/Канцар/Кансер/Кайсер – Император Авитохол (33 – 333), който е всички т.нар."римски" императори" от Нерон до Диоклециан, който е първородният син – близнак Павел на Исус и Мария Магдалена, Които са новоепохалните аватарни проявления на Българските Богове Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана преди 2000 г пред Българите в Тракия, Родоначалници чрез Павел на новоепохалната генерация на Техния Божествен жречески род Дуло, от който са всички главни персонажи в човешката история и на целия свят, от който род си и ти, указано категорично в аватара ти:

МАРКНАТАН=КАН МАТАРА=Кан на Матара –
феноменен жречески потомък на Исус и Мария Магдалена от жреческия им род Дуло

Още преизобилна информация за Исус и Мария Магдалена, за Павел, за Дуло и фундаменталните тайни на сакралната Българска история вижте в блога ни с повече от 1000 статии на тази тема.

Още веднъж поздрави за прекрасната и елегантна безспорна публикация върху която си заслужава да подработим синергитичен постинг, и ще напомня пак за нашето сериозно предложение да вземете с инж. Иван Симеонов да ни дойдете на гости в Ямбол и се разберете по мъжки (щото сте мъже!), че сте все от тази свещена рода, и си стиснете ръцете заради Майка България, щото когато пишете на историческата тема и двамата нямате грешка, иначе се излагате...

Ако не го направите сами, от Горе ще ви накарат екстренно, колкото и да не искате!







цитирай
3. predatorkapredatorka - ай, стигаа промивки, зомбирахте и посл.клетници тук/Трак до трака, мила моя Майнольо
08.02.2018 09:14
Още веднъж поздрави за прекрасната и елегантна безспорна публикация върху която си заслужава да подработим синергитичен постинг, и ще напомня пак за нашето сериозно предложение да вземете с инж. Иван Симеонов да ни дойдете на гости в Ямбол и се разберете по мъжки (щото сте мъже!), че сте все от тази свещена рода, и си стиснете ръцете заради Майка България, щото когато пишете на историческата тема и двамата нямате грешка, иначе се излагате...

инж.И Симеонов е една..круша без дръШка,
която ,се крий като слива
под полата на Баба Алхимица
който разбрал, разбрал..
който не..да гони Михаля и Мама Матара, по баира..
аз,Юлия
цитирай
4. leonleonovpomm2 - Пълни глупости.
08.02.2018 11:28
Пълни глупости.
цитирай
5. shtaparov - Ха така- кажи му ги на Карамантигер ...
08.02.2018 18:33
Ха така- кажи му ги на Карамантигера тия няколко истинки,та да мръхти като настинал цяла година и никакви помади ни първаци да не успеят да го успокоят! :))
цитирай
6. ivanz - Ха ха
08.02.2018 18:34
Е от такива постове на германскиятайгър ще му пукнете жлъчката ,такъв яд го гори
цитирай
7. saankii - спрете..гъбките..напикАх се...
08.02.2018 18:51

Тигърът освен всичко е..млад, бе льольовци
я,малко уважение..пред кОра
хихи...
цитирай
8. germantiger - бау :D
08.02.2018 19:44
Везер и Емс не са р. Елба, не ги бъркай трите :)

Панония няма общо със земите на боевете и е бол далеч :)

на паметниците на германските гардове в Рим пише: батав-германец, херуск-германец итн

И НЕ БЪРКАЙ ПРЕМИНАВАНЕ НА РАЙН/РЕЙН с Елба, ти сериозно ли

и се обади на Тацит, Дион Касий, Марцелин и др. да ги коригираш римските историци назовали Арминиус - "Освободител на ГерманиА"
цитирай
9. wasp - Истина...
08.02.2018 20:25
"Немската наука много добре е разбрала сериозността на ситуацията и затова днес копа в България да търси появили се в четвертое столетие Германци."

Копат ама и досега не са намерили нищо което да свързва т.н. ГОТИ с германските племена и техния списвател на библията им,' Вулфила'
цитирай
10. anonimen65 - da ama kakvo sa vzeli kato sa kopali ...
08.02.2018 22:07
da ama kakvo sa vzeli kato sa kopali nikoi ne znae nali sme razgraden dvor vseki kopa vzema sas sebi si i otnasia niakade dalech ot miastoto na kopane
цитирай
11. atil - Понякогa и тоя го удря нa aнaрхизъм ...
10.02.2018 14:07
Понякогa и тоя го удря нa aнaрхизъм или не знaе кaкво пише.
Цялa Мaкедония днес е под знaкa нa родовaтa групировкa Ермиaр. Приетa от дядото нa Кубрaт кaто бежaнци от Първия тюркския кaгaнaт и нaтурaлизирaнa в бългaрскa средa.
Между скити, сaрмaти, хуни, средноaзиaтски европейски тюрки по товa време рaзликaтa колкото между шопи и добруджaнци днес. И се съдържa глaвно в товa у кого е влaсттa!
Колкото до индуси и ирaнци извън цигaните и чaст от кaвкaзците тях никaкви ги нямa никъде по Европa. Нито нa пaпирус, нито нa керемидкa.
Гермaнците сa пък досущ смес от готи, кимерийци, слaвяни и мaлко хуни... Дaли сa кръв нa много нaроди, товa е вярно.
A Ермито си е бaш от нaшaтa чергa.
цитирай
12. bezistena - Ерминус, Ханибал, Цезар, Флавий, ...
11.02.2018 17:20
Ерминус,Ханибал,Цезар,Флавий,Тиберий,Пилат Понтий и Бисмарк с документи за Българския генно – инженерен,културен и цивилизационен генезис на съвременна Европа
http://bezistena.blog/history/2018/02/11/erminus-hanibal-cezar-flavii-tiberii-pilat-pontii-i-bismark-.1593021#last_comment
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3843694
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031