Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.02.2018 10:57 - Къде е гроба на Великия Левски е посочено точно в две предсказания от Ванга
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 2411 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
В две привидно взаимно изключващи се предсказания направени от голямата българска пророчица Ванга, мир на праха и, отвъд мистичния, все още неразгадан свят на предсказанията е дошло посочено съвсем точно мястото на гроба на Васил Левски .

Когато пророчицата научава ( виждайки б.а) за неистовите и  страстни търсения на  пламения родолюбец Николай Хайтов за гроба на Апостола и обсебването му със софийската църквица " Св. Петка Самарджийска",  тя споделя пред съпругата на писателя Жени Божилова, че ги търси на грешното място и че те са в Искър под водата:  " Да не ги тъpcят, във вода cа.  Костите на Васил Левски са в Искъра!" 

Синът на Хайтов, Александър, споделя, че баща му тогава проверява и установява, че материала от разкопките е изхвърлен в р. Искър, което само доказва, че големият писател, безрезервно, и без капка съмнение е приел дошлите от мистичния и неясен свят на пророчествата думи на пророчицата, за да проследи и  това доказателство и провери, къде е изхвърлен изкопният материал и е намерил в думите и доказателство и потвърждение на тезата си, че гроба на Дякона е в " св Петка Самарджийска", което обяснява и фанатичното му поведение, касаейки гроба му. 
 
" Разбрах за тези думи на Ванга от баща ми. Той ( Хайтов б.а) след тях ( думите на Ванга б.а) се сети да провери товарителниците на разкопките- къде са били извозвани отпадъците от " Св. Петка Самарджийска" , където се считаше, че е погребан Левски. Оказа се, че сметостоварището е било в река Искър. " , казва Александър Хайтов.
Това , че изкопният материал се е изхвърлял в река Искър,  според Хайтов  е доказателството, че той е на прав път за месторазположението на гроба на Апостола и гроба на Левски е бил там.

Съществува версията, че след бесилото, трупът на Апостола е бил погребан в позорните гробища на София, гробищата за престъпници, намиращо се в непосредствена близот до бесилото.  С това е свързана хипотезата на Венцислав Радков от " Военна полиция",  който твърди, че гробът на Левски е в  най-ниската част на терена, на 500 м от паметника,  в градинката между улиците " Искър", " Бели Искър" и " Христо Ковачев", като дори посочва и точното местонахождение на гроба, под камената чешма, откъм ул. " Бели Искър", върху която е издраскан кръст с  надпис " гроба на АС" .  В. Радков посочва, че е необходимо сканиране и специално изследване, което можело да се извърши с необходимата апаратура от Археологическия институт и Националния институт по криминалистика, което да установи наличие на скелети, които впоследствие да се изследават.

От противници на тази хипотеза се изтъка, че въпросният терен е извън парцела на някогашните позорни гробища, намиращи се южно, в горната част бул " Дондуков", а не в посока север към Сточна гара. 

Но в тази хипотеза не може да не направи впечатление присъствието на думата " Искър" и " вода" споменати в пророчеството.  Дали това не е точното място указано от  феноменалната българска пророица ? Или само, като е по=вероштно, някой научил за пророчеството на Ванга е издраскал надписа върху чешмата и Радков базирайки се на него и на близостта на позорните гробища развива тази хипотеза, че мятото нангроба е отбелязано с чешмата.

Налице е обаче и едно друго пророчество на Ванга за гроба на Левски,  противоречаща на изложеното до тук, в което се казва,  че гроба на Апостола е в двора на църквата " Св. Николай Мириклийски" срещу митрополията" .

" В църквата “Св. Николай Мирликийски” в София се намират останките на Левски" е била категорична пророчицата пред г-н Павел  Кипров от с. Черничене, до град Симитли до гр. Благоевград.  Пророчицата е споделила преди смъртта си с него, че Левски е бил погребан там от дякона на църквата Софроний, при който приживе се е укривал в неговата църкава Апостолът на Свободата.

Това  пророчество влиза в противоречие с предишното и пророчество, да припомним, че костите на Васил Левски са в Искъра, във вода са. 

Но дали е така ? Объркала ли се е пророчицата. Как е възможно да " даде" две взаимно изключващи се пророчества?

За щастие все още се намират спомени и сведения  за  наличието на подземна река пресичаща центъра на София, тип " вртоп" на шопски, или понор, със своите  подземни води, ту изчезваща, ту появяваща се над повърхността .

Ето какво  научаваме от книгата на Георги Каназирски- Веринев за Стара София:.

" При кръстосването на ул. „Витошка“ и „Солунска“ подземната „Крива река“ избликваше и наводняваше целия мегданлък, като му даваше вид на езеро. Оттук Кривата река минаваше през „Солунска“ до Народния театър, гдето се губеше и излизаше негде при Ботаническата градина " .

Ако продължим така очератния вектор на подземното русло на тази река от височината, билото, на Ботаническата градина, което е до паметника на Левски, водата се  спуска на север към мочурливото място,  наричано " Кюлуците, кварталът,  където днес се намира градинката на ул Искър,  в триъгълника на горе очертаните улици, където е и въпросната чешма с надписа. Не случайно това място преди Освобождението е било необитаемо, мочурливо, нездравословно за живене  и влажно. Тук са се намирали бостаните и зеленчуковите градини на софиянци  след, което  подземната вода се е оттиала  вливала в Сливнишката река за да отиде в река Искър.

Тази подземна вода, река , или поток,  наречен от Ванга, Искър, или вода, е посочен от пророчицата и в него тя вижда, в това, не може да подлагаме на съмнение тяхната рационалност, въпреки, че конвенционалната наука няма своите обяснение за тях, т.нар. пророчества и законите по които функционират, но които в края на краищата намират своето логично обяснение и се оказват правдиви, костите на Апотола.   Може да се предположи, че този подземен поток, този искър, на практика  взима и черпи и част от водите на река Искър, в добавка, че и водите на подземния поток се вливат в последната.

Васил Левски е погребан, или по-точно препогребан в църквата  "Св. Николай Мириклийски", под чиято минават водите, рулото на този подземен поток, за да се появат пред Ботаническата градина и от там  отновон се скрият на севр към Сливнишката река, като над  трасето  им се намира и парцелът на т нар позорни гробища, гробищата на престъпниците, в които първоначално е бил погребан обесения, без никакво съмнение , като престъпник, Апостол на Свободата  Великия Левски, въпреки лаишките изказвания на т. нар историческа прослойка в държавата на ръбъ, в лицето на Пламен Павлов и др под,  халтура на държавна ясла, че това било слух пуснат от комунистите.  

Тялото е препогребано от дякона Софроний в църквата "Св Никилай Мириклийски".  Напълно възможно е, и най-вероятно е дяконът да не е могъл да събере целокупното му тяло по редица обясняващи причини, трупоразлагане, нощта и страха да бъде заловен, в резултат, на което е пренесена само част от мощите, най-вероятно горната част на трупа и черепа, които са препогребани в църквата. Съвпадение е или, не но Майка България има своя презедент и за това. Мощите на другия нареен Апостол, тези на Гоце Делчев, отново са препогребани, но само гормната част на трупа с черепа на воеводата, като долната им част и до днес остава в Гърция. Те.е. иамеме отново своя необясним от конвенционална научна гл. т. аналог, но пък и прецедент за доказателство и на това " апостолско по волята на провидението " съвпадение".
Заради това ,мощите на Великия Левски лежат в руслото на този поток, искър, тази подземна река и точно това е фиксирано от Ванга . Поради  това " пророчеството"  е привидно взаимоизключващо се и неразбирамо, подобно на всички други пророчества преди да се отключат.

Въз връзка с изясняването на местонамирането на гроба на Левски, следва да се обърне внимание и на другите, некосвени доказателства, потвърждаващи, че е имало препогребване и първоначално Левски е бил погребан в позорните гробища.  Поради , което е имено пълната тъмнота, неясност  и неглижиране в борбта на капиталистите за  местонахождението на гроба, при условие, че това е събитие от огромно значение за строителите , което не е минало  в условията на нелегална на борба  за гласност и перестройка от списание " Факел" , а вече и " Будители". 

Васил Иванов Кунчев е публично обесен и заровен от законната  европейкса държавна власт модернизирала и суобразила занконидателството си с това на европейското за периода, последната   стриктно и докрай изпълнила държавните си задължения без да ги претупва,  от осъждането през обесването до заравянето, както им се иска на българската историческа башибозушка прослойка  да разправя налево и  надесно от тв- тата, как комунистите  лъжели, че Левски бил погребан, като престъпник. Ми той е осъден и екзекутиран, като престъпник, къде да го погребат неуважаваните от съвремените, но уважаващи държавата и ферманите и,  местна турска власт.

Никой от властта не е имал намерение да скрие този факт, а напротив.  Взели са дейно участие голям брой свещеници, българин съдия са сред осъдилите го, и както дори научаваме, учители са водели учениците си да видят обесения Апостол, тогава все още само дякон и Воевода, някои от които на преклонна възраст се сещат и свидетелствуват за погребението му . 
 
От съществено значение тук е пълното мълчание на България и обществеността и по въпроса, въпреки , че доста лица са докоснати до въпроса и са запознати с фактологията, за да се изпадне в патовата ситуация "упорито" на практика търсене на гроба без никъф шанс да бъдел открит  от, забележете самото начало на капитализъма!
 
А за братя Грим Апостолите на славяните как само научиха и  отърчаха да им дигат църкви из основи преди Освобождението строителите, за Апостола на България не могли да намерят гроба му, гаче поповете дето са го изповядали и опели не са го имали за славянин  !?

Истината е била наяве и всеки от тогавашното общество я е знаел, но тези свидетелства няма да ги намериме във обществените газети в официалните документи на разследващите и в мемоарите на строителите на капитализъма загрижени за собствения си алъш вериш иречековци, пославянчени князчета, симеон радевци, шекер стояновци, стамболовци, свирчовци и  др тям подобни алекоконстантинож=вци и студентчетата им, целата им славянска сволоч сладкодумци не са  записали и не са срещнали и един свидетел навремето за гроба на Дякона, чак до отричането на фащизъма в 37 -ма да се сетят да доказват кошаревските свидетели, къде са го закопали Дякона, не в позорните ми в редовните гробища !?Аланкоолу, иляо 937 гоидн и е ота , по слуай сто годишнината от рождението на Дякона се сетили да му търсят гроба на загиналия мърцина на нема и 37 години..

Това е факт, Гузната съвест и най-вече срама и излагацията от факта, че Левски е заровен в гробишето на престъпници  е причина за съзнателно потулване и ненамиране на тази истина на страниците на печата, и заравянето на българщината от славянщината на новата класа , т.е. не е отразена съзнателно в медийните средства  и на тълпата се поднася мълвата за упоритото търсене на Възкръснали Дякон, който и приживе бе Джингиби за турците, а след смъртта си продължи да се скита из гробовете на държаата на ръбъ на евросъюза .

Едва обаче след половин век намираме първите кошаревски " свидетели" описали погребване,  но  не в гробищата за престъпници, където всяка една уважаваа се турска власт ще погребе, като престъпник осъдения престъпник, няма да си плюе в сурата я и шериата  глупавия турчин,  ми кво ще каже Султана и ходжата му, като се научат от руските шпиони, че престъпник не обесен и заровен като рестъпник, ми Ватикана му дала индулгенция за хиляда и един гроша и два на заптието да им продаде тялото. Ми ще им скъси главата на чаушите до кръста со се тези на мюфтията и беглербега на санджака, за който се има некой анадолски буен ат да се дърви за харема му с гръцки кокони.

Подобно събитие, с многобройни свидетели може само да бъде прикрито и не описано,  истината да бъде усложливо премълчана за поколенията с вярата, че ще бъде подменена с изгодна за власта версия тип Константинов дар от църквта  за Апостолите на славяните братя Грим дали приказката на българите,  а то погребението на Великия Левски, въпреки многобройните свидетели не е описано никъде в прилежащия исторически период съвсем съзнателно и не се намира и ред за нея , освен безмислените от фактологическа гл. т. поезия и здраво преиграна драматизация. Намирането на истината за него  е неразкривана и потулвана съвсем съзнателно,  нищо не намира отражени в печата на съвремениците . Което е доказателството, за това което се случва съзнателно.  За това служи срама , че Великия Левски е бил погребан в гробищата на престъпниците и че те БПЦ го имат за престъник. И разкриването на истинското месторазположение на гроба би разкрил и тази страшна истина, която в мисленето на мнозина тогава е била срамна и недостойна и довежда до съзнателното заличаване за гроба на Великя Левски с цел предпазване от посрамването му. 

Директното доказателство намираме и в поведението на т нар Българска Православна Църква  оттогава та до днен днешен, в очите на която Великия Левски е престъник и му е отказвана канонизация.

А те имено, цята свещеническа клика от митрополита до последния комисар са запознати и  са наясно с истината за гроба на Апостола, и са си водели доста от т нар вписвания и добавки по полетата книжнината с цел да не се нарушавала тайната на изповедта , но  с лекетата , които кощунствено въвеждат и се кланят към култа на измислени Славянски Апостоли въведено по прагматичност от Строиителите на Капитализъма вместе с тях Великя Левски е пречел пречи о до днес и до днес потурчват истината за гроба на Великия Левски, едните от гузност другите от глупост продължават да се кланят и да преподават, като История агиографските нелепости нямащи нищо общо с българия и нейната история. 

В думите на една " неука " пророчица обаче от отвъдното достигна до нас истината за гроба на Великя Левски, и дано не е късно, че това правителство, заедно с истанбулската конвенция за да угоди на " западняците" и техния задокеанкси партньор" ще приеме ан блок и че Левски е терорист, по всички показатели. И БПЦ първи ще скокнат и ще свидетелстват.




Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3843698
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031