Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.03.2018 00:56 - Великия Левски не е намерил смъртта на бесилото, а е умрял от инфекция на раната си в килията
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 1064 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 05.03.2018 00:57

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

image
Рухна още един мит разправян от БАН- яджиите! Кой здравомислещ е очаквал нещо друго от  прослойката на историческата парвенищина, наложила без да има нещо налично за братя Грим от преди Гутенберг, късната агиографска измислица на Ватикана за Апостолите на Славяните за неразделна част от иторията на т нар българи и техен крайъгълен камък, че и издигнала и съградила държава да обслужваща тази лъжа и свързаните с нея политически интереси, които за съжаление нямат нищо общо с историята , като наука и не случайно подмениха националните иделаи и предадоха Делото на Апостола на Свободата с нелепото си, нарочно половинчато Съединение, когато напълно съзнтелно оставиха по-големия дял на българското землище , заклеймен от Великите сили, като Румелия, за да не и разалят рахатлъка извън  пределите на балканския си пашалък ?  В момента, в еинствения на пактика момент, когато следваше а се осъществи Делото на Апостола на Свободата, когато Майка Бългрия имаше, не революционни, комитети, които да я освободят, а когато  Майка България имаш две държави, две български държави с армия, полиция , със своите структури, население готово да се освободи от вековния поробител с един замах, като въстане , като един, както прозря Великия Левски, и Светът нямаше да гъкне, както и не гъкна при половинчатото капиталистическо Съединение, защото много добре знаеше, какво го очакваше, Адрианопол, го очакваше, най-малкото  и изгонването на резаните карабини извън босфора, съ сигурност, както за доказателство и се случи, когато българите се изправиха рещу вековният си враг.  Т.е. от това двойно доказателство , от една страна при обявяването на Съединението никой н гъкеа противно нан ширещиете се, като и днес становища на политическата проституция Великит сили не дават , Великит сили решават, както полуинтлигентната парвенюшка прослойка се опитва да налага и днес, и вади същите доказаи , като свирчовци пред Съединението дори, за създаването на България, как Великите сили не давали и нямало да позволоят да бъде по-голяма! Абсолютния цинизъм и неинтелигентност на тези прпоповядващи култове към измислени Славянски Апостоли и до днес въпеки претенции за научност, , не разбрали неразбиращи и д днес в какво се състои Гения и Делото на Апостола и съвсем съзнателно и целенасочено униюоьили и лодбото му място и  гроба и подменили и осквернили делото му до  обикновена чалга, чийто някога влагер бил предопределн от Великите сили ! и сега още повече Великите сили нрешавали съдбата на народите.
Да, ама Великия Левски не знаеше! И за тва му баха майката и го стъпкаха в тинята и продължват да грухтятот горе му строителите на Капитализъма и да величаят собственото си уродливо създание, акквото е ВМРО и неговите рабойници, родени в резулта и за доказателство, че никога не са разбрали Гения и Делото на Апостола на Свободата. Македонския въпрос възниква и се превръша в гроб за българите , където като в гроба на Левски изчезна цвета на българската нация, най-интелигентните и добросъвестни синове и дъщери, само защото тази парвенювка проституция потъпка левски и идеала му не амо, но и не спази защото не бе проумяла Делото, защото в провинциалната си тъпотоа бе заета да налга Делата на Апостолите на Славяните, една чужда и неприемлива за България доктрина. И тези луги на Великите сили, кмоито и днес я налагат, по ифолт не разбират Делото на Великия Левски, аккто не го разбраха и тогава свирчовците и в разрез на Апостола оставиха по голямата яаст от България на Великите сили и съзадох т нар Македонски проблем, подмениха Източния Въпрос и създадоха Македонския въпрос, за да могат отново и те го правят да е бият в гърдите как Великите сили били командвали . Да  ама  Великя Левски не знаеше.
Както и бг проституцията не знае, че Великие Левски не е умрал на бесилото, а почила от инфекция в килията си. Лекуващият го лекар, французин на османска служба напразно се опитва да го спаси и Великия Левски идъхва без дори да се изповяда. Неукия котленски овчар,  въпреки изключителанта, изключителанта може- би най голямата литераурна дарба, но не разбиращ нищо от големите държавни работи извършва доста лови услуги на Историята, но той не е виновен, а съшаъта тази полуграмитна бг парвенююина която изисква и диктув тзи нелепости на времето си и неукия овчар се хваща ан въдицата на времето защото не притежава гения на Великия Левски, от което заболяване страдат и кокошкарите строители на капитализъма. Кошарешските свидетелства за изповедта на Апотсола пред попа , записани от захария, аккто и другите нелепи свидетелства за екзекуцията и гроба  свошта нлепост доказват , записаното от дневника на френския лекар, че свидетели не е имало, а мъртвото тяло на Великия Левски е закачено на бесилото вкопано в Сиявуш джамия. При овесването на трупа е присъствувал неизвестен руски благородник, по- неква голема случайност в пребивавал в София.
Отдавана се гоори за този дневник на османския лекар. Той се е изповядва на френско падре малко преи д умре, което един ден преди смъртта си го продало на италиански аристократ от арменски произход, който събирал манускрипти за българската исторя и други разкази.
Тук публикуваме само препис от страница на дневника, направен от арменските монаси съхраняващи оригинала.





Гласувай:
1



1. anonimen65 - neka za nego se pishe samo dostoverni neshta
05.03.2018 09:55
koi rani sa se infektirali ot iztezavaneto ili ot negovite sobstveni naraniavania?znae li se sas sigurnost kolko dena e stoial v konaka e bil s gnoiashta rana ot uchastieto mu v legiata v srabsko.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3861321
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930