Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.03.2018 10:42 - Джендърът Джимбо и тероризмът
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 677 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Джендър Джимбо даде заявка за Левски. Бил терорист! Джендърът Джимбо е журналист. Нали е битч ( кучка-англ ) * на Сорос и речта му иде, като на куче тояга. Вчера се сети как, като малък заловил терористът убил генерал Луков. Не бил убит генералът, а некъф инжинер, и не го бил заловил той, а некъф кундурджия, но Терористът бил истински, не като тези измислените криминални претъпници в США дето избиват по едно училище преди обед.  Но да убиеш инжинер в България през 34-та г ! Не, че в США не стрелят по президенти, но те президенти имат много, но да убиеш единствения инжинер на държавата си е акт на държавен тероризъм!

Който е спрял строителството на капитализъма за цели петдеседесе години. (св.св. 1944 г-1989 г)  Защо не сме нация техническа, защо немаме велики дворци и сега седемте конституционни джуджета се чудят какво да върнат на кралив дедо. Ми да ти убият единствения инжинер! Мръсни терористи. Кундурджията, който се защитавал с леген от куршумите на парабелума на терориста, като храбрия оловен войник, храбро напредвал, и дори не изчакал да му свършат боеприпасите на терориста и го сгепцал преди да се самоубие.  Да се чудиш, дали след, като братя Грим според теа от БАН ята, са дали приказката на прабългарите ,  и а им издигали доста цурвки из основи, последната в Созопол, пък те ( славянката балканска порода на п-ва б.а) пък да не са върнали услугата и да са дали сюжетите на приказките на хан Кристиян Андерсен.


Ех, къде можеше да е сега България в строителството на капитализъма, хленчи извода от писанието на  Джендъра антитерорист Джимбо, в поредното безмислено занаятчийство описващ щекотливо главно безполезния му личен опит   на мизерствуващ във високите етажи при социализъма неспособен да създаде и две мозъчни гънки, за да се отличи от същите амеби описвателно разказвателен тип тъпчовци, но от по-ниското ниво на хранителнта верига.
 Те сега при липса на бомбаджии едно трасе не могат да прекарат през  Хемус, на " балкански" от " тракийски" произход планината " Балкан" .  Злите езици обаче говорят, че не прокарвали Хемус, не защото "зелените" пускали съдебни молби, а "зелените" пускали съдебни молби, защото другата магистрала  йощ не била завършена и фирмите на правителството са заети с нея.
А какви терористи само се раждаха в БГ, какви бомбаджии, какви гемии и църкви вдигаха във въздуха, даже и Райхстага подпалиха, и ги оправдаха за това ! Е тва ако не са таланти. 
 Сега едни бомбаджии, и Мавзолея от първия път не можаха да бутнат.  И тва ако не е знак, свише!? кви терористи е раждала България, къф Левски е отгледала. За него Джендър Джимбо даде заявката. Чака нишан от Сорос и пуска статията .  И вестник си има да му я публикуват. От история.бг гърбушкото и охлюва ще я онагледят.
 Няма за магистрала Хемус да пише смелия Джендър Джимбо детето чудо на капитализъма ловец на терористи.

Това не е държавен тероризъм,  това е законно строителство на капитализъм и не всеки може да строи в капитализъма. Тва да не Вие социалиазъма на Живков, всеки селянин със къща поне на два три ката,  а Джендъра Джимбо с кооперация в идеалния център?
 А сега де, защо имало най-много изоставени къщи на глава на населението на картата на  света в България и на 33 то място, там сега където е Чили  по производтсво и стандарт на живота е била България, а сега показателите и се влошили.  Видно Живковото наследство дърпа държавтаа на ръба на евросъюза назад . Тва колко заводи за спъването на  статистиката на строителството на капитализъма направи созиализъма, колко тецове за замърсявана на въздуха издигна из основи на глава на населението с парно, даже и една атомна централа направиха социалистите, за да  се умори този народ при прехода към комунизъм. Добре, че този преход свърши, защото щеха да затрият държавата с тези савецки признаци и немаше сега кой да е член на евросъюза с теа показатели на глава от население. Ма, ей, жилав народ, много оцеля при социализъма и сега им разваля статистиката на капиталистите.  Но има и един изпитан капиталистически трик.

 Първо се маха народа от републиката, сега се работи и за намаляването на останалите в републиката, водещо автоматично до повишаване на показателите на капитализъма на глава от население. 
Но къде тук иде обещанието на Ди Джендъра Джимбо да пише  за терориста Левски,  като той занаятчийски разкава само случки от живота си, и дори и тя от БАН няма да му повярват, че се е срещал с терориста Левски, като дете.
Да, ама Джендъра Джимбо се е срещал се е с повече държавни глави, отколото майката на Слави Трифонов съветски граждани е видяла от влака при посещението и в Савецкия саюз.
При една от срешите му с престарял американски сенатор, той е научил страшната истина. Доката бащата на сенатора линчувал некъф черен в Алабама, от кошулята на негъра изпаднало тефтерчето на Левски. За пръв път преведено на английски от Сидер Волин.

Ах, как само Джендъра Джимбо го зарязваше в "Славянска беседа" за да седне на масата на " приятеля" си Валери Петров. И много правилно, тогава никой и не искаше и да чува, че Левски бил терорист. Но сега с приятелите на България, Турция, та та дори да се напише звучи нелепо, пък камо ли да се изрече ! която ще ни пази срещу общия НАТОВ ски враг Русия !? ,  Освободителката от Туция !? истината за терориста Левски, като тази за Народния съд, не може да се скрие!  И история.бг и Джендъра Джимбо ще отворят очите на оцелелите от ужасите на ссциализъма невярващите за страшната истина, разкрита му от престарелият американски сенатор, който му дал своето копие и нещо по-ценно ,  съвет, който спасил живота на Джендъра Джомбо нведнъж.
Джендъра Джимбо все пак да внимава при посещенията си чужбина, защото с тези негърски бърни, ако пие вода от некоя чешмичка за бели  в США, може и да не се върне да опише  за ужасите на социализъма  в тефтерчето си  на антитерориста Джендър!





Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3851560
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031