Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.09.2018 23:52 - Признаването на Македония минава през Босфора, а заклеймяването на клетвопрестъпниците през БНТ
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 9228 Коментари: 2 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
БГ проституця  от царедворци на живо исторя.бг, като тези  същите от СКАТ на запис заклейми Народа си, като "клетвопрестъпници".
Като в студиото на кучето на Павлов поредните лица с къса памет се правят на историци. За доказ, че в исторя.бг, нямат още и разсъдък, вижте как не могат да реагират на живо на поднесената информация от един от съучастниците и си въртят шаблона до втръсване. След, като вкупом събралата се бг проституця от научените работници, заклейми участниците във Войнишкото въстание, като клетвопрестъпници, заради това, че са били предадени от Царството и са тръгнали да Му дирят сметка на педи Фреди и министрите му  в Столицата, шуменският съучастник изнесе информацията, че съществува решение на тогавашният Министерски съвет  на педераса Фердинанд, за изтегляне на оръдията и въоръжението и тям под логистика отъ фронта.
Кой тогава е клетвопрестъпникът, тези, които се дигнаха да държат сметка на предалите ги управници в София с мотива, че са ги предали и нарушили клетвата да бранят Майка България и българите,  или изнесения научен факт, за извършенот предателство и клетвопрестъпление на царски Министрския съвет, издал заповед потвърждаваща предателството и престъпването на клетвата да бранят България  или тези, които отидоха да им държат сметка за извършеното предателство !? Проституцята, която не знае елементарният факт, че противоуставна заповед не се изпълнява, заклейми  българите тръгнали да потърсят сметка от клетвопрестъпниците в София предали и тях и България за клетво престъпници !
Като в студиото на кучето на Павлов в СКАТ , където  "патриоти" говорят за съюзниците турци и как щели да купуват самолеДи да бранят небето турско синьо на "патрията", не помнещи, как градовете на българското Отечество, бяха опожарявани по-няколко пъти от съюзниците турци, далеч преди Априлското въстание и много повече от съюзниците турци, лица с къса памет,  не помнещи кой опожаряаще българските градове по подразбиране са назначени за историци !?, да определят кой е съюзника, като политици , т.е. всичко друго, но такива персони не са историци по подразбиране, а на в студиото на БНТ останала помиярщина върти шаблона на соросиадата и изковава националните идеали на Републиката в служба на съюзниците от НАТО турци и гърци,  в които забележете " съюзници" подозрително липсва  и не се споменава " братска"  Ромъния, и от изказвания на " историците" и от " проверените" политици обслужващи плана "Сорос" на ЦРУ, за предаването на поверената им от НАТО територия  на юг отъ р. Дунав за администратиране от Ромънската държава.
Двадесетте хода на плана Сорос на ЦРУ са задействувани с признаването на " македонския език" и изтриванате на " народа" от републиката, преминават през признаването на " Македонската църква " от съюзниците турци  и ще завършат с доизчегъртване на България от южно дунавските територи на румънската държавност.

Вместо България  поради липсата на гърбушкото в БНТ  " съюзниците турци" ще признаят " Македонската църква"




Гласувай:
6



1. bezistena - Поздрави за верния анализ на Вла...
28.09.2018 23:01
Поздрави за верния анализ на Владайското въстание и аналогът с днешната компрадорска лакейска предателска политическа шайка в България, върлуваща срещу Българите и затриваща България вече 30 години безнаказано!

Безнаказано ли?
Бедна им е фантазията, какво ги очаква Свише скоро тука на Земята!
цитирай
2. radostinalassa - На някои им е позволено всичко да пишат
29.09.2018 21:41
А на други не. Всичко тук е с връзки.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3843676
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031