Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.10.2018 07:12 - Великия Алхимик звъни на Син Ен Ен в помош на Правителството
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 7222 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
-Альоооу- провикнъл се Великия Алхимик, нъл тъй - Ридакцятя на Син Ен Ен ли е? - -Да кажете- отвърнали отсреща - Обаждам се във в/ка с обявата за убиеца от Русе- казал Великия Алхимик . От ЦРУ веднага наострили уши и засекли разговора. - -Да, кажете- отвърнали отсреща
- Искама да попитам- казал Великия Алхимик - във в/ка с обявата, убиецът не трябва ли да е с пълен член, кой , УбиецЪТ- натъртил Великия Алхимик.
- Ми трябва, ми трябва, ма Вие окъде знаете?- запита ли от среща
 и това им трябвало От ЦРУ и те веднага изпратили сигнал на мелицията в Поморие на адреса на Великия Алхимик да го заловят.
В акцията се включилите и продаващите дрога под прикритие мелиционери и даже техните шофьори на служба в МВР и преди Великия Алхимик да зададе следващия си обмислен въпрос те нахлули в квартирката му и го заловили, както се казва в ЦРУ " red handed" по техному или със свалени гащи по нашенски, да измерва члена си. Ех, колко неща била видяла тази квартирка.
Щракнали белезниците на разгологъзения Велик Алхимик и го обърнали с лице към спецялиста криминалист Ботьо Ботьофф.
-Като видял пищофчето на Великия Алхимик спецялиста криминалист Ботьо Ботьофф се разсмял.
- Абе не е тоя дядка , не му ли виждате инструментчето на тоя, не може с него да са извършени констатираните от  спецялистите криминалисти увреждания. Някой психопат трябва да е, който го е правил няколко пъти, тоя и за веднъж на става.
-А може ли да са двама- обадил се Великия Алхимик, като чул експертизата на спецялиста криминалист.
Като го чул отново наострил ущи спецялиста криминалист Ботьо Ботьофф .
- Абе може, ама двама психопати откъде ще намериме, ние  и един дасега нямама. Ех, ако бехме обвинили бабичката за убиството в Курило и тва престъпление да го бяхе разкрили предизборно- простенал спецялиста криминалист.
- Аз тук гусин мелиционри и аз мога да помогна с нещо- въодущевил се Великия Алхимик
Измерил го презрително отгоре надолу, като задържал поглед и в/у пищофчето му спецялиста криминалист и махнал с ръка пфу, не ставаш, но после се досетил и се пощегувал по мелиционерски- На на правителството ни вдигна заплатите, запази си паричките за ало измамниците , ха, ха, ха
- Ха ха ха -засмели се мелиционерите.
- Ха ха ха - засмял се Великия Алхимик- Който се смее последен най-хубаво се смее.
- Ха, ха, ха -засмели се мелиционерите, като го чули.
- Ха ха ха - засмял се отново Великия Алхимик
- Ха, ха, ха -засмели се последни мелиционерите
- Ха ха ха -  Който се смее последен най-хубаво се смее. пак казал Великия Алхимик и ги затапил:
-Та Вие нищо не разбирате от доказателства. Двама психопати за доказ не можете да намерите, вижте се колко сте. Аз тук сам залових двамата славянски братя на калъп с баба Алхимица, за които нямаше исторически доказателства, а Вие едни руски хакери не се сещате да обвините.
- Е как руски хакери, като е в Русе,а не в Русия бе , кой ще ни поверва на доказателствата, ногу си тъп,е не ставаш за криминалист с тва пищофче, твае, обадил се спецялиста криминалист Ботьо Ботьофф
- Е па тогава поне тоя , американски съдия дето го назначиха във Върховния им съд, да обвините. Не ЧУХТЕ ЛИ, ЧЕ ОТ Син Ен Ен казаха, че му се губят 36 часа





Гласувай:
6



Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3843521
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031