Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.10.2018 07:52 - Изнасилената журналистка не била убита за разследване на "Джипи Груп" . Ми да ги е разследвала
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 4948 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Какви хубави бяха времената  на еднополюсния модел, когато от Отворено общество изпращаха такива,  като Кошлуков и дори жените на елита на обучение в США да ги е..т * негрите, а не като сега тук да ги бият по пътищата. (*- евангелизират б.а) Всичко бе ясно по пътя на благоденствие и демокрация. Даже премиерът се отказа даходи по врачки. Объркаха се ценностите разместиха се полюсите . Ето, на посланикът на США се среща с представители на забранени от  Конгреса терористични и комунистически организации а премиерът една виза за США за малко дане вземе, ако не беше спазил часа по хороскопа на гледачът Апростоль, но и там, дори не можа да се прегърне с Президента им и мястото за фото над  камината остана празно.
Добре, че нашият, който иначе се суети при избора на самолеДи, като, че ли се връща на работа след две години и иска да има ново возило, решително покани ръководителят на най=гоямата педофилска организация  в света епископа на Рим на гости като,  че ли като дете е бил хорист във църквата в Раковски?
Може пак  да го погали по главата  папата и да запълни празнотата над камината и във душата му.

Как да минеш без гадател?   
 Ролята на придворния гадател Апростоль се вижда от събитията от изминалата седмица, когато Простоль предрече в блога в който участвува, че турчето ще се отрече от показанията си в Германия. цитат " Било при самоотбрана... добросъвестно взело " канията " за доказателство  и отивало да се предаде, но първо искало да се прости с майка си.  "
 Преди да  пусне брада обаче, както знаете гадателят Простоль подшушнал на мелицията,  и се обадил с есемес на лични телефон на Премиера.
Въоръжен с предсказанията той успя  тутакси да отмени вдигнатия втори  жълт картон и като добър треньор веднага извади от играта "Джипи Груп"  с цел предотвратяане изваждането на червен на Правителството от " нацята" на идващите извънредни избори. Заблудени бяха,
ах, колко са ги лъгали, че катоизвадят "народът" от републиката ще управляват вечно в Демокрацята, като монарси.  Объркаха се пластовете, свърши хубавото времена на благоденствие и демокрация. Сега разбирате защо, макар отказал се от врачки бе дал личния си телефон на гадателя Апростоль?




Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3843672
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031