Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.04.2019 10:45 - Българите най-много се страхуват детето им да не срещне хомосексуалист. Г-н Радев реши да ги излекува от фобията и покани папата!
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 663 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Стана ясно, че н-ка на педофилската римска организация няма да бъде посрещнат от хорисчета при посещението му в България. Та Българите най-много се страхуват детето им да не срещне хомосексуалист. Но клин клин избива сетил се президентът на Репъба. И решил да се жертва и да отиде на срещата с папата ! Още се върти на лоста, дига самоледа, ше отсрами Репъба. Добрият старец нямало да води френския кардинал, австралийският и още 754 падрета от щата Илинойс. От кво да го е страх г-н Радев и от президенството определиха това, като саботаж на Нинова.  Да беха поканили, както са почнали мюфтията на Истанбул, да им харижа Сергей, възмутила се лидерката на Българската СП.  Обаче началника на педофилската организация, която много скоро ще бъде забранена в братския США, никогаш.
И тва само два дни  след , като соросиадното правителство узакони федерализрането на България със Закона за Вероизповеданията узаконяващ чрез финансиране от чужди правителства кантонизирането албански тип, там стана с езика, тук с вярата, щяло да има " турска вера" и "  турско малцинство"  - още повече се възмутила се лидерката на БСП.  Те и сега българските самолетчета падат в Северна Македония, пък какво ще става, когато и тук бъде осеяно с минарета, като там. Направо трябва да се ликвидира селскостопанската авиация. Или да се закупят повече Фантоми. Цената им падна след, като США отказа доставка на Туркия, заради сделката нататко Ердоган да си достави савецки ракети, а после и " независимите " Су-35, най-доброто средство  за защита от преврат на ЦРУ.   В България такава опасност няма от 1944 г, когато имало и България и военни в България.
Един съвет на Българската СП, ако иска да помогне на България, защото на практика те са единствената партия, която може да направят  това, модерните леви трябва да забравят " визиите" си и др. под . изми, а да се запиват на един курс , като ГЕРП за усвояване на " Модела Чигаго" като политически инструмент за водене на предизборна борба в условията на победилия капитализъм.




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3862244
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930