Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.05 10:34 - В Куртя д' Арджеш е Първият установен със сигурност гроб на български цар е гроба на последният български цар
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 323 Коментари: 16 Гласове:
1

Последна промяна: 25.05 12:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Ще започна с основния философски въпрос: Къде една майка, макар и мъртва, ще погребе своя син, Българийо? Ами ако тази майка е българска царица!  По ирония или не към днешна дата 24 май 2019 г в деня на двамата славянски братя за к/о няма установени следи от преди Гутенберг, няма открит със сигурност и гроб на български цар, хеле пък българска царица ! И ето в годината к/о ЦСКА не  стана шампион, а Нинова изгони соросиадата, БГ заслужено ще научи за гроба на своя царица и този на нейният син.

Гръцкия професор  Муцопулос през 1969 гръмогласно тръби, че е намерил гроб на български цар. И не на един, а на цели три, един до друг! 200 г копа бг проституцята из Делиормана и още пет  Богдан Филоф в освободена Македония и Беломорска България, и Йордан Иванов преди това, уви, хич,  само турски гробчета на сигани из Делиормана и гръцки в Охрид, а  на тези които са български плочите в Охридксите църкви са изчегъртани там от родолюбивите северно македонци,  а ето че един грък  открива цели три царски гроба в Преспа-  на Самуил, Гаврил Радомир и Иван Владислав !?  Ма то с копане не ставало, защото както доказа гръцкото професор, ковчезите им били оставени отгоре на пода на цжърквата! Кой да се сети за това ! Отишъл малака в базиликата в Охрид, видял три обикноввени каменни ковчега оставени на пода на църквата залепени за южната  и стена  и  вътре го чакал цар Самуил да го отвие за науката цели илядо и кусур години ! 

image

трите каменни ковчега оставени на пода на църквата армаган за хитрия грък от викинга прочутия разбойни Харалд Хадрад

Нищо, че прочутия Харалд Хадрад и неговите нормани опустошават и разрушават Преспа при потушаването на въстанието на цар Петър Делян и камък върху камък не оставят, камо ли одеждите на " Самуил" с папагали, цело състояние в ранното средновенковие да подминат и трите касички  в църквата, както всеки уважаван себе си викинг нарича църковните саркофази, викинзите оставили трите саркофага за да бъдат намерени от Муцопулос, като " Самуил" е даже и с царските си одежди !

БГ парвенющината си взима поуката и за да не остане назад обявява за открит гроба на цар Калоян в търновската църква " Св. 40 мъченици"  пред южната стена, т. нар гроб № 39  и този път гроба е под земята , та на бг иманярите им се налага да копат и пъшкат мъшки преди здраво да се напият след здрач, нема даром да си получават заплатите, като Мацупулос, намерил непокътнат оставен царски саркофаг в църква опожарена от викингите. Абе що пишат теа ужасни неща хронистите за викингите, ограбвали църквите на Англия, опожарява;ли ги или пък за гладните норманите кръстоносци превзели Константинопол, дето мъкнели мъртъвците из ковчезите в църквите на праволсавните и ги направили на конюшни.

Разбира се, че местните са знаели за тези открити саркофази в църквата, което е било дочуто от хитрия грък, който е изчакал Скопското земетресение от 1963 г  да ги позатрупа и в 1969 г е открил трупа на някой най-вероятно положен там през 15-16 век, който обяви за цар Самуил, но със сигурност не е тъй, като Преспа е опожарена и обграбена от викингите на Харалд Хадрад  и каквото и да е положено в тази църква е от след този период. Нищо чудно да е и последният патриарх на Българската Охридска Архиепископия закрита през 1767 г.

Намереният покойник от гроб 39 пък от Велико Търново бе препогребан от бг проституцията, като цар Калоян, на основание на намерен златен пръстен на врата му !, с надпис " Калоянов пръстен ...!? и за да няма никво съмнение му сложоха надгробна плоча с надпис: "Гроб на цар Калоян " и уредиха и неколко други гробчета от църквата с  подобни " исторически доказателства" надписи.

Богдан Филов открива саркофаг с надпис, че е на цар Михаил Шишман в църквата с. Старо Нагорочане, к/о разбира се е сръбско менте за доказ писанията на сръбски ибрикчия писал 300-400 г след събитията ,че там край  Старо Нагоричане е погребан цар Михаил Шишман, убит в битка от правите сърби. Начи калоян си го занели у Тъновград Царевград, а Михаил кучета го яли, по точнобил оставен на  сръбските псета!?

Нелепостите пък, че сред 13 те гроба открити на Царевец е бил и гроба на Великя измежду царете цар Iw Александър са нелепости надминати само от басните за гроба на хан Кубрат, друго историографско менте, подобно на далите приказаката на българите  братя Грим , използвано отъ бг измекярите да градят темели на државност в/у пясъка на жалката антибългарска историография на Виенската школа, възродена наскоро от соросиадата в исторя.бг, когато ченгетата назначени за историци стартираха, това за което започна да пледира анонимния маймунякус, представителя на научените работници в гроба преди няколко години тук в блог.бг , как "прабългарите" на историографския франкенщайн хан Кубрат създали няколко Българии и в жалък опит да спрят колелото на историята и доказания произход на т нар българи от школата на везд ист анарх. "неосъзнавайки" ,  или по-точно правейки се ,ч е не осъзнават се опитват да е присламчат към доказаното от школата на Ист Анах за генезиса на т.нар. българи, се оляха на живо, като се оказа, че един от синовете  на Кубрат, строителите на Българии по широкия свят се озовал по автентични ист. сведения в Италия преди бащу му хана да се роди карй Кубан ли, карй Дон или Днепър ли, край Бога или при аварите ли, казат ли ти назначените от соросиадата за историци ментета вербуваните ченгета, кой Кубрат са си избрали за илирически родоначалник, дотам, че чалгаря Стлави ще раздава  пръст от гроба на Хан Кобрата му за Бог да прости на България, май! или май по-добре да поръчва суши за месните избори на певизите от оркестъра? Те били вегатарианки и ядели само салам. И двете дедо поп, и двете.

В следващото си предаване исторя.бг под ръководството на гилдията на младите делиормански ченгета, мигача пелтек аспандиат и и само пелтека маготин, като маготиния  бе водеШ на шоуто без история и тук пропусна  да изясни зададеният му някога от мен въпрос във форума на двамата съмнително мургави братоци " дефинирай " Прабългари" , за което тогава доста путигравка отнесе, но позабравили направо се изтупаха, като кьорав от брег с доказите за езичеството на недефинираните " прабългари" , като се оказа, че де що имало изрити " езически" светилища и сведения се с вода били свързани и както заяви най-отговорно в ефир Сенилния проф Сенилов , едно с едно не си приличали! " прабългарските" светилища, гаче са правени от различни сивилизации,  но на секъде имало вода, та чак и в сведението за " езичника" Крум, който край стените на Царигард се изкъпал в морето и поръсил с вода " славянските" двойчета!
Абе, теа изглежда не са гледали как хамерикански евангелисти кръщават сигани в черното море! И тва от предаване от яслата на  соросиадата , пу,пу, пу, да им е уроки,  да не  ги е запознала с най-големите си сивилизасионни достижения, циганско кръщаване с вода, по " езическия обичай на " прабългарите".

 А защо научените делиормански сътрудници от новата реколта не се осмелиха да бистрят за " езичеството " на българите, а станаха смешни с езичеството на недефинираните " прабългари"?

Ми щото ще станат още по смешни, поради наличието на автентичните сведения от времето на Юстиниан Велики, когато Козмас Индикоплевтос съобщава,че българите са християни и имат църкви. Въй! В Шести век, за шестаците, ако се чудят, кога е времето на Юстиниан Велики българите има ли църкви и били християни.  Но т нар българи днес не идели от българите , а от "прабългарите" !

И ето връщаме се към основния филосфски въпрос незададен от бг научените работници и техните исторически сътрудници:  Къде една майка, макар и мъртва,  ще погребе своя син, Българийо? Ами ако тази майка е българска царица! 

Ами къде разбира се в Нотр Дам. Защо иначе безимотен бройко ще праща реставратори и ще дава пари за ремонта и. Как франсетата са погребвали царете си в Нотр Дам, що па да не погребат и некой български цар, нали се са роднини на крадлив дедо.

Не, една българска майка, при това царица, дори и мъртва ще погребе своя син в своята владетелска фамилна църква.

Между олтаря и североизточната колона, служеща и за надгробен, камък,  се намира гроба на последния български цар. виж фото.

                       image

                                                    гроба на цар Iw Срацимир.

Как разбираме, че това е гроба на последния български цар? И как аз разбрах, че това е гроба му. Ми щех да се спъна в него. Дотолкова не личи, че е гроб. И като вдигнах глава видях стенописа на колоната.

Ами двата стенописа на колоната над гроба са изтрити, заличени и то в скоро време, а съгласно аксиомата на Ист Анарх. ако в една църква надпситие са заличени, то те са св/ни с историята българска.

                              image
На долната картина е въоръжената фигура на царя, в доспехи, т.е. той е загинал в битка.
На горния регистър отново заличената фигуря на царя получава властта си от Исус Христос, чиято фигура не е увредена. Подобни сцени за получаване на властта от дедо Боже са характерни за средновековната християнска живопис. Това още означава,че нарисуваният е владетел, цар, а не някой обикновен мирянин от по- ниското ниво на хранителната верига .


За да индикира българският произход на този цар и за да няма никакво съмнение в това , колоната служеща за обелиск на гроба е изписана със сцени от живота на покровителката на България св. Петка Търновска!, нема мърдане, това е светицата, Българска която бди и е закрилница и в смъртта на българският цар, чието име на колоната е заличено, за която пък е показателното, че  е в североизточния ъгъл, там където на северната стена е отделено място за Йоан Предтеча, като иемто с коевто се титулуват българските царе Йоан ( Iw ) но imeto ще го узнаем от ктиторския надпис над вратата на църквата.
                    image

В ктиторският надпис е указано, че царят ( чието име е изчегъртано, т.е. е на бълагрин б.а.) е владеел Видин и Видинската област. т.е. това е достатъчно да го индентифицираме, като цар Iw Срацимир.

image

                              ктиторския надпис " "...................ѣрн......ва и самодрьжа............. [.. ]хii Бднъю же i въсеи области Бднскоi и .................  въ Х(....)[а Б(.)]га благовѣрни и г(.....)ж а земли Вѧгровлахъiи i въ ............." 
"

Цар Iw Срацимир е вторият син на цар Iw Александър, к/о е дадена да управлява Видин и Видинска областт.


Има сведение, че след падането на Видин, Иван Срацимир е заминал за Влашко


Майка му е царица, куманката Теодора Бесарабска,  търновска царица има нема 20 год., дъщеря на българския воевода на област Влахия Иванко I Басараб.   След развода си с баща му, майка му известно време е в манастир в Търново след к/о заминава при сина си с Видин. Важно е да се отбележи, че Теодора Бесараб жени сина си за племеницата си Ана, върла католичка, к/о потвърждава българската поговорка, откъдето жената от там и родата или Влахия на практика е бастиона на цар Срацимир. 

Прави впечатление от надписа, неупоменатия ( изтрития) владетел е самодръжавец, т.е. цар със седалище в  Бдин и владеещ Бдинска област и после на Угровлахия, т.е това може да бъде само Срацимир.

Ето. че българската царица, макар и мъртва не оставя своя син и го погребва във фамилната си владетелската църква на Валахия. където е погребана преди това и сама тя.
Гроба на цар Срацимир е безименен, и по нищо не се разбира,че това е гроб. Отгоре има само една неугледна гладка каменна плоча, без надписи, сливаща се с пода и оставяща впечатлени,че е част от облицовката му, отдолу няма нищо, въпреки, че Букурешките историчари са разкрили гроба на цар Срацимир, те не са го оповестили , а и бг проституцята не се интересува, защото не е " прабългарски" езически тип или " тракийски".

                image
 В същата църква е разкрит и гроба на търновската царица Теодора, майката на цар Срацимир.

                 image
Сега е изнесен над пода в саркофаг с орнаментирана плоча с герба на Влахия ли беше на другото българско воеводство ли бе Молдавия, определни от БАН ята днес за " тера Ромунеще"    и се представя за първия ромънски император акихито от който произхождат сите ромънци.

                image
Един поглед към снимката на покойника, където от фините черти на черепа, деликатното чело липсващи характерните за мъжките черепи издатини над веждите, доказва, че това е жена.


image

В подкрепа на това служат и дрехите, а най вече женската златна катарама, с която е намерена покойницата. Тази католическа катарама на покоийницата означава, че това може да бъде и друга българска царица, царица Ана, съпругата на цар Срацимир, к/о му е родила син цар Константин II Асен и дъщеря  Доротея, кралица на Босна, женена за Твртко и втора дочъ неизвестна. При такива фамилни връзки е абсурд Срацимире да не е погребан във фамилната църква на рода си. Нека да припомним, че две години след падането на Търново, той изпраща делегация водена от сина му Константин и видинския митрополит в Търново при турския княз, така е нарече бея, княз, откъде била идвала турската титла княз !? за да измолят мощите на света Петка Търновска и турците разрешават и светицата е преместена във Видин. Ето защо и на надгробната му колона, като на спасител на мощите на св Петка търновска е изрисуван и цикъла и!
Такива влиятелни роднини, аквито има цар Срацимир в лицето най-малко на дъшеря си и сина си, да не говориме за куамнската фамилията на търновския болярин Бесараб, по майчина и женка линия , биха измолили и върнали тялото му, където и да бе починал. А подчертавам налице е сведение, че е отивъл във Влашко. За ментето, че е бил отведен в Мама Азия от траките съществува и едно неизвестно на БАН ята сведение, к/о трябва да низложа, въведа за целите на историята, като наука  и к/о н практика опровергава писанията на православните драскачи за развитията на събитията и отвеждането му в плен, к/о каккто може да се досетим се опитват да го ,очернят по верски причини и поради раздора му с брат му Шишман.
Това е търновската царица Теодора ( или снаха и царица Ана ). А църквата е воеводската църква в Курта д Арджеш на българската аристокрация на Влахия. Нали знаете, доказите на БАН ята, за Влахия, там само попа и воеводата били българи, а народа ромунеще нищо не разбирал от българските надписи в църквите, докато Чаушеску не въвел латинския. Или тва бе за другия съюзник в НАТО, Туркия и Ататурк.

Местонахождението на гроба на цар Срацимир до северозиточната пред олтарна колона указва къде да се търсят и другите царски гробове, например на загиналите в борбата с турците първороден син Иван Асен със сигурност погребан в Търновска Църква, което е представено и на миниатюра в т нар ватикански препис на манасиевата хроника със скърбящата му майка Теодора , погребаната тук във фамилната си църква българска царица, нема да ходи до Париж, като румънските чокойки м/у двете войни да ражда европейци, я, българската майка юнашка.

image
Гласувай:
2
11. rizar - Наскоро от страницата
25.05 01:52
на фен клуба на Етър, разбрах, че отборът на Куртя де Арджеш играят също с виолетови екипи . Царски веднъж - царски завинаги. По метода на Маркнатан! Отново много добър пост. Поздравления!
цитирай
2. marknatan - здравей фратер, много добро наб...
25.05 05:48
здравей фратер,
много добро наблюдение и не е случайно. ромунещите много добре значт, че това е седалището на воеводите. Характеро е, и аз пропуснах да го отбележа, че майката е пред югозападната колона а срацимир е пред североизточната , по диагонал ! и това не мисля че е случайно, и там трябва да се тръси и в другите църкви за знатните, най-знатните покойници ! пред колоните. ( ще кача може би още едно фото , на сега качето се вижда част от саркофатга на теодора )
Появяването ти пък точно в тази тема разбуди някои размисли и сега чак направих връзката! Ако си спомнявш в делиорманската академия в тема на иванко за влахия качих една " моя" карта на ортелиус от 1583 г с българия " с територия от двете страни на Дунава и воеводства/области/ Молдавия ,Бесарабия ,Сърфия,Загора,Силистре,България,Тиквеш всички тези области са обособени в розово за да подчертаят " , като направих анлогия с анонимното описание на източна европа от 1308 където се казваше че по средата минава дунав, к/о между другото мигача аспандиат оплюваше а миналата година го видях при теб да излага чутите от мен тогава аргументи, които оплюваше в стил амман глишева, което за съжаление е начин на баняджийските разбойници да се утвърждават. на тоя пъпеш подобно бе и поведението по темата за съществуването на братя грим в делиормана, а после го гледам при кучето на павлов да се съгласява ,че кирила не бил кирил и методий а кирил александрийски , нещата които оплюваше.
Но мисълта ми е,ч е тогава аз отбелязах интересното картоще на картата с птици, тропични птици, които определих за папагали и се опитах да ги свържа с папагалите от одеждата на покойника намерен от муцопулос и обявен за самуил, като герб на самуил, но тироглифос поясни, че това е характерно за епохата и мн др картогафи тогава ги слагат!
Воала! Това , ето сега го свързах датира и покойника, това е човек от тази епоха края на 16 , 17 век когато тази орнаментика е на мода ив книгите и в текстила ! ето защо одеждите на погребания в саркофага са този мотив. Стила и модата прок=никват във всички жанрове и области. Ако бяха пауни е друго и друга епоха, пеликани тоже, но папагалите от картошетата на 17 век са намерили отражение на тази мода и в текстила и най-вероятно това е знатен ктитор положен там.
Аз мисля пак даа отида до куртя д'Арджеш и да се опитам да видя какво има под заличената стенопис . Гледам има разни префасонирани инфраред камери за търсене на духове, които обаче разчитат долния слой живопис, нещо което струваше много пари и си беше апаратура, а сега са без пари, ще взема една и ше се опитам да ги снимам и може би ше се види долната рисунка.
А пък тази стенопис няма как да не е фотографиаран и съхранена някъд е отпреди заличаването и, защото то е станало скоро някъде в миналия век и все някой ги е снимал и описал. Чудно ми е как бълагрските възроцденци не са ги видели или описали или тези от БЖАН ята когато с атърсели следи от " прабългари" в терра ромунеще. Отделно букуреш съхранява матряла от проведениет разкопки и тряба да е публикуано но на тех вера не може да се има защото са ги изопачили, такак както между другото са направили индентично с една руга църква спомената тук, тази в стара нагоричене. Голям смях защото и тук както и в старо нагоричане на индент1иното място по средата на северната стена където праивте сърпи са намрили подписа на майстора , по модела на педала жарков, да не си мислят бастуните, че той е гое измислил, и братята ромунеща на същото място са намерили подписа пои същия начин оцелял в мазилаката за науката ромунеще на нах-стариш воевода за доказ. Пълни нещастници във фабрикуване на ментетеа, като тази в старо нагоричане води на всички по опита си да се представи за сръпска с жалък опит да се надпише за сръбска и те си са я надписали по времето на помака соколовски, когато всико става сръбски и отдавна секана да го покажа и тва менте как е разработено със снимки от три години се каня. та за тва съм сигурен и че това което е нанмерил филов е менте изфабрикуване от сръпските мекерета установяващи по времето на соколовски историята на српите и земите им с подобни трикове
цитирай
3. radostinalassa - Къде се намира тази църква,...
25.05 08:36
която се каните пак да посетите? Има ли карта за това ?
цитирай
4. doktora757 - Ало психопата Натан, защо не ходиш в ...
25.05 10:49
Ало психопата Натан, защо не ходиш в Израел или при хазарите да си изследваш потеклото, а се занимаваш с гробовете на българските царе?!? Има си достатъчно специалисти, археолози и историци на, които точно това им е работата.....
цитирай
5. marknatan - Ало психопата Натан, защо не ходиш в ...
25.05 11:50
doktora757 написа:
Ало психопата Натан, защо не ходиш в Израел или при хазарите да си изследваш потеклото, а се занимаваш с гробовете на българските царе?!? Има си достатъчно специалисти, археолози и историци на, които точно това им е работата.....


конския дофтор, скрий се в долината на ветеринарите да осеменяваш овците серафимки и кравите на психопата пасков

Как па не те избра за вицепрезидент, глупаво ченге, я глей безимотен бройко къде стигна ... да му целува папата краката следующих раз
цитирай
6. marknatan - която се каните пак да посетите? Има ...
25.05 12:25
radostinalassa написа:
която се каните пак да посетите? Има ли карта за това ?


радостинче, ма ти и църковна мишка ли си ? предвиждаше се карта, сега я качих и допълних сведеняита за семейните връзки на Срацимир ( майка му го жени за племеницата си, друга куманска принцеса на Влахия , дека , че го копат влахкините а, май в долианта на тураките край казанлък , дошлите от волжска болгария на ветреринарноя доктор не си направили един град на Марица, Булгар, ми издигнали из основи Казан , казанските татари Поне Котел да го беха наименовали да хване дикиш , Котел от Кот, мачка, начи тракийско та дрънка б.а)

от русе караш за букурещ, хващаш му околовреъстното и държиш за Питещ, и оттам хващаш пътя за Куртя д'Арджеш

цитирай
7. radostinalassa - Аз не харесвам еверите
25.05 13:21
Вие сте доста примитивни , но адски хитри. Това не дава някакъв напредък в еволюционното развитие, ако схващаш въобще нещо. Съмнително е , но ще си развиеш мозъка , ако е така.
цитирай
8. radostinalassa - Хайде, мързеливецо...
25.05 14:06
напиши нещо.
цитирай
9. get - Натане, от доста време се каня да те ...
25.05 20:11
Натане, от доста време се каня да те питам за ДВА ТОПОНИМА?
Бу-карещи и Стам-бул(ещи) ... соред ТЕБ, има ли нещо общо в имената им?
цитирай
10. marknatan - лекува и луда крава конския доктор записвам ти час
25.05 23:00
radostinalassa написа:
напиши нещо.


няма мързел радостинче ... веднага ти записвам час при конския доктор ...... така и така е тука, що па не ... лекува и луда крава... ще те оправи... на колко такива , като тебе е помогнал в долината на ветеринарите... в професията си не е профан, като в науката история . Даже на деса Кравата, първото лактозонетолерантно добиче в света направено в лаборатория, от баща ветеринар и майка лаборантка е помоганал, та на тебе ли няма да удари една ръка ветеринарска ха ха ха дано мирясаш
цитирай
11. marknatan - Натане, от доста време се каня да те ...
25.05 23:04
get написа:
Натане, от доста време се каня да те питам за ДВА ТОПОНИМА?
Бу-карещи и Стам-бул(ещи) ... соред ТЕБ, има ли нещо общо в имената им?


разбира се, че има общо ... идвете са били столици на тураките ...

на ветеринарния му се отвори рапта с моите туракийски посетители ... и следователското куче на месеца, отдавна има нужда от помош .... откакто зафърлило партийния билет, зашото разбрало тйезата на психопата боцман, че българите са стражари в долини.: от бул долина и гард охрана
цитирай
12. marknatan - Между другото царица Анна е съст...
26.05 00:07
Между другото царица Анна е съставителка и поръчителка, а може би и е написала т. нар. Бдински сборник, съсъавен само от жития на жени светици и мъченици далече преди еврпоската конституция да узрее за Истанбулската конвенция една българска царица е успяла да ревизира " антифеминиското" и мракобесно хрисртиянство и като отредила на жените заслужаваното имсе място Днес западноевропската проституция се опитва да продава краставици на народа на първта феминистка в историята и върви след агиографските измислици на ватикана като ги е обявила дори за нацьонални херои , а истинските герои и героини на империул булгаро романул са на бунището благодатрение на ветеринарните отрепки и вся остальная помашка сволоч
Не изключвам тя да е погребаната в цурквата съдейки от нейната католическа златна катарама единственото украшение с което е погребана Най вероштно е подарък от нейната майка Клара , също ревностна католичка и ли от унгарския крал людовик по времето което пркасрва в плен със съпруга си цар срацимир
но че пред североизточната колона е цар iw срацимир съмнение не може и да има !
цитирай
13. radostinalassa - А ти какво животно си и...
26.05 09:09
дали конския доктор ще може да те излекува ? Тук става дума за мозъка ти, не за мастит. Щом се имаш с Ге.чо, значи си астрален близнак с него. Блазе ти. Направо ти завиждам.
цитирай
14. get - До 11. marknatan - Бе явно тази фиксация по тази ВАША РОМСКА ТЕЗА - ще ти остане до живот?
26.05 09:36
marknatan написа:
get написа:
Натане, от доста време се каня да те питам за ДВА ТОПОНИМА?
Бу-карещи и Стам-бул(ещи) ... соред ТЕБ, има ли нещо общо в имената им?


разбира се, че има общо ... идвете са били столици на тураките ...

на ветеринарния му се отвори рапта с моите туракийски посетители ... и следователското куче на месеца, отдавна има нужда от помош .... откакто зафърлило партийния билет, зашото разбрало тйезата на психопата боцман, че българите са стражари в долини.: от бул долина и гард охрана


Мен това не ме касае - кой какво се е дърлел във форума на "Наука бг."?

Питам те за съвсем друго - но явно ти е рано да стоплиш ... като едната наша "Глупостина-Талаша" :))) !
цитирай
15. radostinalassa - Гейчо е като гъба Ликогала, която се е ...
26.05 10:35
добрала до мозъка му. Няма смисъл да се говори с гъби, особено вълчи. Сенилен тлъст имбецил.
цитирай
16. rizar - Отдавна мина времето в което
28.05 01:03
Българската историческа наука на реализма, начело с Маркнатан е определила кои са имбецилните гъби. За това такива мухоморки като тебе трябва да се мачкат, та отровата им да не се разнася из нета за доказ !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 2832949
Постинги: 1063
Коментари: 4010
Гласове: 1695
Календар
«  Юни, 2019  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930