Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.06.2019 04:00 - Вапрос, к/о не е св/ан със съдбата на Великия Алхимик след 24 публикации
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 1373 Коментари: 4 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Държавата в к/о висши полицейски шефове мочат в градски храсти се нарича Народна република, република или само публика на чалгаря стлави, родолюбци на повикване за концерти на родолюбците му от  стадион " Васил Левски" , к/о  гледат на кръв, ако не знаеш, че братя Грим са българи и са създали глаголицата, заради това старобългарската азбука била наречена " кирилица" !?
Старото управление на соросиадата ще отиде в миманса подменено от "родолюбците" к/о гледат на кръв, ако не знаеш, че братя Грим са българи на чалгаря стлави к/о пълнят стадионите на чалагта и се държат там от соросиадата на концерти, докато не му дойде времето да станат първа цигулка. Е , времето му дойде, войната на Сша с Иран, конкретно първия и етап,  започва финансирана от БГ. За кво си мислите, че от США до една седмица искат 2 млрд и 200 млн за самоледи на хартия?  На назначените за социолози, като платените историци списващи исторята на Македоня им е спуснат отговора . И гибернатора на " суверена" Бългерия го знае. Даже му го путсказа на Путин, суверенния губернатор, че той бил губернатор на суверенна отвъдморска територия. За разлика от курсаната на США предишният президент поне беше историк и знаеше, че няма вечни съюзници, има вечни врагове. А историчското развитие на българия е показало кои са враговете и. И ако към тях губернатора трябва да прибави и савецкия саюз, то графата си остава и аккто е казала майка та н а г-н Бороисов, не си дръж яйцата в една кошница, т.е. една суверенна държава иппоне най-малкото върховния главнокомандващ на една суверенна държава би бранил суверенитетеа и и би се подсигурил и със самолети с които да се брани и от съюзниците си, защото както исторуията доказа няма вени съюзници има вечни врагове.
Хамериканците им ги лъжели с цената, защото след 31 юли, когата престава да съществува " Шоото на Стлави" Туркия немало да получи заявените Ф 35 от США и цената на старото желязо ще падне, като правителство на Борисов  ГЕРП бутанато от Нинова на бял кон, ако чете блог.бг и вместо чалгаря сталви и седемте джуджета сценаристи зададе вапроса, за субсидиите. 
Абе аджеба защото чалгаря стлави и седемте джуджета на соросиадата задават вапроса  колко да бъде субсидията, а не попитаха народа иска ли да има изобщо субсидия!, а не кой да им я определя, тлъмача на чалгаря от диванчето на стлави ли да се възмушава , че лишават народа !?  от  2 . 20 лв. !!! , едно кафе на балерините по-малко   годищно едно кафе стлави, които на фона на двата милиарда и двеста милона с к/о БГ ще финасират удара на США над Иран това лето са като две стинки от " зимата на виденов" с к/о соросиадата ще плаши родлюбивите чалгари от концертите настлави до постигането на целата си прдаването на тази териториа за администриртане  от Ромъния. Е тва е плана на соросиадата  да не разсуждавате по основния вапрос, в случая, да има ли субсидиа, да има ли българия, и т.нат.  и т. нат. а те от диванчето да Ви определят колко да е субсидията, колко да е България и  родлюбците да се възмущават демократично, ама кака така 2.20 лв повече България, ама как така като ние сме гласували за 1 лв Българя, ама как така ще ни отнемат демокрацята!
А, че война с Иран ще има , ще има, та на мен Исторята ми разкри тайните си, кога съм Ви лъгал уважаеми зрители?  Ето и аз ще разкрия една тайна за жените . Няма случай в Историята  действуващ американски президент да е губил избори по време на война.
Т.е. догодина по това време  в навечерието на ноемврийските традиционни избори за домакин на Белия дом, ооопс некой висш полицейски бг шеф да не се обърка , или висш партиен чиновник, като по-умен, к/о знае какво е това да се излъже да отиде на закуска, че знаете какво им с ес лучва на такива отклонили се от чисто хигиенчичната линия на партията.  Вече нема нужда да пиша за зрителките коя, защото Движението за права и свободи са движение , а не партия на етническа поснова, както с еопитва да ги изкарват от соросиадата , като  ги наричат мюсулманаи. И те като назанченият от тях за историк кучето на павлов яко бърката терминологията. Преди две предавания ку    ето на Павлов се възмути в ефир, че християните не наричат католическата ерес християнство, моле ти се ! представи си, а католици!?  след к/о оплю протестанствотпо на райна Княгиня , като го наричаше  протестантство и поясняваше кака Райна Княгиня не могла да бъде от Протестантсвото защото баща и бил поп а не протестант и с тоева доказа че райна Княгиня не била протестантка.  Абе нема ли некой от братския протестантски США да му  се обиди , че не ги нарича християни и свали предаването на тоя и лакърдии на четиримата клакюри к/о включва в ефир да громят комунизъма и савецкия саюз. Ко гледат теа американски посланици в бг, исторя.бг ли. Ми там същата сволоч от студито на кучето на павлов с некой загубили се при гърбушкото от вера и Опщество пишат истинската Исторя. Вече и на Македоня гаче си немаме ветеринарни групи из ФБ то или ромски нтези на психопата боцман да громят БАН яджийската с призива вече изпозлван и от чалгаря стлави за субсидията, помсилихте си, че ще кажа демокрацята нали, абе кво разбират родолщбивите чалгари от история и от демокраця "Въй, колко са ни лъгали".
След изчерпване на демократична власт на чалгаря стлави започваша наесен за следващите представители на представителанта демокраця от соросиадата ще извадят гледача Апростоль да определя субсидиата.
Да живеят оцелелите от  представителаната демокраця! Ама както един папа каза, надали. Няма върнали се да ни разкажат.

   
П.п. За пророчствота на гледача  апростоль, че Нинова на бял кон щела да бутне правителството на соросиадата за ради финансирането на първия етап на войната на сша с иран с 2 .2 млр за самолети на хартия с пари по сметка в следаващата публикация, когато до самоубуйството на Великия Алхимик ще са останали 24 публикации.






Гласувай:
1



1. radostinalassa - США имат дефицит за м. май от...
30.06.2019 08:23
82 млрд долара. С нашите милиарди не могат да го покрият. Ще вдигат цената на бензина от първи.
цитирай
2. marknatan - Не ги разбираш ти големите държавни ...
30.06.2019 08:34
Не ги разбираш ти големите държавни работи
цитирай
3. eva666 - :-))))...
30.06.2019 08:55
то, и Индекс Nasdaq се определя от цикъла на мадам Гадостина..
дет го няма вече 25г.
цитирай
4. radostinalassa - 2. marknatan
30.06.2019 09:17
Да , така е. Но специалистите ги разбират, нали ? Чети Войсе , какво беше. Вестник от США. Там си го пише.
цитирай
5. анонимен - то, и Индекс Nasdaq се определя от ...
30.06.2019 22:55
eva666 офцата без цикъл само от 20 години написа:
то, и Индекс Nasdaq се определя от цикъла на мадам Гадостина..
дет го няма вече 25г.

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3861950
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930