Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.11.2019 07:58 - В студиото на Тошко Африкански- политическа рубрика в ракурс 7/8 ми
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 353 Коментари: 0 Гласове:
0



Чехълчето на ДССлави в червен " лав чеър". Срешу него  в другия червен " лав чеър" любов от пръв поглед- посланикът на США , който иначе е от ж.род..
Тошко Африкански: - По време на предаването аз ше давам отговорите, а зрителите могат да си задават въпросите . На гости ми е посланикът на США , който иначе е от ж.род. Днес ще разговаряме за българския въпрос в Европейския съюз през очите на Държавния департамент на США.
- Г-н посланик, днес толкова години след падането на Берлинската стена, в условЯта на демокрацЯ България издигна една стена разделяща Източна Тракия от Западна Тракия.
Имаме въпрос от зрител: - Какъв е въпросът Ви?
Зрител - Валери Симеонов!
Тошко - Това е отговорът.  Аз давам отговорите.
Зрител. - Ми сценаристите са се объркали. Стават грешки. Те сега нали имат свое предаване  и  са претупали предаването Ви.
Тошко: - Мдаа. Стават грешки. Аз ще задавам върпосите на г-н посланикът на США. Тази седмица на протест излязоха майките. Знате ли срещу кого протестират?
Посланикът- Ма те знаят ли ?
Тошко:- Ми да ги попитаме.
Посланикът- Ма те още ли протестират!? Не им ли платихте, каквито бяха указанията ми !? И Вие започнахте, като премиерът Ви... да не плащате за болнични легла за деца... ето защо Държавният департамент на США взе решение за разрешаването на българския проблем в рамките на Евросъюза
Тошко- Какво решение?
Посланикът- Взе се решение.  Македония на македонците и тракия на тракийците, няма източна западна тракия , няма източна западна македония, така българския проблем се решава веднъж за винаги . Г-н Тръмпм  заради това извика премиерът на РБ за да използва неговото тъмно нястояще и прокара решението Държавния департамент за  Българския проблем.
Тошко: - Искате да кажете тъмното му минало!?
Посланикът- Не тъмното му настояще! Ма Вие не видяхте ли как ме награби на светло !? Па на тъмно кво правеше! Добре,че ЦРУ бяха инсталирали инфраред камери за нощни снимки. Сега е в ръцете ни. Ако откаже ще изпратиме матряла на кмета на Симитли как спи с жени.
Тошко: -Ми ако не стане, как ще го свалите от власт?
Посланикът- Пристъпваме към варинат " Б" Изпращаме видеото на баба Меркел как спи с мъже.
Тошко- Но вие сте жена!
Посланикът- Зависи от ъгъла от който ме гледате. От ЦРУ са снимали два варианта. Честито Ви назначение за Външен министър в бъдещото правителство на премиерът Трифонов на обединена Тракия. Трифонов вече подготвя текето на баба трак, основателят на държавата Ви. Ще бъде в градинката на холокоста. издигната от премиерът Трифонов, като признание, че българите са взели директно участие в холокостта.  Откога линеарния сяят иска да се присъедините към  културните европейски народи и тяхното историческо наследство.
***
Предпоследната гостенка на Тошко Африкански, чехълчето на ДСлави, дисидентката ДСРадева, нали така се назоваваше, се оказа по-смела и от Станишевица! Карала колело в Саинт Луис, США. След, като я извели на безопасно разстояние шерифът и казал , " Вие знаете ли, че сте голяма късметлийка" ведро, по американски и се усмихвал и я приемал той, като блондинката, каквато е ! " Да, знам" отвърнала тя. " Не, не знаете- любезно и още по сърдечно настоявал шерифът, като ослепителната му усмивка озарила още повече човеколюбивото му лице на мъж видял руса .
- Улицата по която карахте колело е граница между две воюващи за територии банди и е минирана! - добавил чистосърдечно и без никакво лицемерие, а ослепителната му усмивка стояла, като залепена.
- А къде, живеете?- добавил усмихващият се по дифолт американец
- При дъшеря си- отвърнала зарадвана на топлото и без лицемерие човешко отношение на ДСРадева.
- Е , тогава, Ви е казала, да не пълните ваната с вода,ч е в случай на престрелка, трябва да се скриете в нея и обхванете главата си с ръце- завършил все така усмихнат американецът.
***
По време на предаването при тошко Африкански дисидентката ДСРадева, гостувала на фотьола, лавъра на чехълчета  е направила пророчество след изпарения на  каца шотландска ракия след предаването,  че собственикът на кабеларката 7/8 ТВ ще да стане президент! Президент на "Славия". В паузата на шоуто си ДССлавистите вече подготвят сценария по който да закупят футболния еквивалент на кабеларката. Премиерът, моят стар приятел, който не иска да бъде обвинен в " костовизъм" от дисидентаката Радева е разпоредил проучването пророчеството да се сбъдне, като това на екстрасенса Чилингиров и лично се е обадил на г-н Венцислав Стефанов, като му е направил предложение на което той не може да откаже.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3866389
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930