Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.01 07:10 - Партията с име Вътрешно Македонска Революционна Организация ( ВМРО) е регистрирана в нарушение с Конституцията на РБ
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 275 Коментари: 1 Гласове:
0Партията с име Вътрешно Македонска Революционна Организация ( ВМРО)  е регистрирана в нарушение с Конституцията на РБ, като с името си  се е обявила за държавна на чужда държава  и с името си поставя за цел насилствено завземане на държавната власт и както партия Вътрешно Турска Революционна Организация или каквато и да е др. под,, която изпозлва името на чужда държава и прокламира за революция, т.е. насилствено завземане на държавната власт с името си е противоконституционна. Това, че в разрез и в противоречие е регистрирана само демонстрира до каква степен липсва обшество и общественост от съвременен тип  в псоледното държавно фромирование Република България и сега когато в момента се отказва регистрацията на политичекса партия с името Няма такава държава и в медиите се появяват през ден мнения на присвоили си да говорят от името на Конституционния съд прависти в лицето на демократично избрания в условията на представителанта демокрация един единствен кандидат за ректор на до скоро институцията  на българското общество Софийския унивеситет, юриста Герджиков, който не пропуска случай да се извика, че партие с име Няма Такава Държава е незаконно, без да проиграе хипотезата, че такава държавна струкрура в съвременния свят няма, за разлика от държавата включила се в лоното на модерните държави в чието име фигурира Македония,  като име на държава и то различна от България, което понятие Македония не е налично дори, като административна единица в Република България, за д аима каквито и да е основания, за да бъде включено в наиукменованието на една политическа партия, но и дори и в тази ситуация това би било противоконстиционно, защото това е име на друга , чужда държава, а една партия според Конституцията на РБ не може да се обявява за държавна, както внушава партията ВМРО, която внушава, че македонците са българи и тази партия едва ли не представлява македонците и говори и се изявява в пресата и на държавно о междудържавно ниво, като чужда политическа партия на държавата Македония, която е нормално да има своя политическа партия с име Вътрешно Македонска Революционна Организация, но дублиранеото на тази чуждодържавна партия в Република България е противоконституционно и партия ВМРО трябва да бъде закрита с Решение на Конституционния съд, което досега не е направено и може да послужио з аилюстрация на ниското ниво на общественото развитие на Република България позволяващо да съшествуват подобни антиконституциоони орагнизации, което може да послужи и за атестация, че в тази държав вече тридесет години нешата не се получават, не заради чужда и външна намеса, а поради грубо потъпкване, не става дума за нарушение, а за потъпкване на изначалните законови норми и правила, когато една политическа партия си е присвоила  осъществяването на народния суверенитет и го прави от името на чужда държава.
Така както партия Вътрешно Турска Революционна Организация или каквато и да е др. под,  не може да си присвоява  осъществяването на народния суверенитет и  да го прави от името на чужда държава на територията на суверенна Република  България, това е валидно и за всяка друга политическа партия, която подтиква с името си за револщция, т.е. за насилствена промяна на установения държавен ред, и с името си защитава различни от тази на българската държава , чужда в случая на македонската държава интереси и тук не става дума за хипотетични исторически трактовки, а за целенасочено провеждане  на политика в услуга на чужди държавни интереси от партия , която е на власт , като коалиционен партньор и не случайно тази правителствена коалиция се грижи за интересите на чужди държави извън Европекския съюц и НАТО, а е занемарила интерсите на българския народ, което при условеие, че в тази коалиция участвува партия с  наименование прокламиращо чужда държава прави дейността на това правителство антиконституциоона и сега в светлината на изявлениата на това правителство за загриженостт на държавата Макеодния за сметка на интересите на България и народа и, следва да се потърси отговорност на политиеската класа нарушила и потъпкала основния закон на страната и Конституционният съд  да  обяви партията ВМРО за антиконституционна партия и с решение да я закрие.
Гласувай:
0
01. kirk - Ползвай електронен редактор и да - прав си!
16.01 14:29
Но въпросът не опира само и единствено до ВМРО. Първо тестът в конституцията на РБ, в който се забранява регистрацията на партии на етническа и религиозна основа е в крещящо противоречие с прокламирания пак там текст за правото на гражданите на свободно сдружаване. Трябва да се знаят и познават условията и обстоятелствата за възникването и пльокването там на този текст-недоразумение!!! А те са в пряка връзка с отчаяния опит на БКП да забрани сдружаването на българските турци и мюсюлмани. Е, не им се получи, но тектът остана там като "имената на глупците, които остават да висят по стените". Пред мен и група арменци и евреи Жельо Желев тържествено обеща, че ще бъде възможно да се възстановят чужди национални партии като Цион и Ташнакцутюн. С тази конституция всъщност удариха не турците, а нас. Арменците са имали 3-4 партии, чието имущество и средства са незаконно отнети и досега не са върнати, нито им се разрешава официално да бъдат възстановени. Възстановяват се единствено техните подструктури - женски и благотворителни съюзи, скаути и т.под. Крупните компенсации няма вече дори кой да ги изиска!!! Официално бяха регистрирани български, български религиозни, турски и цигански партии, които явно не са на етническа и религиозна основа. Забраняват единствено арменски, еврейски, гръцки и македонски партии. Да го тура на всички във виЗСШИЯ конституционен съд и на такива "душички" като Герджика!!! Както и на такива наши гъзолизци като М. М., който беше там като "член-челен" и нищо не направи за нас! Самата ви конституция е огледало на акъла ви - и на онзи селски идиот, който не разбира, че е по-добре всички да бъдат официално регистрирани, а не да функционират в нелегалност и като спящи клетки. Нашите партии никога не са участвали в борбата за власт в БГ и това може лесно да се внесе като текст в конституцията или в устава, когато се регистрират, ама - не!!! Те теквие като Герджика са най-умните, потомствени, аристократи - ти да видиш???!!! Срамна и жалка работа - от пъдар да стане конституционен съдия?!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3088116
Постинги: 1102
Коментари: 4058
Гласове: 1712
Архив
Календар
«  Юли, 2020  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031