Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.01.2020 06:52 - Изповедта на един професионален зрител на 7/8 ми ТВ
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 792 Коментари: 2 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Снощи сънувах космически кораб. Това е истина, но беше сън. А преди няколко дни видях, честна дума, летяща формация от светлини, четири- пет ярко бели светлинни обекта летящи във формация, които изчезнаха така, както и се появиха, но не и преди да направят промяна в посоката си под прав ъгъл запазвайки очертанията на формацията си нещо, което не е възможно за съвремнните летателни средства от земен произход. Това не беше сън, стана посред бял ден, някъде около четири часа след обяд . А сега нещо, което не е сън, а е истина, но изпитах същите необясними чувства, когато сънувах космическия кораб вчера.
Огромния кораб приближаваше майката Земя. Не, не беше така. Корабът Майка се приближаваше . Струеше светлина . Срещу мен осветени в студиото на седем косми седяха четири орангутана, двама вярващи и двама невярващи. До тях клиничен случай драскаше сигнали, които получаваше от Роко. Добре, че не им каза да копат, щото в Левски Гъ щеше да бликне нефт. Преводачката на извънземния разум беше екстрасенската накарала триправителства в БиГе да копат дупката в Царичина. Аз мисля, че кризата в водата в Перник беше разрешена. Оказа се, че не. Бъдещите ръководители на държавата, сценаристите, основателите, на партията каквото и да е името и бяха погълнати от инструкциите на " контактьорката" и решаваха съдбините на човечеството! Какъв ти Перник, когато можеше да решат съдбините на Света. Почувствувах се , като надуваема кукла, на която торсото, или от долния чатал до прешлените на врата ми, се бяха изпълнили с метал, който притискаше всичките ми вътрешности, а те не бяха там, изместени от празнотата изпълнена невъобразимото чувство на абсолютна изтръпналост и скованост, че в своята безполезност ти човека срещу светлината си в абсолютната невъзможност да промениш каквото и да е включително и сигналите от мозъка ти , които заобикалят безчувственото ти тяло в невъзмножност рационално да обяснят, какво става в условията на представителната демокрация, когато си само зрителя, а тези в светлината срешу тебе сценаристите и, как е възможно да бъде постигнато състоянието на такава пълна безизходица и безпомощност в съществото на това най-велико творение на Природата човека .
Но има Господ!
Защото, ако нямаше в студиото щеше да влезе Тошко Африкански и Логанова, това е контактьорката от Царичината дупка, да каже :
- Това е Роко! Той ме отвлече на космическия кораб!
Кажи им Роко, че извънземните съществуват!
Не съм вярващ, но утре ще запаля една свещица за бате бойко, че по-добре на властта в биге от ЦРУ да и дърпат конците, отколкото контактьорките на извънземни



Гласувай:
1



1. rustam - Е,
31.01.2020 11:15
остави ги седем косми, ще дойде нещо Трето. Време е.
цитирай
2. marknatan - Това са останките намерили убежище ...
01.02.2020 06:15
Това са останките намерили убежище в чалгата от някога могъщ на СДС вожд и името му е името му е името му е Не не не не е Горбачов А името му е името му е изпълнения на припек пенсионер Костов пожарът на бунта разпален от Гешев ще го изгори с все опашката
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3862635
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930