Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.02.2020 03:47 - Проф. Митев с една реплика доказа, че " новите документи" за Делото и Процеса на Дякона са ментета
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 1102 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 27.02.2020 05:50


От две недели , като мечка из нацьоналните ТВ-та развеждат едно конституционно жуже, чието " юридическо" становище за Процесът на Левски, замества така липсващата фактологЯ за баничарите за Делото на Апостола! Изведнъж от становището на бивш конституционен съдия изскочи и се разкри значението и величието делото на Апостола, защото видите ли съюзниците турци го осъдили съвсем законосъобразно в Процеса на века, защото както се обоснова юридически в исторя.бг бивш конституционен съдия до към 1879 г в наказателно-процесуалния процес не било нужно да има защитници и адвокати, заради което едно от седемте конституционни жужета е написало и цяла книга да измие срама от съюзниците турците, които били обвинявани от неблагодарните българи, че му спретнали незаконен трибунал, като некои комунисти!
А то те атлантиците направили Процеса на Века по правилата на играта и най-паче с което отдали Признание и на Делото на Апостола и са показали на Света, че българите са узрели да имат Монархия, само един педераст за цар да си намерели и Воала , царството им било в кърпе възрано, това било посланиято на законносъобразния с тогавашния процесуален кодекс Процес на века с който съюзниците турци признали величието на Левски и с това се признавало и делото на Дякона, защото той не бил осъден, като некой кокошкар, а по цели три обвинения за държавна измяна за създател на революционна организация от която Османската империя се била сащисала от страх. като разбрала и едва намерили правни аргументи да сглобят трибунала !

Добре, че било сега конституционното жуже да ги намери основанията в некъф дълбоко скрит ферман и да оправдае съюзниците турци, че кой знае още колко щеше да се опорочава делото на Дякон Левски, след който били пуснато доносници, които знаели всяка негова стъпка, дотолова се била изплашила Империятя, че знаела всичко за Левски от преди Арабаконашкия провал и само чакали повод да покажат на Света с Процеса за Делото на Левски и признанието, което щели да му направят!

Защита на въпросният юрист е довела в делириум баничарите в последните месеци и чието становище е причина за издаването на книга и развеждането и като маймуна в студията на Павлов и Охлюва от БНТ, че дори нямаше нужда в предаването в исторя.бг да се води от Гърбушкото , спецялиста по научен антикомунизъм на БНТ да громи в помоШ на Павлов Русия и комунизъма, дотолкова " солидни" бяха доказите на жужето конституционен съдия, че процеса бил законен и направен за да увековечи Делото на Апостола, защото според дейстуващият закон до 1879 г нямало изискване в подобни процеси да има защита и адвокати и тук без да иска единственият може би съвременен биге историк, който има нещо м/у ушите и разсъждава, което личи, когато гледаме предавания на живо и реакция на живо, проф. Митев репликира , че в подобни скалъпени "правни" процеси след Априлското въстание, а то е от 1876 г , присъствуват и защитници и адвокати , с което труда на конституционното жуже основан на горното и становище, като правна аргументация отиде в канализацията ! .

Но не и преди присъствуващите да демострират на живо, с изключение на проф Митев, че не мога да разсъждават. Присъствуващият редактор на издателство " Сиела" с некво турско име беше, се опита да оплюва Общи, без да осъзнава, че и Левски и Общи, гениални професионални револщзионери допълващи е взаимно, като във всяка диалектика, са двете страни на една и съща монета, като парче магнит, необходими да съществуват, като цялост.
Защото, и жалко, че това не се спомена от присъствуващите, защото точно Общи, а не Левски, е " инвентора" на Комитетската Организация.
Идеята е на Левски, че трябва да се работи по места и с народа, и народът да въстане , като един и повсеместно, той е блестящият организатор и изпълнител на стратегията за катурване на Османската империя, която той Великия Левски копира от братския американски народ в борбата му за национално освобождение срещу далеч по силната Британска империя, която бе катурната от янките, та какво можеше да се очаква от болния човек на Босфора- според тезата на Везд Ист Анархизъм.
Та Левски е бил запознат с ученията на протестантите от близкия Робърт колеж и за изключотелно буден и образован малдеж, като него обратното е просто невузможно, въпреки, че баничарницата не могат да схванат приликата, и колкото и да не им се иска и да си признаят на баничарите изследователи на Делото му з а тънката американска връзка в готвената от гениялния стратег на българската национално освободителана революция Апостола на Свободата Великия Левски доказаният начин в подхода на Левски за постихгането на Освобождение е този на янките. Но ноу хауто се дължи на военния гений на Общи. Тох разбира, че за ппостигане на тази цел стъпките са прес Комитеткса организация! Той конкретизира как да стане изпълнението на гениалната идея на Апостола за повсеместна война срешу Османците, подобно на янките срешу британците, която е обречена на успех ! Чрез създаването на Комитети и Секретност. Това, че е бил неграмотен, и той като Захари Стоянов, или др. известни военни лидери, Като Крал Велики например, не го лишава от неговите военен гений, и заради това и Левски му вярва до край, акто на воин и събрат по дело.
И тук влизаме в протоворечието, което се демонстрира отпоредното менте подхвърено на баничарите. Арестувания Общи пял, като канарче, а после опитал да се самоубие!? Но не се самоубил! И той като разпелия се, като славейче Левски.

Първо Общи пял , защото, както доказа конституционното жуже , процеса се гледал и следял от консули и консулки от веонните аташета, които пращали депеши по света!
Общи по Ботевски декламирал пред тях , като пред СиЕнЕн, представителите на Ойкуменето за Революцията и поставял Биге на политическата карта на Европа, като си изпял всичко за Организацията за да покаже че Биге са готови за монархия само от Австроунгария един педераст за цар да им изпратят !! ( но това за съжаление е признато само от биге Академика изледовател на Ботев, чак който три годин по0късно се стил да го направи и бе обявен за поредния револщционен , гений от ранга на Общи и Левски, а той си е подставено лице на хъшлаци, на които не им се е умирало б.а)

Разбира се, че редакторът с турско име от изд. Сиела дори не можа да зацепи на живо, че същото е правил и Великия Левски на Процеса на Века. И той пял като канарче ! за да покаже ква револщционна органзиацЯ имало в Биге и че бугарите били готови за държава и с този процес турците признали това на България! И това били извода от Процеса на Века !?
И кво излиза Общи пял и издал всичко и после се опитал да се самоубие ! Май е изпаднал в депресия от " предателството " , но го обесили по препоръка на психиатъра на султана за да не го мъчат!?

Левски и той да не остане по-назад и да му отнемат Славата и той пял, като канарче и си издал всичко, за Оранизацията, но не предал никого , а само себе си?!
Абе как не е разбрал, че Общи всичко е издал и е поел Вината!?

А можеше да отрича, като Социалист, какъвто и си е !
В Библията на "Левскологията", на ,единствената книга на Стоян Заимов, от която баничарите имат, като веществени свидтетелски показания и от която се черпи и до ден днешен, каквото има да се разглежда от научна гл.т. , за разлика от басните на Захари Стоянов и др под стамболовистки душмани, е доказано безпределно ясно, че Левски е бил социалист и идеите за свобода, равенство, братство намират своето " научно" обяснение на български езика на науката, и не ни трябват поредните скалъпени туруки ментета подхвурленеи от ЦРУ да сближават Атлантическите съюзници.

И ето там Стоян Заимов пише, че в Белград " Каравелов проповядвал на златната младеж социалистическите идеи на Сен Симон " Ще опонира бг проституцята, че това не е директно доказателство, че Великия Левски не е директно упоменат и да се прави извода, че Дяконът е заразен от социалистическите идеи, като част от тази златна младеж, е пресилено и невярно.
Като, че ли Стоян Заимов е знаел, какво ще опонират БАН яджийското котило обслужващо винаги чужди исторически интереси та е натъртил и е записал в книгата си за Дяконът следното, :
"Авторитетното влияние на Л.Каравелова върху духа на Левски е било толкова силно, че
дяконътъ се заразилъ отъ социалистическите утопии на Сен Симон" ( спазен правописа б.а.)
И не само там, а и на други места Великия Левски за доказателство на влиянието на Каравелова изпозлва неговите изрази, т.е. натъртеното от Заимов виси със страшна сила над бг-проституцята, която 150 г. си прави оглушки за социализъмът на Великия Левски. Сякаш лозунга му не е " Свобода, Равенство. Братство", а " Демокраця. Почести. Богатство " проповядван до соросиняване от назначените от властта историци днес, преди загърбван от строителите на Царството за чудо и приказа, а след това , за да не им е уроки на марксизма ленинизъма френската Социалистическа Идея на Великия Левски, тя бе опосрана и от едните и от другите, хеле пък днеска от студиото на Кучето на павлов и безконечните му книги за левски, или от сганта в исторя.бг назначена от поилиткомисаря Боклуков да провежда пъклената линия на плана сорос на цру до пълното затриване на Българското отечество, в кето много българи и българщина не останаха, та за един Левски ли ще се сещаме всяка година

Нека кажеме за тези новонамерени документи подхвърлени на откривателите от Карлово! каква случайност ! от Карлово ! , от града на Апостола на Свободата били историците намерили документацията !! Тва ако не е рапта на дедо Боже ! Май не е Свише, а ?! Дикументите, незивестните документи за Апостола намерени от карловци. Няма да се изненадам, ако и конституционното жуже е от Карлово ! Абе дедо Боже си знае работата !

Е тогава имаше в Студиото на Павлов предаване в което наблегнаха на Фотографията на Левски намерена в архива от тях. Още тогава по вънкашност чужда и под име ново, Паун , Вездесъщият Ист Анарх натан, пълен член на единствената българска историческа школа доказала извън всякаквио съмнение и научно обосновала генезиса на т нар българи , написа в страницата на павлов, че тази снимка е от дост по рано, когато палто на Левски е откраднато в Сопот , свалено е от грърба на дякона от разпозналия палтотоси предишен собственик и в него остват документите на Апостола и негова фотография и още от тогава Турците имат негова снимка.

Това е важен факт в установяването на поредното менте с новите документи, защото според тях съюзниците турци били внедрили в оранизацията повече впиони от макето във ВМРО и знаели всичко даже засекли и си предписали две от комитетските писма и снимката му била разпратена до заптиетата и те само чакали " нишана" на Високата порта да го заловат и докажат Делото му на Света, че българите са готови за монархия !

Да, ама не. Левски след като е заловен, освободителите турцие го водят като маймуна на очни ставки в Търново, в Ловеч, в София дори, като се опитват да докажат, че е той ! Е, ако имаха тази снимка, както се бият в гърдите намирачите баничари на новите документи, нямаше ли още при залавянето му да направят съпоставка !?

Не , тази снима е от доста по-млади години, и сега е прищита към скалъпеното досие направено по тертипа на ЦРУ да сближава съюзниците турци и да подчертае Величието на Дякона, без да накърнява за маймуняците на балканите представата за хисторити им, като ги погъделичка с " признанието" че имали дванадест хиледи четника, гаче Иванчо ь. Пенчович не им го е казал. Но ето сега те чуват това което искат да вярват Написано е това което искат да чуят. Дотолквоа са рецисирани и склаъпени нещата че и в давта вида ментета а докуъменти, съшествуващите досега копия на Процеса, защото може би уважамеите зрители не змаят, но към днешна дата няма оригинали за Процеса, баничарите си пишат фантазии по копия, а във всяка науяка и от наяуно и от историческа и от щридическа гл т копията не са доказателства , но и в тях и от последни " открития" Общи и Дякона пеят като канарчета !
Най-малкото претендиращите за научност следваше да представят направена съпоставка за еднаквостта в наличните до днес копия и новонамерените документи , в които обаче ссе разказва за едно ис също режисит=рано менте Как и двамата револщционери си изпели и издали Организацията ! Гаяе единият не е достатъчен!

Противно на Устава да се самоубият гениланите револщционери те се изодили на метеното ! и това влиза в противотречие с думите и делото на Апостола.

Когато става Арабаконашката издънка , оторизирана и от Великя Левски, той Левески знае за това, той е уверен че Общи няма да издаде нищо ! И заради това не се спира с подривната си дейност . Или излиза че Левски не е гениалният революционер, който е избягвал капаните десетки, ако не и стотици и хиляди пъти , щом като първия балък вместо да се снищи ) след удар се почива) той се пльсва, акто кьорав от брег в ръцете на съюзниците турци още повече тръчи за да го " хванат" по бели гащи. Не се връзва.
Левски е знаел че Общи какъвто и да е ще мълчи като комунист и воин и заради това отказва и да го освобождават и да се крие, защото знае , че Общи няма да го издаде, и не го е издал ! И не с е крие. А как така да не знае ,ч е Общи пял като славей е пред посланиците на Европа и Света !? Че те издавали депеша след депеша до Посланициите си ? Баничарска прпостотия. Ами че три четвърти от заловените са освободени и препоръката на комисията е била да се съдят само тези които си били признали !? Е нямало каой да каже на Левски ? ВСред народа известен с телеграфа една жена на пазара каза, кгдето ан другия ден се знае всичко и нищо от западните депеши и щпионската мрежа на Аппстола да не му докладва, до та,. че и него катого хващат итой да реши да си признава всичко за Оранизацията за да докаже че в биге били готов за монархия пред Света !?
Ето тук ще споделя едно впечатление, което остана в мен от писанията на копията съшествуващи досега. Ми то там личи, че ако левски не се е издал, като Левски, че е Левски съюзниците тъурци нямяа как да гдокажат че е той, нямат начи да докажат че е той ! Това се потвърди и от данниоте на новите ментете, които разбира се са акалъпвани и в тяй има и истина, кудето препоръката е да се съдят само тези които с апризнали. И наиостина при съществуващата турска система на странствуващият кадия няма и друг начин Но и Левски , като и Общи си признал и ипзял всичко !? И не се самоубил и той и го обесили?!
Да, ма не. Левски спред очевидсците е окачен мъртвъ на Въжето . И това не е според кошаревските сидтетели, копито не занмят как са го обесили и едини пишат че били го качили на бутрем други, на магаре ( скеле строително б.а.) а според таркоманите на каца, щото Левски не бил казал че е Тракец, къф Българине може да е ако не е тракиец за тракоманите?
Е тва са свидетелето за Обесването ! А тези истинските, които заявяват,ч е левски е обесн мъртъув баничарите не ги бръснат за слива, защото вси1ките и хвалби за Процеса отиват на кина. И пслведните разкрития доказвяат ч еи преди че и със сегашните " новиу" ментета. това са подхвърени турскио сглобки в които няма нишо общо от истината о в които режисирани поакзания и на Общии на Левски зидават скалупена история. И двамата не са говорели иса се самоубили преди да ги осъдят и разпитат.

От авторовото виждане, както подчертава юристката, това е нейно авторово виждане  за приноса и по подхвърлените нови документи, за своето мнение прието и чакано като мана небесна от баничарите за фактология, най-
ценното от книгата по новите документи било, че    Османската империя се била уплашила от дейността на Левски и с този процес
и този тип законност  тип странствуваш кадия му направила този изряден процес с който създала  блясъка и ореола на Левски  ! !!!

Не било същото като да му спретнат трибунал и да го обесят И  тя авторката тва го доказва в своята книга взета вече на въоръжение от баничарите  които най-сетне имат фактологя на кво се дължи блясъка и ореола на Левски на Процеса на Века на съюзниците турци
 В Османската империя , според авторката , което е виждането  и , че за този процес тази голяма империя, че  е създала необходимата фактологЯ на баничарите с авторовото си виждане , че османската държава   за да му създаде този Процес на Века,  с това създала блясъка  ореола на Левски Не било същото ако направили трибунал и го обесили Но те се упалшили !
Османската империя не би си позволила да направи нещо нескопосано, тръби конституционното жуже  !
Разбира се, че Историята опроверга тез авторово виждания приемани, като мана небесна от баничарите. На мен, както мнозина занете уважаеми зрители Историята ми разкри тайните си. Ако Турците се бяха уплашили, както неправилно твърди конституционното жуже, тенямаше да му спретнат процес щото са уплашени, а  щшха да изколят 5/6 ти от българите както го направиха след Априлксото въстания със същите трибунали за каквито напонми и проф Митев. Или щяха да изколят всички, както го направиха с арменците т нат сарменски геноцид.  Те изобщо не са били уплашени  Те  изобщо не са и разбрали кой и какво е той  и не са го осъдили за нещата за които сега се тръби,  а са го обесили, като рабойник обирджия във връзка с обира без да раберат какво е той.


Що се отнася до другото авторово виждане, че назначения трибунал бил юридическата комисия и тя за за тва била велика защото  си с свършила рабоатта само по представените факти и в реда на  процесуално правните норми на странствашите кадиии тип законодатество, което авторовото виждане се опитва да  представи , като юридически зидържано, защото според нея левски бил осъден по политически причини , по три обвиненеия , за бунт, пропаганда  и въоръжаване и убийството на ратая е свързано с политическата дейност за бунт, т.е. налице е добре свършената работа на комисията и така били действували и съдиите в днехно биге и наистина това и професионалзима си е точно същия .

Като доказателство за точно обратното аз ще цитирам  думите на хаджи Иванчо Пенчович, който изобщо не говори с тези суперлативи и политически категории, а просто определя Левски за нехранимайко, а не за накакъв политически герой, борец за свобода  в очите на съюзниците турци на който му спретнали Процеса на Века да му излъскат блясъка  по метода на странстващите кадии по който са избесенни милионои арменци без турците да ги е еня за мненияето на света , така както избесиха и изклаха десетки хиляди българи след Априлското въстания със съшите трибунали и правни способи на странстващия кадия  и Баташкото клане наскоро може да се окаже поредния нов бест селър на поредното конституционно жуже което ще го разгледа от щридическата правна точка на своето автороров виждане защоро неуспешния опит преди години не мина
 




Гласувай:
1



1. eva666 - :-)) согласна..
28.02.2020 12:34
Левски е Социалист..ама..путята, нЕ ее...
хубав анализ, умен, сериозен..
поздрав..
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3866244
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930