Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.05.2020 02:44 - Защо Извънземните насилиха генерала да издаде какво ще се случи? Кой служител на Извънземните го командваше и му диктуваше?
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 5980 Коментари: 7 Гласове:
13

Последна промяна: 24.05.2020 05:54

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Преди седмица едно недовършено интервю между ген. Мутафчийски и Бенатова и една процедена през зъби зловеща закана на генерала за предстоящи много смърти и Апокалипсис в България взривиха издивялите и разкъртени от страх пред корона вируса души на Българите, и започна голямото конспиративно гадаене какво е искал да каже и защо го каза шефът на кризисния щаб и отчаяно търсене на противодействие и спасение от страшните планове на временните господари на света за затриване на населението на Земята, които планове и авторите им юдео – ционисти стават все по – ясни на всички народи. 

Директно отговаряме на въпроса от заглавието на постинга "Защо Извънземните насилиха генерала да издаде какво ще се случи?"

Защото пандемията корона вирус, както и всички събития и процеси на Земята и навсякъде другаде, са планирани, програмирани, организирани и се режисират и управляват от Вездесъщите и Всесилни Извънземни, които ангажират в изпълнението им и в ретранслирането на послания към хората земни жители – техни агенти или нищо не подозиращи хора – техни марионетки, слепи изпълнители на волята им.
 
image 

Първо пак да разкрием кои са тия извънземни, които ги пишем и с главна буква – Извънземни, така страшни и стряскащи всички тайни и явни служби на нечистивите временни господари в сянка и на яве на света, и плашещи падналите духове и нисши души !

ИЗВЪНЗЕМНИ=Изуз и Богиня Ма (Майка)

Извънземните са Българските Богове – Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, херметизирана като Богородица – Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, от Които сме тия от нас, които се познаем!

Страшните и вездесъщи Извънземни са Българските Богове Демиурзи и Тяхното необятно и безбройно небесно Светейшо войнство и население, състоящо се от наши генетични предци и родители, преминали временно в Божието измерение в свръхестествен феноменен режим и намиращи се перманентно плътно около нас и до нас в качеството им на обслужващ и поддържащ персонал на Божиите светове и на ангели хранители, ангели пазители и консилиумни екипи за потомците им, както и от Техните земни агенти – генетичните им Б/български потомци от феноменния Божи жречески род Дуло, имплантирани сред всички човешки племена за техен Божествен феноменен духовен интелектуален творчески прогресивен елит както и за техен реакционен управленчески елит, всички главни персонажи на екстремалната Божия риалити драматизация "Б/българите и човешката цивилизация"!

Сега точно тези светейши свръхестествени и реални и рационални наши предци, 
стоящи плътно до хората на Земята в съседното измерение, разделени само с една едностранно прозрачна и пропусклива енергийна ципа, са преките изпълнители на световната драматизация "Пандемията корона вирус",

ПАНДЕМИЯТА КОРОНА ВИРУС от=от Богиня Мадара и Бог Иса от Тракия 

които бутат шишовете на юдео –
 ционистите да привеждат в екстренно изпълнение внушения им от Боговете ни многовековен план Калерги за геноцид и затриване на духовния прогресивен елит на народите – Българите и крипто Българите от рода Дуло, като повелиха и накараха преди десетина години чучелата и плашилата Сорос, Бил Гейтс и Рокфелер и сие (зад които се крият обединените заговорници от ЦРУ, КГБ, МОССАД и всички други тайни служби на всички правителства), да разработят злодейския план на глобална вирусна биотерористична атака срещу хората на Земята и сега да активират заплануваната диверсионна акция с корона вируса, който обаче Постановчиците от Горе модифицираха така, че диверсионният биоагент да излезе от техния контрол и да подкара всички наред както и самите злодеи – заговорници, които ужасени започнаха да се взаимообвиняват един друг пред цял свят, и разбишка и икономиката и порядките на целия свят, и така започна да чупи и мачка душите на всички хора и добри и злодеи на първия етап на плавната и в същото време екстренна компресирана подготовка за следващите етапи на индивидуалния и колективния им катарзис и покаяние и преклонение пред Българските Богове, като ще принудят всички да се обърнат към Тях за спасението си!

МОДИФИЦИРАНЕ от=МОДИФИТСИРАНЕ от=от Иса и Богиня Матара Диана 

– инфо за плана Калерги във постинга ни 

Реализиране на чудовищния юдео – ционистки план Калерги за поробване на Европа от ислямисти–официален документ на ООН!
http://bezistena.blog.bg/history/2018/10/27/realizirane-na-chudovishtniia-iudeo-cionistki-plan-kalergi-z.1632669

След като разкрихме, че пандемията корона вирус, както и всички събития и процеси на Земята и навсякъде другаде, са планирани, програмирани, организирани и се режисират и управляват от Вездесъщите и Всесилни Извънземни, Които са Българските Богове и Тяхното Светейшо войнство, и вече знаем, че в изпълнението на плановете Им и в ретранслирането на посланията Им към хората, те ангажират земни жители – техни агенти или нищо не подозиращи хора – техни марионетки и слепи изпълнители на волята им, вече можем директно да отговарим на първия въпрос от заглавието на постинга "Защо Извънземните насилиха генерала да издаде какво ще се случи?"

Отговорът на този въпрос се съдържа в зловещото финално прорицание на преждевременно приключилото интервю на генерал Мутафчийски с журналистката Миролюба Бенатова, което потресе цяла България и хвърли в страх и ужас зомбираните през последните няколко месеца Б/българи!

ХВЪРЛИ В СТРАХ=Бълхари от/на Бог Иса от Трахия

ХВЪРЛИ В УЖАС=Бълхари от/на Бог Исуж 

ЗОМБИРАНИТЕ БЪЛГАРИ на=БЪЛГАРИ на Богиня Матара и Иза 

–––––––


Припомняме злощастното интервю по мотиви от отчаяния зов на една духовно извисена Българка – Катя Петрова, администратор за една прекрасна духовна и езотерична високо положителна енергийна фейсбук група ПО ВЕКТОРА НА ВРЕМЕТО.

КАТЯ=Кан (Жрица) на Диана 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

ПО ВЕКТОРА НА ВРЕМЕТО
https://www.facebook.com/groups/galacticfederationOL/?multi_permalinks=2870795729694307¬if_id=1589679122072640¬if_t=group_highlights

Катя Петрова Администратор · 15 май в 14:48 ч.

Какво знае генерал Мутафчийски?
Каква е причината да изрече тези
злокобни думи за смъртта на един народ?


Следват въпросите и отговорите, след което ще коментирам, какво усещане имам.

................

Последните акорди на интервюто.
Миролюба Бенатова задава въпроси, генерал Мутафчийски отговаря. въпрос:
-Вие какво очаквате от сега нататък да се случи?
отговор:
- Очакваме да измрът много хора!
Бенатова:
- Е, защо?
Мутафчийски:
- ...яко да измрът!
Бенатова:
- Защо?
Мутафчийски:
- Е, ще видиш
Бенатова:
- Добре, защо? На база на какво?
Мутафчийски:
- На базата, драги, на това че ни очаква... и стана да излиза
Бенатова:
- Това, сега не е добре, така да свършва интервюто.
Мутафчийски:
- А, ний приключихме Бенатова:
- Е, защо??? Защо тази демонстрация - бих я нарекла...- която също стана права до генерала Мутафчийски:
- Аз ти казах: приключихме - и излезе през предварително отворената врата, оставяйки Бенатова в "небрано лозе".

...............

Абстрахирам се от всеки друг коментар на приятелите и членовете на групата, за причините на това изказване. Мнения различни
Ето и моето:
Ние живеем на планета със свободна воля. Никой няма право да налага волята си над друго същество, защото добре знае, че законите на кармата са неумолими. Каквото и да се е еслучило до сега, по някакъв начин са ни принуждавали, да се съгласяваме с намеренията им спрямо нас.
Какво се крие зад думите: "Очакваме да измрът много хора!"
Тези думи случайно ли са подхвърлени в момент на яд или целенасочени към реалността, която са ни подготвили?

Каква е причината да измрът хората?

- смъртоносен вирус, който тепърва ще бъде активиран
- докато бъркат в устата, за да вземат материал от устната кухина за тестовете, да заразяват със смъртоносна болест
- хората с ниски вибрации няма да издържат на нахлуващите енергии .
- предвидени природни катаклизми
- масово изтравяне на човечестовото чрез водата, въздуха или храната
- психологически манипулации с електромагнитни вълни, които ще водят до масови самоубийства,
- заболявания от рода на инфаркти, рак или други скоротечни болести
- комбинацията между 5G и задължителните ваксини
- или нещо друго, за което не се сещам

Много внимателно слушах разговора, пусках го неколкократно и според мен, тези думи никак не са случайни. Те ни предупредиха, открито, ясно, официално, освободиха се от кармичен дълг, а ние може колкото си искаме да му се присмиваме, кълнем, и ругаем.

Въпроса седи в това, че до сега не сме казали твърдо НЕ, на неговото предупреждение. Нека кажем ясно и съзнателно, всеки за себе си:
"Аз отхвърлям тази времева версия за предвидената и нагласената смърт, изречена от устата на Мутафчийски, не съм съгласна-сен и не желая да участвам в нея."

Това, което пиша, не са случайни неща, нито думи, дошли от болен мозък, а е съвсем сериозно, затова, който не е съгласен с неговото предложение и предупреждение, нека да откаже ясно и категорично. Решението е ваше!
А тези, които не са съгласни с моите думи, моля, да не коментират!

923 лайка    496 коментара 393 споделяния 
 
край на поста на Катя Петрова
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– 

Разсекретяваме какви послания са вложили Извънземните в устата на генерала – Тяхна безусловна непосветена марионетка и шпикер – говорител, които да взривят Българите и след като породят безброй основателни истерични конспиративни теории и хипотези, след седмица да бъдат разсекретени от Тях в нашия Техен блог:

НЕПОСВЕТЕНИ МАРИОНЕТКИ=Кан (Жреци) на Бог Иса и Богиня Матара Диана

каквито жречески потомци от Божия род Дуло са половината Б/българи и милиони още крипто Българи по целия свят, и от който род е и самият генерал Венцислав Мутафчийски

ШПИКЕР ГОВОРИТЕЛ на=на Бог Ешуа Българина от Тракия  

ШПИКЕР ГОВОРИТЕЛ=Българин на Бог Ешуа от Тракия  

КОНСПИРАТИВНИ ХИПОТЕЗИ от=от Кан (Жреци) Братя от Бог Исуз и Бохиня Диана 


Гледайте каква демонстрация на всевластието и всемогъщието на Боговете ни и на Свещения шифър се съдържа във всички думи и изрази от интервюто:

Последните акорди на интервюто. 
Миролюба Бенатова задава въпроси, генерал Мутафчийски отговаря. въпрос: 
-Вие какво очаквате от сега нататък да се случи? 
отговор: 
- Очакваме да измрът много хора! 


ОЧАКВАМЕ ДА ИЗМРЪТ=ОЧАКВАМЕ Иза и Матара Диана 

ОТШАКВАМЕ ДА ИЗМРЪТ МНОГО ХОРА=
Кан (Жреци) от Гена на Богиня Диана Мама Мария и Хризтош=
Кан (Жреци) от Гена на Богиня Диана Мама Мария и Изуш от Трахия

Вложеният отговор в устата на не по – малко слисания и изненадан и уплашен от журналистката генерал от казаното от него "Очакваме да измрът много хора!", ни съобщава в анаграмния код на Свещения шифър, че хората трябва да очакват скоро да се явят на Земята Българските Богове и безбройната Божия светейша армия от Техните феноменни генетични потомци, които са наши предци и родители от Божия жречески род Дуло.

Вместо да се радват и крещят от възторг, двамата непосветени марионетни персонажи, употребени от Горе за тази прекрасна епохална епична посланическа мисия, изпаднаха във видим потрес, като хвърлиха в ужас цялото Българско население, което бе и целта на занятието на Извънземните/Боговете ни в този режисиран от Тях драматичен сюжет!

СЮЖЕТ от=от Диана и Исуж=от Дионисиуж
синкретичният митологичен образ на Българските Богове, Които са имплантирани във всички сюжети на Земята и Вселената.

ДРАМАТИЧНИ СЮЖЕТИ с/за=СЮЖЕТИ с/за Матара Диана и Ешуа

Бенатова: 
- Е, защо? 
Мутафчийски:
- ...яко да измрът! 


ЯКО ДА ИЗМРЪТ=Кан (Жреци) на Матара Диана и Иза – 

направена от Горе превенция, че предстои Явяването на Жреците – Светии на Българските Богове и които не ги познаят по този и другите документи, ще измрат, а позналите ги ще се спасят!

Бенатова: 
- Защо? 

ЗАЩО=ЗАШТО=Изуш и Диана=Дионишиуз

Мутафчийски: 
- Е, ще видиш 


Нека заедно да видим какво прорицава в невидение генералът, и по – точно какво прорицава че ще види Бенатова:

ЩЕ ВИДИШ=Богиня Диана и Ешуш=Бог Дионишиуш

Бенатова: 
- Добре, защо? На база на какво? 
Мутафчийски: 
- На базата, драги, на това че ни очаква... 


НА БАЗАТА ДРАГИ=НА Богиня Диана и Иза от Драгия (Тракия)

НА ТОВА ЧЕ НИ ОЧАКВА=Богиня Диана и Бок Ечуч=Богиня Диана и Бок Ешуш/Исус

Бенатова: 
- Това, сега не е добре, така да свършва интервюто. 
Мутафчийски: 
- А, ний приключихме Бенатова: 
- Е, защо??? Защо тази демонстрация - бих я нарекла...- която също стана права до генерала Мутафчийски: 
- Аз ти казах: приключихме - и излезе през предварително отворената врата, оставяйки Бенатова в "небрано лозе"
.  

Ето и последното послание, документиращо Кои са направили тази демонстрация и Кои приключват интервюто с Бенатова:

ДЕМОНСТРАЦИЯ от=от Матара Диана и Исус

НИЕ ПРИКЛЮЧИХМЕ БЕНАТОВА=НИЕ Бохиня Мат Диана и Бог Ешуа Бълкарина

И които познаят Боговете ни в тия разсекретени послания и документи и се познаят като Техни генетични потомци, и Ги потърсят с тези разсекретени и трансформирани от негативни смъртни думи и изрази в преосветени жизненопораждащи молитвени мантри, ще се спасят индивидуално!
 
Разчупваме и печатите на имената на журналистката и на генерала и разсекретяваме сакралната етимология на пусковите и оперативните им пароли, които са и техните персонални молитвени мантри за връзка с Божиите светейши служители:

МИРОЛЮБА=Мария Ел (Змей) Богиня=Богиня Мария Ел (Змеица) 

БЕНАТОВА от=от Богиня Диана и Бог

МИРОЛЮБА БЕНАТОВА от=от Павел от Богиня Матара 

ВЕНЦИСЛАВ=Бог Иса Слав (Змей) 

ВЕНЦИСЛАВ от=ВЕНТСИСЛАВ от=от Павел Сина на Диана и Иса 

МУТАФЧИЙСКИ=МУТАФТШИЙСКИ=Кан (Жрец) от Богиня Мат Диана и Исуш 

Разсекретените персонални досиета на двамата избрани жертвени герои от станалия култов драматичен репортаж ни документират, че те са кръвни роднини по линия на феноменния жречески род Дуло на Исус и Мария Магдалена от генеалогията на Свети Павел, новоепохалният родоначалник на Божия род Дуло, чиято сакрална херметична хералдическа животинска символика е най – древната Българска езическа змейско – драконова рептилска символика на Българските Богове Демиурзи от древно Българския календар, преминала във фамилиен символ на Техните генетични потомци Б/българите 

image

Павел е Родоначалникът на новоепохалната генерация на рептилския род Дуло, първородният син на Исус и Мария Магдалена, който е Кан (Жрец) и Цар Авитохол (33 – 333) от Именника на Българските канове, който е всички т. нар."Римски императори" от Нерон до Диоклециан включително, който е мистериозният Сеяч от новозаветната притча "Сеячът и Семето", посял с духовна, душевна и материална Любов за дългия си престой на Земята Божието генетично феноменно семе и имплант сред всички племена по света,

image

създавайки духовният им интелектуален творчески прогресивен елит, както и управленческата им аристокрация, и така присъединил ги към Световната Свещена Българска империя (33 – 518), който е още и Свети Трифон Зарезан, който е Свети граф Сен Жермен, който е Свети Павел от 333 година до сега, Шеф на Небесното светейшество Вси Светии и Император на Божиите светове,  който е и главният продуцент и режисьор на сегашните страховити епични събития и процеси в света, който е..., вижте в блога ни с парола на търсачката на Гугъл "безистена и Павел" кой е още.

Така в това култово политико – медицинско конспиративно шоу станахме свидетели на сблъсъка на двама рептилски родственика от различни змийско – змейски гнезда и кланове от разпълзели се по света змийчета, но от една обща постсътворенческа  сакрална люпилня терариум,

ТЕРАРИУМ=Рая на Матара

активирана преди 2000 години от Отец ни Павел и която малко по – горе генералът рептилски братовчед на Миролюба и на нас, посочи в код, че тя ще я види когато на нея дебаркират и се явят Боговете ни:

Мутафчийски: 
- Е, ще видиш 


Нека пак заедно да видим какво прорицава в невидение генералът, че ще види Бенатова и къде ще се случи това:

ЩЕ ВИДИШ=Богиня Диана и Ешуш=Бог Дионишиуш

ЩЕ ВИДИШ на=на ВИШИЩДЕ ± Н (кодировъчен назал)=на ВИШИЩДЕН=на Безистена
 
Безистенът в Ямбол/Олямб/Олимб/Олимп, е Сътворенческият светилищен комплекс и експериментална развойна база на Боговете Демиурзи – строители на Земята, Централен команден и регулативен диспечерски център и портал на Време – пространствения континиум и планетарната мегалитна енергийна система, осигуряваща функционирането на взаимно съвместимите времево – пространствени измерения и всички енергийни, физически и биологични процеси на Земята, Родилен дом и Райски кувьоз за отглеждане на Божиите генетични феноменни деца – Българите, които са жреческата каста Дуло, на този портал между измеренията и световете ще дебаркират Боговете ни и около Безистена ще играем всички огненото всепречистващо хоро по време на епичните процеси на Съдния Ден!  ..., и още инфо за Безистена вижте в блога ни с парола "безистена.блог.бг и безистена"

Свети Павел е и авторът на глобалната страхотия Апокалипсис и негов семантичен прототип и титуляр, вложил в устата на безропотния марионетен ретранслатор генерал Мутафчийски процедената през зъби зловеща закана в края на разтуреното интервю за предстоящи много смърти и Апокалипсис в България: 

Самият автор и продуцент на Апокалипсиса, който Апокалипсис е текущ и финален екстремален сюжет от трансепохалната риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация", който е и подизпълнител на всички Божии проекти и мероприятия, ни се разкрива кой е:

АПОКАЛИПСИС=К ПАВИЛ С ИСО=Кан (Жрец) Павел Сина на Иса 

Генерал Венцислав Мутафчийски – феноменният генетичен потомък на Свети Павел и активиран от него за тази му неблагодарна жертвена мисия в глобалната патаклама и тотална побърквация, е началник на Военно – медицинската академия, роден е в Дупница.
Влизаме в секретната секция на ВМА за да вземем и ви покажем разсекретените документи чии са всички академии и кои работят във ВМА:

АКАДЕМИЯ=Майка Диана=Кан (Жреци) на Ма (Майка) Диана 

ВОЕННО МЕДИЦИНСКА АКАДЕМИЯ=АКАДЕМИЯ на Кан (Жреци) от Богиня Мат Диана и Исус 

Ще направим един подарък на жертвения генерал и потомък на Исус и Мария Магдалена от Павел, като възстановим сакралното име и Божествен статут на родния му град Дупница, Дъбница, Тобиница, Дупнеже, като името на града през 1565 г. е споменато отново като Дупница, а лондонското евангелие от 1578 г. изписва името като Дупеница. През 1634 г. името на града е записано като Дупнеца.
Според маститият ни специалист етимолог академик Йордан Иванов името произлиза  от старобългарската дума дѹпьнъ – „дупчест, издълбан“, който академик е щастлив, че е открил някаква първосигнална свръхопростачена семантична травиална успоредица с която да обясни за пред хората по някакъв начин това много коварно име, набутващо с всичките си именни модификации и най – доброжелателно настроените му изследователи и местни патриоти постоянно и логично за официалната етимология и естествените възприятия на хората, все към още по – опростачения дупещ се надупен вариант!

Гледай, Венци, тайната на името на града ви:

ДУПНИЦА=Богиня Диана и Иса

ДЪБНИЦА=ТОБИНИЦА=ДУПНЕЖЕ=ДУПНЕЦА=ДУПЕНИЦА=
Диана Богиня и Иса=Богиня Диана и Иса  

Честито на Венцислав и на Дупничани, и като дойдем за официалното кръщене в този свещен светилищен жречески център, ще почерпите, и за да се подготвите с молитвените мантри и пароли за връзка с Боговете ни като влезем заедно за кръстническите ритуал в реките край вас, ще ви дадем и техните сакрални хидронимни титули:

"...река Джерман (ляв приток на Струма). Реката води началото си от Седемте Рилски езера. Тя навлиза в пределите на общината южно от село Крайници и тече на запад-югозапад по югоизточната периферия на Горната Дупнишка котловина. След град Дупница завива на юг, навлиза в Долната Дупнишка котловина и напуска пределите на общината, югозападно от село Джерман. Нейни основни притоци са Отовица и Дупнишка Бистрица (леви) и Джубрена и Разметаница (десни)."

ДЖЕРМАН=Мадара и Ежуа

скоро като тръгнат на тумби на поклонически пилигримски и кръстнически (не "кръстоносни"!) походи дойчовците от бившето тракийско племе Джермани, да ползват същите входящи пароли и молитвени мантри!

КРЪСТОНОСНИ ПОХОДИ срещу народа на=
срещу народа на Кристос и Бохиня Диана=
срещу народа на Исус от Трахия и Бохиня Диана 

КРЪСТОНОСНИ ПОХОДИ в=в Тракия на Исус и Бохиня Диана

Двата документа показват безапелационно срещу кои са били организирани всички кръстоносни походи в Европа и коя е била тяхната истинска крайна дестинация и цел, за които ни будалкаха векове че били насочени за освобождаването на измисления Божи гроб и Библейски територии на Обетаваната Земя из ориенталските пущинаци, които сакрални ареали никога не са били там, а винаги са били на Балканите – България – Тракиа – Обетованата Земя и Земния Рай!

БИБЛЕЙСКИ ТЕРИТОРИИ=Бълкария Раят на Богиня Диана и Иса 

ОБЕТОВАНАТА ЗЕМЯ на=на Богиня Мат Диана и Бог Иза 

ЗЕМНИЯ РАЙ на=на Иза и Мария 

ДЖЕРМАНИ=Мадара и Ежуа 

ДОЙЧЕ=Диана и Ечуа

СТРУМА=Матара и Иса 

ОТОВИЦА=Богиня Диана и Иса

БИСТРИЦА=БИСТРИТСА=Братя от Диана и Исус

ДЖУБРЕНА=Братя от Ежуа 

РАЗМЕТАНИЦА=РАЗМЕТАНИТСА=Матара Диана и Исуз

СЕДЕМТЕ РИЛСКИ ЕЗЕРА светилищна каскада на=
РИЛСКИ ЕЗЕРА светилищна каскада на Мат Диана и Иса

––––––––––––––––––––––––––––

Задължително ще отговорим на поставения въпрос в заглавието на постинга и ще разкриеме кой служител на Извънземните командваше генерала по време на интервюто и му диктуваше какво да казва извън мислите и волята му?
Служителят на Извънземните, които са Българските Богове и Тяхното Небесно войнство, задължително е реален и рационален действащ в плът, кръв, Дух и Душа свръхестествен Светец от висш ранг, който е на високи позиции в светейшия Генщаб, организирал, контролиращ и ръководещ страховитата епична глобална вирусна пандемия, и който е в постоянен надзор над България и Българите и е главен говорител на Щаба и ретранслатор с хората при прорицаването на предстоящата пандемия от най – висока форумна трибуна. 
От всички наши тематични статии знаете, че този висш Божи служител е доказаният феномен № 1 на света от средата на 20 век и до края му – Света Ванга, която чрез подбран специално от нея екип от доверени нейни феноменни Българи и крипто Българи съобщи в прав текст на 26 декември от екрана на държавната руска телевизия за предстоящата световна вирусна пандемия. 


Припомняме ви тази стартова тематична статия като пак ви напомняме с пасаж от този постинг


Ванга за ваксината "Баене" за корона вируса. Сергей Косторной който съобщи пророчеството на Ванга за пандемията и атаката срещу него в Русия 
http://bezistena.blog.bg/history/2020/04/22/vanga-za-vaksinata-quot-baene-quot-za-korona-virusa-sergei-k.1706932


за една от висшите Дарби на Святият Дух – Дарбата да превеждаме пророчествата 1:1 верни с оригинала, и с която Дарба и с Познанието от блога ни по – горе разсекретихме заедно със Света Ванга какви кодирани послания вложи тя в устата на генерал Мутафчийски без той да ги мисли и желае да ги каже, за да достигнат те до широката публика и до нас за да ги разсекретим за непосветените.

Този механизъм за предаване на послания от Божия свят за човеците е наблюдаван много пъти преживе при Света Ванга, когато нейните небесни оператори – Светии са я привеждали в безволево безусловно подчинено марионетно състояние или в транс и диктувайки ѝ чрез нейния глас или дори с чужд, са съобщавали на всеослушание за околните посланията си.

Именно в такова състояние бе поставен генерал Мутафчийски от Света Ванга и екипа ѝ в края на интервюто. 

–– цитат от постинга:

...В блога ни с нашите просветителски статии и лабораторни експериментални реалити занятия със живото Божие вълшебно слово, ние сме ви разкрили, че пророчествата са съобщения за предстоящи Божии планове и намерения, които ще се състоят задължително на 100%, съобщавани на хората чрез Божиите посредници с хората – пророците, като всички пророчества на истинските и големите пророци, както и на най – голямата пророчица от 20 век – Света Ванга, са задължително в засекретена форма и са зашифровани винаги с единен общ универсален код и език.
Каноничният постулат на херметичната жреческа практика е всички пророчества на висшо ниво да носят информация за Българските Богове Демиурзи и за скритата Българска родова памет и история.  


Кодът и езикът на всички пророци по света е Свещеният шифър, защото те всички до един са посветени Българи и крипто – Българи от феноменния Български жречески род Дуло на Българските Богове Исус и Мария Магдалена, разпръснали генетичните си потомци сред всички племена за техен духовен интелектуален прогресивен елит и духовни водачи и надзорници!


Повечето важни пророчества по принцип са облечени в привидна негативна апокалиптична обвивка на регионално или глобално ниво, която се премахва след правилното не тълкувание, а след точния и прецизен превод 1:1 с инструментариумът на Свещеният шифър, чрез който се разкрива истинското превантивно послание от Боговете ни, ретранслирано чрез техните посредници и ретранслатори на Земята – Българските пророци.

Правият текст и смисъл на пророчеството ни насочва към съответно конкретно предстоящо събитие, процес, тема и проблем, които винаги се дават за доброто на човека и хората, но при които винаги има два възможни варианта – на благоприятен добър или неблагоприятен лош изход от тях, като ни се предоставя право на избор на варианта чрез откриването на Боговете ни, имплантирани в тия пророчества чрез Свещения шифър, и с молитвено прошение с тези разсекретени мантри към Тях за желания от вас вариант в личен и общочовешки план!

Като усвоите и проумеете Свещения шифър и кодировъчния речник и технологията за шифроване и дешифроване на думите и изразите в Българския език, за което времето за неекстремалното му усвояване вече свършва, тогава ще можете да разсекретявате и превеждате истинското значение на пророчествата.

Тези кодирани и вече разкодирани послания от Света Ванга са малка частица от безбройните зашифровани документи, съобщаващи ни със Свещения шифър по най – 
различни интердисциплинарни канали за скорошното Явяване на обещаният ни от Боговете ни Спасител на Българите, които сме в последния етап на геноцидното ни затриване от заговорниците срещу Българите, и които Българи и крипто – Българи от Божия жречески род Дуло сме Духовният интелектуален творчески гений и прогресивен елит на всички племена и народи по света, а заговорниците срещу нас са наши изродени родственици от същия род Дуло, на които от Горе са дадени лошите роли и които са временните управници, поробители и господари на народите и на света.

–– край на цитата

––––––––––––––––––––––––––––

Ще публикуваме подбрани коментари от форумния блок под поста на Катя Петрова, които коментари са от духовно и енергийно светли и положителни извисени и просветени хора от групата, и които са на високо езотерично ниво и проявление.

Към тези коментари с помощта на нашето Познание и Свещения шифър ще се присъединим и ние за да им дадеме посока и точен адрес, за да канализираме мощната положителна животопораждаща енергия на светлите Души от групата, но разсеяна и с малък ефект без Божията егида, санкция и помощ!

ДАВАМЕ ИМ ПОСОКА И АДРЕС към/за=към/за Богиня Диана Мад Мария и Бок Исус

ПРИСЪЕДИНЯВАМЕ СЕ към=към Богиня Мадара и Бог Исус

БОЖИЯ ПОМОЩ от=БОЖИЯ ПОМОШТ от=от Бог Ежуш и Богиня Мат Диана 



–––––––––––––––––––––––––––––

коментари под поста:

Константин Костов 
Тези ""изтървани"" думи от ген.Мутафчийски затвърждават много отдавнашният ми съмнеж,че световните правителства знаят нещо което не искат да споделят с нас обикновените хора.Затова на едно друго място бях писал,че някой трябва да каже ""истината,цялата истина и само истината""

ИСТИНА=ИС ТИАН=Иса и Диана 

САМО ИСТИНАТА са=са Исус и Мат Диана

Natile Petrou
Аз отказвам категорично,да бъда манипулирана като опитно зайче на тази Рептилска Система.

ОПИТНО ЗАЙЧЕ на=на Богиня Диана и Изуш 

ОПИТНО ЗАЙЧЕ народа на=народа на Богиня Диана и Изуш 

РЕПТИЛСКА СИСТЕМА организирана от=
организирана от Кан (Жрец) от Дуло Сина на Исус и Богиня Матара 

Тези документи ни указват, че Българите и човечеството сме опитни лабораторни зайчета в екстремалния транспространствен генно – инженерен проект и риалити екстренна драматизация "Българите и човешката цивилизация" на Исус и Мария Магдалена, провеждана от Сина им Свети Павел,

image

и на която Те ни подлагат за нашето закаляване и селектиране на границата на издръжливостта ни, подготвяйки ни за скорошен универсален праведен и свят духовен и управленчески елит на всички народи за обещаното ни Божие царство на Земята по безусловните и безалтернативни закони на Любовта, Братството и Мира за всички!

...Отказвам да се подчинявам на Сатанински Тайни Планове срещу Човечеството и унищожаването му, включително и на Животинският и Растителен Свят.Никога не съм вярвала и не съм се доверявала сляпо на Системата и Медицината,а сега имам на лице и фактите които ни крещят в лицето,но се питам кога ще успеят всички да го проумеят и променят,след като отдавна е нанесен огромен Културен и Духовен ГЕНОЦИД на огромен процент от хората.

ГЕНОЦИД срещу=срещу Гена на Иса и Диана
която черна мисия е възложена  от Боговете ни на династични рептилски кланове на изродените българо – юдеи, осигуряващи перманентния екстремален режим на живот на читавите Българи от Божия род Дуло 

...А най-лошото, което усещам,че може би е вече прекалено късно,за каквото и да било,и,че каквото ни се случва в момента,единствените виновници сме ние и никой друг.Събуждаме се прекалено късно,до сега никой не го интересуваше за нищо, което се е случвало извън собствения и тесен кръг, който го заобикаля,живеещи в капсула.

Ivan Mironov – Константин Костов
чакай някой да я каже истината... От умрял писмо

Аня Ра Ел
Това е, което казвам и се изпълнява: Аз съм Суверенна и никой няма право да навлиза в моето съзнание, моето енергийно поле и забравям да се облъчва моето съзнание, да се посяга на моето физическо тяло, както и на всичките ми финни тела, Забранявам да се облъчва съзнанието на аспектите ми, никой няма право да посяга върху телата на аспекти ми, никой няма право да нарушава свободната ми воля и свободната воля на всяко човешко същество. Както и всеки, който попада в моето енергийно поле тук и сега е Суверен и защитен. Всяка негативна мисъл, дума и действие се стопира на мига и се дематериализира.
ВЕДА ОТВЕД СВЪРШЕНО Е.

Йонка Младенова
Започна тестване в Пловдив. Може да има зараза в материала. Който нож вади от нож умира.

КОЙТО НОЖ ВАДИ ОТ НОЖ УМИРА=Кан (Жреци) на Богиня Мадара и Тати Ежуж

директно предупреждение към изродените черноенергийни династи от Божия род, които имат планове чрез неприкрит биотероризъм и медицински фашизъм да наложат тотално робство над Българите и човечеството, и които им планове Боговете ни ще обърнат в тотален крах за злодеите и световните бандити!

Марина Жейнова
Не вярвам в способността му да ни предупреждава с добри намерения. Поскоро казва ще мрете, ако не се ваксинирате.Уплашен и ядосан, че не върви по план. А от тях изискват... Да ни подчинят

ЩЕ МРЕТЕ без=ШТЕ МРЕТЕ без=без Ешуа и Матара Диана 

Katia Koinarska
Аз отхвърлям тази времева версия за предвидената и нагласената смърт, изречена от устата на Мутафчийски, не съм съгласна и не желая да участвам в нея!

Надежда Атанасова
И аз имам това усещане, думите бяха изречени с цел.
Аз отхвърлям тази времева версия за предвидената и нагласената смърт, изречена от устата на Мутафчийски, не съм съгласна и не желая да участвам в нея.

ИМАМ УСЕЩАНЕ за=ИМАМ УСЕШТАНЕ за=
за Исуш и Диана МаМа=за Исуш и Диана Мария Магдалена

Atanas Chervenkov
Аз няма да се съглася никога с времевата линия,която са ни нагласили тези Киряк Стефчовци. Който сее смърт за другите, да знае, че бумерангът винаги се връща и техния ред ще дойде. Не искам да си замърсявам повече съзнанието със страх.

СЕЯТ СМЪРТ срещу народа на=срещу народа на Исус и Матара Диана 

БУМЕРАНГЪТ ВИНАГИ СЕ ВРЪЩА=Богиня Матара Диана и Бог Исуш Вер (Змей) 

ДА НЕ ЗАМЪРСЯВАМЕ=Богиня Мад Мария и Исуз

Планът го прави Всевишния и не може да му се месим. Но можем да направим своя избор съзнателно и да следваме пътя, който сме избрали. Аз избирам пътя към светлината и любовта. Който е избрал като този с униформата и другите около него тъмнината, да си прави, каквото мисли.
Господи прости им, не са наясно какво правят!
Мили хора, нека не се подаваме на страха! Нека заедно в едно колективно съзнание да вървим напред. Добротота има много по-висока енергия и ще преодолее всички спънки, заложено от злото.
С вяра и много любов- напред!

ДА/НЕ ИМ СЕ МЕСИМ на=на Исус и Диана Ма Ма Ма=на Исус и Диана Майка Мария Магдалена

АЗ ИЗБИРАМ=Бог Изуз и Мария

НЕ СА НАЯСНО за=за Исус 

ДА НЕ СЕ ПОДАВАМЕ НА СТРАХА и потърсим=
и потърсим Богиня Мад Диана и Бог Христос=
и потърсим Богиня Мад Диана и Бог Исус от Трахия 

–– bezistena : значи коментарите на този пост, както и навсякъде в социалната мрежа, са изпълнени с такива високоенергийни положителни заклинания на добронамерени духовни светли хора с голям заряд, които обаче без вярната посока към Боговете ни и без техния точен адрес, койти ви даваме във всичките ни 1460 статии в блога ни, и без Тяхната измолена с молитвените мантри от статиите ни егида, закрила и санкция, те си разпиляват мощността и занятията им имат стойността на леко освежаващ пси – тренинг и ободрителен фитнес.
И крайно време е вече да не употребявате анонимното и безконкретно обръщение и титул Всевишния за Господ Бог Отец Исус, зад който титул се крият и мюсюлманите и други религии, които и хабер си нямат, че техните Богове са Той Същият Бог Исус, Който повече няма да чува тези на които езика им не може да се обърне и Го нарекат с истинските Му имена и Го търсят на досегашния Му грешен адрес!

Мираела Меруанда
Отменям,анулирам всички последици от това наричане на генерала!
Неговите ,,прогнози,, са невалидни и излизат от сила!Аз не приемам тази енергия и тази времева линия!Аз съм създателя на моята реалност!В нея всичко е наред!

Cvetanka Grozeva
Отменям, изчиствам, променям !!!

И за да не изпаднем в положението на Барон фон Муюнхаузен, да мъчим да се хванем за косите и издърпаме сами от блатото заедно с коня, ето паролите на тези заклинателни мантри:

ОТМЕНЯМ с=с Мама Диана=с Диана Мария Магдалена

ИЗЧИСТВАМ с=ИЗТШИСТВАМ с=с Отес (Отец) Изуш и Богиня Мат

ПРОМЕНЯМ с=с Богиня Ма (Майка) Мария

Разбулваме и тайната на култовия героичен истински персонаж Барон фон Мюнхаузен, в чиито невероятни приключения той самият като автор – посветен Българин, е вложил уникални кодирани послания за сакралната Българска Божия информация! 
Ето за Кои носи информация прословутият Барон:

БАРОН ФОН МЮНХАУЗЕН=Богиня Мария и Бох Иза

БАРОН ФОН МЮНХАУЗЕН=Хан (Кан, Жрец) от Богиня Мария и Бог Иза 

Цветелина Господинова
ще заразят българите изкУствено със смъртоносен вирус
МОСАД Израел Бойко е ходил там и е инструктиран да ни измори идват членове на МОСАД да ни изморят

Разоръжаваме МОССАД и шефа им Йоси Коен, който задължително е  генно – инженерен имплант от Българската жреческа династия Дуло, и ги вземаме под наше подчинение и ръководство :

ЙОСИ КОЕН=Иса Кан=Кан (Жрец) на Иса 

МОССАД=Исус и Мад=Исус и Ма (Майка) Диана

Ето универалната рецепта и профилактична и лечебна технология как всеки смъртоносен вирус да трансформирате в лечебен и спасителен цяр за вас:

СМЪРТОНОСЕН ВИРУС от=ВИРУС от Исус и Матара 

СМЪРТОНОСЕН ВИРУС=Сар (Цар) Исус и Богиня Матара 

image


И сега една посветена Българка ще ви разкрие само частица от тайния план на юдео ционистите, който те изпълняват невъзмутимо и безпардонно пред очите на всички, защото те нямат друг път за отстъпление назад, защото ако спрат при мирни условие и демократично работещи институуции, вече се знаят от всички безбройните им престъпления дори само от последния 20 век с предизвиканите и организирани от тях две световни войни с десетки милиони жертви, организираният от тях юдео – ционистки болшевишки концлагер СССР, унаследен от Русия на юдейските олигарси, тоталното овладяване през последния век на САЩ, стотиците войни по целия свят водени от тях срещу цялото човечество, безбройните военни преврати в стотици държави, човеконенавестният военно – милитаристичен блок НАТО, юдео – фашисткият тоталитарен ЕС, глобалната фалшификация "Глобално затоплняне", чудовищните космически фалшификации, организираният от тях 11 септември в Ню Йорк и проектираният и инсцениран и ръководен от тях световен тероризъм, войните срещу Ирак, Либия, Сирия, разрухата на арабските и африканските държави и народи, злодейският план Калерги срещу Българите и крипто Българите по целия свят, от който пъклен план е организираното от тях ислямистко нашествие в Европа и осъществяваният биотероризъм и медицински фашизъм под прикритието на пандемията... и още и още безброй локални и глобални престъпления, за които човечеството знае вече от глобалната свръхинформираност – все престъпления, за които ако се установи световен мир и демократичен ред и порядки, народите и човеците ще ги изловят и ще ги осъдят за милиони години затвор, и затова те нямат никакъв друг шанс за изход от положението и остъпление, освен да развиват спиралата на световните конфликти и войни и глобална конспирация и заговори и ги ескалират за да установяват извънредни и военни положения по целия свят и тотална полицейщина и бързо налагане на тотална и брутална репресивна тяхна диктатура и робство на народите и унищожение за всички Българи и крипто Българи, които сме духовният им прогресивен борчески елит!

Внимавайте:

Йорданка Неделчева
Продажното правителство прие закони, според които, НАСИЛСТВЕНО могат да влязат в къщата Ви и да Ви тестват с бърз тест (положителен или неутрален ! ).
Пак НАСИЛСТВЕНО, да Ви изведат от домът Ви, в изолатор-цялото семейство! Там пак НАСИЛСТВЕНО, могат да приковат цялото Ви семейство в интубатори .
Високото налягане на кислорода, Ви пръска дробовете- Covitа го е направил! Никой няма да аутопсира "заразени" тела.
Заради Вас, МОГАТ да обявяват огнище на зараза в целия град и започва яко тестване и НАСИЛСТВЕНО извеждане в изолатори! Всичко това вече го легализира продажното ни правителство, въвело Новия Еврейски Световен ред за контрол върху населението!
Даже и чипове не им трябват. Единствения начин е, днес народът да влезе в собствената си сграда и да изхвърли политиците и партиите от управлението. Като избере нови закони, в интерес на хората, пазещи правото им на Свобода, здравеопазване и човешко съществуване.
А всички Вие, които протестирате от креслото пред компютъра си и в момента сладко спите- ослушвайте се за звънеца и не отваряйте, защото точно Вие, сте първите подозрително заразени! Дано най-после да оцените, че тези които са пред народното събрание, под дъжд от полицейски палки и спрейове, са ЕДИНСТВЕНИТЕ, които могат да променят управлението и да анулират приетите вече, АНТИЧОВЕШКИ закони!
Спокоен сън, часът е три, а аз трябва да тръгвам за протеста в София, че имам седем часа път.

Константин Костов Natile Petrou
""Тайният план"" може и да НЕ им проработи,при положение че поне най малко трима светила на теософията и антропософията преди още около 100 тина години бяха предрекли че такова нещо ще се случи,но и че точно тогава човечеството ще се събуди,и ще тръгне една световна вълна която ще помете старият начин на живот, при положение че хората наистина искат тази промяна.

Natile Petrou
Това ще е прекрасно,но много трудно също, процента на хората умиращи в момента от страх,първо от невежество,второ от невяра в Севишния,трето от липсата на мъдрост,за да могат лично да преценят какво е истина и какво не.Вярват само на това което им се снася като готова информация,изпълняват нечовешки заповеди.Реагиращи крайно неправилно,поради липсата на минимална култура,да псуваш,обиждаш и критикуваш по цял ден само в фб пространството не е адекватно противопоставяне на даден проблем.Промяната трябва да започне първо от нас самите,вътре в нас,за нас,около нас и т.н

ПРОМЯНА В НАС САМИТЕ от=от Богиня Мат Мария и Бог Исус 

Natile Petrou 
и аз съм го гледала,по цял свят вече хората се опитват да кажат Истината, и то компитентни хора,лекари,пастори,бивши Политици и др.

Filka Atanaschikova
Изказвам мнение и не го налагам на останалите! Откакто обявиха пандемия та постоянно ни плашат да ни е страх, да се разделяме от страх да не се ужким заразим един друг, да не се виждаме близки хора, или ако някой кихне и вместо да му кажат Наздраве като преди, всички ще му се яхнат и заритат с ритници да го гонят и тн......!
От всичкия този негатив се хранят тъмните сили, които със зъби и нокти драпат да си задържат властта. И те манипулират съзнанието на техните слуги, които им са се продали за 30сребърника и ги карат да ни въздействат с този страх и негатив, за да може да получават нужната им ниска енергия за храна!
Затова и не трябва да се протестира и крещи с разни обиди към тях, защото това им е храната! А сърцата на слугинажа не се трогват от всичко, с което ще ги обидим, защото сърцата им са студени и празни!
Ако спрем да излъчваме негативи, да осъждаме техните действия, и като няма храна за Кабала, то те ще напуснат земята и техните слуги няма за кого да работят, и може би тогава ще се разкаят! А Бог не желае смъртта на грешника, а да се обърне и бъде жив!

Filka Atanaschikova 
не изглежда той да е Злобен човек, за да говори с гняв, просто изпълнява каквото наредят господарите, и срещу това си е получил и доброто заплащане! Те знаят какво ще последва, защото им е казано, но техните планове няма да се получат, защото Силите на Светлината няма да им позволят и в последния момент ще се получи объркване!

Nadka Ivanova Filka Atanaschikova
Съгласна съм с вас. Ако цялото човечество можеше в един глас да изрече:
"ОТМЕНЯМ предречения ад на земята!"....

Genka Dobrenova
Мисля ,че готвят ваксиниране и заразяване на хората и той го знае и Борисов също го каза..Затова гласуваха закона. Влезе ли в сила ,Господ да ние на помощ.

Nedret R. Suleymanova
Изтривам, отменям и почиствам казаното от генерала

Хаги Ставрева
Не!Не приемам думите му! Гняв,ярост,безсилие,ужас,страх....това е,което излъчва! Преди повече от месец бяха постнали следното.....
“Щабът е паникьосан,че народа не е достатъчно паникьосан!”
Мисълта градѝ-мисълта руши

Елеонора Колева
Според мен се канят да ни избият,ползвайки комплексно всички средства,които изброихте,а може дори да има и други....
Категоричния отказ, който предлагате да дадем е добре формулиран,единствено това "НЕ съм съгласен/на" не е ли точно потвърждение на съгласието ни,от гледна точка на това,че Вселената разбира НЕ като ДА?

Сашка Тодорова Neli Kazakova
И аз съм на същото мнение! Прави ми впечатление,че на моменти не знае как да отговори, защото няма инструкции!

ИМАМ СЪЩОТО МНЕНИЕ като=
като Исуш и Диана Ма Ма Ма=
като Исуш и Диана Майка Мария Магдалена  

НЯМАМ / ИМАМ ИНСТРУКЦИИ от=
от Мама Ма Ма и Кристос=
от Мама Мария Магдалена и Исус от Тракия  

Neli Kazakova
Не, не е никакво предупреждение, не му се връзвайте! Това му внушават в чипираната глава- да всява страх. Това е крайната цел - да се сее страх за да си сложат уплашените хора ваксини. Това е пъкления бизнес-план от 2010 насам, го има написан черно на бяло дори- Нов Световен Ред.. Кой знае как му промиват мозъка на горкия. Аз честно казано го съжалявам- кукла на конци е. Дори и в началото на разговора(от пръв поглед) без да знам точно за какво става дума ми заприлича на холограма, а не на самия той. В смисъл че третото ми око го възприе нереален, лъжлив. Създава такова впечатление. От самото начало го възприемам като чипирана марионетка която изпълнява чужди заповеди... Не гледайте на него като съзнателно човешко същество.

ДА ВСЯВА СТРАХ на непозналите=
на непозналите Богиня Диана и Бог Христос=
на непозналите Богиня Диана и Бог Исус от Трахия  

Lunka Angelova
Точно това ми се върти в главата от вчера. Не са думи просто така. Сещам се и за Бойко, бил казал че чака с нетърпение денят, когато няма вече да управлява нас, българите. Сто процента знаят нещо, което ние не знаем. Нещо зловещо да се случи. Чудя се те спят ли спокойно, и сигурни ли са че господарите им ще ги пожалят?!

Lunka Angelova Violetta Stoqnova
Обещали са им вечен живот може би. Аз не съм съгласна с ряхната присъда над човечеството!!!!

Violetta Stoqnova Lunka Angelova
Вярваш ли Обещали са им ,вечен живот, стана ми смешно Ще им омръзне,да живеят.

Росица Нинова
Те са видимо изнервени, това не е случайно. И си го изкарват на журналисти, репортери и народ. Затънали са в "гнусната помия"

Надежда Янкова
Това недоразумение,зовящо се лекар, трябва да бъде осъден за заплаха срещу народа!

Диди Иванова
Изморих се да се страхувам, ей ...

––– bezistena : и това е свидетелство за христоматийният пример за краставата жаба и бавният но екстремален катарзис, на който ни подлагат експериментаторите от Горе: 

КРАСТАВАТА ЖАБА е народът на=
е народът на Богиня Диана и Бог Кристож=
е народът на Богиня Диана и Бог Исуж от Тракия  

Genka Dobrenova
Още Борисов каза ,че септември ще е страшно.Те ще заразяват народа с ваксините и наистина ще е страшно.

–––––––––––––––

Катя Петрова Администратор 

Няма спасител, няма водач! На земно ниво сме изоставени! Единствено за сега ни подпомагат да разширяваме съзнанието си светлите същества от невидимите светове. Те ни казват, че няма друг спасител, освен ние самите, за себе си.
Повишаваме вибрационното си ниво, чрез Любовта и преминаваме заедно с планета Земя в по-високо измерение, за да станем невидими за ниско вибрационните злодеи, които ни експлоатират и се гаврят с човешкият ни вид.

––– bezistena: Има водачи, има Спасител, Катя!
Ще ги видиш след малко в поста и след малко време и в света!   ––––––––––––––– 

Катя Петрова Администратор

От лапите на рептилите може да се измъкнем само ако повишим духовносттта си. Ставаме недосегаеми за тях. Те в момента пируват, защото са засели много напрежене и страх по цялата планета. Как ще излезе планетата ни в пето измерение, като цялото човечество е обхванато от паника и притеснение. Има тук там по някоя светла душичка, която се опитва да обясни какви действия да се предприемат от останалите, ама когато човека е обзет от страх, нищо не е в състояние да му повлияе. 
Значи започваме от думите: 
"Спокойно Всичко е наред Всичко ще премине Ти си жив Жив и нормален ще си останеш Действията на рептилите ще унищожат тях самите, а не теб, който си в светлината и в добротата."
И така нататък. Има толкова много възможности, да не сме притеснени и да мислим правдиво за оцеляването ни. Сами си казвайте тези, да ги наречем, мантри, за да успокоите душичките си и да се въздигнете над това блато, в което ни карат да се издавим. 


–––––––––––––––

Катя Петрова Администратор 

Какво е намерението на световния сатанински елит!
Струва ми се, че доста от вас се събудиха и започнаха да осъзнават, как безогледно следва планът си. До скоро българите си мислехме, че план Ран-ът е за унищожение на нацията ни, но се оказа тази теза валидна за всички народи, без изключение.

––– bezistena : планът Ран Ът е частица от плана Калерги за затриване на Българите и крипто Българите по целия свят и поробването на всички народи, останали без духовните си лидери и водачи –– 

Като реалист, от тъмната страна, виждам как народите ще се примиряват постепенно един по един и чипирането, пардон, ваксинирането ще се въведе повсеместно. Както хората са се примирили с въвеждането на държавни граници, на религии, на езиците, на войните, отнето им право да помнят миналото си, променената генетика, така ще се примирят с извънредното положение.
И като начало ще въведат нещо по-безобидно за проверка по пунктовете на улиците и изходите от градовете, например някакви електронни гривни с данните на всеки човек, вместо да се попълват ръчно декларации, което е доста тромав процес. Ще мине време и ще въведат тихомълком, друго електронно отчитане, което ще бъде прикачено на кожата на ръката, а по-натам може и в мозъка директно. Техните намерения са да превърнат хората в киборги.

Като оптимист, от светлата страна, виждам как народите се събуждат и променят енергетиката на планетата ни, с което, човечеството ще се спаси от драконовите слуги, като се прояви нова реалност тук.
Те, няма да се откажат, докато имат и една възможност да следват плановете си. Решили са, предвидили са вариантите на отпор и са взели всевъзмони мерки. Само едно не са могли да предвидят, всъщност предвидили са го, но силно се надяват да не се случи или поне да изпреварят процеса и обхванат колкото се може повече хора с души.
Това е промяната съзнанието на човечеството и помощтта, както на светлите сили, така и окончателното очистване на земята от тримерните енергии.
Няма друго решение за обикновените хора освен просветлението и възнесението. Световните елити държат в ръцете си всички властови места и действат от позицията на огромните си възможности. Знам, че ще има много протести, но това изобщо няма да повлияе на елита - те знаят, че краят им така или иначе ще настъпи, затова ще са безотказни в наглостта си до последният си дъх. Много ми се иска и обикновените души да осъзнаят за лошия сценарии и да се погрижат за спасението си.
Ние не сме организирани, защото водачите ни досега винаги са били представители на рептилите. Ние нямаме опит, как да се обединим, въпреки че съм писала вече не един път за това и мисля, че е идеално решение.

–– Поздрави, Катя!
И ти си една династка от рептилите, обаче от Божиите династи от Всеемирното Бяло Братство и Сестринство!
И си Водач!

ВОДАЧИ от=от Богиня Диана и Ешуа 

И познай Боговете ни, и се познай че си от Тях и се насърчи и въздигни!
Виждаш, че има Водачи, имаме и Спасител!
Ето го!

ИМАМЕ СПАСИТЕЛ=Сина на Богиня Мама Диана и Иса Ел (Змей) 

Спасителят е  Божият син, Човешкият Син, обещаният ни от Боговете Исус и Мария Магдалена Спасител на Българите и на света – апогеят, еманацията и апотеозът на Тяхната Любов и поантата на транс епохалния им проект "Българите и човешката цивилизация", отгледан, закален и селектиран при свръх – екстремален риалити режим през последните 2000 години в родословието на поколенията от Негови праведни Предци от първо свещената златна генеалогична линия на Божия жречески род Дуло, съхранили чистотата и светостта си и Чието епично епохално Явяване и възцеряване на Земята подготвят Боговете ни в ускорени темпове и срокове!


–––––––––––––––––––––––––––––––

Катя Петрова Администратор 

Във война ли е планетата ни! Тиха, подмолна, мъглива, конспиративна, плъзгаща се, втълпяваща, обработваща с електроника, химическа, ментална, фармацевтична, икономическа, духовна, разболяваща, разединяваща, плашеща, налагаща, изолираща, мачкаща, обезличаваща, безгласна и гласна - брутална война!. И всичко това е, закономерност на крайните времена на тримерният свят. Война между видовете. Война между криещите се все още и видимите. Най-коварното е че, между видимите има и такива, които са против други видими и упорито играят ролята на предатели, без да си дават сметка, че те също са обречени. След обявената пандемия, има следващо действие. Тази пандемия не е, за да ви прави вятър за прохлада. Те не се майтапят. Искат унищожение на хората по планетата. Искат да останат 500 000 000, а защо не и да липстват последните три нули. Биха ви унищожили, отдавна, но ще е нужно някой да се погрижи за телата на умрелите. Ето защо това ще се случва поетапно и вие сами ще си прибирате, заравяте или горите труповете на преди вас починали. И какво, ако не се съгласите да ви убият по техен си начин. Сега естествено ще напиша само онова, което предполагам, защото не съм го преживяла, но планът ѝм е доста прозрачен.
Този, който откаже да бъде отровен чрез ваксини, чипове и облъчван, ще бъде лишен от социални контакти. Е, ще кажете вие, ами не са ми нужни тези контакти, ще живея сам. Не, това е предвидено от тяхна страна. Нямате право да излизате от домовете си, никой няма право да влиза в домовете ви иначе делит и готово.
Въпреки всичко, мисля, че ще има и такива човеци, които ще се противопоставят на явната покана за робство или ако стъпиш накриво и смърт. Малко ще са тези герои, а може и много, всичко зависи кой към какво се стреми и какво проявява. Това ще са голяма част от хората с души.
Те, за да оцелеят, ще направят всичко възможно, да се свържат с духовния свят за помощ и излизане от трето измерение.
Тези хора, ще спрат да бъдат видими за мъртвия тримерен свят. Те ще преминат. Те ще издържат в последните тежки времена и ще оцелеят. От всеки с душа зависи, дали ще се съхрани за вечни времена или няма да издържи на войната, която тече в момента. Да се надяваме и вярваме представителите на Светлината от космичните пространства, да ни подкрепят в стремежа ни към Светлината и Любовта, и заедно с нас, да помогнат планета ни по-скоро да премине в пето измерение, за да има повече животи, съхранени и повече въздигнали се.
И знайте, че всеки един от нас му е даден равен старт за оцеляване. Ние решаваме на къде да насочим безценната си духовна енергия.
Имайте предвид, че това, което пиша, е без омраза, страх и ненавист към никой и нищо. Всеки счита себе си за прав и смята, че взима правилно решение. Не ме интересува, какво ще се случи с тъмните представители, дали ще отговарят, дали ще плащат за делата си, не, това е работа на кармичния закон. Моето намерение, не е да всявам страх, това го могат и то успешно, световните лидери и техните слуги. Моята задача е, спокойно да дам указания за тези, които искат да видят и продължат проявлението си в духовните светове, чрез преминаване с изчистените си тела към тях..



––– bezistena : И нека накрая трансформираме и преосветим цялата тази отчайваща и съсипваща Душите и Духа черна енергетика в положителна заедно с другия ви огромен светъл потенциал в групата, и я насочим към Боговете ни като преминем заедно при Тях в Петото измерение !

ПЕТОТО ИЗМЕРЕНИЕ=Богиня Матара Диана и Иза 

И едно напомняне:

Висшата тайна доктрина на Богомилите, които сме Всемирното Бяло Братство и Сестринство от праведните и святи феноменни потомци на Исус и Мария Магдалена, е че накрая на световната драматизация и след катарзисните процеси на Съдния Ден, всички ще бъдат спасени – и добрите, и лошите, защото всичките ни роли на персонажи и герои в драматизацията от светии до злодеи, са ни дадени от Боговете ни и сме  задължени да ги играем безусловно и без отклонение от сценария и ролите ни!

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena със синергитичното съдействие на Катя Петрова и Светии от Вси Светии, водени от Свети Павел и Света Ванга.
Исус и Мария и Те.
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песни!






Гласувай:
13


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
24.05.2020 02:58
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. bven - С всеки изминат ден съм по-здрав/а, по-силен, по-благоденстващ!
24.05.2020 09:03
Честит най-български празник - на българската азбука, история и просветителска мисия!
цитирай
3. bezistena - Честит празник!
25.05.2020 15:51
bven написа:
Честит най-български празник - на българската азбука, история и просветителска мисия!


И време е вече да преминавате от тези бодряшки фитнес – надъхвации "с всеки изминат ден съм по – здрав, по – силен, по – благоденстващ" и други подобни гимнастики, към Познанието на Боговете ни, иначе става страшно!
цитирай
4. bezistena - Тайната на кодираното послание във първата ни фонова песен от постинга :
25.05.2020 16:05
https://www.youtube/watch?v=VjEq-r2agqc&feature=emb_logo
Peter Gabriel Kate Bush Don"t Give Up !
Не се предавай!

НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!

Той:

На тази горда земя израснахме силни,
хората имаха нужда от нас,
бях научен да се боря и да побеждавам!
Никога и не съм помислял,че мога да се проваля.

Свършиха моите битки,както поне изглежда!
Аз съм човекът,когото мечтите напуснаха,
смених лицето си,смених и името си,
но никой не те иска,щом си слаб и неудачник!

Те :

Не се предавай,защото имаш приятели!
Не се предавай,защото още не си победен!
Не се предавай,знам,че можеш да се справиш!

Той:

Мислех,че винаги ще виждам това около себе си,
никога не съм допускал,че ще засегне и мен тази беда,
колко е страшно,че се обръщат нещата!
Аз пътувах цялата тъмна нощ към дома,
към местата,където бях роден.
Когато се разсъмна,видях ужасен–
всички дървета бяха изгоряли до дъно!

Те:

Не се предавай!Не се предавай!
Ти имаш все още нас!
На нас не ни трябва много!
Не се предавай,защото на тази
Земя има место и за нас!
Отпусни глава на рамото ми и се успокой,
всичко ще се оправи!
Когато времената станат трудни
можеш да се опреш на нас!
Не се предавай,не се предавай!
Молим те,не се предавай!


Той:

Трябваше да си отида от тук,
не мога повече да издържам!
Ще застана на онзи мост
и ще гледам надолу–откъдето и да идва,
накъдето и да отива,реката продължава да тече!

Те:

Не се предавай,защото имаш приятели!
Не се предавай,защото не си сам!
не се преавай,няма причини да се срамуваш!
Не се предавай,защото все още имаш нас!
Не се предавай–ние се гордеем с теб такъв,какъвто си!
Не се предавай–знаеш,че няма никога да е лесно!
Не се предавай,защото вярвам,че има място!
Защото има място и за нас!

Зад ролята и образа на ТЕ–Българските Богове Исус и Мария Магдалена
цитирай
5. bezistena - Тайната на кодираното послание във втората ни фонова песен от постинга :
25.05.2020 16:06
https://www.youtube/watch?v=FZQ8nWZJrhA&feature=emb_logo
Mr. Moonlight!
Мистер Лунный Свет!

Ты пришёл ко мне как-то летней ночью
И своим лучом создал мою мечту...
Во всем мире ты отыскал мою девушку
И откуда-то сверху послал нам любовь.

И теперь она моя.
И я думаю, что ты в порядке,
Потому что мы любим тебя,
Мистер Лунный Свет.

Мистер Лунный Свет,

Пожалуйста, приди снова.
Вот я стою на коленях
И прошу тебя о милости.

Проходят ночи, но тебя всё нет.
Я буду молиться усерднее каждый день,
Потому что мы любим тебя,
Мистер Лунный Свет...

Мистер Лунный Свет,
Пожалуйста, приди снова.
Вот я стою на коленях
И прошу тебя о милости.

Проходят ночи, но тебя всё нет.
Я буду молиться усерднее каждый день,
Потому что мы любим тебя,
Мистер Лунный Свет...

МИСТЪР ЛУННА СВЕТЛИНА=ЛУННА СВЕТЛИНА от Матара и Иса
цитирай
6. panazea - С Нами Богъ!
25.05.2020 21:12
С Нами Богъ!
Панацея
цитирай
7. bezistena - Боговете са с нас!
26.05.2020 15:58
С НАМИ БОГ=Богиня Ма (Майка) и Иса

ПАНАЦЕЯ=ПАНАТСЕЯ=Богиня Диана и Иса –
универсалното лекарство, лекуващо всички болести, и най – вече смъртта!

СМЪРТ без=без Иса и Матара
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7674320
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44101
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!