Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.02.2019 08:53 - Всички желани и нежелани възможности.
Автор: jokera Категория: Хоби   
Прочетен: 8087 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 24.02.2019 08:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Пред всяко дете стоят всички желани и нежелани възможности на живота. То има потенциала да стане и извърши всичко. Празен хард диск който чака програми и информация. Дали ще има полезни, прекрасни и добре работещи програми или такива пълни с лош код и бъгове...? 

Идеи, знания, духовност, материални придобивки или мании, обсесии, хейтърство и духовна и материална нищета всичко това е в нас и чака...
Червено или синьото хапче...? Изборите са наши...

image

Карта Таро за деня: Глупакът
Тълкуване според: Мелита Денинг и Осбърн Филипс
Колода карти: Митичното Таро
Изтеглена: в нормално положение.

image

                                                    Глупакът 
Глупакът обикновено върви напред и гледа нагоре. Освен това обикновено той се готви да стъпи в празното пространство на ръба на някаква пропаст, понякога отдолу има вода или дори го чака крокодил. Около него може да подскача малко кученце, което го подканва да продължи напред.

image

Какво символизира: Фактът, че тази карта няма номер, говори повече от всяко число. Глупакът може да бъде наивният глупак, глупавия глупак или мъдрия глупак; и всеки човек може да бъде едното, другото или третото в даден момент от своето развитие.

image

Гадателски значения: Когато тази карта се появи в подредба, нейното място, връзката ѝ с останалите карти и усещането, което носи на питащия, ще трябва да помогнат за изясняването на значенията ѝ. Тя може да предупреждава питащия да се пази от прибързаните действия на другите. Ако се отнася за настоящи или бъдещи планове на питащия, тя показва, че положението е рисковано и трябва внимателно да се обмислят мотивацията, шансовете за успех и последствията при провал.

image

При обърната карта: В този случай е много по-лесно. Ако картата се отнася до миналото, тя може да означава, че питащия е взел неправилно решение в някаква ситуация и трябва да си понесе последствията. По отношения на настоящето или бъдещето, тя предупреждава срещу вземането на подобно решение или по-вероятно срещу невзимането на никакво решение. Често става въпрос за момент, когато Дълбокото съзнание вижда, че всички обстоятелства благоприятстват дадено начинание, но разумът е несигурен и не престава да се колебае и отлага. Едно малко вдъхновено безразсъдство от ваша страна ще е добре дошло!


image

                               https://www.facebook.com/Таро-78-тайни
                                    http://taro.viastars.com/index.html
                                     http://www.taro78secrets.viastars.com/




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: jokera
Категория: Туризъм
Прочетен: 3713731
Постинги: 347
Коментари: 1376
Гласове: 3079
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930