Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.10.2018 08:59 - Помните ли версията, че разпознали Северин във видеозаписа, защото бягал с телефона на зверски убитата Вики? Днес намериха телефона в храстите до мястото на уби
Автор: reader Категория: Новини   
Прочетен: 847 Коментари: 3 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Пет дена след убийството на Виктория Маринова, главният прокурор и министъра на МВР обясниха, че Северин Красимиров е разпознат като извършител, защото докато бягал от местопресъплението в ръката му бил телефона на жертвата?!  

Е да ама не, днес стана ясно, че телефона е намерен в храстите до мястото на убийството, но пък по време на претърсването от над 100 полицаи случайно или не, не беше открит?!

  image

Според медиите Нова и БТВ самият Северин Красимиров е завел разследващите, за да им покаже къде е скрил телефона, но пък мястото се оказва същото на което беше убита Виктория Маринова, сега само трябва да си зададем няколко въпроса и те са:

– Как над 100 служители не намериха въпросният телефон, като претърсваха района в продължение на 12 часа?!

– Как Северин бягаше и беше заснет от камера с телефона на жертвата, а сега се оказва, че телефона е на самото място където е извършено зверското престъпление?!

– МВР докога ще ни обясняват версии, които се разминават една с друга, защото вече се объркахме?

– Има ли сделка Северин Красимиров да поеме вината за убийството, за да прикрие някой друг?

Имаме и още въпроси, защото днес жената на Северин Красимиров съобщи за медиите, че Северин се е прибрал с окървавени дрехи, но не е носил никакви вещи на жертвата в дома си.

Интересно ни е шофьора на Мето Илиенски – Младен Маринов, защо публично излъга цяла България, че са намерени вещи в дома на нароченият за извършител?

Kostadinka Ivanova   Божее,прибери си версиите!!!Това никъде го няма!!!Никъде!А днес четох и изказването на бившия свекър на зверски убитата журналистка,че мангала е имал помощници!?



Гласувай:
2



1. reader - Откриха телефона на убитата Виктория Маринова – България
19.10.2018 09:02
По неофициална информация на Нова тв разследващите са намерили телефона на убитата журналистка Виктория Маринова след разпита на Северин Красимиров.

Апаратът е бил близо до мястото, където тя е убита. До откриването му се е стигнало след разпита на Северин Красимиров, който сам е разказал какво, кога и как точно се е случило. Разказал е и къде точно е скрил телефона на Виктория след убийството.

Северин Красимиров официално е обвинен в изнасилване и убийство по особено жесток начин. В петък Окръжният съд трябва да реши дали да остане за постоянно в ареста.

Пак по неофициална информация на Нова тв ДНК пробите са съвпаднали с тези, открити по жертвата, пръстовите отпечатъци също са съвпаднали. Часове наред е бил разпитван.

В късния следобед разследващите отново заградиха района на убийството и започнаха търсенето на телефона. И го намериха.

В това време в следствието на Северин е била взета ДНК-проба и е бил прегледан от съдебен медик, който потвърдил, че физическото здраве на обвинения е добро.

Източник: inews

Браво на родното МВР!Две седмици след "жестокото убийство" от обвиняемия Северин,по негови лични показания е открит телефона на убитата! След толкова щателно и обзорно претърсване на мястото трябваше "убиеца" да посочи мястото му!А, дали е така кой ще ти каже?
цитирай
2. reader - Разследващите откриха телефона на Виктория чак днес, след разпита на Северин
19.10.2018 09:03
Прокуратурата повдигна обвинение на Северин Красимиров за изнасилване и убийство
https://offnews/temida/razsledvashtite-otkriha-telefona-na-viktoria-chak-dnes-sled-razpita-n-690213.html
цитирай
3. анонимен - При "самоубийството" с ...
19.10.2018 13:11
При "самоубийството" с неудобната за него ДЯСНА РЪКА(според баща му!?) в лявото слепоочие на Ахмед Емин намериха предсмъртно писмо в джоба му едва на втория-третия ден!? А всички сме гледали криминалета и когато намерят убит веднага на секундата му преобръщат ДЖОБОВЕТЕ за документи и други неща. Е, къде е логиката? Ама тя казват не доказвала престъплението!? Да, обаче нещата нещо не се получават и намирисват на нещо нередно, нещо което не трябва да е истина!
А тя истината винаги и за всички е неудобна и боли, колкото и да е малка.
В случая за убитата Виктория Маринова Бог да я прости! за да разберете същността на нещата трябва да прочетете тука https://bivol/gp4.html и да видите КАКВО СТАВА около GP Group.
И няколко коментара от днес в нета за случая със Северин:
"Относно Северин. Не му е чиста работата на този, той има връзка със случея, но е набеден на 100% Тук става въпрос за мафия. Отворете си очите... не живеем на Марс, а в България. Тук всичко става, не вярвайте на медиите, не вярвайте на държавата."
"Защо да не е поръчково убийство? Защо да е конспирация? Все пак не българските медии казаха,ч е това убийство е свързано с разследване за определена фирма (Джи Пи Груп).
Повечето "български" медии се правят на ударени и досега."
"Ако убият някой от Бивол или интервюиращия, скандала ще е грандиозен, Баце компрометиран, ще последва падане на правителството и допълнителен мониторинг.
Това със журналистката си е било замислено за сплашване на цялата журналистическа гилдия, но се е развило по друг начин. Тепърва ще има да се задават въпроси. Макар че аз не давам особени шансове за живот на ***. Ако мафията е замесена, ще го очистят. Особено ако се разприказва. Тогава верно ще стане мазало."
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: reader
Категория: Новини
Прочетен: 4073230
Постинги: 2594
Коментари: 2696
Гласове: 2012
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031