Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.03.2019 22:45 - 47-МИ ДЕН НА МОЯТА ГЛАДНА СТАЧКА СРЕЩУ БЕЗОБРАЗИЯТА В ОБОРИЩЕ И ГРАД СОФИЯ! КОЙ УПРАВЛЯВА „ОБОРИЩЕ” НИ ПИТА ПРЕМИЕРЪТ БОЙКО ЯШАРОВ..?!
Автор: nikolaigatzev Категория: Политика   
Прочетен: 908 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 21.03.2019 22:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
47-МИ ДЕН НА МОЯТА ГЛАДНА СТАЧКА СРЕЩУ БЕЗОБРАЗИЯТА В ОБОРИЩЕ И ГРАД СОФИЯ! КОЙ УПРАВЛЯВА „ОБОРИЩЕ” НИ ПИТА ПРЕМИЕРЪТ БОЙКО ЯШАРОВ..?!

 Време е да се върнем на Темата за„Оборище”, защото Бойко Яшаров ни връща натам- със своя въпрос, от днес - „ ..#Кой живее на Оборище”.. и заминатането на апартаментите, рекетьорство на ГЕРБ..?! Наистина-кога ще се постави въпроса-как Васил Цолов, от Кмет от ГЕРБ в Надежда/ Връбница и един от учредителите на„СИК”,цъфва за няколко дни-като Кмет на„Оборище”, през 2015г.(уж от Риформторския Блок на Кунка Пръмова).И за няколко дни, преди да бъде избран за Кмет, той продава апартамента си в съседство с карето на Царските конюшни, които пък,  пламват, няколко месеца по-късно, при неизяснени обстоятелства, и до днес. Тези необясними рокади и свързани събития,са главната причина за моята Гладна стачка,обявена на 23.01.2019г. и за която ви казах, че чрез нея ви сезирам за обсебванията в Центъра на София от Правешката Яшарска династия(на нейните кадети и диадохи)и родовата й партия -ГЕРБ, влюбени в тази част на града и считащи я - за падаща им се,по Живковото им право. Никакви заигравки със СДС или с други партии, не могат да прикрият червените Комунистически задници на ГЕРБ, които лъсват все повече и повече,когато се покатерват на по- високите дървета.Няма лични асансьори, които ще им спестят покачване в„Приказката за стълбата”. Болшевишката им природа и рекетьорския манталитет, напират в Българското управление, неумела реплика,дори и на Живковите години. Рибата се вмирисва откъм главата и колко е вярно това за „Бойко-3”, Реставрацията на Яшарите е единствения „факт” на последните 10- 12 години в Столицата и в България, като цяло и това е „гербът” на цялото ни, загубено време.

#Кой живее в„Оборище”?!Там вече не се живее – опасано е с безсмилени и корупционни „сини зони”, с превзетите от Кмета Васил Цолов, градинки и зелени площи,със свръхзастрояването на „дащни” хитреци, като Мирянов и „Артекс”, с „Джи Пи Груп” на другарите Златев(Яшаров)и художника с пагони – товарищ Житенски(фамилията -„съветници” на Георги „Гоце”Първанов). Време е да сложим край на ДанчеФандъковия грабеж и на „хрисимото” лице на корупцията в гр. София, като махнем тази провинциална сган, нагло забиваща нож в сърцето на нашия град.

 Комунистическата партия БКП, със своите две деца, близнаците- ГЕРБ и БСП,е завзела Града ни и цялата държава, отново. Живеем в абсурден Цирк и е време слабия спектакъл да бъде спрян. На тези Евроизбори имаме шанс да направим рязък завой, от „светлото ни Яшарско бъдеще в миналото..”. Трябва да се организират съвсем нови политически движения,които да не носят обременени лица или лидери от миналото.Пълна лустрация на бивши депутати, министри, едър бизнес, кметове, стопански дейци и дипломати от последните 50 години. По възможност и без техните деца и съпруги, близки роднини и сватове, като една закъсняла, но необходима лустрация. За да няма в бъдещето ни - пак от нашето минало!Европа се променя и обединява, а тук някои си мечтаят за годините на Тодор Живков и за Съветския съюз..?! Че нали сега ни е на главата синът му- Бойко, какво хубаво ни се случи от това. А СССР и ГРУ се чувстват в България, като у дома си, нима не ви стана ясно! Защото тогава си мечтаем за това минало, като то си е нашето настояще! Не чакайте да ви каже някой Истината, а се огледайте и вижте къде отиват децата ви, защото тях никой не може да излъже, нито могат да понасят вашата носталгия за Династията на Бай Тошо. Миналото не бива да вампирясва в нашето настояще, нито да владее бъдещите ни поколения и да му слугуват децата ви. Защото Радановци, Лозанки, Грозданки и Бойкикиевщи ви лъжат, точно това– че можете да ги махнете по редовен и законов път. Трябва техните родни Комунисти да си отидат- по същия, този начин, по който са дошли дедите им, преди 70- 75 години, няма друг начин за съжаление! Другото ще е мъка и слугинаж- за вас, децата и внуците ви и тягостна агония за цялата ни страна!

Николай Гацев „Движение на народняци и Консерватори”(ДНК),София,21.03.2019 г.



Тагове:   2018,   1853,


Гласувай:
2


Вълнообразно


1. attila - Каквато Държавата, Такава и Столицата,Такава и Кметицата - СЪВЕТСКИ КУРВИ !
22.03.2019 07:58
ДА СЕ ЗНАЕ:

Коя е Йорданка Асенова Фандъкова !

Принадлежност към Престъпни Организации: БКП !

Произход: Семейство на Комунисти, Тоест ТЕРОРИСТИ !

„Очаквам Кметицата на София Йорданка Фандъкова да Възобнови Членството си при нас до юли 2013 г. Както Знаете, тя е Била Член на БКП и е от Семейство на Активни Борци-Антифашисти и Антикапиталисти", Направи Прогноза Червеният Общински Съветник Тодор Кръстев".

Каквато Държавата, Такава и Столицата, Такава и Кметицата-Долнопробна Съветска Болшевишка КУРВА !

БЪЛГАРИ ПОМНЕТЕ:

КОЙ Е КОМУНИСТ, ТОЙ НЕ Е ЧОВЕК !

КОЙ Е МИЛИЦИОНЕР, ТОЙ Е ПОДЧОВЕК !

КОМУНИСТ И МИЛИЦИОНЕР СЕ УБИВА САМО СЕМЕЙНО, НЕ ПОЕДИНИЧНО !

Не е толкова ВАЖНО да Убиеш КОМУНИСТ или МИЛИЦИОНЕР, Колкото да Избиеш КОТИЛОТО му, за да не се Възпроизвеждат ИЗРОДИ !

КАЗАХ !

w-w-w.b-u-l-g-a-r-y-a.g-a/c-o-m-m-u-n-i-s-m.h-t-m-l
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikolaigatzev
Категория: Политика
Прочетен: 3761254
Постинги: 709
Коментари: 2438
Гласове: 4448
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031