Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.03.2015 11:37 - Билкарят Бай Еньо цери артрит с чудодеен балсам. Ето кои са най-полезните билки при тумори, болни бъбреци, неврози, диабет...
Автор: mit777 Категория: Рецепти   
Прочетен: 5907 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 29.03.2015 12:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Билките носят здраве на страдащия само ако са откъснати с любов. Не влагаш ли положителна енергия в това, което правиш, няма да има резултат. В това е убеден прочутият лечител Еньо Миланов. Благодарение на него много пациенти с различни болежки са все още сред нас, твърдят познавачи на лечителската му дарба.
image

 Славата на билкаря от Симеоново отдавна е надхвърлила границите на България. Той е известен дори в Щатите и често диктува по телефона рецепти на задокеанските си пациенти. Лечителските си способности бай Еньо е наследил от баба си и прадядо си. Миланов усетил силата на дарбата си, след като сам се сблъскал с болката – получил стенокардия. Приложил си билково лечение, като се допитал и до необходимата литература и не след дълго се справил със здравословния проблем. Тогава решил, че може да помага и на другите. Диагностиката си бай Еньо прави чрез ирисология.
6 чудодейни рецепти на известния билкар Еньо Миланов ...

 Сред най-известните му цярове е чудодейният балсам, който билкарят изписва за лечение на артрит, ревматизъм, парадонтоза, хемороиди и псориазис. Вълшебният крем съдържа 21 билки и висококачествени масла. Балсамът е особено ефикасен при лечение на кожни заболявания – бори екземи и афти. Ако пък ви боли гърлото, можете да го смесите с мед и да си хапвате от него, съветва Миланов.

 Той уточнява, че човек трябва да е много внимателен, когато ползва даровете на природата. Много е важно кога и как събираш билките. Древните билкари са брали билките след пост и молитва, за да имат чиста аура.

 По нашите земи виреят близо 3000 билки, твърди лечителят. Той отглежда някои от тях в двора на къщата си в Симеоново, но има и билкова плантация в провинцията.

 Миланов разкрива например, че жълтото еньовче регулира хормоните и щитовидната жлеза, използва се  при жлъчно-чернодробни и бъбречни заболявания. Действа кръвоспиращо. Основната съставка на жълтия кантарион – хиперицин, подпомага мозъчната дейност. Хипертониците могат да сдъвчат едно листенце здравец и кръвното им да се нормализира. Ако харесвате аромата му, можете да го сложите и в салатата. Използва се при анемии и бъбречни заболявания.

 Когато се пият билки, трябва да се спазват дозите, тъй като иначе могат да навредят, предупреждава Еньо Миланов. И добавя: Не забравяйте, че лошите мисли разболяват.

Ето кои са най-полезните билки при тумори, болни бъбреци, неврози, диабет...






Гласувай:
6



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mit777
Категория: Туризъм
Прочетен: 2600393
Постинги: 752
Коментари: 280
Гласове: 952
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031