Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.01.2011 10:19 - Пристигането на българите от Ориoн и отразяването на събитието от Античността до Ренесанса в картинки
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 4548 Коментари: 2 Гласове:
5

Последна промяна: 19.01.2011 06:08



Импа Пертинакс получава указания от НЛО от Орион да се приготви за пристигането на българите.

image

image


Приземяването минало благополучно и било отразено от местните медии.

image



Два български орионски кораба ,кацнали на гранична вишка осигуряват безпрепятствената транзакция на властта от Константин.


image


Да живеят по вишките на българите дотолкова им харесало,че великодушно приели поканата на Великиот да станат служебни названия из европейската част на север от екватора . Заживели българите в кастроси ,кули,калета и кастели и тези съоръжения били преименовани на бургове в тяхна чест. Без тези които си останали съйнове,както им казвали на техния език,на московски е башня,защото на едни българи в една студена зима им свършило ядреното гориво и те за да не умрат от студ,люта аварска зима било в панонията,отишли със жените и децата да презимуват при баварците и били изклани.
Както казах кучешки студ било и те наместо да фанат да утидът у родната ИРИ ,като техни граничари,или поне у Македонията които всички знаят било българско,защото българи=комити  и зимъска е по топло,направили фатална грешка и с понижена граничарска бдителност се забили у баварците където им били вероломно изтрито с гумата множественото число.

Тези събития по пристигането на българските космически кораби от Орион оставили широк отзвук и тъпите западняци,космически кораб не виждали , рисували българските карети,преименовани на ракети и до Ренесанса.

image

                                                                 image                                                       image

image

image

Българите забравили откъде били дошли.Останали сирачета. Добре,че започнали руско-турските войни след които се появили и родителите им Кирил и Методи. За първи път в българските земи бил нарисуван Кирил . За Методи изчаквали,тъй като бил нарисуван с гердан в Рим ,а хомосексуалните бракове не били узаконени в Холандия. Никой нямало да им повярва на хипотезата за произхода. За  да не се карат братските славянски народи рушняци и турци,записали че Братята били славяни. 

Всички знаят ,че турци е лингвистично понятие.Дадено от учените за улеснение да покаже кои къф език говорят.  Нещо като славяни.И тва било лингвистично понятие . 

Навремето османлиите не се женели за лингвистични понятия славянки ,а за нелингвистични жени пак славянки,само че от плуъ и кръв  Лингвистично понптие деца ражда ли.

Които им раждали едно османче. На което майка му била славянка. Османчето , като пораснело и то пак се женело за славянка . (славянка като нелингвистично понятие,а не славянка като лингвистично такова. )
Неговото дяте се раждало османче ,но всички знаят ,че било от турците ,което  е лингвистично понятие. Новото лингвистично понятие ,като порастнело пак си зимало за майка на другите лингвистични понятие славянка ,ама не като лингвистрично понятие,а като биологично-възпроизводна единица.
Так турците станали, като лингвистично понятие турци,но като биологични единици станали нелингвистични славяни. 
Затова за  българите нямало знаение на кой за Ккирил и Методий -все били славяни.

Посоката на мисленето на българите, в случая моята ,на един единствен българин се оказа вярна.
Науката за Денка потвърди това. Науката за Денка например досега не е потвърдила гена на славяните,защото всички знаят,че славяните са лингвистично понятие.
Частите на изречението нямат ген ,освен тези с граничарския оцелели от кйлането при баварците .
В науката Денка частите на изречението и лингвистичните понятия нямат ген.
Но пък етрурките ,други некакви турки живеели по италианско имали ген. В списание Археология публикуваха изследването на италински учени ,сравнили жители които поне три поколения са живеели в  райони с доказано етруско населени в древноста . Съвпадения имало само с хора живеещи в  Турция.
Което може да означава само едно ,че лингвистично понятие турци се е ославянизирало от  славяни нелингвистично понятие(биологично такиова) и така е получило този ген .
Ако турките бяха етруските при тва осеменяване около Виената там трябваше да го има най ногу етруския ген.







Гласувай:
5



1. zelas - Супер, голям смях падна!
21.01.2011 01:20
Супер, голям смях падна!
цитирай
2. marknatan - забележи римското служебно пон...
21.01.2011 02:57
забележи римското служебно понятие българин, граничарин с граничарско куче ,как зорко охранява лимеса.
в момента в който римските граничари се превърнали от римски граничарски служебни понятия българи и станали,българи,некъде по български сигор вечем,т.е. сдали граничарстването и оставили Рима без граничари и турките им го нахлузили на Ири-то.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3850648
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031