Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.02.2011 22:07 - Тракийските съкровища на Грузия-в картинки,които майка ви не ви е показвала и разказвала историята им,македонски василевски корони с пропендули,македонски златн
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 9059 Коментари: 4 Гласове:
1

Последна промяна: 02.02.2011 18:47


image

Контакти изън тракийският свят на Грузия,внос от Атина и Персия,Македония и Скития са само блед отблясък на тракийското величие на древните тракийци в Грузия .

image
 
Персийците ,които са изгонили предишните владетели по тези земи ,египтяните ,на свой ред са прогонени от новите завоеватели на света -Македонците.Днес единствено арамейския език издава египетското присъствие,а някога  реката Ра известна и като Атил  беше северната египетска граница. От четирите владетели тук,които съвпадат и със световните владетли Египтяни,Перси ,Македонци и Римляни ,най-широко е застъпено македонското влияние.

Македонците заменят изкуството да въртят меча с изкуството да управляват тиранично света.Де да беха разпространили атинската демокрация в какъв мирен свят щехме да живееме. Но не би.Примитивните ,суровите и груби македонци не са дорасли за демокрация и се държат ,като абсолютни монарски и където стъпят поставят еднолични и абсолютни монарски -василевси.Въвеждат своята парична единица,македонския златен стандарт,който измества персийския на тракийците,атинския на гръците и финикийския на средиземноморските.Нема нужда некой грък да ги работи за курсс през драхмата .Добре,че най-накрая праримляните с помощта на гръците ще отхвърлят хегемонията на гадните македоснки царе и ще установят републиканската форма на управление.

Твърдите воини на Александър Покорителя на света,лесно усвояват и се поддават на източния разкош . До какво друго могат да доведат вечните оргии на Алексндър в Персепополис. Личния пример е заразителен. Македонците следват примера му и започват да се държат и обличат като персийци.
image

Кичат се със златни пръстени.На снимката:Македонски златни пръстен от типа раздаван на владетеля на покорените аборигени символ на авторитета прехвърлен от македонския василевс.Ромите усвояват този навик и този македонски символ на власт -пръстена се използва за символ на върховната власт на цезарите им .Калигула изтръгва пръстена от умиращия Тиберий и се показва на тълпата ,която го акламира. Връща се обратно,Стареца още жив. Сеянус го довършва. Срещат се из всички земи покорени и владени от Македония.На територията на днешна България естествено,че са "тракииски" с "тракииска" писменост,защото Омир е споменал тракийците като воини,служебно понятие,а всички ромски трътльовци знаят ,че българите били служебни понятия.Което съчетава "тракииски" с "ромски" произход -се служебен. По късно "тракиците" ги намираме около проливите наречени "тракииски" разделили мизийската земя.Откъде са дошли -най вероятно са се довлекли с катуните от по 15,16 жени от Индия и са заселени там от финикийци.


image


Тургат си по главите некави скитски диадеми,задължение въведено от гадните македонски василевси. Ето една от първите македонски василевски диадеми с висящи пропендули,които като тип ще носят и по късните македонски царе и ще бъдат имитирани и от тракийците бизантийци.За такава една на император Симеон I Mизиец(913-927) гадните тракийци от Бизантия ще заплашват да бичуват омировите мизийци ,защото уж им били взели короната.


Работливите тракииски жени се превръщат в гръцки кокони ,които мислят само какви по големи обици да сложат,вместо 15-16 те задружно да работята за издържането на "тракиеца".

image

Назначените за абсолютни монарски македонски владетели на десетките държави под тяхна власт са принудени да се обличат ,като персийци и пият като македонци,тоже.

Няма как .Наблюдавани са любопитните очи на братчетата македонските орлета (соколетата) от гробницата в Разградско,Скитско.

image

Македонците ги оставят за стражи и символ на абсолютната им власт в покорениет от тях земи. Нищо не може да избегне от зоркия им поглед .

За да се докарат пред новите си владетели тракийците са принудени да се обличат, като персийци и да надигат по македонски чашката-само след залез слънце. Изобразеният Тракиец е принуден да се облича, като персиец и да демонстрира упадъчния македонски навик пиянството. Виждаме го на лежанка ,надигащ чаша с току що донесено му хиоско вино.

image

Но стария пратракийски обичай, жертвоприношение на кон , в добавка от тропота на копитата на пратракийските конници,издават истинския му пратракийския му произход.
 image

image

Кой друг може да жертва кон при погребение освен пратракийския конен народ, който е изобретил коня.

Упадъчната Македонска култура личи навсяъде-безвкусен еклектичен внос на предмети от покорениет им земи.

image

image

image


Слабост към лукса ,злато и разкош-навик усвоен от
персите ,който ще им струва скъпо на македонците.
Изнежената им култура става лесна плячка на праримляните.

За всичко останало има Ромски тези .

п.п. всички грузинци преди да си подадат молбичките за европскийо союз, който се представлява в тази част на света от бугарите ,които всички знаят са тракийците ,да върнат пратракииските бугатства на неихните исконни притежатели ,които сички знаят са тракииците и техните наследници мякащата част на балканите от новата източна кирометовска порода ,пловдивско-търново-варненска превъзходна вирееща на север от люлебургас,наследила мякащия тракийски език,за които Киро Метофски е създал специалните знаци за да утрази мякащите им звуци .За да може да отрази най-добре мяукащите тракийски звуци които издавали тракийците,какво по добро място от тракийското пристанище Тесалоники. Тесалоники в началото основано от македонците на името на сестрата на Александър от Македония бързо се превърнало в свърталище на тракийсите конници .




Гласувай:
1



1. marknatan - Ора, Грешката не е във Вашия Мо...
03.02.2011 08:35

Ора,
Грешката не е във Вашия Монитор.Те са WYSIWYG

Помолете Монитора да си смени Зрителя.
цитирай
2. анонимен - абе глупак,ти наред ли си???
05.02.2011 11:01
абе глупак,ти наред ли си???
цитирай
3. marknatan - Откога варненската канализация не ...
05.02.2011 22:40
Откога варненската канализация не я източват в залива, а са я свързали с ньета?
Гледай да доплуваш до Грузия и им обясни да не намират повече "тракииски" предмети от македонското владичество .
Ма плувай си из ньета лайно маймуняшко ,щом варнеския залив ти е тесен .
Тука са ти колегите от Ромската трътка ,разясняват на Свето,че българите били Ромска охрана Първи вид от бул гари ,като и хун гари ,охранители ,открадната и преписана теза на гръка Керамисопулос ,че българите били стражари,само че в профански аранжимент превърната в неисторическа карикатура от неграмотника психопат боцко за радост на себеподобни в предпенсионна възраст "тракийци" открили Историята чрез съчиненията на психопата.
Жалкото нелитературното стъкмяване на тезата на Керамисопулос била Ромска теза на варненския психопат защото Керамисопулос бил бил грък,а служебните тракийски понятия на участници във троянската война станали римски служебни названия от втори вид като части на изречението ,доказано от Ромската трътка на ненормалника боцко ,защото тя била Отворена и поемала секакви "литературни" доказателства !
цитирай
4. marknatan - Възмутените "съграждани...
05.02.2011 23:03
Възмутените "съграждани" на психопата боцко да се обръщат към Грузинския Исторически музей с мнения относно "тракийските" еленчета и сърнички ,които всички виждаме са Родопски тип,"тракийските" пръстени тип тракийска могила от Крим,"тракийските" василевски корони и др. под.

Грешката не е във Вашия Монитор.Те са WYSIWYG и точно показват "тракийското" изкуство на Грузия.

Тва да не Ви е варненски салфетски псиохопат преписвач ,представящ чужди произведения за свои с провиквания,прикляквани и подскоци из ньета ,като основно оаквателно средтсво?

Боцнатия бил казал ,че Българи=комити ,което било значело охрана от бул гари -Охранители ,което се различавало от казаното от гръка Керамисопулос който твърди ,че българи било пазачи в бург ,защото Керамисопулос бил Грък !

Некаква друга разлика да има ?А да ,лакеи му събирали и лигите в буркан за да не изчезнат, като тракийци след славянско нашествие, в добавка с ориентиралите се гети към директно облизване на червенозгъзестия му маймуняшки исторически Извор .
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3863483
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930