Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.02.2011 08:51 - Приликата м/у смъртта на Хитлер и смъртта на Васил Левски
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 2208 Коментари: 3 Гласове:
1

Последна промяна: 23.02.2011 09:37


"Човек дори добре да живее умира",е казал мъдреца Муртагон. Другата му поговорка "Я,лош човек умрел" също е доказана от фюрера Гитлер.

И ето на ,умрел лошия человек,дошли руснаците и вече никой не знае къде е гроба му. И защо? Нали е бил лош човек. Защо не му се знае гроба и бил разнасян от една военна руска база в друга ?

Ами защото можел да се превърне в място за поклонение и да се превърне във Водач на обезверените германци,които както всички знаят без водач, Фюрер по техному един мерцедес не могат да измислят сами.
За разлика от прусаците на Балканите.Граничарите на Баал Кана.

"Ганьо пази граница,Дойчо лапа баница",думат по долното течение на лимеса дето виреели ,служебните ромски названия,като граничари,които смахнатия боцко бил доказал,че били българите .

Тези служебни названия всичко без водач и фюрер са свикнали да правят и затова са единствената нация в света ,която не почита Цар Отец Основател и закрилник ,ами тръгнале след тревопасни отци създатели на писменост за моравците. Глей още откога българите били готови за европейския съюз.

Даже, като си обесили единствения Българин,който не бил служебно название от руски тип,а Водач на Народ,от страх да не би некои римски служебни названия да се обединят, като гадните германци след Фюрер и вместо служебни названия да се окаже ,че са Нация,и тук да се осуети новата кирометовска държава создадена от братушките им освободители ,Му затрили гроба по- добре и от рушняците Гитлером.

Гадните османци, като хватили Джингиби ,страховития смутител на обществения ред до толкова се изплашили от Него,че сите заптиета избегали и само едно ромско служебно назование,което било по-безстрашно се жертвало да го качи на каруцата си и само саменичко да го закара на съд в София града,където други безстрашни ромски названия се били осмелили да го съдят Бунтовника. Който обаче бил обесен от гадните турци. Които от омраза не си записали в дебелите тефтери ,къде го бил заровили. Нито па помнели.

Резултатът е известен-от залавянето ,през оставянето без надзор на Бунтовника,който изглежда турците не са имали никакво намерение да осъждат на смърт ,до предаването му на съд от родни руски мекерета и моменталическото изпълнение на издадена незаконна смъртна присъда за престъпления,които не предвиждат подобно ,най-тежко наказание.Да ама съдиите били завършили в европата,грешката е вярна.

Хроника на една предизвестена смърт-смъртта на мътвороденото руско творение-княжеството на новата мякаща руска порода български подлоги . На него (новото рушняшко княжество)не му трябваше Фюрер на чийто гроб да ходят малкото останали българи на поклонение или да си помислят,че може би не Апостолите Киро и Мето са им "закрилниците"от небото или Дядо им Ивана ,ами обикновени българи дали живота си за да видят Родината си свободна от Ромски тези и Рушняшки благодетели.

Затова и здраво се постараха новите българи да скрият гроба на Левски дори по-добре от този на Гитлера,че дори и методичните османски тефтери не знаят къде бил гроба на Апостола им.

Да не им развалят на рушняците тезата за славяните на баал каните,чиито те ослободили .

"Руската теза" спрягана от кирометовците,отскоро си намери и равностоен опонент с "Ромската теза" от чиито титаничен сблъсък новата мякаща порода ще излъчи и първият си нобелов лауерат,задача оказала се непосилна досега по необясними причини.

Или причината е лесно обяснима?
 



Гласувай:
3



1. zaw12929 - "Човек дори добре да живее ...
23.02.2011 08:58
"Човек дори добре да живее умира",е казал български владетел-
МНОГО Е МЪДРО ДА СРАВНЯВАТЕ ЛЕВСКИ... СЛОЖЕТЕ ГО И ПРИ ДЖАК ИЗКОРМВАЧА- КАКВО ЩЕ ПРЕЧИ ЗНАНИЯ ИЛИ СЪВЕСТ- КУПЕТЕ СИ!
ИМА НЕЩО "мътвородено" - ВАШАТА ИДЕЯ ДА УНИЖАВАТЕ БЪЛГАРИЯ..
УСПЕХ, КЪСМЕТ!
цитирай
2. marknatan - България унижи своя един син. Я ми ...
23.02.2011 09:02
България унижи своя Един Син. Я ми кажи ,синковец,как така българин го погребал и му се не знае гроба . Тоя българин си отнесъл и той тайната в гроба си или е разказал на сичките му стамболовски руским мекерета и народни поетеси къде е гроба му,ама те имаха по важна задача.да си купуват имоти и да си гледат "'строителството" на княжетсвото,което им бе дадено "свише"
цитирай
3. marknatan - За да не се бърка Ромската Теза с Р...
24.02.2011 01:07
За да не се бърка Ромската Теза с Рушняшката Теза ,историчарите следва да знаят, че Веднъж ромски фен,завинаги ромски фен.Ромска теза доказала,че :

"бъл-гар-и(българци) : Стражи на върховете,хълмовете или стражи на проходите и клисурите(клисурци).
гър-и (гър-ци): Само стражи.
ун-гар-ци(Hun-gar-y): Стражи хуни ( за името “хуни” вж. доктор Г. Ценов)
хър-ват-и(гър-ват(бат)-и): Стражи роднини или по-старши стражи.
Основното е че са били “гъри”(гари) и след това може би всеки се е нарекъл по своему:
Планинските стражи са станали българи,
тези от Пелопонес гърци,
хуните –хунгари и т.н. "

Веднъж доказано от един маймуняк,че "Основното е че са били “гъри”(гари) и след това може би всеки се е нарекъл по своему: Планинските стражи са станали българи, тези от Пелопонес гърци, хуните –хунгари и т.н. " след облизване на просветения му маймуняшки извор , Ромската теза се обогати от съавтора гет добавил към Основното, че бул гърите били "гъри" от Боцко,Щурман и другите съавтори и неговото допълнение към Отворената Ромска :

"- Бал или Бъл, Бул - мое становище ??!
Междувпрочем Бал, го съотгнасям и като частица в назоваването на най-голямата планинска верига на полуострова, от която той носи названието си - БАЛКАН !
- Становището ми, че съвременният прочит на това много старо название на планината е БялГосподар !!
Откъде тръгват търсенията и разсъжденията ми(които ще влязат в противоречие) с доста написани "истини" в историята, като наука, а също и ... история на религията :) !
Както вече казах, определено ние сме наследници на една много стара култура, определяща в културно-цивилизационно отношение не само балканите, а Мала азия, Близък изток та и до Двуречието. Изхождам от Акадската цивилизация, Вавилон. Върховен бог и митичен цар основател на града е Бел. През по-късни исторически етапи, той се явява върховен бог в доста култури, производни на вавилонската. Респективно името му търпи трансформации. Първа Бел, следваща Биал, Бал ... Ваал, Молок/х. При последните е натоварен с доста отрицателен смисъл от една чужда ни и враждебна на нас култура (?!).
От VІ в. до към ІІІ в. тоест пораждане на елинизма и съпътстващия го персийски по произход юдаизъм - Името се тълкува, като ГОСПОДАР~Бял.
С други думи - мога да предположа, че първата част от етнонима ни, можем да тълкуваме - Бели~божествени, господари и-и-и още ... ??! :)))

от Гет ктист"


цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3850357
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031