Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.04.2011 05:05 - Бояри,боляри -воинска класа от Индия или чингизидско название
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 5175 Коментари: 6 Гласове:
1

Последна промяна: 15.04.2011 07:34




Бояр,бояри- Описани в Махабхарата,като ловци,бойци и планинци,Бояр означава ловец или боец в древна Индия от полупланинските племена ,които преживяват с ловуване и поддържане на малки армии. Произхода им се свързва с древни племена наричани Кирата,санскритски термин(служебно название) за хората ,които обитават предимно планините в североизточна Индия и по главно Хималаите.Описвани са ,като златни или жълти хора.

Наричани "бояр" представляват "кшатрия" или воинската класа в Индия.


В митологията Царството Кирата се намирало наблизо до Непал и Бутан. Планинците са изключително мощни и това е причина и дори Господаря Шива да приема и техния вид.

Има ли връзка между Боярите от Индия и наличието на т.нар. бояри взели дейно участие и на практика изградили късносредновековните държави на Полша,България,Русия,Латвия,Валахия,Молдова.
Кои са тези т.нар. бояри,от гореспоменатите държави,А-мигрирали от Индия, или Б-наследници на боилите ,засвидетелствувани в надписите в древно гръцки документи.
Има ли нещо общо между засвидетелствуваната титла боил у т.нар. ПБЦ и индийската каста бояри?
Защо и как не се е запазила формата боили и изведнъж е преминала в служебното назвавие бояри и то повсеместно на територията на Полша ,Русия ,Латвия?
Възможно ли е формата боил да премине в бояр за няма и век и то в условията на греческото робство на бургарите,на които Васил Багренордни им бутнал бургите по лимеса и всички знаят това ,няма ли бурги, в които да живеят и живеели бургари,няма и бургари.
 
Станали мизи защото си мъзели козите у мазите . (мазите на бургите оцелели ,щото мазата се копа у  земята и там се складират лигите на боцко и съафтури ,като във форум Ти си това б.а.)

Тези другите българи от единадесети и дванадесети век,с които са пълни сведенията от периода и които се сражават у сите съобщения с пацинаки и др.врагове на народа ,и които се потвърждават и от археологическите находки ;напр.  печатите дук на сите българи,архиепископ на сите българи и т.н. ,не носели служебното военно название "Българи" вуведено от гръцкия учен Керамипулос, боцко и баняджии ,а друго не служебно, което пак се назовавало "Българи" ,но не било (1)от служебен произход или не било (2)под византийско робство и затова тези "Българи" не били "Българи" ,а некакви дето си самонаправили печатите и самоназначавали архиепископите .

Както всички знаят Българите в "стора" обичат да си самонаправят печатите. Брех,ми че те тогава са си българи бре. Ма не.

Не са ,щото "Българите" ,истинските,от двата вида на думата ,Първи и Втори вид,били под робство ,като мизи,доячи. От мъзя,доя. Конедоячи и такие пододобние галактофаги.Тея тука са българи от Трети вид,за които боцко не се досетил.Щото нема къде да го е чел ,да го открадне. Нема го и тези от БАН-ята.

Хе,хе,хе. И ,ей гов на ,Тези "Българи" не били Българи ."Всички знаят това".

И майминяци,мамини синчета и маймуняци вместе с баняджии  скадират,тези българи не са българи,защото боцко не е казал така ,а и тези от БАНята потв ърждават .хе,хе,хе. Тука важи само штапаровия анализ за липсата ма мякгия знак и Е оборотное, с което се обясняват историческите процеси,защото ените българихе,хе,хе, граничарите от двата вида на думата и баняджиите от един, българи ще излезе фракийци и другите българи от третия не служебен ,непоробен вид от 11-12 век ще станат тракийци,което всички знаят са Българите .

Как така обаче "тракийците", които всички знаем си запазили сичкото тракийско в продължение на стотици години,с изключение на татуировките на женорята( у тех женорята се татуирали у скитите и мъжята),продажбата на собствените си деца за роби и страха от пчелите на север от Дунав,променили служебното названи боили в боляри за една нощ и то на територия от балтика до каспийско и мраморно море ? (бг-боилите от единадесети век изведнъж са търновски боляри в дванадесети,наред с тези в Латвия и Полша !? Да не говорим за боярите във Влашко или при Московците на Иван Грозни)

Случайна ли е приликата в горните късносредновековни държави,където държавата на практика принадлежи на болярите,а не на царя,(краля,султана)както е в Западна Европа или Турция.

В Полша ,държавата и всичко е собственост на шляхтата(болярите),и въпреки ,че те излъчват формално крал ,шляхтата(болярите) е собственика.
Докато в западна европа т,нар. аристокрация е от 3-5 % ,то болярите(шляхтата) в Полша е 30 %. Което на практика я показва съвсем различно съсловие от аристокрацията.
Аналогична е ситуацията за притежанието на държавата от класата на болярите и във Русия и България,Влашко и Латвия.
Мощните боляри във всяка една от няколкото средновековни български държави са тези ,които излъчват цар.
Влиятелните скопски боляри в болярския съвет излъчват Константин Тих,като цар в Търново. В същото това време друг болярин, Яков  Светослав е признат дори за император на България(не Търново) от Унгария и Византия и е съюзник на последната срещу Търново. Шишмановци от земите на север от Дунав с помощта на татарите успяват да излъчат друг един такъв лидер,който е поставен за цар от болярството.

Аналогична е ситуацията в Русия,където митологично Иван Грозни бил успял да се справи с болярството. Най-добрият филм за всички времена,съветско сталиново производство,с невероятно и недостигнато художетсвено майсторство пресъздава тази история.
Такава е ситуацията и при българското Валашко княжество оцеляло след османската инвазия ,поставила част земите на юг от Дунав (без запада)в османски васалитет. В напълно свободната на север българска държавност,известна като Влашко воеводство, болярите са достатъчно известни ,като реалната власт ,притежаващите държавата. Само от историите на един български воевода Влад Цепеш, станалия популярен от романа на Бран Стролкер заради прозвището ,Дракула ,знаем как Воеводата Влад даже поканил всички боляри и синовете им ги набил на коллове . След угощението, което им дал.
История с пълен аналог на Иван Грозневата разправа с болярството и на кагана Михаил с граматиците му от Окс Форд ,Бичия брод,които му изкепелезили буквата Б ,като Борис.
Болярската класа във всичките тези средновековни държави е реалния собственик и движещата сила . И тъй,като във Полша ,Латвия ,Русия и Влашко всичко това е документирано ,аналогичните ситуация във ВПЦ ,без да имаме пълната документация,както е в случаяп с Полша ,дори само от малкото запазени исторически сведения показват,че и в България процесите са същите,като тези в средновековна Полша-държавата е собстевност на класта на болярите,която е в размера на полската шляхта-30 % от населението,като властта е съсредоточена в няколко влиятелни боляра,магнати ,както са наричани в Полша.

Има ли връзка появата на тази болярска класа във всички източно европейски държави, без изключение, с появата на монголците и дали не са те ,които са истинските господари и реформатори на Европа,които са ги поставили съзнателно на власт?
Известно е,че монголците избиват Първенците,"нобилитета" на всички покорени държави и поставят нови верни на тях. Пишат "новите" пак били от местното население.
Но появата на тази болярска класа повсеместно във всички държави,които са техен субект не показва ли нещо друго?
Европейската историография не смее да признае,че на практика и императора в Константинопол е татарски васал.
Великият хан Бату,след като покорил Австрия,Унгария и Полша изпратил писмо до имератора на Свещената Германска Империя да му осводбоди трона,че идвал. (А сгреша да напиша Римска ,а сичку скача в джобчето на Отворената теза на Керамопулос,че българите са ромски граничари по лимеса .

Макар,че съафтура @гет доразви крадената ромска,и вече не е нужно и да се доказва принадлежност към Римска Военна структура.Достатъчно били принадлежност към Военна структура .Както доказа маймуняка съафтур, че крадената Идея на боцко била за всяко военно понятие ,като спартанци,микенци и казаци.

На тва му се вика "пръцнах,срах се " ,но това са методите и познавателните способности на полуграмотната,полуобразована форма на ентелегенципра бълвана от убразувателната ни система,която е в два глави вида: "глишевци" и "маймуняци". Същесъвуват и смесени и преходни форми и някой ден някой социолог ще направи дисертация на явлението.

Все пак да пиша свободно,докато не се появи нов съафтур ,който да изключи и изискването на отворената крадената за служебните названия да бъдат ," в продължение на стотици години на територипта на Европа" .
 
Индийските бояри не мое да скокнат у джобчето ,кат стой та гледай щот засега са у Индия, а тя не е вклюена от боцнатия преписвач и съафтурите не са я доразвили до дальее Идеята МУ.(украдната Керамопулска,но "доказана" 20 пати по маймуняшки )


Императорът (германския, у европа е ,а пишеш рима,а ...)отвърнал в отговор: Аз съм добър в лова на соколи. Ще ме вземете ли за личен соколар? ("Монголците са прочути с това,че са най-добрите соколари в света,и в сравнение с тях европците изглеждали ,като маймуняци ". Марко Поло и други лъжци)
Чингизидите поставят навсякъде нови лица на властта.
Такива са и поставения и считан за най-велик сръбски владетел татарин-протеже ,който благодарение на женитбата си с българска царска издънка получава легитимация.
"Руските" владетели носят титлата Дук на Владимир,която е специални измислена от татарите и се раздава и контролира от тях до 16 век. В петнадесети век преминава в ръцете на московското княжество,но все пак символа на върховно суверенство над "Русия" си остава титлата Дук на Владимир давана от татарите. Дори не е наследствена и поредната московска татарска подлога трябва да доказва на Великия хан,че е най-достоен за да получи титлата Дук на Владимир.
Големият митологичен герой Александър Невски е сложен от татарите,обслужва татарите и накрая извикан от татарския каган и убит от него ,както и много други Дукове на Владимир от Московията. Днес болгарските мижитурки си наименовали църква, подарената им от създадените от татарите московци на негово име-татарския служител Невски и ще пишат нова "патриотична" история.
Ще върнат името на московската църква подарък на Освободените ,на името на Апостолите на Болгарцъй Кирил и Методий,които били гърци,дето били създали азбука на моравците,която никой не е виждал,но за това пък те били Апостоли на Българите ,защо чехите в 16 век ги светнали болгарций,че тва били Црхо и Страхиота,рожденнъйх Болгарских братя.
Най-голямата църква на Балканите ,на името на нанай Апостолите, на нанай-Освободените .
Брях да му се не види и на българите,които били всички знаят вместе и тракийци и римски служебни понятия по лимеса,дето си помнели топонимите и народностното служебно име,като слонове,а след облизване и на маймуняшки задник ,гато гетска муха мед,го припознават и в де що мърда и държи нож и вилица,от микенци,през спартанци,до казаци и мамелюци ,папуаси и индуси,като военно служебно название, как не си запомнили Апостолите служебните понятия ,та требвало Чехите да им кажат,че тея дето им измислили на тех,чехи и моравци азбуката,ма те прописали на немски,всъщност ,били създали азбуката за болгарций и великодушно ги отстъпили на славянските братя,щото те горките ни Апостол,чийто гроб да знаят и почитат, като македонците, ни царе като "сервите" и "рушняците" си нямат,сиротниците,та кво да правиш,човещина,от славянска солидарност ги дали на бедните болгарцъй от новата източна мякаща порода да си ги почита и да им дига църкви и служби да им измисля на моравските закрилници .

Ми тогава болгарций ще не знаели,че турците не им давали да имат училища и да празнуват празника на Апостолите на Моравската азбука ,Црхо и Страхиота. Как па сърбите, като ги освободиха или гърците ,като по учени не си заплюха Апостолите. Тва грък да изпусне Апостол нема. Ма не ,не си дават ,Славянските Апостоли,Московците. Те ги пазели за закрилнициболгарцъй от новата порода и им дали 50 г време да понаучат за тях преди да им ги връчат. Днес вече се жънат и плодовете. Вов сите европско=америчко=джапаснки енциклопедии ватиканските измислени Апостоли фигурират ,като болгарские закрилници. Нема български Рилски светии,Ивановци царски братя Петрови,нема свети цар български Петър, нема Апостол на Свободата .Маймуняци техни царе и Апостоли и Църква имат ли? Ми те били римски служебни понятия по лимеса,както доказал,гръка Керамопулсос. Служебни понятия църква ,царе и апостоли имат ли ?
Едвам успели пустите московци да изпреварят римският император ,османският султан,да не ги освободи той . Щото той вече бил казал А. Дал им на българите екзархия,без да знае,че те били служебни понятия ,по лимеса,както показват имперски кари от 1829 г. га тръгнали рушняците да освобождават ристиенските братя гърци,сърби,власи,и молдовци.ма за болгарские маленкие братя забравил .
Ма преварили султана московците потем и си ги освободили.За кво били тренирали толкоз из Полша рушняците и се млатели с облечениете в бели сукмани ,въоръжени със скитики поляци ?
Ени забалканские загубернские братя и сьострий от петия път ако не можеш да освободиш,кой друг?
Брях,за сьостръй ничто не пишат рушняците и хистериците !
Направо скачат в джобчето на Отворената ромска на Керамопулос,че болгарцъй са граничари по лимеса !
Болгарцъй по штапаровия анализ става боярцъй,което пък попада в хипотенузта на мн.ч. на римската без римски градове(хе,хе,хе смахната работа) на боцнатия ,и мисля идва ред за облизване отзад от некой гет !

И така загадката на боярите остава на чингизидите,които са ги наложили за свои представители в новозавладените им васални земи
Чингизидите са от клана на борджиите,и затова тези които им служат са наричани боржани,хора на борджите,което адаптирано през местния "славянски" е бояри . (съответно имаме и земите борджан на борджиите,на средновековните карти,но тук дискутирахме само класата подчинена на бурджаните,чингизидите,боярската класа)



Гласувай:
1



1. solinvictus - Kои сте "ВИЕ' ти сам се питаш и ...
15.04.2011 13:15
Kои сте "ВИЕ' ти сам се питаш и сам си отговаряш,чувайки навалица ли?хахаха

....но тук дискутирахме само класата подчинена на бурджаните,чингизидите,боярската класа
цитирай
2. get - - Марко :))) - що ми се сърдиш още ??!
15.04.2011 21:32

- Ако обещаеш повеКе да не се сърдиш, ще отговоря на измъчващите те въпроси ?!

от ГетКан БОУил ТауроСкитский

П.П. Дори ще ти дам матрал за още едни други индийски БОуЯри с крал, забележи ! - с нашенското име КАРАвела ! :)
цитирай
3. marknatan - каравела е името на прочутата сабя ...
16.04.2011 04:18
каравела е името на прочутата сабя на шляхтата от "неизвестен " произход
па за нея имам страхотен пост ,ма не е за маймуняци
сто полски Хусаря(хусар-военно понятие ,хоп в джобчето на боцко по гетски,хе,хе,хе), изплашват и изколват 12 000 еничара (еще одное служебное военное хе,хе,хе )и спасяват Виена с тази сабя ( и с външния си вид повече)


и не ,не ти се сърдя нито,на теб ,нито на никого друг.напротив ,уважавам те като глава на семейство и човек работил ,вършел всичко по силите му,преодолявал трудности . макар,че знам,че и ти влагаш в названието "сърдене " маймуняшката логика,на един друг виден маймуняк ,студента векилчо,дето водел стадо овце и половината му избягали.(значи овците били студенти.)
Всички маймуняци под сърдене разбирате,несъгласие със собствената ви психопатията,изразяваща се в защита на болни морални и научни ценности ,които нямат нищо общо с нормалността
За теб тва си е Тезата,Отворената,и аз защо пиша и какво пиша тва не можеш да го проумееш,за кво сърдене говориш
Всеки, който показва абсурдността на психопатичната профанизация на открадната идея на боцко,което било ТЕЗА и ако не съгласен с нелепостите и ги критикува или въобще им се подиграва,като на ненормални нелепости,каквито са в действителсност,според вас,неприемащата ги страна е "сърдита" или "дели",нещо дето не требвало да делите и то с Вас ,да се сърдите Нему Доказалия Я ,защото сте Българи,а да признаете ,че тва било както го е казал боцко,защото боцко всичко е казал ,защото той бил патриот и доказал,че българите не са мингяни ,а граничари по лимеса .
Защото боцко доказал с отворената профанизирана профанщина,която удовлетворява представата ви за История . А аз не съм разбрал Идеята МУ
Аз не мога да се сърдя на един помияр,че ако му подам ръката си той ще се опита да ме ухапе.това е природата му .
ясно ми е от това ,което си накълвал, като еклектични знания ,че не може да изкочи нищо друго ,освен ромски фен,какъвто си си.Какво да ти коментирам,като ти не разбираш,нямаш понятиен апарат и минимум познания ,че тва сичкото дето го плюнчите е нездрав разум.

Но когато вече започне да се парадира и да се разнася тази профанщина и да се представя за Наука,за Чиста и Свята История,и когато ти станеш Съафтур ,и започваш да се плюнчиш с незнанието си и да "доказваш" нелепости,да кавалерстваш на профанщината и да си вече нейният излъчвател , един историк анархист задължително реагира,защото това е в природата му. като музикант със съвършен слух той изпитва болка от фалшивите звуци.
това е в природата ми. не мога да прочета как сара колко е грозен не мога да го гледам по бързо да го лапна диво ,се възмущава на некултурния език на цезаря или друг,после отива и чете помиярските изказвания на смахнатия психопат боцко,който щял да си нахрани кучето с мароканско детенце,или какъв го дървел психото щурман и да не реагирам
аз не съм помияр ,като тебе. аз разбирам природата ти,разбери и моята. ненавиждам невежеството и във двете му форми-глишевщина и маймунящина.

ненавиждам,такива като зеляра,глишев,боцман, и др. под. дето плюят и обиждат,после отиват на църква или в спартакиадата по тракология и се поздравяват,че имали кирилица ,ни лук мирисали ни лук яли нови хора.

и накрая,това,че помиярите оплюват всеки и всичко защото си кавалерстват един другиму,не може да бъде причина да се оставят да разнасят зловредните лигита психопатичната профанщина
така ,че в естеството на нещата е да пиша срещу Съафтура,помияра,гета,койтом им да е профана и психото,не главата на семейство и честен труженик на работно място.там надявам,се ако помиярстваш да има кой да реагира

ето ти за да станеш по-признат сред маймуняците,па дамо ти отворят и на тбе да ти събират лигите в буркан във ти си това
от Теофан за Телец.
'"Той дошъл с множетво племена и започнали сражение.те дълго се избивали помежду си.телец бил обърнат в бяг.Сражението продължило от 5 часа до късно и голямо множество българи били погубени,мнозина пък били пленени,а други преминали към /Неприятеля/.(тва всъщност е грешка ,треба да е работодателя ).А императорът ,възгордян от тази победа ,отпразнувал я с Триумф в града,като излязъл въоръжен с войската,прославян от демите.Той влачел в дървени окови пленените българи,които заповядал да бъдат избити от гражданите извън Златаната врата.""

На фниманието на щурман,боцман,загрей ,новият съафтур ГЕТ, да уведомят световно признатите специалисти за откриването на Първия Триумф в историята на Римската Армия извършен за победа над собствените Римски Стражарски (демек български) легиони.Тук наречени с най-новото римско военно понятие ,племена,наложило се като римско военно подразделение за новия род римска стражарска войска.
цитирай
4. get - :)) - Относно хусарите изписването на този род войска ....
16.04.2011 10:18
marknatan написа:
сто полски Хусаря(хусар-военно понятие ,хоп в джобчето на боцко по гетски,хе,хе,хе), изплашват и изколват 12 000 еничара и спасяват Виена с тази сабя ( и с външния си вид повече)


... (поне от когато е прието, че съществува, тоест "крал" Матияш Корвин(1443 - 1490) е "huZars" - Това като етимология да ти напомня на едно етносно название ?? ... но-о, ако тръгнем по тази линия се сблъскваме с наложеното в историографията твърдение, че етносното название на "този" народ и неговият произход(тюрки) влиза в конфликт да се бият със събратята си пред Виена - Ами сега ?! - Помагай, щот това е сериозен "препъни камък" за скромният ми интелект и познания в областта на историята !!?

marknatan написа:
каравела е името на прочутата сабя на шляхтата от "неизвестен " произход
па за нея имам страхотен пост ,ма не е за маймуняци

- Кара-Вела е документирано от 1600 г. пр.хр., лично име при хетите !!
- от ІV в. пр.хр. в североизточна Индия !
- турците имат претенции, че "тюркско" про произход и двусъставно от "кара-черно" и "вела-вели" лично име :)) !

от ГетКан ТауроСкитский, БОУил на ТУРну Северин :))
цитирай
5. get - Пак започна да се "сърдиш" ... спирам диалога !
16.04.2011 13:00
marknatan написа:
аз не съм помияр ,като тебе. аз разбирам природата ти,разбери и моята. ненавиждам невежеството и във двете му форми-глишевщина и маймунящина.


- В блогове не пиша ... да не ме припознаваш с някой друг имащ същият като моя нейм ?

- За толкова време ... а разбирам, че отдавна се дърлите покрай тази прословута "Римска теза" - не ти ли дойде на ум да попиташ - До колко е от значение етносният фактор (!) в късно античната и ранно феодалната държава !
- Това ако бе станал център-а на дискусията Ви ... вероятно тя щеше да поеме друго направление и нещата щяха да изглеждат по съвсем различен начин !?

- С уважение !

от Гет ктист
цитирай
6. marknatan - Маймуняка си остава маймуняк ! Р...
17.04.2011 03:42
Маймуняка си остава маймуняк ! Ромската Теза била Теза ,защото завършвало на Теза и другите се били дърляли за нея! ? Пълен профан !
гет "За толкова време ... а разбирам, че отдавна се дърлите покрай тази прословута "Римска теза" - не ти ли дойде на ум да попиташ - До колко е от значение етносният фактор (!) в късно античната и ранно феодалната държава !
- Това ако бе станал център-а на дискусията Ви ... вероятно тя щеше да поеме друго направление и нещата щяха да изглеждат по съвсем различен начин !?"

Написах ти го ,бре ! Да съм питал за етносния фактор ? Глупак от категорията на лекето инбиктус ,боцман,сарадива,загрей,щурман,векил, и др. Съафтури.
от Теофан за Телец.

'"Той дошъл с множетво ПЛЕМЕНАи започнали сражение.те дълго се избивали помежду си.телец бил обърнат в бяг.Сражението продължило от 5 часа до късно и голямо множество българи били погубени,мнозина пък били пленени,а други преминали към /Неприятеля/.(тва всъщност е грешка ,треба да е работодателя ).А императорът ,възгордян от тази победа ,отпразнувал я с Триумф в града,като излязъл въоръжен с войската,прославян от демите.Той ВЛАЧЕЛ в дървени окови пленените БЪЛГАРИ,които заповядал да бъдат ИЗБИТИ от гражданите извън Златаната врата.""

Пълен нещастник ! Племена не било племена ,щото смахнатия психопат доказал,че тва не било днешното разбиране за племена!

"На фниманието на щурман,боцман,загрей ,новият съафтур ГЕТ, да уведомят световно признатите специалисти за откриването на Първия Триумф в историята на Римската Армия извършен за победа над собствените Римски Стражарски (демек български) легиони.
Тук наречени с най-новото римско военно понятие ,ПЛЕМЕНА,наложило се като римско военно подразделение за новия род римска стражарска войска."

И не само с историята е така при мймуняците ! И да ти давам примери с историята няма да ги разбереш. За това и действията маймуняшки,които не се различават,независимо дали става дума за история или за човешки отношения, спорт и т.н.
САРА колко е грозен не мога да го гледам по бързо да го лапна ДИВА БИЛА ДАМА. И затова маймуняка я защитавал от злобря натан.
Една свиня като я наречеш Дама не става Дама! Има много добър разказ на Джек Лондон! Твца не ви е историята. Тея Граничари са Българите,римско служебно понятие на Керамоипулос но доказано 20 пъти от плагиата психопат б,георгие боцко !
Една Дама синковец, си излиза като чуе профанщините на боцко какл щел да си храни кучетата с матокански дечица. Разбрали бе не,Нещастник. И повече такъв Идиот го няма за човек. М а на Тая свиня цезаря му бил груб езика !?

Една Дама не почва да храчи и ругае ,да плюе ,да се ипитва да унижава който и да е било ,па камо ли да обижда на Жена !? , аз съм бил натанка ,натанке, тва ,натанке ,онова !
Еди кой си бил мингянин и за тва титлата била Римска.
Да открадне тезата на Керамопулос и да щ осереш до неузнаваемост ,така че и на маса с тбладжии (нормални) ще ви се смеят,бре маймун.
Ти си същия глупак и крадец като другите маймуни и за тва сте се огелпили като червеи . Ти ако не си помияр и болен човек,ще имаш такова поведение и ще защитаваш ли крадци и ненормалници,ако не си като тях !
И с нея психопатите да пригласят. И зщата ви злоба да се приема за Доказ. Ми във всеки пост или маймуняшка тема е така. Разбра ли бе нещастнико ,кво представлявате и сте вие маймуняците .
Сара била ДАМА, българите били граничари .- Да,за Маймуняците.
Така,че не ми прилагай маймуняшка болна логика .

Прилагай си матриала за едни други бояри, ма първо го подложи на боцманската дришня за да маркира с кафяви петънца разположението на Бурговете по територията на лимеса дето били настанени Боярите.
не си ли виждаш дефектите в мисленето , боярите от балтика до индия били настанани у бургосите в спаин и сирия с ромска военна заяповед и станали бургари идиот поне не се излгай да пише,че си изследвал темата за боярите

може би ще ме светнеш,че златни и жълти значи руси ,а

ми тея от полаша украйна и литва и тех ли че ги оакаш или с кепчето за пеперуди като другите псохопати ,ще докажете ,че боилите от сев. черноморие били военните понятия по Идеята щото имали нож и вилица. ма тва ако не занеш бе доразвито от съафтура психопат шурмен и прието за съафтурство от баш имитатор боцко нали ромската е отворена и нашетоп си е наше а чуждото общо идиотин ромката теза стана с гръцки служебен произход щото боили били военно служебно название
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3849898
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031