Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.05.2011 09:40 - Деня на Победата ! Женски род,Мн.ч.
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 2867 Коментари: 3 Гласове:
1

Последна промяна: 08.05.2011 23:08


За Прутенците и Рутенците Поздрав за Деня на Победата !

От Катюша

http://imageshack.us/photo/my-images/862/ka1p.jpg/


и подруги

http://imageshack.us/photo/my-images/197/13083532.jpg/













Гласувай:
2



1. marknatan - Разбира се тук трябва да поместя ...
08.05.2011 05:02
Разбира се тук трябва да поместя коментара си към поредния маймуняк под прикритие ,анонимус булгарикус,с цел незатриването на поста ми.По стар и рекламиран от психочно болните илчо дбеилчев и др. под. това любим метод за доказ на Отворената и ранше или поздне ще се случи, в маймуняшки блог към който квалифицирам и този на анонимко булгарикус.
Защото,когато един "непредубеден" анонимен,квалифицира писанията ми ,като Реклама на профанщината.при все че само болен мозък ще нарече показване на едни недъзи за реклама и ако това за него е реклама да покажеш ,че някой е профан и профанизира без следа от здрав разум,нека да е реклама.
Какво "научно" доказателство може да се приложи на съафтура боцман,за който главния му доказ по негови думи е :
"26/07/2010, 19:49
Цитат(bozman @ 26/07/2010, 20:41)
Ако намериш както твърдя досега поне ЕДИН ЕДИНСТВЕН адвокат, сарафин, кондуржия, овчар и т.н., който Е НАЗОВАН БЪЛГАРИН, мога и да се съглася с тебе. "
Сведението от 7-8б век ,а и порнно, за за статуята на Българин Ед.Ч. орящи с вол Ед. Ч. в Цариград е повече от достатъчно.

Такива учени в това виждат Реклама,а разглеждат своето"научно" присъствие и "научни" разговори с психично боолните маймуняци във форуми и блогове ,и така легитимирайки ги в техните си очи за "научни" маймуняци,свили сармите на учените търгашчета "боцкани от боцко"

Ето това е фразата мерната тук "към любознателен чужденец, който е решил да опознае миналото на българския народ и земите",което пробуди безпогрешният ми хищнически инстикт. И както виждаш се оказах прав.Така,че съм ти отделил толкова внимание колкото задължително трпбва. Поредният маймуняк лайномет ,който с пеленгаторите си се ослушва какво ще фръцнат на Атлантика или от Питерсбурга. Дори не те четох докрая,както ти признах. Все пак трябва да потвърдя,че не си психично болен,като ромските трътльовци за които иде реч и както си видял са цел на научните ми публикации . Като в добавка на профанщината още повече те олицетворяват и имат поведението на психично незрели хора,които обикновенно са незрели тинейджъри,които не случайно са и цел на разни секти и др. под.
Инстикта ми на Хищник са толкова големи,че са опасали цщлата земя на запад от Рая със пясъчни въжета и най-малкото помръдване от зародиша на маймуня се усеща от кристалите на пясъка и аз пристигам и го хербаризира.
Един ден може да представя колекцията си на човечеството. засега съм изложил само тази в криптата на ватикана от хербария ми от от препарирани папи . Ако имаш път на там ходи да я видиш. Тонове понтифекси и кардинали.
На теб даже под секрет ще ти кажа ,че си от пол женски ,или аз нищо не разбирам от история.Това и то само да потвърдя гл. си точка ,а не с цел дискредитация .
УЕЛЕУЕЛЕ ако некое кавалерско леке беше разбрало,че обиждам Дама ,каква научна тирада щеше да изнесе.
Това което обединява маймуняците и глишевци в това.ч. ,което е другото им лице,е характерното за психическите незрели ученически общества , поведението на "булита" ,бичета,а не "наука" и е недопустимо за зрели хора. За тях е важна съпричастността към групата ,която пък се крепи на инфантилизъм и психически дефект,анти-комунизъм,златаризъм,бешевлиев е мингянин,или на натан баба му е лудото ленче,натан е натанка,натан е юдеин,натан е комунист,не е патриот и др. нелепости които имат научно доказателство,точно толкова колкото доказите Козмас е късно съобщенуе,.попа е пиян, това е в рима,но пък тива е което обединява и скрепява подобни групи. същото се наблюдава и във форуми,където е пък като "глишевизъм" във форума създаден от пъпчиви тинейджъри братоци,където даже има ще по големи размери.
И с булитата,бичетата има само определени начини с които може да се справиш,и един от тях е като се покаже ,че те са булита,бичета . Тва пък идва от името на Вол Кефала ,на Александър,транскрибирано .като буцефа, бича глава или прочетено по метода "натан"- научен метод,а не по гтско зеляркия метод ,че вол били кастриран бик. За кастрираните идиоти,дето лижат боцмански червеногъзестъи източници със сигурност е .


"въпреки, че обидните квалификации май идват повечко"

Единственото лице ,което аз съм визирал лично,е плагиата на б.георгиев боцман.
Ако някой друг се самоопределя и самоизживява,като маймуняк,профан и т.н. от писаното при теб,то това си е негов проблем,не аз го визирам.
Но ,когато един дебил напише ето това. ил да дебил инбиктуса "но психясали юдейски фенове като болнавия "маркнатан"" и не му се посочи ,конкретнпо директно,поименно ,че обижда лично ,защото това вече е обидна квалификация,за мен е щсно,какъв и какво си ти като домакин и независимо какво си пишеш или си мислиш ,че казваш ,то делата са важни,там след като нямаш кураж си остраваш путьо,стараещ се да угоди на всички,по християнски.
Още повече след това влетява един олигофрен и без да има никакво намерение да се вклююва в дискусията,та дори и с обобщения,каквито правя аз ,маймуняци ,профани и т.н. директно се изоква срещу мен и започва да ме коментира.
Ти ,авторът и домакин и в двата случая, каза ли ,хей,зеляр и да го визираш, ти обиждаш,не,така както не яказа и на не посочи лично ил да дебил,а отново се обръщаш по ленински към въображаеми нарушетили и обиждачи или може би към любознателен чужденец, който е решил да опознае миналото на българския народ и земите.
Аз научих каквото ми трябваше и за теб и за познанията ти ,и това бе целта ми тук за което отделих и неодходимоти ти внимание. Може би малко повече,но то е защото влизаш в категорията ромски трътлщвци и съафтури под прикритие,хе,хе,хе,а те са ми приоритет и то точно ппо темата,тъй като бях ясен,че считам профанщинат за основен пробле, и в лицето на маймунящината тя намира най-яркото си проявление. Ако искаш да ти помиогна с квалификациите,наречи го не катонщина,а херостращина ,защото е видно,че не знаеш и какво и как точно го прави катон,който само когато му задават въпроси добавя неговоти си мнение.
Така,че ти си поредния прочетен от вечерната преса,демек жълтата. И там може да се срещне нещо рационално ,но не си заслужава усилията да се четат маймуняшки кенефни разсъждения . Отиди в клетката на илчо дебилчев или при гюведжарите,а забравих ти оттам идваш и си излагай разсъжденията и обобщавай колкото си щеш с полуидиотите които дори забравят точно като маймуни нещо за което са ги направили и смешни,и забравили точно като маймуни тъпите си аргументи ги повтарят точно след една година. Хе,хе,хе, виж съафтура боцко и аргумента му годиина,лето при гюведжарите или как му бе обяснявано на спеца на Ромите , кои са племената окло рим на републиката и какл стават римляни и как идиота забрави за една година и дойде и си повтаря старата тъпотия точно след една година,напълно забравил точно като маймуна.
Можеш да видиш дало на подобен глупак съм си правил труда да обяснявам последващите тъпотии за тва кво било римския брак или каквото и да е било друго , да противиреча на аналогиите от наръчника на гошо рибето ,каквито са доказите приемани от маймуняшката дружина. кво ще му докажен на дебила векил или лизача гет като за тях всичко имало служебен произход или титлата таркан била наяписана само на камъка на пресиан и понеже не била мингянска била принадлежала към римската военна структура и затова българите били граничари,за което и ценов не се сетил и затова не бил използвал съобщението на Козмас за църквите на българи в 5-6 век,тъй като има ли гарничрски църкви у време ехти бехти
Да бъда и докрай честен,всеки има право на едно обяснение.Ил да дебил индиктус и на него му обяснено какво е раса,ген,рад,народ,нация,племе,етнос така ,че и той не може да се оплаче.
така,че и ти попита и получи отговора си защо аз пиша за профанщината в лицето на най-ярките им идиоти ,което считам за причината за плачевното състояние на бг..

Ако аз водех дискусия тук,то беше с теб и аз научих това за което я водех.

цитирай
2. germantiger - ...
08.05.2011 21:30
Да ти върна (не повърна) поздрава за има-няма 40 милиона руски майки и за бгкомунистите!
Разбира се, и за теб марк Чифут ;)

И отново да ти напомня, често ще го правя:

КАКВО Е ГЕРМАНИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ

-РУСКИЯ НИ ЦАР ОСВОБОДИТЕЛ АЛЕКСАНДЪР II ВСЪЩНОСТ Е ГЕРМАНЕЦ ПО МАЙКА
-ГЕРМАНЕЦ Е И ТОТЛЕБЕН-ПРЕВЗЕЛИЯ ПЛЕВЕН, ГЕРМАНЕЦ Е И ДИБИЧ-ЗАБАЛКАНСКИ
-ЕКАТЕРИНА ВЕЛИКА Е ГЕРМАНКА, ЕЛИЗАВЕТА СЪЩО И ОЩЕ НЯКОЛКО "РУСКИ" ИМПЕРАТРИЦИ
-ГЕРМАНИЯ Е ДАЛА НА БЪЛГАРИЯ В 1941Г. С ГЕРМАНСКА КРЪВ НА СВОИ ВОЙНИЦИ И БЕЗ КАПКА БЪЛГАРСКА КРЪВ ЗА АДМИНИСТРИРАНЕ МАКЕДОНИЯ, ЗАПАДНА-ЕГЕЙСКА ТРАКИЯ И ОСТРОВИ В ЕГЕЙСКО МОРЕ
-ВПРОЧЕМ САНКТ ПЕТЕРБУРГ И СТАРИНИТЕ В НЕГО СА СТРОЕНИ ОТ ГЕРМАНСКИ АРХИТЕКТИ

КАКВО Е РУСИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ

-избиването на десетки хиляди волжки българи от войските на Иван Грозни и направата на пирамиди от черепите им
-потапянето и убиването на български кърмачета в ледовете с главите надолу в направените за целта дупки в леда
-изселването на волжки българи и наричането им татари, както и омесването им с такива
-Русия беше против акта на българското Съединение
-Русия подкрепи и подскокороса Сърбия да удари България в Сръбско-Българската война
-обстрела на Балчик и Варна през ПСВ от руския имперски флот и жертвите сред цивилно българско население
-на България е обявена война от СССР-Русия на 5 септември 1944г., Жуков в спомените си говори за победа над българите и дори това е отпразнувано със салют в Москва
-след ВСВ СССР гласува със съюзниците си от Запад България да е в лагера на победените
-с одобрението на Москва, сръбски и български комунисти беше създадена фалшивата македонска нация и беше откъсната от България тази наша земя и народ
-пак в Москва беше създадено ДПС с участие на български комунисти
цитирай
3. marknatan - Тигърче, Тея Победителки са от С...
08.05.2011 23:20
Тигърче,Тея Победителки са от Советскийо Союз ,пусни си клипа и тъгувай

Изясни ли си ти от кои "германци" си прутенците или рутенците ?

На запад от р.Прут са Прутенците-(до 17 век,после стават Бранденбургска Прусия )
На изток от р.Прут са Рутенците,тея украя дето останале. Тва да знайш е според папската терминология написано на езика на Свещената Римска Империя . Га им дали Прутения в 17 век на Хохенцолерните ли беха аспиринчета ли беха,га станаха германци ,а?

За тея дето се били с Цезар в горите Тилилейски возле Никопол не ми гавари

Може ли Господ да ти раздаде ръката и в нея да липсва картата на Туркия,дето ти е била предишшшшшштното раздаване и па са те драли ,като маче от дирек и ти да си въобразиш,че ще вземеш играта!?

Само ако царот ти е неверник германец и политическата класа балканци ,които си помнели националното ястие ут време оно,че им било тракийски боб яхнийка,ма не запомнили предишното раздаване на картите.


Щехме да повече да Ви се оттепаме и да си върнеме старото землище до Прага и Лариса,ама на, Бог дава ама в кошара не вкарва.

Да ти покажа ли "германките" подготвени за "доброволно" осеменяване от "чистите арийци" с цел,като дойде без виза Степан Степанов от Казахтанските Степи да ги изнасилва да са застраховани?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3867504
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930