Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.05.2011 00:20 - Пред Българското Учителство-Поклон!За откраднатия им Празник 24 май-хомота наденат над народа ни,с цел заколването му,като безсловесно добиче от православните
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 10158 Коментари: 18 Гласове:
0

Последна промяна: 26.05.2011 06:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Двама братя византийци били извършили велико дело за славяните от Моравия и им написали Азбука. Само, че в България никой не знае за тях. Няма никакви материални доказателства, нито за тях,нито за тяхното дело,написана АЗБУКА от некой Брат или Сестра,рода им Солункса,тоже.
 
Докато един пловдинчанин не решил да измисли празник за Българското Училище, който да обединява българите.
Товае поредното зрънце, което показва ,че концепцията която се върти като "стори " и която виждаме е подменена и тук.
 
И тази епоха е това което не е ,а е една концепция, която се представя за Историята. Стори съшита с бели филоложки конци в която липсва Историята и е само С(т))ОРИ. Приспивна. Поучителна, Целесъобразна.Градивна. Политически правилна. Възпитателна.

С цел да се надене хомота над един народ и като безсловесни добичета да бъде заклан на олтара на православните скотове за прослава на амбициите им . Но не е Историята . Такава каквато е. Какво е станало. Кога е подменена Историята не Света и кога са качени да се въртят тези шлагери.Кога е подменено това което е история,това което е християнство и в него няма място за българи,за което е определено точно място,по точно те се самонапъхали там защото обидени от ватиканските и руски истотици че не ги били турили на картата на света в който имало всякакви славни славяни,но без да се споменават булгарите,те дълбоко обидени доказали че са съществували и се самонабутали и щат не щат ги писали славяни и тях.
 
До там е била наранената гордост българска, че те от оръжиете/ приготвено да ги унищожи и обезличи изработили перла. Като мида, коята обвива чуждаото тяло,песъчинката в плътта им и българите така обвили и первърнали в перла чуждото тяло имплантирано в плътта им с цел да ги погуби. Песъчинките са известни.

Двама братя византийци били извършили велико дело за славяните от Моравия и им написали азбука. Само, че в България никой не знае за тях. Няма никакви материални доказателства, нито за тя нито за тяхното дело,написана Абука от некой Брат или сестра им. Докато един пловдинчанин не решил да измисли празник за Българското Училище, който да обединява българите.

Да, българите имали Училище и пишели на български,(и османците и разрешавали,помози катана),но не знаели, че Кирил и Методий бил създал писмеността на която пишели!?Даже Самите Братя Апостоли им били напълно неизвестни. Няма ги дори в народните им песни и в предания ,в които има спомен за Симеон и Боян,та даже и за цар Траян. Сигурно, защото си мислеи, че Братята са задали нещо за чехите,до денес неоткрито какво точно е било и как е изглеждало , пък те не били чехи. Не. Даже и това не знаели.

Пловдивчанинът, който решил да направи това добро дело,български училищен празник бил тежък търговец  чорбаджия . От Влашко до Сирия бил ходил. В Грузия имал стока. Даже и до Вената(тая с кифлите,дето пекли на поляците,че ги спасили от турките,ма после от благодарност си ги разделили,с другата "германска" партия ,на московците) бил ходил и възрастен човек и той внук на друг възрастен чиляк,тоже българин.Ама на не ги знаел тези прославени братя.

Та няколко по учени глави отишли да му разказват различните истории на различни человеци та чорбаджията да избере някой за патрон на празника.Защо ли ни напомня на Алекоконстантинивитеб Студентчета ? И тогавашното време и сегашното. Защото булгарите имале поговорката "Не питай Старило,питай патило" Хе,хе,хе. " Много били патили глезените болгарские студентчета дето утишли у Росията и при меките чешки задници да учат науки с чорбаджийските пари на бащите си.И вся и всьо знаели. И най-паче ко0й им бил създал азбуката на "тракийците" дето помнели ,като слонове,ма не знаели,че имат светия за цар ,инока Петър,който написал много книги,четени и у Венецията,родината на Ренесанса в 1600г по думите на печатаря Яков Крайчек,койтон ги бил чел и ги споменава в изданията си. Ма тракийците не го били помнели това,значи,т.е.сиреч,както казва психопата боцко,той не ги бил чел тези писмени сведения,знаи не съществували и тва не било исторически правилно според съвременните му разбирания.

Тея двамацата,студентчетата, ако че не ги знаел най-му харесали на филибарския чорбаджия. Смел чиляк е бил чорбаджията. Да живее у най-гръцкия град на Балканите(в абсолютна сума,относително е Созопол,където на кв.м. са най-много,а на кила ,като се тургне едноокия македонски войник на Самуил, Божидар Димитров,"тараколога",кой ,като шпионин изпратили във Ватикана,да шпионира Средновековието !? и който си смени специалността от тракология на троен шпионин следе това, и се раздели на живо тегло,Созопол може и да бие и Филибето,с хрупащите леблебия Гръкомани,днес помпащи яко Троянски кон на "тракийската" идея) .
И отсекъл дедо Чорбаджи,че тез Двамцата представени му от Студентчетата , те ще са .за Патрони на Празника на Българските Учителите.

И ги сложили за празник на българските учители и обарзованиуе. Защото тогава и после освобожеднието България имала повче училища от свички останали балкански държави взети заедно,колкото Англия и било срам да нямат празник българските учители.
И около този празник се обединили българите и започнали да го празнуват и като свой национален празник. И имали право защото те са си го зимислили. И турците нищо не им казвали.Противно на твърденията на руските шпиони,че турците не давали на българите да говорят и пишат на български.Че не им били давали да празнуват този празник.

Та Петър Берон написал Буквара си още 1924 г.Ами българските църкви с надписи за царя неверник Баязид Бег . Те уважавали били цара неверник,ма били изобразявали царя си Калоян,че го били убил светина му от Солун Димитър. Изобраязвали са го,ама сторицо години склед мкато българите пишат църквата с царе неверници,га правиславните скотове след 17 век де що има са осрали с техъната рушняшка версия,че Калоян бил убит от светиня му и Българите ,като по тъпи били пчитали това в Средновековието си. Не,не са почитали това,докази много. Сите фрески са след 17 век,га праволсавните скотове станале Защотници и Спасители на БЪлгаррия. Какви ти забрани!

Да ама от Питер и Ватикана друго имали предви . Друга История на Света и Българите в него били написали.И тази новоскалъпена история създадена и предтстема за света в периода 16-19 век е подменила със своите концепции не само какво са българите като ги е изтрила защото те стояха на пътя за това какво е нейното християнство. Защото това което Ватикана определи за християнско учение трябваше да се приеме за християнството. Мечтата нан Ватикана се бе сбъднала. Православието бе паднало под исляма и самото то в това време бе реформирано и подменено до неузнаваемост посредство партньорите руснаци в това ново дело в което щяха да се спасяват християните в Османската империя. Другия партньор,равините имаха грижата за тяхната енория.
 
Историята не написана,подменена,с концепцията представена за история и днес всико изучават това което е написано за история в 16-19 век. Историята се пишеше от хора които имаха достъп да източници.Сведенията стояха под специален достъп и за да се получи реалната картина трябва да се има възможност да се види цялата картина ,а не отделните и фрагменти и то описани какво представляват ,а не първоизточниците за тях. Били текст били материални обекти. Един от друг се преписваха и цензурираха "историците" ръководенин от принципа за целесъобразност и угодност,богоугодност или службоугодност,или от лизане на бозмански за доказ,щото важното боцко да го е доказал.

Но камъчето е изплюто. Човек вече не се бута в отделните дървета без да има възможност може да види цялата гора. Та дори зелярите веке имат цветни монитори. Рано или късно и други ще си ги купят. След което все некой ще запоичва да мисли. Верно ,да говорят е дадено на всички. Но за сметка на това те са добри слушатели ,я в блога на спарто,я  галят слуха си с боцмански пръдни,докато облизват маймуняшкия и им идват птатриотични вдъхновения.

Аз само поздравявам от дълбините на бездънната ми душа,сос се правописните и грешки и кривини  Българското Учителство, с празника им,техния празник,който няма нищо общо с Азбука измиелсна от компиклирани за целта от различни исторически фигури фалшива индентичност, с цел заробването точно на Българите.

За Апостолите на Славяните има  електронните будилници.ромски тези и най-паче кънтенето се чува най-добре в БАН-я и прилежащите и коридори на властта.

За болгарские учителници е пък моя музикалния поздрав .

Праздникот е на Учитъелите ,но маймуняците съафтури на на Отворената теза,са доказали че Учители е мн.ч. и м.род,т.е.значи,сиреч,следователно е доказано,че те са воиници на науката по границите и и като такива скачат в джобчето на Отворената Ромска.

И наистина пореден доказ на боцко и гетските лизачи. У Болгарское Учители нема,само Учительници .

Моят музикален поздрав за българските Учительки. Да не обръщат фнимание на ""тракийското" Ръ, украднато ут Франсетата.

Црхо и Страхота са им написуели чистак бърсак новеновеничкое ,болгарская редакция на черковнославянския . Я имам предвид Православно скотския ,у Високие Гори се срещат и другие славяни от тракийски злужебен род,ма те са папищяци.

За Вас Учитеьници и вся осталщная сволочь е моят поздрав.

На маймуняшката паплчь и стига облизването на маймуняшкия .

 

Нека да добавя и някой ред за фалшивата иконография създадена от православните скотове на реформираната от рушняците "гръцка" църква,обслужвана из българско от българи,които вършат по големо затриване от гръцките свеяеници и това е по официални,автентични вседения за дейността на т.нар. българско духовентство,сведение ,което тук не си заслужавам да посочвам.

Единствената азбука наистина

Отделно за Глаголицата пък руски учени доказват убедително,че това е Грузински Монашески Тайнопис.

На "картинката" се изобразяват по създадената от Православните скотове фалшива ,нова,късна иконография,(от 19 век е тази иконография ) Двама "братя" ,като редиоца други подобни иконографии и най-вече се копира Култа към Св. Константин им Св. Елена,забележете ,който наред с Кирил Философ Александрийски е неизменна част от иконопиосването на българските църкви. Във всяка една до вратата е изображението им. Да не забравяме и че константин е посочен в униукалния единствен български закон от девети век,т.нар, Закон на съдене людето на св. Константин Велики.като лицето дало им законите и държавата. Православните рушняшки скотове създават един Култ към измислени Братя,компилирани личности,без директно доказателство да са създавали тези фиктивни личности от които те са създадени,каквато и да е азбука от,камо ли да твърдиме пък ,че дори лицето Климент наречен Охридски,който е български епископ в град на Адриатика и нямащ нищо общо с Охрид,но предполагаемо бил погребан там и там бил реформирал със Съученици на Киро и Мето азбука създада от упомената Кирил и я разпространил. Само че във въпросното слово ясно се различавата богоугодния Кирил ,който покръставл и превеждал Писанията,за което е удостъоен и със суперлативи,от друг един Кирил,наречен само мъдър,без каквито и да е суперлативи,чиято азбука бил преустроил Климент,наред със ясни други несъответсвия и откровени манипулации,които за разлика от Създадената Азбука,са разгромени от "науката"нно точно пък частта ,която обслужва "научните" им интереси е оставена за ""доказ" . , която е преустроявана и има докази е Глаголицата. Но тя точно фигурира сред хърватите ,като гетица и за тях тя е била създадена от Курил (Урфила) в четвърти век.

Като се има предвид,че Урфила идва от Кападокия,не е изключено той да е пренесъл тази грузинска монашеска азбука сред гетите.

Но още преди Урфила да се появи е записано,че скитите са извършвали свещенослужения на своят език ! Или дори тази урфилица не е азбуката на русокосите скити които топлели палатките с вярата си.


Въпросната и т.нар. днес фигуративно "Кирилица" си има същия брой буквени знаци по иконите и фреските от посочения в сведението,т.е. тя не е преустроената.



Не може да представяме едни измислени герои,компилация от няколко характера,без наличие никаво материално присъствие ,там във века в който те са нариочени за Създатели,от девети век до четиринадести ,където липсват,освен в шест седем ,абстрактни текстта по руски редакции от 19 век.
Две компилирано изкуствени личности се представят за автори на незнайно коя Азбука, с цел обслужването на праволсавно славянската политическа доктрина чияпто цел е една -да се смени Османския Принц със Московския и е обслужвана точно от тези фалшиви фигури и създадения за целта Култ към тях.Товае поругание към Българина Истинския Неустановен Автор на всяка една от известните ни "славянски" азбуки. Към които трябва да добавим Азбуката на Шекеите(вид българи) от шести век,келстоскитската Горската Азбука или т.нар. Бет Луис Азбука,наименована на първата и втората буквени знака Б и Л,Рунното писмо,което е без Хоризонтални линии,с цел изрязването им на дърво или ако има нещо да съвпада с названието черти и резки е точно то,буквите на маркоманите и най-вече предкирилското Ж и др. под.

Налице е крещящо противоречие между "оромното" дело на т.нар. Апостоли на Славяните и старнната липса на каквито и да е материални следи от тях в периода в който трябваше да бъла -периода девети четирибадесети век и то точно на българска територия. Та то няма не са мо манастири,църкви,стенописи,ами дори липсват каквитпо е да миниатчри от преди падането по османско и излизане на преден плане реформата на Ватикана и новото реформирано Рушнпшко правосклавие налагано от скотовете гърци ,а после и сърби по земите на българите.
Такива Свети личности не само следваше да са изписвани във всяка църква ,то следваше всяка втора църква да е на тяхно име .
Има точно седем абстрактни текста всичките намерени от Руски "търговци" ,съхранявани от тях,публикувани от тях.И дори във тях липсва директно свързване и доказателство.

от времето ехти бехти тракийците били измислили линеар а,б и це ,ма днес се поздрвяват с азбуката на Славяните подарена от груцките Братя Црхо и Страхота на Моравците

егаси му се и идиотите,били помнели като слонове топонимите си ма си збарвили линеара ,което само доказвало,че таркийците били българите. а кои били славяните, па таркийците.

ми кои били мизийците, дето им отнели короната на тракийците -па били тракийците

за десети век мое да дадето думата на псиухопата боцко,гетския лизач и ил да дебил, да ви разкажат за късните ганариотски измислици на Лъв Дякон и най-паче за напоисаните в рима съобяениуя ,които не важели  у читанките на маймуняците и у тракийската Линеарка  

идиотска и неграмотна психарска работа

да надуваш гумения тронски кон на тракизма или тъпизма ,за  да се издигаш като служебвно нарицателно над лимеса за да висиш ,като доказателство на другите психопати,че българите били съществително нарицателно в породължение на стотици години по лимеса.
Е изяпсни се как

от обедиението на отворената ромска със разкрачената тракийка се родило балканското отроче на новата мякаща източна порода

Титулната и дума не била надписана на Балкана,древното Тракийско Служебно Титулно Понятие ,ма на големия тракийски цепелин, висящ над Дунава в продължение на стотици години и откъдето кой минел го прочел и накрая обаче се спукал и им го нацепил на Балканците като за последно ,но за жалост
един сал Ганчо Ценов не могъл и не се сетил да си дигне главата и да го види ,защото я бил забил в книгите,като гетски лизач в боцманския


 






Гласувай:
2



1. raders - Ми то много неграмотна работа, бе ...
25.05.2011 00:41
Ми то много неграмотна работа, бе джанъм! Да беше се постарал /а/ поне да поизчистиш правописните си грешки. Все пак на български се мъчиш да напишеш нещо...
цитирай
2. marknatan - Ми то много неграмотна работа, бе ...
25.05.2011 06:12
raders написа:
Ми то много неграмотна работа, бе джанъм! Да беше се постарал /а/ поне да поизчистиш правописните си грешки. Все пак на български се мъчиш да напишеш нещо...


кой колкото си може . та и аз. не знам ти на коя редакция на черковнославянския си привърженик,ма такова нещо,като български няма научно признато,още повече пък българска писменост.
Има кирилометодиевски най-официално и също черковно славянски с различни редкации.
От достигнатото ми културно ин образователно ниво,
аз толкова си мога и така си пиша. Малце ги мешам редакциите на черковнославянския ,па и по0 некоя и друга кирометовица изпуска,тея дет Братпта ги създале на Норавците,ти що не покачжеш ,коитон точно са създале гръцките братя та да наблегам и ги удвоявам хе ле па правописа им .Га е Косдадин,га не е ми е мътна Индия,като на втория по големина индуски народ тракийците.
Особено ми е трудно с множественое число дето на теб ти е доказ,че българите биле войници защото ги имало само у мн.ч. у сведенията. И никакве БЪЛГАРКИ немало. Значи Българи било войници.

Нещо като Праздникот на Учителите двадцатщ четевртаго мая-гдето не бил на Учителите,мн,ч, м.род. ма на Славянските Азбукарчета от Краков,возле Високие Гори ,което сите знаят било Тракийско.хе.хе.хе. чукундур. или компир си ми ти
На "български" било Картофен. Що не питаш Тигърчето картофен ли си или компир и да се вратиш да ми сделаш правилен чер4ковно славянския.
Ти да не си от новите тракийски учителки на балканците ,дето помнят скитски кон тракийски фасул ядели и как най-паче се написува на тракийски
Ма то за никакви учителки не пишат у сведенията ,значи,както правилно е доказал боцко учителите са войници на науката служебни понятия
изчезни като служебно понятие от втори вид скрито в уникална тракийска гробница.която показвала етносния характер на тракийците който всички знаят бил уникален-продавали си децата в робтсво,жените им се татуирали и вов времето на победилото ристиянство,като знатни индийски,народа към който те принадлежали,тракийците имале средно по17 жени и предпочитали "мъжката' любов,се неща които ипределят един етнос,като уникален
цитирай
3. darcy - Маркнатане,
25.05.2011 21:25
ти да не си някой поболял се от разочарование кандидат доцент по историческа лингвистика?
цитирай
4. marknatan - ква, ква, ква, колко съм прозорл...
25.05.2011 23:06
ква,ква,ква ,колко съм прозорлива,изквака Дар Си-баба ми опитомила скитски кон с паница тракиски фасуль. всички знаят това. а за тракииското изкуство останалето ще научат от разфърляните чаршави из блога ми .уникално.като сичко тракииско
Затуй,като баба трака, кат гледам на боб,пузнавъм славното тракииско минало точ в точ,
На, завтра пузнах на инъ жинъ за славния и фракийски произход ,само по тракииското Ръ украднато ут франките,ма и те се Фраки,от Фракия тръгнале .
Да празнуваем га тракииците беха у атинския союз на гръцките республики,но некоя от другите двадесет гръзки држави им украднаха азбуката,и гюбре бре че беха Црхо и Страхота да им я вурнат на тракийците
цитирай
5. анонимен - ti
26.05.2011 00:19
si nekkakav ebalnik
цитирай
6. marknatan - cekupata, да, съм, ако си от пол ж...
26.05.2011 01:33
cekupata,
да ,съм,ако си от пол женски ,между 18 и 70 пиши на лични . дали си хубава персийка ,като дар си,или скини татуирана тракийска бич, се е гуд. не се разсейвам,като слави от големи цици.(добрият ездач,не се разсейва от нищу)

ако си обратен пиши на тугърчето,на некой тракиец или се вреди с гетските лизачи на опашката за маймуняшкия .

дуденцето се сърди на посещението ми в стаята и . ма дойдох в стаята и да търся тигърчето. подвило е опашка горкото и плаче на нечие нежно рамо.та спомних си с умиление за Дар Си и си рекох,че къде другаде ,ако не при сродната породиста "германка" дар си ще плаче тигърчо и ще си дума за великото "германското" . При Дар Си Е първото място на което следва да се търси тигурчо Е,оставих коментара си за уникалното тракийско изкуство дето е изложила и риторичните въпроси на други изкуфели пергиши ,които задава.
тя там хубаво позира с патока мислещ се за гъска демограф ,който с крякането си спасява Тракийците от злите скити отвоювали земите си и натикали ги в Мала азия и индустан,където си принадлежат.

Как мислиш защо ,баш тракийките се татуирали ,като знатни индийки . па не знаели да пишат ,а? Къде са им псобията за татуиране,пардон писане на тракийките или тракийските гарвани отново ще грачшат и ще вадят очите български както го направиха в десети век.

ехтибехти му се и олигомайнфрените

таркийците били българите а кои били славяните па таркийците ми кои били мизийците дето им отнели короната на тракийците -па били тракийците

идиотска ви неграмотна психарска работа
да надуваш гумения тронски кон на тракизна и да се издигаш като слъжебвно нарицателно над лимеса за да висиш ,като доказателство на другите психопати,че българите били съяествително нарицателно в породължение на стотици години по лимеса. Е изяпсни се как

Титулната дима била надписана на големия тракийски цепелин висящ над дунава в продължение на стотици години откъдето кой минел го прочел

един сал Ганчо Ценов не могъл и не се сетил да си дигне главата ,защото я бил забил в книгите,като гетски лизач в боцманския
цитирай
7. анонимен - ne se obesniavai ebalnik
26.05.2011 10:49
sparotok mi kaza 4e si 6vester
цитирай
8. marknatan - Още един гей глишавец, като анта...
27.05.2011 10:46
Още един гей глишавец,като антагониста на спарто,от тинейджърския форум на братоците!

Абе нема ли църковни хорове за вас.

Малко са и уфолозите на Хисторито ,та и гейовете я налетеха.Бре тва лизането на бозманския маймуняшки ногу ви се е усладило и ся сички сте на клона,

Много сме, силни сме, Отворена Ромска теза до дупка,

Га не ближеме, Че лежиме да тежиме
цитирай
9. aman - Тезата ти е, че Кирил и Методий са ...
28.05.2011 16:39
Тезата ти е, че Кирил и Методий са късна компилация внесена ни от Русия, чрез руския чиновник Найден Геров, съчинена с подкрепата на Ватикана?
Звучи интересно, факт е, че нямам идея и спомен някъде в училище или после да съм чел и срещал средновековни манастири и черкви с техните имена - за разлика от тези на св. Климент Охридски и св. Наум Охридски. Може ли някой някъде да систематизира всичко налично като изворов материал - писмен и иконографски и да го вкара в периодика. Преподава ни се това като аксиома и едва ли някой критично гледа на въпроса и който изкаже и докаже такова нещо бая обиди ще отнесе. Но е любопитно какво ще излезе ако имаме таблица примерно с първи споменавания, архиви от Вишеград (нали така се казваше това Великоморавското) за дейността на Методий като епископ, иконография, поява на жития и т.н. и т.н. Интересно, успех желая!
цитирай
10. marknatan - Има точно седем хвърчащи руски ...
28.05.2011 21:44
Има точно седем хвърчащи руски преписа ,намерени от "руски"турговци,съхранявани в Русия.издадени в Русия в 19 век.
Некой ги е записал в Бориловия синодик,който е споследен запис,от 17 век.Разбира е е в Русия .

В Краткото слово на Климент Охридски е псочен един равноапостолен Кирил,който превеждал и проповядвал(покреъствал)
Към края е споменат и просто друг Кирил,наречен само мъдър,без суперлативи,който бил създал азбука.
Климент бил направил нава азбука или преустроил старата на Кирил,не се разбира от текста и учените са на две групи.
Въпросният пък Климент,е епископ във Велеград (Берат ) Албания и не е стъпвал в Охрид. Титлата му е Велички Епископ/ Евентуалише бил погребан там,та за туй е бил наречен Охридски.
Да ама във въпросното съчинение,той е със другите ученици и създава школа в Охрид.
Той е този който покръстил Борис . Също на него му се молел Симеон(Мийхаил) да остане духовен водач .
Разни други яки глупости.

И това произведение са здрава агиографска литература.Жива агиография -нашият светец е най-велекият светец и де що си хочат си пишат и го възхваляват. та и тва слово си е шашма ,и то късна .
Има един текст в който пък се казва ,че гръка Методий е създал писменост на славяните.

Ето защо са необходими в нопвата шашма да е създадена Годзилата триимьоннащ с цел да се обхване де ьо има име за създател на незивестно каква азбука. Та нали има една глаголиоца,втора таква,кирилица. Да не би да е имало телевизионни състезания Направи азбука.
Е за коя Азбука е спорил Светиня му и разбил триединството-за глаголицта,за дугата глаголица или за тва дето му викат кирилица.
Сарацинската литература ,спомената в отговорите на папа Никиолай каква книжнинана е. Българите питат ,какво да правиме със сирийските книги.-това са също християнски учебници,само че на агарянки язъйк
Е какво да ги изкарваме българите като най-тъпите същества на земята,че питат Римския папа дали да си оставят ислямск литература ли,като визират тези книги. Нембългарите не са тъпанарите които не познавали паричното обръщение и са толкова тъпи че да не знаят за исляма и да задават тъпи въпроси .
Единствния Кирил изписван в българските църкви от Козия манастир ,Влашко,днешна Ромъния,до тези в Черна Гора,(тоя със убиството на св. Димитър на Калоян,на раволсавните скктове) през хе,хе,хе, първият обрачз на Кирил Философ Слонския брат,в Дебърксо,църквата в Кремиковци,Беренде и т.н. и т.н. е не Киро Константин от Солон,а е Кирил от Александрия. Е ще търсси тоя кирил от Александрия,града в който през четвърти век арменсците били изпратили молба да им направят азбуката и ония им я направили.
Фреските в долната църква на Св. Климент папаРимски в Рим предтсвляват сцени от живота на папа Климент,а се представят от БПЦ ,в учебници и научни издания за КИРИЛ И МЕТОДИЙ.
Няма ги в народното творчество,песни ,предания и т.н.
Няма ги и в дамаскините.
А за да обявиш.че някой е равноапостолен,не са мо,че трябва да са налице ,манастири,църкви на егово име,то и всека църква трпбва да има неговия образ на стенописвмвечни,не като фалшива иконогарфия след 1850 г.

Преди няколко години последните години Трендагил кръстанов намери най-страия кирилскин текст.Но той има и друго откритие отново от Ватиканската библиотека. Ггръцки кодекс 2492 се съдържа сведение за епископското място на Климент във Велеград, /дн. Берат/ в Албания за периода от 906 до 916 г., нераздлена част от средновековна България. Записания факт се се отбелязва и до днес в папския годишник. Въпросния Св. Климент никога не е имал титлата Охридски епископ , архиепископ, а е Велички епископ. Мисля,че това се упоменава и във сведението за гръка Методий написал писменост на славяните Или е видно кой св. Климент и къде е създал екола,не в Охрид,а в Девол и Велица Наречен и известен като Охридски чудотворец, защото бил предполагаемо погребан ,препогребан или негови мощи са в Охрид,след което късно средновековната агиография върши останалото,та чак бил покръстил и Борис..


Писмо-грамота на цар Иван Александър до венецианския дож Андреа Дандоло от 4 октомври 1352 г.

”Горенаписаните букви са от миниум [киновар] и означават Иван Александър, по божия милост цар на България или на Загора, и са букви отчасти гръцки, отчасти български или персийски.”

Какви ги говори тоя,ще кажете. Царска му работа,отдалечил се от народа си политик и не знае,че имало двама солунски братя, които били изобретили "славянската" азбука .Така я наричат днес. Цар Иван пише за гръцки и персийски букви или български. Дали не се говори за различни неща? И предполагаемото творение, дело на Солунските братя ,да няма нищо общо с това за което пише една доказано историческа личност.,цар Иван Александър. Откъде да знае един цар ,че думите му няма да се везмат предвид защото бил цар и пишел за българи, а не за славяни. Не че понятията са изяснени,но пък в историята такава каквато е,със автентичните си сведения, тези понятия са категорично разделени. Има си и славяни има си и българи. И един български цар си пише за български или персийски букви ,а като контрапункт духовни лица от времената след създаването на средновековния интернет,откритието на Гутенберг печатарската преса,са написали в разни теоложки прозведения,точно шест на брой ,за подобно братство състощо се от двама солунски братя,като обаче в нито един от тези многобройни документи не се споменава те да са създавали азбука.Нито пък някой да я е видял създадената от тях азбука и да е документирал,че ето на ,ето това Б тук те го създадоха.Стига сме набеждавали невинни. Според всичко известно за било за личност Кирил било за Методий единствената им заслуга била, че били превели и проповядвали евангелие сред славяните. Към славяните се изключават поляците . Защо се изключва от понятието славяни поляците, като славянски народ никой не може да даде научно обяснение. Така например като пишат за влашките църкви от 14-19 век,пишат че били направени от славяни и били надписани на славянскин език. Като ги попиташ не значи ли това на полски ,не значело. Поляците ,задаваш отново въпроса, не са ли славяни,и след като пишете ,че са създадени тези църкви и надписани на славянски не означава ли това че поляците са ги направили . Не, казват ти ,на славяните,тяхно дело са. Е какво са това славяни ,продължаваш да нахалстваш,нещо като интелектуалците на балканите ли са ,само,че дето вместо мъжки полов орган имали пенис.И каква тогава е разликата между мъжкия полов орган и пениса и има ли разлика. Отговарят ти завършили история студентки,абе пениса е нещо като мъжки полов орган ,само,че е по меко. Ето с такива доводи ти се обяснпва историята на двамата братя които били създали азбуката за славяните.Съсб Дело за което липсва каквото и да е директно указване в пространството и времето.Делото което им се приписва че са създали Азбука.Ах,това време, все забравяме за него. Колкото по назад отиваме във времето толкова по-малко стават сведенията за тези двама Равноапостоли. И дори до гутенбегово време не стигаме и хоп,всички сведения за тях,за тяхното делом изчезват. Да сме коректни.Кириловци в историята много. Константиновци също. Методиевци тоже. Но такава личност ,или личности св.св. Кирил Константин и Методи Създатели на това Дело, липсва. Изчезват . А точно там, на зад във времето дето си принадлежат следва да е бъкано със следи от тях. Манастири .Църкви на тяхно име .Поне параклиси трябваше да има. Да ама няма. Поне една икона тяхна да се намери от преди Гутенбергово време. И това го няма. И то тука дето им се разпространило делото. Ни вест ни кост. Една миниатюра няма от тях.За такова голямо дело дето били въздигнати в равноапостоли да няма и една миниатюра ,една домашна иконка от тези Братя,в добавка с тоталната амнезия и на един цар за тях и тяхното дело и неспоменаването им в нито един документ от преди Гутенберг е повече от смущаващо. Единственото място за което се твърди,че били изрисувани Братята във време отпреди Гутенберг се твърди,че били стенописите от долната църква в Сан Клементе-Рим,където били изобразени те ,занасящи мощите на Климент папа римски. Като обаче и там става голям гаф.В официалния сайт на сан Клементе "научно" е обяснено,че художникът се бил объркал и вместо да напише папа Адриан Втори,бил написал Николай.
Обяснение,че художника се бил объркал !? Това кара непредубедения изследовател да се загледа във фреските със братята,където установява ,че това са сюжети от живота на свети Климент папа римски. Вижа,че сцената представяна за Кирил и Методий,всъщност изобразява ръкополагането на Климент за папа лично от Апостол Петър.От информацията на различни изкуствоведи научаваме повече за тази църква.Научаваме някои неща които се намират из нета ,а също и описани от Марко Бусагли, в книгата му "Рим-изкуство и архитектура" Marco Bussagli, Rome art and Architecture,ISBN 978-3-8331-3589-7.
Стенописите от долната църква са с епизоди от живота на Св. Климент и Св. Алекси. Те са подарък от ктитори,за първи път хора от ежедневния живот семейство Рапица,Бено ди Рапица и Мария Маселария,които също са изобразени с техните деца Климент и Атилия.Марко Бусагли пише ,че в много лошо състояние църквата и манастира в края на 14 век ,1403-1404 и после с декрет от папа Мартин Пети от 1419 г,преминават в ордена на амброзианците,които извършват и реставрация.
В горната част има фрески от Мазолино изобразщващи диспута на св. Катерина с езическите александрийски философи.Гробницата на кардинал Вениер от 15 век е направена с материали от подземната църква. Великиолепният литургичен ансамбъл в горната част създаден от римски скулптори в 12 век също е с материал,камъни,тухли,блокове,от оригинала от шести век.
Към това само да добавим,че след извършената реставрация от амброзианците ни се обяснява че долната църква се била затрила в 11 век и била открита кога,кога в ерата на кирило методиевските открития извършвани главно от руски търговци из българско и във ватикански владения на запад.Така в в средата на този благодатен 19 век за славянските народи била открита и църквата,която била неизвестна дотогава и там имало фрески с техни изображения.Само дето в 15 век взимали материал от нея да си градят горната част и не знаели във Ватикана коин били изрисувани и погребани отдолу-Равноапостоли.
След този сблъсък с реалността ,единственото убежище в което може да се открият следи за това дело, а и задължително трябва да има такива е народната памет. Разбира се.Къде другаде освен там,ще бъде най-яско запазен спомена за такова велико дело. Раковски е записал песни за Симеон,не че не са намерени печатите му и печатите , че някой се съмнява в това че той е римски василевс.Но и там ги няма . И в Български песни от Македония, която била не около Адрианопол,както някои си мислят,ами по някое време стигала и до Дунав и обхващала и Солун.А сега пък Македония била само около Солун . Другото не било Македония според известен български министър и водещ историческо предаване по национална тв.Та за Симеон и песни и печати има ,нещо материално е де ,демек история,печатчета,картинка,църквичка.Той и дворци имал .Е,самонаправил си бил и дворците и града и печатите,защото бил грандоман ,ама се намират. Даже от печатите половината от тях изработени във високохудожетвения константинополски стил. Нали е учел там в Магнауркста школа. Същата в която и Апстола създател на азбуката Константин Кирил преподавал! И лично патриарх Фотий им бил ректор. Във всеки коридор сигурно са им били портретите .И наречения философ Симеон дори да не поискал да се срещне със свещеното чудовище Методи,Брата създател на Азбуката,един автограф да вземе от човека създал му азбуката . Същия Методи, който до последно чакал Симеон да дойде за автографа и затова продължил да работи над великото си дело чак до своята кончина в 885 г,неуведомен,като византийски шпионин внедрен в славяните с цел създавенето им на азбука за да не попаднат под римско влияпние ,че диоцеза България бил върнат от Византия на Рим-Западната римска, няколко години по рано и че великото дело било провалено. За какво им е била тази азбука на Византия внедряване у славяните с цел откъсване от Рим,като самата Византия доброволно върнала диоцеза България с тъпани и музика на Рим и получила големи благодарности за това. И къде е тази азбука за която всички говорят ,но никой не е виждал.И къде са каквито и да са материални следи оставени от тези митични създатели Равноапостоли.Може ли един култ към една личност ,та били и двойно повече личностите в култа ,да подмени и да се представя за История .Като се каже равноапостол,това означава,че не само църкви на техни имена ще има,ами и във всяка църква ще са изписани. Единственото което е изписано изи българските църкви е свети Кирил от Александрия.А с какви букви били изписани църквите с образа на Кирил Александрийски, отчасти гръцки, отчасти български или персийски,и кой ги е измислил и дали не набеждаваме невинни си заслужава да проучиме.



цитирай
11. aman - Четейки Ви и аз мисля, че има нужда от ...
29.05.2011 08:42
Четейки Ви и аз мисля, че има нужда от проучване, катеорично. Копирам тук коментара си от една друга тема посветена на братята. Не получих там отовор на тези си въпроси и съждания на лаик, ако можете да ги коментирате:

Видях тук в един пост, че въобще се оспорва тяхното съществуване. Вие казвате, че вероятно са евреи или нещо от сорта. Аз понякога, около празника се питам що този празник е на "славянската писменост", що честваме Кирил и Методий при условие, че това дето учим в училище и празнувахме по манифестациите са го направили други хора на друго място - не те и не във Великоморавия. И как може един цар или княз или хан или каквото там му викат да реши да си смени езика и да наложи чужд за себе си административен и книжовен език, ей това ума ми не го побира. Не говоря за това дето поляци, англичани, испанци, а после и ние и гърците и румънците си внясяме от чужбинско царе, а за цар на собствената си държава, потомък на вековна династия и всичкото това се вика българи и България, пък той решил и сменил езика, при условие, че в тези векове, логично е да се помисли, че тоя език се ползва за служебни нужди и за църковни нужди, а даже да приемем, че някакви славяни са били повече от някакви българи нали поповете, аристократите и военните и граждански лица дето са управлявали се са българи и са говорили на български. Да учат чужд език, за да угодят на низините... То па бива демокрация в 9 век, бива, ама малко много ми идва. Не зная, вие сте историци, аз само наминавам, не зная какво мислите по тия въпроси, аз смислен отговор за себе си не съм намерил!
цитирай
12. marknatan - Аз мисля, че ти още от първия път, ...
29.05.2011 10:08
Аз мисля,че ти още от първия път,(сигурно имаш цветен монитор) си разбрал за какво пиша и иде реч тук. В отговор на коментара ти направих по дълго упоменаваме .

Персонажите Кирил и Методий,като създатели на Делото по разбиването на Триединството,постигнато чрез създаването на Славянска Писменост(тея двете вървят ,като дупе и гащи или като Кирил и Методий) са несъществуващи исторически личности ,изобретени от Ватикана. За направат им са използвани различни ,реални исторически личности,на Гоголовия принцип от Жених,от този Нос,от друг Брада,трети фигура и т.н.

И това напълно го доказвам,за което следва да погледнеш една тема,която
аз направих преди две години във тинейджърския форум на двама съмнително мургави братоци и кръга "Глишев" ,темата "Равноапостолния св. Константин I е създал българската писменост" ,в която излагам мнението си,и която бе преместена съвсем правилно в алтернативата на Алтернативната съвременна Историография .

Запалих две свещи и тръгнах да търся материални следи за тези чудотворци и досега питам и разпитвам и никой не е представил нищо освен фръв,пръц,всички знаят това.
Ето това е връзката,има ги и всичките картинки с разясненията от Сан Клементе и т.н.


http://nauka.bg/forum/index.php?showtopic=8528


Тук освен да удовлетворя желанието ти и да сложа и постта си който направих в блога към босия "
"
Да,има библиотеки ,а в библиотеките се съхраняват,книги,а в книгите е записнао словото,което на някои частии по света може да се определи като българско и се записва посредтсвом азбука.

Менторския тон,собено когато е подкрепен,както в случая,с докази,напълно се приема.

Най-големите докази за великото Дело на братята кирил и Методий се намират в Арменската Библиотека.

Великото Дело на Братята се изразявало във създаването на Азбуката на Славяните с която разбили Триединството-дотогава всички писали само на Еврейски,Латински и разбира се Греческий.

Това точно се доказва да речем от упоменатата Арменска библиотека ,с главно арменски книги,на арменска писменост(азбука)и език,който бил създаден през четвърти век в града седалище на най-прочутата библиотека-Александрийската.

Арменците били изпратили там свои представители с молба да им измилслят азбука. И александрийските мъдреци я им измудрили. Научна фатка.Като този че Арменците са християни преди византийцитеоще в 4 век и само за тяхно голямо съжалени след грузинците,на които пък те взели името,арамейци,щото ония се персизирали .Е и тяхната християнска литераура е написана на арменски език доказуемо от веществени доказателства.
(Защо ли средновековните,. българи изписват в църквите си КИРИЛ ФИЛОСОФ от Александрия,а не равноапостолните Кирил и Методий,пък днес образът му битува сред оборотните блери и блогерки,като този на некой си Кирил Философ ,който пък бил Създателя на Славянската Писменост-справка блогерката къснапролет за църквата в с.Добърско?)
Ами грузинската писменост. Двама руски учени доказаха,че глаголицата е грузинската писменост,като монашески тайнопис.

Е, тогава кое е лъжата,че Кирил и Методий разбили триединството,защото дотогава се пишело само на еврейски,гръцки и латински ,в резултат на което арменските книги ,грузинските,сирийските са лъжа или те не са лъжа ,ами шашмата Киро и Мето е лъжата.

Кога възниква,този втори щедър Константинов дар направен отново от Ватикана-ами след победилия ислямизъм,заветната мечта на Ватикана,която полица е ,че по добре за една страна да е под исляма,отколкото да не признава римокатолзима и.
Исляма изглежда според тях е настъпил навреме и завинаги в определни държави и затова извън света на папищяците нищо не съществува. Те фабрикуват лъжите си и ги даряват на Славяните от Балканите.
Че не са го измислили "гърците" е повече от ясно-ами във всичките им напълно запазени църкви щеше да ги има Гръцките Братя Осеменители и Закрилници на Славяните,така както навсякъде се появява Славянския Закрилник Св. Димитър Солунски на Кон,убиващ Калояна.
Както казват израелските евреи за арабите относно Палестинския въпрос,няма възможност палестинците да не пропуснат не пропуснат Въможност.
Няма как грък да пропусне Равноапостолен и то Роден ГРЪК !?
Да ,ама няма никакво материално присъствие в периода 9-14 век ,никъде в Европа, с изключение на седем хвърчащи преписа,намерени от рушняци в 19 век,публикувани от руснаци,съхранявани от руснаци.
А само за делото по предполагаспасяването на мощите тези братя щяха да ги направят Академици в добавка на Апостоли и иконография със сцената да се рисува навсякъде и на изток и на запад. Та и до днес писанията на Климент Римски са крайаъгълен камък за християните.
За къде по-малки заслуги,като събиране на ноктите за раздаване за храна на бедните,са създадени светци и светички и са им издигани църкви и им се разнасят мощите.
Та ако тея двамцата бяха действителни личности,то щеха да са разпарчетосани и мощите им да са разхвърляни и в Южна Америка,хе-ле пък Созопол.



Наблюдението на анонимния за падежите е ценно тъй като езика в тези дамаскини се появява точно в 17 век,когато се появяват и са изписани всички сцени със Убиството на Калоян от Светипнпта на Рода му Димитър Солунски. И това ли е съвпадение. Какво став в седемнадесетия век. Защо също и във всички народни песни,предания,легенди и т.н. няма и дума за тези предполагамеи създатели Кирил и Методий,да не говорим,че като рачноапостоли още от девети век,то ако не българите ,задължително ГЪРЦИТЕ ящха да са ги зиписали във всяка своя Църква,а техните до една са налице !. Как мислите Грък ще ше да изпусне да доказва Гръцкия си япринос

ето с какво е ценно наблюдението за дамаските -с периода .В който как изведнуж Защитника на Славяните се появява в православието от Урал до Черна гора и Гърция, и то веднага осъвремненен с Убийството на Калоян, а баш Апостолите на Славяните не са налични по същите тези Църкви.

.Няма нито едно материално,веществено доказателство. Абстрактните текстове всичките от документи намерени от руски търговци през 19 век и публикувани не струват нищо. Късна агиография изработена с една цел.Налагането на една доктрина панславизма,чиято цел е Славяните да намерят своите нови покровители-Ватикана и Питер

Най-ранните са от дълбоко след падането на българия под османско,когато Ватикана измисля Втория си Константинов Дар. И ето хората създали фалшификата с който налагат влсатта си на земята създават и следваьия си.наречен пак (Константинов)

Писмо-грамота на цар Александър до венецианския дож Андреа Дандоло от 4 октомври 1352 г.
”Горенаписаните букви са от миниум [киновар] и означават Иван Александър, по божия милост цар на България или на Загора, и са букви отчасти гръцки, отчасти български или персийски.”
Два от преписите на този документ са регистрирани във венецианската библиотека на Библиотека музей “Корер” Венеция. " нумеро 272, стр. 447. 04 .10. 1352 год. В Никопол Иван Александър, по божия милост цар на Загора, на българите и гърците до ...Андреа Дандоло. ...Царят се е подписал с букви отчасти гръцки, отчасти български или персийски. [Гюзелев В. Средновековна България в светлината на нови извори. Държ. Изд. “Народна просвета” София, 1981, стр. 181].

Какви ги говори тоя,ще кажете. Царска му работа,отдалечил се от народа си политик и не знае,че имало двама солунски братя, които били изобретили "славянската" азбука .Така я наричат днес. Цар Александър пише за гръцки и персийски букви или български. Дали не се говори за различни неща? И предполагаемото творение, дело на Солунските братя ,да няма нищо общо с това за което пише една доказано историческа личност.,цар Александър. Откъде да знае един цар ,че думите му няма да се везмат предвид защото бил цар и пишел за българи, а не за славяни. Не че понятията са изяснени,но пък в историята такава каквато е,със автентичните си сведения, тези понятия са категорично разделени. Има си и славяни има си и българи. И един български цар си пише за български или персийски букви ,а като контрапункт духовни лица от времената след създаването на средновековния интернет,откритието на Гутенберг печатарската преса,са написали в разни теоложки прозведения,точно шест на брой ,за подобно братство състощо се от двама солунски братя,като обаче в нито един от тези многобройни документи не се споменава те да са създавали азбука.Нито пък някой да я е видял създадената от тях азбука и да е документирал,че ето на ,ето това Б тук те го създадоха.Стига сме набеждавали невинни. Според всичко известно за било за личност Кирил било за Методий единствената им заслуга била, че били превели и проповядвали евангелие сред славяните. Към славяните се изключават поляците ."

цитирай
13. aman - Благодаря за поясненията. Наис...
30.05.2011 09:04
Благодаря за поясненията. Наистина си заслужава всичко казано от теб сериозен размисъл и проучвания, не защото може да промени нещо много в сегашното ни битие, но поне да даде отговор на разни въпроси и да ни направи по знаещи!
цитирай
14. balkan1 - Така си е
30.05.2011 09:43
Българите имат Архиепископия със седалище град Охрид при основаването на Първа Юстиниана от Юстиниан с новела 131 от 18 Май 535-та година поради безрезултатните "вселенски" събори НО за това не се пише и говори ИМЕННО защото възникват неудобни въпроси -
- Какво е тове покръстване по-късно при Борис?
- Каква е тази азбука изнамерена от "двамата"??? братя?
Има и писания като "протокол" от протоспатария Филотей по времето на ЛЪВ от 6 308-ма година месец Септември за приемане на великодостойниците, сред които е и архиепикопът на България НО както споменах по-горе такива неща се подминават с мълчание и не се споменават в образователната ни програма, както и Българският календар -
http://balkan1.blog.bg/technology/2010/01/18/bylgarskiiat-kalendar.474831
цитирай
15. rizar - От един Неглишевец
31.05.2011 09:22
Натане , ще ми се да ти повярвам , но мачът въобще още не е свършил .
Ако в Сан Клементе работата е много оцапана , то какво ще кажеш за следните нещица - Тарбо май не е ходил до БЮРМ , където има открити няколко иконографски сюжета със св. Кирил и Методий

1. църква Св. София в Охрид - XIв. там също е спорно
но
2. в Курбиново в църквата Св. Георги от 1191г. се появяват двама Кириловци , единия от които е наречен дидаскалос Булгарон
3. В Кучевище , Скопско в църквата от XIVв. се появява и един монах Кирил ( а не архиерей като Св. Кирил Александрийски) . Има и още един Кирил , той обаче е Йерусалимски, но не е мохах. Е , може и да е Кирил Гортински
4. Св. Богородица - Слимнички манастир край Преспа -1612 г. В северния зид на нартекса са изографисани св. Седмочисленици .Има си и отделен св. Кирил от тези Седмочисленици.
В Сърбия -
два стенописа от Печската патриаршия и монастира Морача.

Служби- от Москополе

В агиографски план - житията на Кирил и Методий се появяват още през XVIв. в Чети-Минеите на Макарий .

Най-голямото разбутване на историята е след Стоглавия събор . А "пипане" е имало от гръцки и великоруски "книжовници" и преди това още от X-XIIв.

цитирай
16. merlin68 - Е нека ние българите да благодарим ...
31.05.2011 20:14
Е нека ние българите да благодарим на братята Кирил и Методий, че ни създадоха азбука. Че те и учениците им я разпространиха и сред останалите славянски народи, че благодарение на тях днес можем да кажем "И ние сме дали нещо на света". Да благодарим и на всички българи използвали буквите на двамата братя за да просветляват умовете на сънародниците ни, да съхранят българското през тежки времена на робство и бездуховност.
Разбира се във всяко стадо си има мърша и във времена на свободия тази мърша крещи най-силно използвайки същите тези букви. Но такъв е живота всяко откритие има две приложения, полезно и вредно.
цитирай
17. marknatan - Вие от новата източна мякаща порода ...
04.06.2011 11:20
Вие от новата източна мякаща порода благодарете на който си щете.Аз съм направил своя поклон пред Пред Българското Учителство и Царете мн,ч. м.род. хе хе хе щото немало царкини и "прочитна литература" за доказ на богу мил и божи дар

Налични са хартиените книги(с водни печати хе хе хе ) от сребърния век на цар Александър с топ четвероевангелието и то очертало пътп на българската държава и преместването и в карпатите,т.нар.,Лондонското четвероевангелие,Манасиевата хроника,Грамотата му до дожето в която се определят че българите пишат с гръцки букви и с други наричани български или персийски(разбирай скитски).

Но световната наука и в частност българската очакват да намерят "сведения" от които да станела ясна историята на България. Преди всякаква историчерска логика трябва да има нормална човешка логика. Какво повече може да се очаква от книга на царя Александър ?

Мемоарите на коняра на великия дворник ? Или дневника на слугата на жената на великия логотет ? В които ще бъде написана историята на българите,обаче на френски че на български не се приема,всички знаят това.Защото това което написали в царските книге не било правилно според правилната българска и световна науки.

Ооо,не българската наука очаква да намери божията ръка, която коронясва царя,отсечена мумифицирана,в златни мощи напъхана и на нея изтатуирано,че Кирил и Методи са създали азбуката на българите и че българите били квото били,но само на божията ръка трябвало да бъде.

Щото и братушките изнесоха няколко тона книги през 19 век само от Молдова В;ашко и Бесарабия и какво намериха,или по скоро създадоха 6 хвърчащи листа които били доказвали например, че Кирил бил създал азбуката на българите и че Аспарух направил царство в 681 г.

Какво тук значи някаква си книга ,ако ще и царска да е. Да не е златна . Те ще видят кои сме ние като се намери божията ръка с татуираната българска история. Ватикана работи по въпроса.Как ни уредиха с история досега,а.

цитирай
18. marknatan - Е нека ние българите да благодарим ...
22.06.2011 22:44
merlin68 написа:
Е нека ние българите да благодарим на братята Кирил и Методий, че ни създадоха азбука. Че те и учениците им я разпространиха и сред останалите славянски народи, че благодарение на тях днес можем да кажем "И ние сме дали нещо на света". Да благодарим и на всички българи използвали буквите на двамата братя за да просветляват умовете на сънародниците ни, да съхранят българското през тежки времена на робство и бездуховност.
Разбира се във всяко стадо си има мърша и във времена на свободия тази мърша крещи най-силно използвайки същите тези букви. Но такъв е живота всяко откритие има две приложения, полезно и вредно.


"Е нека ние българите да благодарим на братята Кирил и Методий, че ни създадоха азбука. Че те и учениците им я разпространиха и сред останалите славянски народи, че благодарение на тях днес можем да кажем "И ние сме дали нещо на света". Да благодарим и на всички българи използвали буквите на двамата братя за да просветляват умовете на сънародниците ни, да съхранят българското през тежки времена на робство и бездуховност.
Разбира се във всяко стадо си има мърша и във времена на свободия тази мърша крещи най-силно използвайки същите тези букви. Но такъв е живота всяко откритие има две приложения, полезно и вредно"

Простак неподозиращ невежеството си благодари на Црхо и Страхота ,че създали Азбуката на Славяните

Какво общо има Култа към Црхо и Страхота и Благодарсността на скледовниците му Простаци Култаци с Историята ?

Ама те били ногу добри и благодарни към Култа си и Култа си го представят за Историята и вместе с другите маймуняци приемат профанщината си за Историята ха ха ха
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3863814
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930