Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.06.2011 08:58 - Атила дължи властта си на Меча на Марс и племената му се подчиняват,като негов носител-какви са тези племена тогава?
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 17549 Коментари: 34 Гласове:
3

Последна промяна: 26.06.2011 09:29


Ако Меча на Марс е легитимацията на властта на Атила и причината за подчинението на различните племена,както научаваме от твърденията на Приск,по предадения от него разговор в двора на Атила,то какви са тези племена ,които му се подчиняват-Китайски почитащи Тангра и небесните му мадури или гетски лизачи ближещи за доказ индуските боцнати задници, Мутреси окачващи ташаците си на врата си за да и служат по лесно на Старата,Будисти мантросващи червеногъзия маймуняшки под некой Баобаб ,храбри воини освободили се от модераторските си мадури припяващи с тънки кастратски гласчета в църковни хорчета . И след като са И дарили топките си в харема на Баба Яга и Кашчей Безсмуртний-какви са тези племена признаващи меча на Марс,как се наричат по "научному" -митраисти,будисти,тракисти,тангристи,маймунисти,да не изброяваме далее до исихастите и другите му православно папищяшки скотове ?
Пропуснал съм известен резач на пишки ,Осереса и брат му Мето ,ма за тва си има гипедолози .

Ако хуните били грозни и космати с големи глави,как така жените им били привлекателни и на Приск и съдружниците им станали патките ,като ги зърнали. Е,че тва е директен доказ ,че Приск не е грък,е ясно. Всички знаят че не е грък.
Защо и как целокупнътъ научна мисъл е приела за научно,че само мъжете дават историческия облик на един народ,етнос,нация,племе или жените не са част от Историята,защото дедо Боже така им е наредил на Маймуняците ?

Е така научно като си го повтарят ,като гетските лизачи ромска теза,какво повече доказват,освен,че официалната титулована наука е на нивото на тази от Галилей,когато твърдеха сите учени,че земята била плоска и всички знаеха това,защото Учените така били доказали,че земята бил плоска.
Добре,че тук се намесват Ристиените и спасяват честа на Жените,като научен доказ. Защото всички знаят ,че за Ристиените нема служебни понятия по лимеса от мн.ч. мъжки род,и Ристиени включвало и жените . И че всъяност Ристиянската религия е поставила на пидестал жената,и окло жената се върти ристиенството,защото всички знаят,че Спасителя е роден от Дедо Боже и Жена,нема никакво участие на мъже,служебни понятия по лимеса в продължение или не. Може и да са бил на занятие тогаз.

Научен Факт. Спасителя е роден от Дедо Боже и Жена,нема никакво участие на мъже. Затова и набожното търгашче рицарко,като учен осра църквите на българи от пети век,защото били ристиенски,а ,ристиенски значи по религиозен доказ женски,както се доказа Спасителя е роден от Дедо Боже и Жена,нема мъже , което противоречало на Идеята МУУУУ,че Българите били мн. мъжки род.
Насекъде пишело и всички знаели ,че българите били само мн,ч. м.род, значи били войници. Всички знаели,че само мъжете служели в Армията.
Добре ,че е Ристиенството,като с Галилея да спаси честа на науката.

Насекъде пишело,че хуните били грозни значи били грозни,защото всички знаят това,никъде у хисторите жените се немат за народ,раса,племе,генос,етнос,нация,защото психопата боцко е доказал,че народ,раса,племе,генос,етнос,нация нямали съвременното им значение,т.е. народ,раса,племе,генос,етнос,нация били обозначениеята на военни подразделения в античността ,а там както всички знаят не служели жени.
И така привлекателните жени на хуните не служели за доказ ,защото народ,раса,племе,генос,етнос,нация нямали съвременното им значение и в тези служебни понятия се включвали са мъжете.

Даже и за маймуняци от м.род. с един ташак,чак Траян им разрешил да служат,като служебни по лимеса у армията,щото не можело да му се смогне на педерастията на най-известния в световната история педофил Траян и не останало здрав митраист с поне един чифт мадета да не го бил Оправил ,като боцнат гетския инбиктус на горната палуба.

От тези времена по лимеса даже служебните понятия са запомнили и са ни ги оставили в преданията за прочутата му педерастия на цар Траян, в приказката "Цар Траян има магарешки уши",когато едно момче е принудено да носи страшната му тайна,разюзданата педерастия (магария) предадена метафорично чрез магатешките уши на педерюгата.Но не може да не я сподели и да предпази всички момчета и я предава на тръстиката ,за да знаят и се пазаят всички.(без боцнатите маймуняци,за които тва е доказ,да се боцкаш по тракийски,значи си българин) .

Но темата е за Атила ,а той като Вазова бил умрел на девойка. Кво да ги прайш,поетични души.И стотина процента доказ,че не са тракийски педерасчета от секттата на Орфея и двамцата. 
Некой некъде да е чел за Тракиеца Атила ?
 
И все пак, какви племена е водел Атила и той самият какъв е ,след като хората му се самоопределят за акацири. И то на същите места дето ги е посочил Геродота в пети в.пр.н.е.

В продължение на стотици години те си били там, защото ги намираме и при Птоломейчо от първи век.
Ами значи са служебни понятия по лимеса. Кой друг съществувал, като съществително в продължение на стотици години освен ,както е доказал психопата боцко служебните понятия ,които съществували в продължение на стотици години.
Йорданес и той да не остане по назад и той прави грешка след грешка и ги посочва служебните понятия акацири до поселищата на българите в шести век. От което разбираме,че българите не са хуни,тъй,като хунските племена ,сред които са и дискутираните акацири са изрично посочени и упоменати, като племе. За българите е важно да се отбележи,че не са упоменати ,че се помещават в Бараки,легионерски бази,калета,застави с портали,застави без портали,кастели и кастроси,бургоси и пиргоси и др. граничарско служебни овенни понятия,а е записано,че тва са поселения на Българите ,далече от Лимеса.
Разбира се,че написаното поселения на българите от Йордан,не изключва възможността това да са извънземни поселения,например от Орион.
Има някакъв шанс за доказ ,тъй като при все, че няма никъде нещо написано " За",в тази полза,няма и нищо написано против,че българите не са извънземни,и нещо може да се намери.
Докато за това напримр ,че българите не са хуни ,изрично е посочено против и те не се отъждествяват и са посочени,като различни,както и това,че не са овенни и служебни понятия,като части на речта и римската овенна структура ,където също са налице стотици сведения против,на камици и на папски надписи,на с гречески букви и на скиреметовски
.Съвсем научно и ено сведение да е против на една Хипотенуза ,всичките други отиват на сара уборотната в бурканите за помазване на гетските лизачи в киезата на рицарко ,као и да им клони множество на доказите към циклична безкрайност,и независимо ,колко психопата ще приложат доказа така Доказал Боцко,оооо и даже Дедо Боже не се сетил,че "българска нация", означавало римски легиони нумеро уно от втори вид Нация,а с "български племена" се означават служебното название кохорти,като част от римската военна структура,а вместе на изречението.
А римската военна структура,всички знаят това, е бъкана от легиони и кохорти и съществителни в продължение на стотици години и значи ,т.е.,следователно,демек,сиреч, изводадоказ е ,че българи били служебно военно название като част на речта ,както е доказал психопата боцко на психопатите маймуняци за които друг доказ нема и нема и да има защото маймуняците са доказали ,че боцко им е доказал,че българи=комити ,защото комити така звучало и на български,комити.
Но да се махнем от психопатщината на боцко и маймуняците и да се върнем към историята.
Говорехме за хуните. Които са племена наречени хуни,заради това ,че са се придвижвали с куни,коне.
Които са почитали Марс,скитския бог на Войната,на който ромите едва в първи век му издигат храм. Дотогава те почита сестра му Белона.
И когато един скит,намира Меча на Марс скитските племена ненадейно се обединяват и го счита за Бог .
Днес за името Атила в науката е наложено становищетео,че това Не е Името му ,а е Нарицателно изразяващо респекта към него,така както Батюшка означава Владетеля и не е личното имьонах на Великия дук на Владимир поставен от Бурджаните .

Дали името Атила има служебен произход ,като името Ромул,дал служебното названи римляни и им изяснил историята,което доведе до изясняване на служебното съществително българи и историята им,което по дифолт,може да бъде доказано,само след като знаеме служебния произход на римското име,защото всички знаят това,Б Георгиев -боцко сам самин ,тогава ги немало и съавтурите даже ,доказал,дори без да спомене Керамопулос,Ромската Теза за съществителното българи,че било служебно военно название по лимеса , като част на изречението в продължение на стотици години .
Или е личното му име,като това на Осман,който пък дал името на Османците и така им изяснил тяхната история,и на тех си и на свето. Че била рожденна ,а не била служебна ,като на Римляните.
Ето до ден днешен не се е намерил храбрия шивач ,който да съшие парчетата на името му и да ни изясни дали е от служебен произход или от майка е раждан в изречението.
В едно само може да сме сигурни,че от привлекателна скитска майка е раждан.От тея дето им се дигали патките на пратениците .
Т.нар. българи,тея от жена раждани,а не от новата псхихопатска варнескофилибарска служебна порода в маймуняшки задник правена ,казват за доказ:
Откъде е жената ,от там и родата.






Тагове:   Атила,   хуни,   българи,   българки,   скити,


Гласувай:
3



1. shtaparov - Това абсолютно го вярвам!
26.08.2011 17:28
Това абсолютно го вярвам!
цитирай
2. merlin68 - Много интересно наистина, ако с...
31.08.2011 22:49
Много интересно наистина, ако спреш да се правиш на маймуна, ще стане направо чудесен постинг.
Марс е бог на Гетите, според Йордан.
цитирай
3. marknatan - Това абсолютно го вярвам! Н...
01.09.2011 04:25
shtaparov написа:
Това абсолютно го вярвам!


Некои неща не могат да бъдат разбрани от историк анархизъма.Неисторическите,Психопатските. Затова е исторически анархизъм,а не маймуняшки психопатизъм. Кой колко обичал(жена си,падругата си,родината си,лизането ,спарто,глишавия глист ,дебила боцко и др. психопати ),не е доказ според законите на историческия анархизъм.
Как да бъде разбран например штапаров.Който бил съгласен с това което съм написал . С какво си съгласен штапаров ?Какво си разбрал . Че тракийската аристокрация почитала Хермес,ама тракийците били рода на хуните ,в продължение на стотици години,защото Марс бил живеел в Балкана,което било в Тракия,както доказал спарто, а те почитали меча му,значи хуните били тракикйци,а не мингяни,защото и падруга ти, другия психопат, боцко доказал,че тракийците носели мартенички за доказ,а Ти му доразви ромската теза в помочь на падружката ти лизача гет,който след като оближе боцманския задник от уважение към психопата боцко и като кавалер на сара,колко е грозен не мога да го гледам по бързо да го лапна за доказ дива и идва у блока все още с дъх на боцмански лайна почне да доказва как боцко е даказал,че българи=комити.

Основен Принцип на Исторически анархизъм ,е да не посяга на собствеността на маймуняците.Доразвивай със штапаровия анално ромската отворена теза.ха ха ха .
с падрушката лизача гет .
Вие всинца сте разбрали Идеята МУ. И я доразвивате .Плагиатъора профан смърди на боцманкси лайна за доказ,а разбрал и потем абяснил па научному,зачто е така сос семантичния научен анализ,че бул било долина на латински,а гарди било охрана,значи той им доказал на маймуняците,че българи = комити ,стражари по долините. И ти го доразви за доказ със штапаровия анално.
цитирай
4. marknatan - Много интересно наистина, ако с...
01.09.2011 04:35
merlin68 написа:
Много интересно наистина, ако спреш да се правиш на маймуна, ще стане направо чудесен постинг.
Марс е бог на Гетите, според Йордан.


.
merlin68

кой бил маймуняк ,а хе хе хе преписваш като маймуна по почина на маймуняка психопат боцман без да разбираш написаното и после се осираш да доказваш ,че не си маймуняк.
та ето ти и на тебя доказа,че си маймуняк като психопата боцко и гетските лизачи,които както и горния штапаров га ви хареса нечти си защото е славо било доказ без да разбирате,че сте невменяеми

видях,че си използвал за "доказ" текст написан от мен. Преди това го срещнах цитиран от некъф анонимен.пак за доказа.без последната част за цар александър, и добавката в писмото му до дожето,в което той докюментира,че пише с груцки,български или персийски букви. залепил си го за горните и го използваш за доказ ,което си е тъпня. Или е взето от блока или от бг-науката.
Да,има свидетелство,че гетите на запад от прут се наричат даки. Простотията ,че понеже гетите имали джиджи биджи с траките са траки е плод на психиопатията на спарто, който използва доказа роднинство и др. под геоложко-биложки докази в стил , ромската теза.
да има го доказа на царя александра.че българите пишат на тракийски(гръцки,зачтото всички знаят,че гърците са откраднали азбуката на тураките). но пише и български или персийски.
ти както си ги съединил нещата ставаш за смях.
сложи първите редиве на гугъла и ще намериш къде съм го писал.
цитирай
5. merlin68 - Да, ползвах цитат, написан от ня...
01.09.2011 23:01
Да, ползвах цитат, написан от някакъв анонимен и сбърках. Когато се разтърсих да го намеря, се оказа, че такъв няма, анонимният явно го бе сглобил от твое изказване и доукрасил. Аз нямам претенции за големи познания в областта на историята, но вече ще внимавам с "цитатите":)
Все пак си мисля, че ако отделиш темата за маймуняците, от историческите си теми, ще се получат интересни неща. Иначе аз не се обиждам:)
Относно това, че гетите са траки има сведения, би трябвало да го знаеш по-добре от мен, така че никой нищо не си измисля в тази насока.
цитирай
6. marknatan - смотчо, царя александър написал, ...
02.09.2011 04:17
смотчо ,царя александър написал ,че пише с груцки,български или персийски букви,психопати като Спараток и другия боцнат ненормал с баба германка ,които не само не познават и не признават, нито ено българско съобщение ,написано от българи на български за българи "тези" правят за произхода на българите

деба и ненормалниците ви



Простотията ,че понеже ГЕТИТЕ имали джиджи биджи с ТУРАКИТЕ са ТУРАКИ е плод на психиопатията на спарто, който използва доказа роднинство и др. под геоложко-биложки докази в стил , ромската теза. ми как да не е ненормален .надмина буболечкото на раета по роднинства за "доказ" на това,че е невменяем радващ се на радостта на невменяеми

ГЕТ =ТУР

И ТЕ правели АКИ
значи Акали като ТРАКИ
който ака като ТРАК,а не кат филибар в движение у бързия влак за София е Трак

бегай при гейовете шуробаджанаци на спаратоците по туракска линия

или започвай като ненормалния гет да лижеш боцманския задник за доказ

идиоти

ти имаш един плюс. демонстрира и нагледно с този практически експеримент как психопатите като боцко и спараток правят "тези" от онези
"българи=комити,защото комити си имали име,римска гранична армия . не случайно комити звучи така и на български"

"българци -охрана на долини,клисури
гърци-само охрана

хунгарци-охрана хуни,за повече дедо ганчо дето не се сетил "
мамавидеба и ненопрмалниците

може ли да прочетеш това,като гетския лизач и да горазнасяш за доказ из ньета и да претендираш,че си нормален и да ставаш СЪАФТУР разбрасл МИСЛАТА МУ

педерунгел ако ти си мерилин а гетски лизач е гетски лизач гетския лизач мерилин ли е
че иомало докази на психопатите,че гетите били траките които били даките които били на майна ви райна българите защото сте ненормалници
цитирай
7. merlin68 - Ако това, че гетите са траки е пси...
02.09.2011 14:52
Доказа ти, че понеже цар Александър, използвал букви български или персийски, то значи и българите са перси, въобще не струва. Защо ако са перси не използват изцяло персийската пименост и език? Очевидно става въпрос, че Александър не знае произхода на тези букви какъв е, дали е персийски, или български от време оно.
Ако това, че гетите са траки е психопатия, търси корените и в старите летописци, не в нас:) Честно казано обаче ми се струва, че психопатията се е добрала по-скоро до теб:) Дори ми прилича на психо-хахо-патия, с тенденция за по нататъшно ненормализиране:)
цитирай
8. marknatan - " Защо ако са перси не изпол...
02.09.2011 20:07
" Защо ако са перси не използват изцяло персийската пименост и език? "

Защото Шехерезада стигнала само десета приказка и отишла при братята си от Солун,Црхо и Страахота да им помага да преусторят линеар б в азбуката н а моравците ,за да може днеска идиотите като тебе да пишат из ньета на тракийски

идиот "понеже,очевидно,значи,ако това,честно казано"

маймуняк некви други доказаи да имаш освен "понеже,очевидно,значи,ако това,честно казано"

гети и патурки.турки,траки са части на облеклото

е и ? кво , значи ли,че гети = патурки,траки

идиот
нали те питах ти мерилин лизача гет ли си
всички знаят че и двамата сте идиоти
е тва прави ли мерилин лизача гет

тва че идиоти по боцмански в спартакиадите се занимават с лингвистични докази където дори и там да приемаш че епитета траки който пояснявал съществителното гети е доказ за хомогенност е идиотщина и ти си знаеш ,че си идиот
дори като изписбване еното не е другото,камо ли като история

а мизите те бе тупан и те ли са траки
и кои мизи тези на север от траките или тези на юг от траките
деба и ненормалника ти
тракийското море между двете мизии било най-тракийското море

даките и те ли са траки защото даките били гети а гетите били траки
като мизте
дебаиидиотите ви

може ли да си толкова тъп

летописците били писали за всички тези траки,че били траки

южни траки,северни траки,източни траки,западни траки,баш траки и най паче филибари траки

така ли ги пишат или си има и гети и траки и даки и мизи и илирци
педерунгелчо .или тези били тракийски племена затва били траки а
като склавянските племена,разбира се ,и скитите били траки коио скити акацирите или траките скити масагетите или траките масагети тисагетите или педерунгелите
ненермален си си ти

цитирай
9. merlin68 - Ами, ненормален си ти, не аз:) ...
02.09.2011 20:48
Ами, ненормален си ти, не аз:)
Имаме множество племена и общо название за всички, това някаква тайна ли е за теб? Това, че скитите са определени като близки роднини на траките, да не би спароток да го е измислил, ти нали си чел много, знаеш, е това не го ли знаеш:)
Аз ще ти кажа, както днес почти цяла Източна Европа говори така наречените славянски езици, така и преди 2500 години е било, а сигурно и преди 5000 години пак така е било. Ти какво, някакъв друг доказ ли имаш:)))
Между впрочем, кой е този Боцко, дето все го повтаряш през три думи, тоя човек те е побъркал здраво иди да ти леят куршум:)
цитирай
10. marknatan - Ами, ненормален си ти, не аз:)...
02.09.2011 21:05
merlin68 написа:
Ами, ненормален си ти, не аз:)
Имаме множество племена и общо название за всички, това някаква тайна ли е за теб? Това, че скитите са определени като близки роднини на траките, да не би спароток да го е измислил, ти нали си чел много, знаеш, е това не го ли знаеш:)
Аз ще ти кажа, както днес почти цяла Източна Европа говори така наречените славянски езици, така и преди 2500 години е било, а сигурно и преди 5000 години пак така е било. Ти какво, някакъв друг доказ ли имаш:)))
Между впрочем, кой е този Боцко, дето все го повтаряш през три думи, тоя човек те е побъркал здраво иди да ти леят куршум:)


дебилчо не се заблуждавай,че повтарям знаейки че си невменяем
"Имаме множество племена и общо название за всички, това някаква тайна ли е за теб?"
невменяемо тъпанарче имало общо название за всички ,и тва не било тайандеба и идиота ти и кое е то ааа тайана майна
не било ВАРВАРИ а траки
или Скити
които били траки
имаш ли обябщаващо траки и скити или не бе тутманик ено итоже ли е скити и траки като оббщаващо или не
ами скитските племена защо са скитски и са разграничени като скитикси бе глупак а не като тракийски

що не отидеш по надоле в блока да прочетеш как летопсиците пишат,че ТРАКИТЕ заплашват БЪЛГАРСКИТЕ ПЛЕМЕНА да им насинят гърбовете защото им били откраднали римската корона
педерунгел,едно и тоже ли са защото са роднини,бе глупак
летописеца Йоан Геометър е записал

"3а Българите

Сега ТРАКИЙЦИ(Бизантийците б.а.) ще вземете Скити(рушняците б.а.) за съюзници,срещу Приятелите (БЪЛГАРИТЕ б.а),които по рано ви бяха съюзници срещу Скитите.

Ликувайте и тържествувайте БЪЛГАРСКИ ПЛЕМЕНА!Обладавайте и носете Скиптри,Корона,Багреница и Пурпур.

Той ще смени одеждите Ви,В дълъг ярем ще впримчим вратовете Ви и в окови нозете Ви.
С много удари ще набрадим Вашите гърбове и гърди,понеже сте изоставили ТРУДА и сте дръзнали да носите такива неща и да се гордеете с тях"

Хе,хе,хе БЪЛГАРСКИ ПЛЕМЕНА Обладали Скиптри,Корона,Багреница и Пурпур

и ТРАКИЙЦИТЕ щели да ги БИЧУВАТ,да ги тургнат в окови, и в Ярем да впримчат Вратовете им,
защото изоставили ТРУДА, на Граничари по Лимеса!


ти къде си видял невменяемия спараток или другия боцнат психопат ,да изпозлват съощбщение от българи написано за българи

деба и иддиота ти

защо тея полуидиота не познават българската история,не използват съобщенията и за "докази" на произхода си или кцото си хочат ,ами защото за всеки влак си има пътници,ненормални дебили и психопати като теб
те,значи,понеже,очевидно,значи,ако това,честно казано,таова е онова.всички знаят това.всички били роднини на траките,деба идиота ти
чух те че всички са роднини на траките ,
ти кво искаш .да не са роднини ли.
траки да не е земноводни

Ногу бързо,само в продължение на стотици години по лимеса забравиха,Траките,че Га ядоха роднинските българските кюфтета не риваха,
га БЪЛГАРСКИТЕ ПЛЕМЕНА им отнеха КОРОНАТА на РИМ ,уреваха орталъка !


Ко ще си избьерат новата балканска порода за символ, Скитския Конник или кат Баш Тураки, Тракийския Колесничар ут Тракийските Гробници ут Първи,Втори и Трети Уникален вид

Или и те са на плагиаторско боцманския отворен принцип,нашето си е наше ,чуждото е общо,превърнат в принципа на роднинството в спаратакиадите.

летописеца Йоан Геометър е записал

"3а Българите

Сега ТРАКИЙЦИ(Бизантийците б.а.) ще вземете Скити(рушняците б.а.) за съюзници,срещу Приятелите (БЪЛГАРИТЕ б.а),които по рано ви бяха съюзници срещу Скитите.

Ликувайте и тържествувайте БЪЛГАРСКИ ПЛЕМЕНА!Обладавайте и носете Скиптри,Корона,Багреница и Пурпур.

Той ще смени одеждите Ви,В дълъг ярем ще впримчим вратовете Ви и в окови нозете Ви.
С много удари ще набрадим Вашите гърбове и гърди,понеже сте изоставили ТРУДА и сте дръзнали да носите такива неща и да се гордеете с тях"
Хе,хе,хе БЪЛГАРСКИ ПЛЕМЕНА Обладали Скиптри,Корона,Багреница и Пурпур
и ТРАКИЙЦИТЕ щели да ги БИЧУВАТ,да ги тургнат в окови, и в Ярем да впримчат Вратовете им,
защото изоставили ТРУДА, на Граничари по Лимеса!
Както доказал Б.Георгиев- боцко,Българите с Ярем Служели по Лимеса в Продължение на стотици години под началството на н-к застава(каган), и други немингиянски служебни титулни понятия ,значи Ромски и били наричани нация,генс,раса,етнос,но това не означавало нация,генс,раса,етнос според съвременните разбирания,ами така се обозначавали служебните римски военни структори,защото нация,генс,раса,етнос не означавали нация,генс,раса,етнос според съвременните разбирания,т.е. били служебни военни понятия .Кво друго?
За тва и Ганчо Ценов не се бил сетил !
От тогаз в продължение на стотици години тракийците ,които помнят топонимите си и роднините си по лимеса ,като слонове са запаментали известната Тракийска поговорка:
"Ганьо Пази Граница,Трайчо(Тракийчо) Лапа Баница"-

Днес с благословията на набожното търгашче рицар,дето усра българските църкви от пети век на Козмас Индикоплевтос,зачтото ни били Тракийски,ни били Граничарски и с тва му разбили сердцето, новата балканска порода ще гласуват за символ-
Скитския Конник или Тракийския Колесничар,ще си изберат "Тракийците"?


цитирай
11. merlin68 - Къде е въпросният цитат, дай да го ...
02.09.2011 21:13
Къде е въпросният цитат, дай да го видя.
цитирай
12. marknatan - Къде е въпросният цитат, дай да го ...
02.09.2011 21:29
merlin68 написа:
Къде е въпросният цитат, дай да го видя.


редактирах горния пост и го вмъкнах ,за бавнотракащи ,но роднини,кво да ги правиш ,ората не избират роднините си се повтаря

летописеца Йоан Геометър е записал

"3а Българите

Сега ТРАКИЙЦИ(Бизантийците б.а.) ще вземете Скити(рушняците б.а.) за съюзници,срещу Приятелите (БЪЛГАРИТЕ б.а),които по рано ви бяха съюзници срещу Скитите.

Ликувайте и тържествувайте БЪЛГАРСКИ ПЛЕМЕНА!Обладавайте и носете Скиптри,Корона,Багреница и Пурпур.

Той ще смени одеждите Ви,В дълъг ярем ще впримчим вратовете Ви и в окови нозете Ви.
С много удари ще набрадим Вашите гърбове и гърди,понеже сте изоставили ТРУДА и сте дръзнали да носите такива неща и да се гордеете с тях"

Хе,хе,хе БЪЛГАРСКИ ПЛЕМЕНА Обладали Скиптри,Корона,Багреница и Пурпур

и ТРАКИЙЦИТЕ щели да ги БИЧУВАТ,да ги тургнат в окови, и в Ярем да впримчат Вратовете им,
защото изоставили ТРУДА, на Граничари по Лимеса!


ти къде си видял невменяемия спараток или другия боцнат психопат ,да изпозлват съощбщение от българи написано за българи.та било и късни историографи,като паисий и др. попове


Ногу бързо,само в продължение на стотици години по лимеса забравиха,Траките,че Га ядоха роднинските българските кюфтета не риваха,
га БЪЛГАРСКИТЕ ПЛЕМЕНА им отнеха КОРОНАТА на РИМ ,уреваха орталъка !


Ко ще си избьерат новата балканска порода за символ, Скитския Конник или кат Баш Тураки, Тракийския Колесничар ут Тракийските Гробници ут Първи,Втори и Трети Уникален вид

Или и те са на плагиаторско боцманския отворен принцип,нашето си е наше ,чуждото е общо,превърнат в принципа на роднинството в спаратакиадите.

е и били им отнели бедните роднини на знатните Тураки ,Българите им били отнели кюфтаците на родните си,и богатите им роднини бой по канчето на бг селенето

къде оди "спартаколожкия " довод имитиращ ромската тъпня на другия психиопата боцко,че всички са бозайници-дето маймуняците не ги огрева слунцето и се лижат за доказ,рода
цитирай
13. merlin68 - Това е поезия и то късна, не знам к...
02.09.2011 22:25
Това е поезия и то късна, не знам какво искаш да докажеш с това:)
Пак от Х век имаме други сведения на лъв Дякон: “След това, когато шайката съзаклятници на Варда Склир беше напълно разпръсната, император Василий тръгна в поход срещу МИЗИТЕ, [българите]"....
"Тогава малко остана да се подхлъзнат стъпките ми и да стана жертва на СКИТСКИЯ МЕЧ, ако божието провидение не беше ме избавило от опасността, като ми внуши да препусна коня си бързо"...

И какво виждаме тук, скитите не са само "рушняците", а и българите - мизи. Същите тия мизи дето са и траки
цитирай
14. marknatan - Това е поезия и то късна, не знам к...
02.09.2011 22:57
merlin68 написа:
Това е поезия и то късна, не знам какво искаш да докажеш с това:)
Пак от Х век имаме други сведения на лъв Дякон: “След това, когато шайката съзаклятници на Варда Склир беше напълно разпръсната, император Василий тръгна в поход срещу МИЗИТЕ, [българите]"....
"Тогава малко остана да се подхлъзнат стъпките ми и да стана жертва на СКИТСКИЯ МЕЧ, ако божието провидение н
е беше ме избавило от опасността, като ми внуши да препусна коня си бързо"...

И какво виждаме тук, скитите не са само "рушняците", а и българите - мизи. Същите тия мизи дето са и траки


егатимусе и невменяемия гъзурчо ,май не си пълен психопат

"Това е поезия и то късна, не знам какво искаш да докажеш с това"

" А Омир е поезия и то ранна,какво искаш да докажеш с това"

ей педерунгел тея смахнатаи доводи взети на въоръжение от последните невменяеми спаратоците са преексплоатирани от психопатите маймуняци са точно начина по който се "доказват" спартакиади,ромски тези

започнати са разбира се от БАН яджиите.

ела да напишеш ,че било с малки букви и не се зачита. или че е само на латински
ти си невменяем и то много късен

говори си за ранните траки от ранната поезия на омир дето били роднини на буболечките

е и ?

Идваш до късната поезия на геометър в 10 век и родните ТРАКИ се били разярили,че Българите им отнели короната на рим и нема вече безплатни родниснки кюфтаци

и кво ся

по раньше всички били роднини и траки

ма в десети век вече не са имаш си и българи имаш си и тракийци

и кво са педерунгелите ще доказват,че всички били братя ,от време оно

тракийците по пътя на ристиените

всички били братя

е и в десети век не са
а кога са ти покажи
без простотиите с които продължаваш

значи били българи

педерунгел

българите мизи ама мизите били траки



нали гетите бяха траки

и даките бяха траки

и мизите в мала азия и те били траки

и фрийците ,те па били тракийци

а одрисите какви са

и кво от това че всички са траки,как и къде и кога си доказал или некой е доказал,че траки=българи

Юстин Тракиец българин ли или тракиец

ти или некой от другите психопати що не вземетеда дефинираш какво разбирате под тракиец па тогава доказвай ,как мизи били траки,гети били траки ,скити и те били траки

щото като идиоти да разбирате че трак значи човек и да си пеете как всички било хора е идиотско ,и в моите очи сте идиоти ,и да казваш и да казваш кво било късно и кво поезия
та на теб ти липсва нормалната човешка логика
какво си тръгнал да доказваш

бегай у спартакиадата ти казах или при маймуняците и си доказвайте колкото си щете кое било късно и ставало кое било ранно ама били в рима и не ставало

тъпанар ти не знаеш кво е тракиец тръгнал да доказва че нещо си било тракиец

ахде дефинирай определи кво е тракиец по да речеме колкото си искаш критерия

да речем както е дефиниран бозайник и после и едно дете ,като иска да докаже че некое друго нещо е бозайник и защо ,знае да се обосново,за себе си ,не заради идиотите

айде бе урунгел нали искаш научно

ама на тва сте научени педерунгелчета,че всичко е Славяни ,или че всико е гърци-западни южни,северни,източни
които откраднали на траките езика и писмеността

ама траките били и славяните

ПСИХОПАТ

кой им бил откраднал азбуката на славяните
говорели всички или гръцки език или черковславянски

на

дефинирай траки и после докажи как мизи били траки скити били траки даки били траки гети били траки и за всичко което твърдиш че е тракийско

само с твърдения от рода на психопата боцко и спарто си оставш на тяхното табладжийско ниво


не забравяй за концепцията време да не опреш па до ристиянство и да ми дудняш как всички били роднини,славяни,от м.род или двуноги

този блог е псоветен на маймуняците и ромската фиеста,но доста от есетата са само за спартаколзозите ,например поста за черната мадпона от ченстохов,символа на поляпците,беше ми писнало спаратоковщината да повтаря като невменяем за тракийсите тракийци от тракия и как поляците чехите моравците не били тракийци
е от време оно у татрите балкана се казва гора бе педерунгел,тва там тракийци ли са

спаратоците ,четат блога и се коригират в движение и за момент бех останал с впечатление че не са психопати защото само психопатите не вдяват
е не ,и тея са същите невменяеми


знаеш ли колко служебни названия за град има по българските земи в античността ,ако всички беха от тракийски произход нямаше да имаш успоредно във времето на една и съща територия няколко названия за град
педерунгел имаш имена със келтски(скиткски),гръцки,тракийски ,ако приемем,че едно от тях е тракийско,пелсгски,римски произход,айде ромите са късни.,но те ги запазват

всички тези тука са главно от келтоскитски произход,а такива са и всички тези племена ,които се опитваш да тракосваш,без да знаеш или некой да е определил кво е тва траки
абсолютни педерунгели и фантазщри,тръгнали да осеменяват в гръцкия задник историята,като докажат,че траките били гръци ,знаи всички били траки с политическата трибуна на полулизма

много сме силни сме

кажи бе педерунгел защо траките си избират гърци за царе и одат за тва до делфи а
защо са едно от 21 то племена от атинския съюз,който по дифолт е гърци


цитирай
15. merlin68 - Да, всички тези са траки, я как бързо ...
02.09.2011 23:03
Да, всички тези са траки, я как бързо се учиш:) Само Геометъра ти не е трак, нищо, че се прави на такъв:)
цитирай
16. marknatan - точно така, проумя най-после, че ...
02.09.2011 23:51
точно така,проумя най-после,че всички траки са гърци на 100 %на пълни сто %

Йоан Геометър няма значение какъв е.

Той е обособил Тракийците отделно от Българите
и то във 10 век,века в който Българите са отнели римската корона и пурпура от ТРАКИЙЦИТЕ.

црно на бело записано

нещо за българския химн който е в рима и е късен нема ли да напишеш, за доказ защото спаратоците даказали ,че сте гърци

и ето чисто хипотечтично тук в този спор,да допуснеме,че до десети век тракийците били българите,след този момент си имаш ясно оределени и дефинирани и ТРАКИЙЦИ и БЪЛГАРИ и залога между тях е по-голям от живота-короната на римската империя,която е била отнета от Тракииците,не от кого да е а от Българите,да речеме които били ено и тожее до тогаз.

Е и? Кога след този момент ,та при Калоян ,шишмановци,Тертеровци,Паисий ли имаш българи да са индентични със тракийци.

И кво. В един момент ората,българите се отделлили от маймуняците -тракийците и с тебя го дефинирахме най-ранния този момнет.

Ама били от един клон,от едно дърво.
На баба ти фърчилото маймуняшко иска ти се да слезеш от клаона ,ама си маймуняк и маймуняк си остаеш.

Искаш ли да се опитаме да смъкнаме отделянето на ората ,българите от маймуняците,тракиците,до времената когатао цара на ората Болг,с неговите ,ора превзел и Рима и Тракията ,А?
Първия цар Болг на който била крустена Тракия.
дебаимаймунчото,ромскитези ще спрега у училището за роимските тези.невемняем. и тва ако не е доказ че си идиот. ма не ти ли го сбадих еще в первшиях си комет


Oще тогаз в 10 век па Тракийците си сменили етносното име на Византийци на името на града Византион,който става седалище на ристиените

тея простотии дето ги четеш от маймуняците как византийците били измилсени в 16 век са първия критерий за маймунящина

тракийците си се самонаричат византийци и има колкото си искаш сведения
като видиш неко да цитира като ил да дебила,смахнатия боцко и спатраток,как франсетата били зимислили византиийците и разбираш,че си имаш рабора с маймуняк

ако искаш слагай по хилядарка да видиш кога са измислени визнатийците и не са ли тракийци

и да вряскаш по спаратоковски ,тва е състоянието в десети век

ако искаш избери си некой друг век ,в който гръцките тракийци ,не били гърци и го покажи с метода на спараток и боцко ,кой не скача е червен

айде маймуняко напиши нещо за българския химн който е в рима ,късен начи спараток е доказал,че не е български а тракийски ,защото траките са гърци ,на които гърците им откраднали гръцкия
цитирай
17. marknatan - абе тъпанарче, не вдеваш ли, че си от ...
03.09.2011 00:10
абе тъпанарче ,не вдеваш ли ,че си от категорията на Лизача гет разбрал само от лизане и без четене в продължение дори и на Г Ценов,че щом може да ги лапаш топките на бИцко,значи топка е от мъжки род / Паетому понял ИДЕЯТА МУ и 100 % -но. ЗА % те и ГЦенов не се бил сетил.

Та лизача гет доразвил ИДЕЯТА МУ на психопата боцко и доказал,как ги набирали воините бойци по лимеса в структурата на Ромската Гранична Армия. Воини Бици,което не случайно звучи,като Воилци, Боиилци,Бойци,бици,значи че Българи били Бици Воини с големи цици,не тва е грешка ВОИНИТЕ немали ЦИЦИ,въпреки ,че били Българци .а само топки.

Боцко доказал,че БЪЛ Гарци ,е пак БУЛЛ ,хем Вол хем Топка ,и са Охрана на лимеса.

Гърци било само Охрана.
А ХУН гърци било Охрана Хуни.
И лизача гет само от лизане и без четене схватил ИДЕЯТА МУ,че щом имаш топки си ВОИН от м.род.
Значи и Спартанците били Българи.
Тоже и МИкенците. (ТЕ и по тракийска линия с линеар Б суздаден от Црхо и Страхота били БЪЛГАРИ)

айде премествай си олигогренията

ако не ми вериш ,че си олигофрен,съдейки от изложеноето от тебя до тука,намери си някой на който имаш доверие и му дай ти прочете глупостите ,защото един психопат никога сам не може да разбере ,че е психопат

ти кво мислиш,че спараток,боцман,ил да дебила,гетския лизач,ладо гъзурчото сара уборотната,разбират,че са психопати ли

как да разбереш и ти като маймуняк че си маймуняк !?

та ди дори учавствува е експеримента на историческия анрахизъм и всички ора вижда как действат и кво предтавляват маймуняците

,които като баш маймуняка боцман се присламчват към нещо, което ама вовопще не панимаят,но им арексва за Идеята,преписват и имитират без да разбират, и става смешни с табладжийски разсождения за доказа на база подобна помаймуначена фактология за доказ (маймуните независимо ква велика "теса" защитават и кокло са на брой са си маймуняци( е не в очите на маймуняците,а на ората)

не ти ли сбадих бе маймуняk преди 24 часа и ти доказах че си маймуна и преписваш и имитираш по маймуняшки без и хабер да си имаш каво правиш,ама тва за маймуняците било доказ,

ти сега вече забрави че беше маймуняк преди 24 часа.сега и "исторически "тези" и докази ми даваш

ти кво мислиш ,че психопата боцко,ил да дебила не са минали по твоя път,с лъв дякон ли ,дето па той бил късна фанариотска измислица от 16 век,който бил измислен от фанариотите от 16 век защото противоречал на ромската му "теза" и не бил писал за българи,а за мизи,и за некъф Симеон Мизиец,който и той им бил зел римската корона от тракийците.Не той им бил заповядал да го наричат Император ,но майумняка психопата боцман ,с ил да дебила,духчтото векил и некъф бакалавър по история,напълна патрвардили колко бил прав психопата боцка и как даказал,что Лъв Дякон не бил писал за българите а за мизийците в кyсното фанариотско съобщение.

деба и идиотите ви,козмас индикоплавателя,който посетил не ТРАКИЙСИ„а БЪЛГАРСКИ църкви в 5-6 век,не съществувал, и др,падобние неизветсние за маймуняците и спаратоците ,които им противоречат на "теса" та дрънкат,които кво променят на един невменяем и мнението му, ничего
тъпанар

ти си същия ,ето виж се отстрани и ти като гетския лизач разбрач на ИДЕЯТА МУ ,че българите са бургаорите стражарите по лимеса,ти па на другия невменяем ,спараток,че всичко дето мърда е траки

психопат, и на тебе ,като на гетския лизач ти пиша,принтвай си го,този разговор и дискусия,как маймуната вчера беше маймуна и маймунясваше за доказ,а днес вече и пораснала работата и ми доказва хисторите.

занеси го на психиатър и ти плащам посещението и след като ми изпратиш диагнозата на професионален психиатър,независимо каква е ,ще ти плащам пенсията доката си жив,ако те изкара нормален.
той вчера беше маймуна от днес стана маймуняк ма още не помни 24 часа
цитирай
18. merlin68 - Само, дето грешиш, защото траките ...
03.09.2011 08:08
Само, дето грешиш, защото траките нямат нищо общо с гърците:) И как да имат, като траките са живели тук хиляди години преди да довтасат дорийчетата и данайчетата. Какъв Х век те гони не знам, я погледни какво става в ІV век. Трака Константин Велики, със своите легиони от даки, гети и мизи (сите траки и българи) взема властта в Рим и мести столицата у дома си, първо в София, а след това си строи град на Босфора. Ако някой е отмъквал римската корона от тук на сетне, то това безспорно са гърците, не българите.
цитирай
19. anonymousbulgaricus - Их да му се незнае, голям зор за пи...
03.09.2011 12:25
Их да му се незнае, голям зор за писане, ама трябва и четене. Изложи се с повест времених лет, изложи се с Дубровнишката грамота на Иван Александър, изложи се с античните извори сега пак цитираш нещо от някой, щот си решил, че е вярно и ти изнася за доказване на недоказуеми неща.

Какви легиони от даки гети и мизи те гонят - Константин до 324 г. е западен цезар и август и освен ако франките, галите, италийците и т.н. не са станали внезапно даки, гети и мизи не ми е ясно като как е победил легионите на Лициний, в които са въпросните даки, гети и мизи, освен да се е самонабил... Франките му носят победата над Лициний и Западните легиони....четене му е майката, щот иначе ще трябва да приемем, че и чукчите са траки или пък траките - са чукчи...

И последно в историята на Римската империя има само двама императори, които по някакъв начин заявяват неримско самосъзнание - Адриан, донякъде с елинофилията си и Галерий, който грубо се шегувка с римляните, че трябва да ги забранят и да прекръстят империята на Дакийска - от което може косвено да се съди, че има дакийски произход, но не бива да се забравя, че той резидира в Сердика и може да е имал предвид Дакия като име на провинция.
Максимиан Дая не идва от Даки, а от Овчар и показва социалния му, а не етническия произход.
Единствения император с почти сигурно доказан тракийски произход е Лъв Бес. Дори някои други да са имали такъв никой не го е казвал и показвал... Някак си и през римския период "трак" продължава да е, да го кажем мекичко, непрестижно. Единствения император дето носи прозвището "Тракиец", при условие пък, че неговия произход е доказано нетракийски е първия "войнишки император" - известен със своята грубост, неграмотност и неубуздана фзическа сила. Но ако се следва римската форма за лепене на прозвища към този момент, по скоро е изтрепал някакви траки, за да го кръстят така, въпреки че може да е първия император, който повежда крак за преформулиране на тази практика за даване на допълнителни имена!
цитирай
20. merlin68 - Ами чета, чети и ти: "В зо...
03.09.2011 16:02
Ами чета, чети и ти:
"В зората на IV век техният(на даки и гети) водач Константин (Constantine) предприел поход към Рим, сразил Максений (Maxenius) на моста на р. Мулвия, разформировал преторианските кохорти и премествайки столицата на империята при Босфора, свалил Рим до положението на провинциален град." - Г.Сотиров
http://www.bulgaria88.narod.ru/ELEMENTANOVAPROHISTORIAMACEDONO.htm
Относно Максимин Тракиецът, те съветвам да почетеш също повече, произхода му е доказано скитски, от баща гет и майка аланка. Това, че злобните му врагове го описват като груб и неграмотен, въобще не означава, че той не е имал положителни качества, напротив те са много и са добре описани, чети, чети и уважавай своето "историко".
цитирай
21. anonymousbulgaricus - Абе това на Сотиров съм го чел още ...
03.09.2011 17:55
Абе това на Сотиров съм го чел още като е излязло и спаро чета и теб чета и добрев съм чел и ценов... любознателен съм, чета всякакви дивотии и упражнения на тема история. Само дето вместо да четеш Сотиров вземи прочети некой извор и виж с кои легиони пък се бие с Максений, то това още по-загубена работа. Тогава е цезар и август само върху териториите на Британия и Галия.... не че бритите, англите и т.н. не са траки разбира се, франките също, пък галите, пиктите и скотите нали са келти, а келтите са "родствен" народ с траките... Ама все пак даки и гети виждал е той на картинка и евентуално в ранните си детски години преди да замине за Никомидия.
Трак има за родители гот и аланка, но като станал императо, както свидетелстват изворите, така се постарал да бъде забравен варварския му произход, че почти всякъв спомен за тях изчезнал, а той станал - Гай Юлий Вер Максимин! Няма злобни врагове дето го описват като груб, неграмотен, а след като дошъл на власт и жесток, алчен, мнителен и безскруполен. Типично първеню, достигнало благодарение на умението си да тича като кон и да пребори 16 или 18 души поред на императорска забава до най-високия ранг в една империя, срещу него въстават всички провинции и негов войник му вижда сметката. Ако намериш, нещо положително за него, освен че като хахав скочил в блатото пред цялата си армия и удавил не само коня си, но и половината си войници в най-великата си победа над германски племена....

Аз уважавам своето, чуждото обаче не пипам, нито се слагам на чуждото! Опаа, "скитите" верно беха по схемата той е човек, значи е трак и те траки... или "родствени", братчеди един вид, махали си през комшулука... Само не знам що преди да му видят сметката същия тоя се готвел за война с тях....Абе карай, важното е да се цитира това дето ти се струва угодно па верно, неверно, проверено, непроверено .. кви са тия дреболии за волната трако-славянска душа! Оставям те на натан, загуба на време е, ако му се занимава, ще ти обясни по-образно кое как!
цитирай
22. merlin68 - Ами какво да ти кажа и аз съм чел до...
03.09.2011 18:11
Ами какво да ти кажа и аз съм чел доста, чел съм и от теб разни неща, въобще понеже съм любознателен, та чета какви ли не дивотии. Например от сорта на тази, че османската империя създала българското възраждане - автор твоя милост.
цитирай
23. anonymousbulgaricus - Чел си както си чел и другите работи, ...
03.09.2011 18:51
Чел си както си чел и другите работи, за които си говорим. Що не копнеш мой цитат, в който пише, че "Османската империя е създала българското Възраждане"? Смех!
цитирай
24. merlin68 - Значи искаш цитати, ами ето ти дв...
03.09.2011 19:33
Значи искаш цитати, ами ето ти два:
"Ако Османското владичество роди Майстор Манол, Кольо Фичето, Софийската света гора, Рилския манастир, дивим се на Жеравна, Копривщица, Пловдив, Ковачевица и т.н. имаме имена като Петър Богданович, Карпош, отец Спиридон, Паисий, Софроний, Петър Берон, Петко Славейков, Иларион Макариополски, Неофит Рилски, Неофит Бозвели, Васил Априлов, Георги Мамарчев, екзарх Антим, Раковски, Левски, Каравелов, Ботев...... "
"20 г. след официално приетата дата за завладяване на България от османците българската знат е запазила всички свои позиции, българските земи са практически автономни, религиозните центрове пращят от работа и създават непреходна продукция"
цитирай
25. anonymousbulgaricus - Това ли ти е цитата:)))))))))))...
03.09.2011 23:22
Това ли ти е цитата:))))))))))))))))) Всъшност проблемът е очевидно по-тежък и не е в четенето, какво да се прави.

Написаното в този цитат са исторически факти да го обясня бавно, че възприемаш трудно. Дали един исторически факт е приемлив, будещ възторг, отвращение, радост, тъга у този, който се докосва след години до него е въпрос на лично изживяване - това не променя този факт.

В историята има йерархия, не че има полза, ама пак да го повторя, все някой дето може да чете, може да намине насам и да го разбере.... Факт, извор, близка интерпретация, следващи интерпретации, интерпретации към момента на говоренето - простичко пиша, дано стане ясно.... Изредил съм исторически факти, засвидетелствани от историческите извори, както и от много и най-различни по-късни автори. Тези неща са се случили в периода на Османско владичество и щеш или не щеш, харесва ли ти или не - те са се случили и каквото и друго да ти се искало да се случи или е можело да се случи не се е, няма "ако". Това е положението.

И сега стигаме до интерпретацията - та откъде на къде и къде в съответния цитат аз като автор съм казал "Османската империя създала българското Възраждане"??? Едно, че си извадил цитата от контекст, второ вменяваш ми неказани думи, трето интерпретираш ги както на теб ти се привижда - нито познаваш историческите факти, нито изворите за периода, нито написаното по въпроса, обаче правиш изводи и заключения и слагаш в чужда уста свои, незнайно откъде родени думи - същото като с повест времени лет, като с Иван Александър, като с мизите и даките на Константин, да не говорим за Херодот, Страбон и всички въпроси от историческата тематика, върху които се опитваш да се правиш на компетентен.

И още нещо, за просветляване, дано-ама надали - Всяко нещо, в живота на един човек или едно общество се случва в съответна среда и контекст, които го определят, формират, влиаят, въздействат и не зная по-прости и лесно разбираеми думи, да прощаваш.
цитирай
26. marknatan - гледай я мерилин маймуната пак се ...
04.09.2011 00:05
гледай я мерилин маймуната пак се домъкнала
е тва е маймуняк за образец-тоя даже не е разбрал,че е разбрал,че траките са траки

не,тоя маймуняк не възприема трудно,тоя е психопат,като боцман.ил да дебила,гетския лзиач,дулцинеята,балканци и олигоифрени,спаратоците и вся осталное ненормално стадо.

ей маймунчо изпълняваш тракийско поръчение ли
супер, баш по тракийски за доказ,за това си ценна маймуна

това дето се плюнчиш и спамиш, ено и също, е нивото и разкрива светогледа на траките,
и ги характеризира

защото и някога и сега Трак ,в един момент означава само едно Дурак,Турак,Трак -ГЛУПАК

Затова и точно най-невежите императори като Юстин,който не знаел да пише ,казват, а му били изрязали в една дъсчица подписа,за да го полага га му потребее,е наречен Трак,Юстин Трак

Такъв е случая и с Максимин,който е наречен Трак,също олицотворение на неговата необразованост ,той не знаел и латински ,никога не е стъпвал в рим и т.н.

Трак се нарича подигравателно на необразован чиляк

Ако елин означава образован,и грък означава същото в подигравателен смисъл,ученото,така се подиграват римляните на Юлиан,че бил "грък" то трак означава невежа,дурак,трак

И само от двата горни примера,а има ногу таквиз, това е илюстрирана и се доказва

та Дураците или по тъпите гърци са си дураци ма пак са си гърци

написани ти бяха Маймуно Трак и ти показах сведенията и от време ОНО

И никви пеласги не са,Тураките, защото те са точно убийците на последните пеласги,които са изселени на един остров,след една гръцка,атиннска шашма.

Атиняните ,чиито членове на съюза са итраките,един от 21 те члена са и Тураките,Дураките.

грцитетраки сключват договор при изслеването с последните пеласги от край Атина да живеята на острова,докато някой "грък" не доплува от Атина до о=ва за два дня,когато духа североизточния вятър.

Острова се намира във североизточна посока и изглежда невъзможно. Да ,но тука идват тураките.тъпанарите. Които като им умрял царя дурак и тръгнали да си избират нов. И накъде тръгнали да си избират нов,и от кои да го вземат,от мизите ли,от даките ли,от македонците ли,от илирите ли,от фригийците ли ,от другите роднини скитите ли.у Бактрия ли се занесли или Фригия и т.н.

не, отишли в мама греция от там да си го вземат.

ха ха ха

и им било казало,че първият ,който ги покачни в къщата си ,той ще бъде техният славен цар.
Е кой ги поканил

еми у гърция кой ще те покани освен един грък,

хе хе хе мамавидеба идиотите.

да одиш у Африка и да си земеш некой черен за цар,пап после ,ма ние не сме гърци. е ,нали гърците са африканци и черни.що и баш дураките си зимат грък.

та после вече от тракийското хероснезе,което се счита и де юре и де факто гръцко и атина, тракийсите изпращат кораби и избиват и последни пеласги на основание на договора,че са стигнали за два дни от Атина до острова на пеласгите

сега разбрали и защо на тва море му думат и плеасгийско

да помят га тракитегърци са изтребили последните от пеласгите

а че пеласгите са в основата на хеленизма ,ми и тва си го пише и са си налице сведенията и е във вспкаква популярна книга
. но не е за маймуняци.
т
а маймуняка си остава маймуняпк

и ти казах ,че си и психопат,като психопата боцко ,ил да дебила ,четски лизач,сара уродливата,ладо гъзурчото.

психопата по дифолт е невменяем и не си променя никогаж мнението,независимо ,кво ще прочете и скъф неизвестен му факт ще се запознае .

и не зависи от титла или положение по хранителна верига,още повече в един анонимен разговор

а сега питай спарто,дали не го е чел тва мое повторно изказване,за психопатите,и дали не се опита да си вземе поука и започна да имитира,ама то си е по силно от него .

за съжаление се оказа,опитва се да използва и мимикрира в гъвкавост зле издаваща и неговата психопатия,невненяемост,защото той пък започна да присламчва всички за които преди ставаше смешен в Твърденияпта и Доказите си ,как в чехия полша нямало траки ,а само тука били траките,разбирай И кво стана например с въпрсните траки в ясна гора,където се пази черната мадона на поляците,които по законите на тракологиятра не били траки,пък имали най-тракийския топоним от време ОНО Ясна Гора ,а той се беше усрал да доказва,как там никогдаш не било Тиракия.

или простотиите му за мизите и как ги присламчи ,ьото нбили роднини.Кои са родни и кога бе гъз смачака. Мизите са единствените за които е указана ИНДЕНТИЧНОСТ на две различни метса Тези в мала азия е записано ,че са директи иондентичи с тези отвъд КОМ. Е що не го пише за Тураките които са помежду им ТЪПАНАРИ. Ама били родинини. Е И Запиосано е че са си мешали капите щото на тураките не им ставали паткитеопт жени,и имало ни роднинство, Но не и инденстичност.Тъпанари и ненормалници И баш между Двете бмзии е ТРАКИЙСКОТО МОРЕ Е как пък не доказаха ,ч мизийците са индентични със съседфните им тураки . Факт. Не е казано за съседните им тураки за мизите отвъд тираките. Тва единствено е достатъчно да се спре да се манипулират невменяемите със разсъждения от края на 19 началото на 20 век за Орфей и Тураките. Зле скалъпена лингво=истерична инча ТЪПНЯ за малограмотници и невменпеми с комплекси за малоценност. Да факт е у българина този комплекс и за това не бива да се експлоатира и който е останал с малко здрав разум,а те не саного в бг трпбва да положи усилия да се предотврати тази фнусотия
Даже набожния търгаш рицар съвсем по маймуняшки цитира как в българия 96 ,7 % от хората били със психичнин отклонения,чучнал на амвона и не рчзбира,че е един опт тях и налива вода на психопатите затриващи останалите 3 процента.
кво да те питам,ти знаеш ли,че си даже и извън класациите,като дебила боцко,сра урдоливата,гетския лизач,ил да дебил.

тя стана падобная и за скитите -и тея били рода на два крака,знаи от турака,от траките,мама ви деба тъпа, даже и коне яздили,хе хе хе ,към които изперкалото гуру се прислмачи с доказа РОДНИНСТВОТО ,той па доказан чрез смешната лингвистика на Дедо Ганчо и некви други телефонни указатели на разни тъпчовци ,минаващи за научени работници.

Е с кво еволюира мнението му на спараток при представяне на рачзлична от неговата фактология и непозната за него джелкезна аргунментация

тва било късно съобщение Билом писано след сънчо. Е и . Каква е ситуацията тогва към късния десети век,когато българите им отнели короната на траките.

Индентични ли са Българи и Траки.

Ама Всичики били роднини. Тва го остави на християните. Ако яе правите секта ,а то методите вби са такива,защото съм запознат точниос две такива секти на простацоите ,на маймуняците бгювджари следовници на психопата боцман и тея във форум Ти си това,дето са се обединили двет профнаки психоптатски псевдоистиорически секти

Аз спараток го знам още га единстрвения сигур нормален от варна ми показа кво е писал за глобалното му разбиране за историята при гюве3джарите маймуняци .

некава конспиративна теория как римляните им изгорили книогите на тракийците и ги изгонили отвъд динава ,там дето тех ги било на-страх да одат,хе х ех и как после те се върнали и асвабадили поробенитре си братя . Абе Дядо Иван като за такива малоумници като тебе.
е тогава още ги вядя глупсотите за тва кои били траките към които не бяха ни мизи ни скити ни тея траки в чентохов

и ся квио пълен невменяем и тея ги вклюи на база невменяемостта си и че всеки повтаря като маймуняците както го е казал боцман ,което сега е за дираците както го бил казал спаратик

а той бил много диобър по душа и никога не одиждал и затова ние гое и му впрваме

тва го бях среянал като доказ единствено от ненормалните наймуняци за боцман

ил да дебила доказва как той обичал и вербал на психото боцко който го били нзигонили от бойна слава и затова той го обичал щото бил онеправдан ин психопатъа му Го бил показал винаги със източник са и спаратик станал толкова добър във показването и всички знаели кава дибра душа бил,като онеправдания друг психопата боцко,който им отворил очите за знанието такова квото трябвало да бъде и Те му разбрали ИДЕЯТА като гетски лизач праистория


та и една част от тези постнато матриали тук са специално за Тураките и те си личат.

що тракийски съкровища съм постнал.

та мерилин си е психопат , и другите маймуняци и траколози са психопати.
та те доти нямат и неприлагат и нормална човешка логика


само на едно невменяемо човешко същество,каквото е детето се прощава да прваи и наранява ,под предлога,че ОБИЧА. една група деца например досаждат на студентка за изпит . майиките им казват да не и пречат и да не ходят при нея защото тя не обича . те отвръщат Ама ние я обичаме.
децат не разбират,че това не е извинение или ДОКАЗ.
Виж психопатите и рани други садисти и те измъчват и убиват от обич или да помиогнат на някого,само че са психопати,защото след една възраст ,ако не узрееш и си останеш невемнпем е вече престъпление.
След една определена възраст,18-21-23 в зависимост от законодателството човешкото същество се счита за вменяемо и довода ама ние обичаме българия,ама аз я обича идр. под. които всеки психопат използва за да оправдае ненормални и извратени действия причиняващи стрдания,болка,незачитащи ни друо дойстонство или чест и т.н. са проявления на невузприемащи психопатаи.

да психопатите са интелгентни ,но пак са си психопатаи, както може и да има другио луди ,които да не са психопати.
Ето ти си например психопта,. Показаха ти се сведения ,но ти не само че ги прочете ,ми започ=на да ги осираш.

Като психопата Боцман,ил да дебила и др. поид. които изкарват,че надписите на Муртагон били на факсимилета и не съяществували. Надписа на Пресиян бил в еди бр, и не бил доказа. А и Преисяп се пишело Персиа,персиеца,значи е късна фнариотска шашма.
Като Лъв Дякон,дето бил писан в 16 век от гръците за да им притивиоречат на плагиата на керамопулос. Тамкй не било писало за българи,а за Мизи.
не знаят и дори не са и подозирали за Козмас индикоплевтос и неговите български църкви. в 5-6 век. Той ги е описал в 506 г. ,което ги прави налични и в предишния 5 век,

Да български цъкви,а не Туракски. разбрали бе идиот.Има ли Христипни само стражари от м. род. е за тва и те не били съществували и били измислица за маймуняците,които преди тва ,кати ил д а дебила в своята простота равцняваща се само с твоята креяеше как тва съм си го бил измисли. идиоти. За това и набожния търгаш рицарт се усира да се прави ,че ги няма.
И каво им промени мението на психопатите като получиха нови факти. дали сега го изкиопват или то е било издадено и публикувано,все тая, за психопатите е неизветсно. е ,кво от ова. с какво това се промени или те се развиха.

ами с осиране,че не били съяествували,че били в рима,че били писани от чере,че трябвалод а са на гръцки,
деба ви и ненорманите кукурига. и спараток е същия.
кво цитира и чете.
тъопанарче,
ми то тука всуикчо е било келстко. по онез времена. той идиот нещо да пише и да познава или да се позовава на келтите.
Които са и бесите. за които пук могат да се извадят ногу повечше "авторитете' от цитираните в спартакиадите диоказващи ,че бесите са келти и че това пък е точно населнието на западна северозападна българия. Е бтика има един псот са шопите с белите беневреци.
Имам и един за тея от града на престъпниците, филибарите ,дето ногу усложливо го изпускат това първо наименование,да не им наврежда на знатините Туракци,които си продавали децат в робство и дори в зрелото ристиенство,туракските кадъни са описани да се ттатуират . ти къде си ги забелязал тези етносни черти у Българина. Ми че то у българи и кавказци ,грузинци специално внучето е Цар.

Ма не туракитре ги продавали в робтсво момченцата си.

айде маймуно не разбрала че е разбрала че траките са тракийци

и мизите са траки ... едно,две,три дишай дълбоко

и гетите са траки ...пет,шест,седем отпусни се

и мизите в мама азия са траки ...девет десет

очите ти се затварят....

и даките са траки ..... 12.12,13.....ти потъваш

и илирите са траки ...... 14,15,16

и келтите са траки ....

траките са тракийци

като се събудиш няма да си от неразбралите че са разбрали ИДЕЯТА ,че Траките са Тракийци
цитирай
27. merlin68 - Османската империя създала бъл...
04.09.2011 10:09
Османската империя създала българското Възраждане - това ти "приписвам", че си казал, а ти го отричаш, затова те и цитирам:
"Ако Османското владичество роди Майстор Манол, Кольо Фичето, Софийската света гора, Рилския манастир..."
Според теб създаде и роди, не са ли синоними? Защото според мен в случаят са и когато пишеш простотий поне имай доблестта да стоиш зад тях.
Сега гледам се опитваш да правиш корекции:
"Тези неща са се случили в периода на Османско владичество и щеш или не щеш, харесва ли ти или не..."
Ако първоначално бе писал така, нямаше да те цитирам, това, че някакво събитие се е случило в периода на османското владичество, в никакъв случай не означава, че това владичество го е РОДИЛО.
В ТОЗИ СМИСЪЛ НЕ ОСМАНСКОТО ВЛАДИЧЕСТВО СЪЗДАДЕ БЪЛГАРСКОТО ВЪЗРАЖДАНЕ И ИЗБРОЕНИТЕ В ЦИТАТА ЛИЧНОСТИ И ГРАДЕЖИ. РОДИ ГИ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД, ВЪПРЕКИ ТОВА ВЛАДИЧЕСТВО, БЕЗ ТОВА ВЛАДИЧЕСТВО, ПЛОДОВЕТЕ НА БЪЛГАРСКОТО ВЪЗРАЖДАНЕ ЩЯХА ДА СА И ПОВЕЧЕ, И ПО-ЗНАЧИМИ.
"Български историци" като теб anonymousbulgaricus, будят в мен отвращение.
цитирай
28. merlin68 - marknatan,
04.09.2011 10:18
маймуняшкото ти писание ми омръзна, толкова много си писал, толкова трудно за четене, и толкова едно и също, че ще се въздържа да си губя времето, за да го прочета. Извини ме, но колоритният ти стил ме забавлява, само когато е в по-къса форма.
цитирай
29. marknatan - айде маймуно не разбрала че е раз...
04.09.2011 12:30
гледай я мерилин БавноТракащ маймуняк пак се домъкнала

да не са те уредили с безплатен абонамент за тука Двуногите ти роднини

айде маймуно не разбрала че е разбрала че траките са тракийци ,пиша бавно, като за
БавноТракащ

и мизите са траки ... едно,две,три дишай дълбоко

и гетите са траки ...пет,шест,седем отпусни се

и мизите в мама азия са траки ...девет десет

очите ти се затварят....

и даките са траки ..... 12.12,13.....ти потъваш

и илирите са траки ...... 14,15,16

и келтите са траки ....

траките са тракийци

като се събудиш няма да си от неразбралите че са разбрали ИДЕЯТА ,че Траките са Тракийци цитирай
цитирай
30. merlin68 - Като гледам маймунското ти броене, ...
04.09.2011 20:30
Като гледам маймунското ти броене, напредваш, но още ще трябва да поработиш докато станеш човек:)
"и даките са траки ..... 12.12,13.....ти потъваш"
цитирай
31. marknatan - е хубаво всеко нещо за пръв път, ...
05.09.2011 10:10
е хубаво всеко нещо за пръв път , тая е первшая маймуна дето схватила ИДЕЯТА,че требе и да се брои
но нея хипноза не я лови и ще си умре не разбрала,че е била разбралa,че тракийците са траки
е,кога се научи да броиш ,кога стане човек

до оня ден като маймуната боцман плагиатсваше и си показваше тъпотията за доказ ,сега стана човек
ти не можеш да ходи на два крака човек си станал,па и докази си тръгнал да краднеш и да ги представяш по маймунски
май не си маймуна а
кой преписва и имитира по маймунски,мерилин маймуната

сега се била научила да брои хе хе хе като психопата боцко,в продължение на стотици години ли.или като другия мъток,по потника,ена напред две още по напред то до десети век когато вече беше късно и българските племена им го заврели на тракийците в маймуняшкия доказвателен орган
но психопата боцко иде на помощ той е доказал,че племена не било племена в съвременното им значение
маймуна бегай с гетския лизач да се фалиш че си разбрал Идеята МУ ,че можеш да броиш по человечески


БавноТракащ

и мизите са траки ... едно,две,три дишай дълбоко

и гетите са траки ...пет,шест,седем отпусни се

и мизите в мама азия са траки ...девет десет

очите ти се затварят....

и даките са траки ..... 12.12,13.....ти потъваш

и илирите са траки ...... 14,15,16

и келтите са траки ....

траките са тракийци

3.14


Брояча маймуняк, я преброй сколька раз невменяемия спараток тоя по потника или другия боцнат психопат с олизания за доказ маймунпшки задник ,да изпозлват съобщения от българи написано за българи.
та било и късни,писани след лека нощ деца,спете спокойно, или ранни от тея за които Паисий пише,че българите пишели ту с латински ту с гръцки букви
(на скитица б.а.)

Ногу бързо,само в продължение на стотици години по лимеса забравиха,Траките,че Га ядоха роднинските българските кюфтета не риваха,
га БЪЛГАРСКИТЕ ПЛЕМЕНА им отнеха КОРОНАТА на РИМ ,уреваха орталъка !


цитирай
32. marknatan - "3а Българите Сега ТР...
05.09.2011 21:20
"3а Българите

Сега ТРАКИЙЦИ(Бизантийците б.а.) ще вземете Скити(рушняците б.а.) за съюзници,срещу Приятелите (БЪЛГАРИТЕ б.а),които по рано ви бяха съюзници срещу Скитите.

Ликувайте и тържествувайте БЪЛГАРСКИ ПЛЕМЕНА!Обладавайте и носете Скиптри,Корона,Багреница и Пурпур.

Той ще смени одеждите Ви,В дълъг ярем ще впримчим вратовете Ви и в окови нозете Ви.
С много удари ще набрадим Вашите гърбове и гърди,понеже сте изоставили ТРУДА и сте дръзнали да носите такива неща и да се гордеете с тях"

Хе,хе,хе БЪЛГАРСКИ ПЛЕМЕНА Обладали Скиптри,Корона,Багреница и Пурпур

и ТРАКИЙЦИТЕ щели да ги БИЧУВАТ,да ги тургнат в окови, и в Ярем да впримчат Вратовете им,
защото изоставили ТРУДА, на Граничари по Лимеса!


НО ПСИХОПАТА БОЦМАН ДОКАЗАЛ,ЧЕ ПЛЕМЕНА НЕ БИЛО ПЛЕМЕНА В СЪВРЕМЕНООТ ИМ ЗНАЧЕНИЕ

ЗНАЧИ С ПЛЕМЕНА СЕ БИЛО ОЗНАЧАВАЛО РОМСКИ СТРАЖАРИ ,КОИТО СИ ИМАЛИ ИМЕ,КОМИТИ,РОМСКА ГАРНИЧНА АРМИЯ,КОИТО БИЛИ БЪЛГАРИТЕ,И ТОЙ Е ДОКАЗАЛ,ЧЕ БЪЛАГРИ=КОМИТИ,ЗАЩОТО КОМИТИ ЗВУЧАЛИ ТАКА И НА БЪЛГАРСКИ И БИЛИ СТРАЖАРИ,КОЕТО БИЛА ИДЕЯТА МУ,ЗАНЯТА ОТ ГРЪКА КЕРАМОПУЛОС,ЧЕ БЪЛГАРИТЕ СА БУРГАРИИТЕ,СТРАЖАРИ ГАРНИЗИРАНИ В БУРГОВЕ,И ВСИЧКИ МАЙМУНЯЦИ РАЗБРАЛИ ИДЕЯАТА МУ

ДРУГИЯ ПСИХОПТА,ВЪВЕДЕ СЛУЖЕБНОТО НАЗВАНИ ТРАК,И ВСЩ И ВСЬО ВМЕСТО СЛУЖЕБНИ ВОЕННИ ПОНЯТИЯ,СТАВАТ ТРАКИ
МИЗИТЕ БИЛИ ТРАКИ
ГЕТИТЕ БИЛИ ТРАКИ
ДАКИТЕ БИЛИ ТРАКИ
ИЛИРИТЕ БИЛИ ТРАКИ
ЗА КЕЛТИТЕ ПЕДЕРУНГЕЛИТЕ СИ НЕМАТ И ПРЕДСТАВА ЯДАТ ЛИ СЕ ПИЯТ ЛИ СЕ ЩОТО НЕКВИ С ТЕЛЕФОННИ УКАЗАТЕЛИ УКРАЛИ ДЕ ЩО ИМА КЛТОСКИТСКО И ГО ПРЕКРЪСТИЛИ ТРАКИСКО,КАТО ПРАВОЛСВЕН СКОТО ПО ВРЕМЕ НА ВЕЛИКИ ПОСТИ,КАК КРЪЩАВА ПУЙКА ЗЕЛКА

САМО ТУРАКИТЕ НЕ БИЛИ ТРАКИ 'МАМАМ ВИ ДБЕА И ЗАЧТО ТУРАКИТЕ НЕ БИЛИ ТРАКИ ,КАТО СА БАШ ТРАКИ

ти къде си видял невменяемия спараток или другия боцнат психопат ,да изпозлват съощбщение от българи написано за българи.та било и късни историографи,като паисий и др. попове
цитирай
33. merlin68 - Тоя поет дето го цитираш и в скоби ...
06.09.2011 09:06
Тоя поет дето го цитираш постоянно и в скоби означаваш, кое как трябва да се чете (или по-скоро, как ти искаш да се чете), можеш да го ползваш за доказ само в собствения си маймунарник, който като гледам не е голям.
Я ми обясни, какво е това "служебно понятие траки"? Те май са от службата за най-ранно заселване на Югоизточна Европа:)
цитирай
34. marknatan - "3а Българите Лику...
14.11.2011 09:18
"3а Българите


Ликувайте и тържествувайте БЪЛГАРСКИ ПЛЕМЕНА!Обладавайте и носете Скиптри,Корона,Багреница и Пурпур.

Той ще смени одеждите Ви,В дълъг ярем ще впримчим вратовете Ви и в окови нозете Ви.

С много удари ще набрадим Вашите гърбове и гърди,понеже сте изоставили ТРУДА и сте дръзнали да носите такива неща и да се гордеете с тях"

Хе,хе,хе БЪЛГАРСКИ ПЛЕМЕНА Обладали Скиптри,Корона,Багреница и Пурпур

и ТРАКИЙЦИТЕ щели да ги БИЧУВАТ,да ги тургнат в окови, и в Ярем да впримчат Вратовете им,
защото изоставили ТРУДА, на Граничари по Лимеса!


НО ПСИХОПАТА БОЦМАН ДОКАЗАЛ,ЧЕ ПЛЕМЕНА НЕ БИЛО ПЛЕМЕНА В СЪВРЕМЕНООТ ИМ ЗНАЧЕНИЕ

ЗНАЧИ С ПЛЕМЕНА СЕ БИЛО ОЗНАЧАВАЛО РОМСКИ СТРАЖАРИ ,КОИТО СИ ИМАЛИ ИМЕ,КОМИТИ,РОМСКА ГАРНИЧНА АРМИЯ,КОИТО БИЛИ БЪЛГАРИТЕ,И ТОЙ Е ДОКАЗАЛ,ЧЕ БЪЛАГРИ=КОМИТИ,ЗАЩОТО КОМИТИ ЗВУЧАЛИ ТАКА И НА БЪЛГАРСКИ И БИЛИ СТРАЖАРИ,КОЕТО БИЛА ИДЕЯТА МУ,ЗАНЯТА ОТ ГРЪКА КЕРАМОПУЛОС,ЧЕ БЪЛГАРИТЕ СА БУРГАРИИТЕ,СТРАЖАРИ ГАРНИЗИРАНИ В БУРГОВЕ,И ВСИЧКИ МАЙМУНЯЦИ РАЗБРАЛИ ИДЕЯАТА МУ

ДРУГИЯ ПСИХОПТА,ВЪВЕДЕ СЛУЖЕБНОТО НАЗВАНИ ТРАК,И ВСЩ И ВСЬО ВМЕСТО СЛУЖЕБНИ ВОЕННИ ПОНЯТИЯ,СТАВАТ ТРАКИ
МИЗИТЕ БИЛИ ТРАКИ
ГЕТИТЕ БИЛИ ТРАКИ
ДАКИТЕ БИЛИ ТРАКИ
ИЛИРИТЕ БИЛИ ТРАКИ
ЗА КЕЛТИТЕ ПЕДЕРУНГЕЛИТЕ СИ НЕМАТ И ПРЕДСТАВА ЯДАТ ЛИ СЕ ПИЯТ ЛИ СЕ ЩОТО НЕКВИ С ТЕЛЕФОННИ УКАЗАТЕЛИ УКРАЛИ ДЕ ЩО ИМА КЛТОСКИТСКО И ГО ПРЕКРЪСТИЛИ ТРАКИСКО,КАТО ПРАВОЛСВЕН СКОТО ПО ВРЕМЕ НА ВЕЛИКИ ПОСТИ,КАК КРЪЩАВА ПУЙКА ЗЕЛКА

САМО ТУРАКИТЕ НЕ БИЛИ ТРАКИ 'МАМАМ ВИ ДБЕА И ЗАЧТО ТУРАКИТЕ НЕ БИЛИ ТРАКИ ,КАТО СА БАШ ТРАКИ

ти къде си видял невменяемия спараток или другия боцнат психопат ,да изпозлват съощбщение от българи написано за българи.та било и късни историографи,като паисий и др. попове
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3851273
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031