Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.08.2011 12:24 - Спартакиадата по Тракология с доказите на Ромската Фиеста . Тракийската логика.
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 4418 Коментари: 4 Гласове:
0

Последна промяна: 05.08.2011 06:39


Един филибар хванал Златната рибка.-Пусни ме филибарю-казала тя-и ще ти изпълня три желания.
-Искам у Филибето да дойде варварският цар Болг,който опустоши Рим с неговите скити-казал филибаря.
Златана изпълнила желанието му.Дошли варварите на Болг и опустошили Филибето.А какво е второто -попитала отново.
-Пак да дойдат варварите на Болг у Филибето,казал филибаря.
Златана изпълнила желанието му и рекла-Остана ти само още едно,какво ще е то?
-За трети път да дойдат варварите на Болг у Филибето,била волята на филибаря.
Дошли за трети път варварите на Болг,не оставили камик върху камик и си отишли.Не се сдържала Златана и го запитала защо е пожелал три пъти да дойдат ората на Бол у Филибето след като знае ,че ще го опустошат.
– Е,липсва ти Тракийската логига на теб,шаранче,казал Филибаря
Три пъти идваха у Филибето,ама минаха през София шест пъти.

Варварския цар Болг превзел Рим не е първият цар на болгарите,както некои фанариоти лъжат,като си съчиняват измислицата ,че болгарите били наречени болгари на името на първият им цар.

Всички знаят,че това не е така,а е злостна фанариотска измислица от 16 век,защото както е доказал психопата боцко и вече и испанските професори доказали Идеята МУ,първо разбрана от мутреса МУ ил да дебила и лизача гет,че българите са бургариите ,които са ромските стражари по лимеса в продължение на стотици години и това обединение си има име Комити,които са Ромската гранична армия.

Само цара на османлиите Осман им е дал името си Османлии и цара на Ромите,Ромул тоже. Но не и цара Болг да е дал името на Болгарите.

Всички знаят това. Защото Тракийците са болгарите. Как се пише Трак на Болгарски и можели от Болг да стане Трак,га Болгарите им отнели Римската корона на Траките и правото им да носят пурпур,за което траките се заканили че ще бичуват Българските племена.

Е щом траките щели да бичуватъ българските племена в десети век,защото им отнели короната на Рим,може ли първият цар на болгарите да е Трак ?

Па то тракийците царе в хисторито са повече от участниците в ромксата фиеста и спартакиадите по тракиология. Цар Юстин Трак,цар Марциан Трак,цар Юстиниан Трак ,цар Максимин Трак,цар Лъв Бес,който правел ако със същата миризма като цар Юстин Трак,значи бил Тракиец и тал дальше.

Ако болгарите се беха наименовцали нба името на пръвия им цар те щеха да са наименовани Тракийци. Ма не са.

Както е доказал психопата боцко,името на болгарите не идва от името на първият има цар Болг,защото само името на Ромите и Османлиите иде от името на първият им цар,съответно Ромул и Осман,но не и това на болгарите,които профана е доказал и всички вече са разбрали Идеята МУ,казвам ти дъще сещай се снахо,че българите са бургариите ,които са стражари,а той е доказал,че българите са комити,стражари,т.е. българите са бургариите,но не тези бургарии на Керамопулос,които гръка неправилно извежда от бург,ами бул гарди те на боцко,които пак били стражари но боцко доказал,че означават стражари по лимеса не стражари в бургоси,като грешно е разбрал Идеята МУ Керамопулос пред 60 г.

В добавка на ояще по-погрешно разбралия Идеяата му,Д.Дечев,който решил е така без да я разбере Идеята МУ и обесни,като ората на маймунпците,че българи значели военни ора.

Добре,че лизача гет разбра за що иде рече и доразви "тезата" на боцко,като рабра тънкийо Му намек,че бураги са воеени ора и доказа,че спратанците ,микенците и буда били българи,за което облизва веке с предимство топките на боцко за доказ,че топка ,е от м.род.,мъжки род, а две топки са мн.ч.



Та с такава тракийска логика ромските трътлщвци и техните ученици филибарките тракийцки доказват ,че акото на скитите мерише каро ако на траките ,значи скитите са траки.А траките българи.


Такива тракийски артефакти не са намерени, разбира се
В стари хетски документи се споменават такива, но за съжаление не е намерена нито една защото гние лесно, и се разпада без остатък във влажна среда.


Акото на келтоскитите миришело,като акото на траките,което шмердяло,като мизийското.А как миришело акото на траките?
Не на мингянско. Всички знаят това !

Древният характер показва, че траките са ги използвали за доказ,че не са мингяни,които всички знаят го правели на конете си и като дефектирали,не както си у е редо по тракийски,ми от коня,в движение,не като филибари у бръзия влак за София.

От всеки пристигащ на гара София влак,изваждат по неколко изпаднали в несвяст филибара залостили се у WC -то.

Поради невъзможност да го правят в движение,като мингяни от коня,защото са знатни тракийци и спазват тракийската мистерия,която се предава като тайната, как се сади пиперо от майна на майна,та чак до сара уродлива,която започнала да събира лигите на психопата от варна с баба германка в буркани за доказ и за малко да ойде коня у ряката ,ако не били възобновени спартакиадите по тракология по страия почин на ромските трътлщовци разнасящи отворената ромска теза под благословияъа на набожния търгаш рицар обслужващ ромската киеза.

От

От БДЖ са издали нареждане филибарите да го правят по тракийски около гара Пловдив,а на другите пътници се препоръчва да не се и опитват след гара Пловдив да намерят отворена тоалетна. У сека една напоследак напирали запнат филибарец опитващ се да преодолее душевните си терзания на лизач гет с голяма ромска трътка,разкрил след налапване на мадурите на психопата бпцко,че топка е от мъжки род,с което му прозряла Идеята на профана боцко ,че българите са бургариите,защото боцко е доказал,че българи=комити,които са Стражари ,което обяснявало защо имало само българи в мн. и м.род.

В момента с мутреса Му ил да дебилния,гетския лизач и други некои разбрали Идеята МУ набожни търгаши и грухтящи дзверчета звънят на телефоните на испанските прафесори и на Летописец да им честитят скачането в жопчето на Отв орената Ромска ТЕЗА на профана боцко, с която им станала ясна като три ракиики у бел ден хисторито на Тракииците.

от напинянето кръвта на филибаря се смъква да изпълни с кръв здравите седалищни мускули на наследниците на Орфея и те останали без оросяване в главите ,припадали вагонните вецета.
От ранното съществуване можем да отсъдим, че като матриал нашите предци траките са ползвали някакъв растителен елемент.
За скотовъдци ( каквито са били траките) кожата е била евтин и практичен материал , който също е бил използван.
В условията на нашият климат доказа положен по тракийския ритуал не е в състояние да устои дълго на влиянието на времето и затова,в неподходяща среда тракийските докази ще изгният само за няколко години или ще бъдат отраднати от гърците за техен доказ.
Затова ще се обърнем към науката за служебните понятия за доказ.

Сесесера е мястото,където са намерени и тракийските съкровища от Грузия ,и тракийските съкровища от Пазирик,и тракийските съкровища от Крим,Урал и так дальее.
Ако можеше само да докажем ,че сесесерам са тракийци
Какво значи Сесесера на греческий?
Има ли обяснение на греческий що значит Сесесера .Нет в Нет .Само на болгарский Есть .И то какво. Сесесера.
А как са наричани тези от Сесесера? Братушките !
Воала!
Болгарцъй са Братушките от Сесесерам,които имат тракийските съкровища и това има обяснение само на болгарский.
По български! Значи Траките са Българите!
Не случайно варненската канализация е свързана с грузинската,а отскоро за по лесно доказване на Идеята МУ на непросветените,че варненския психопат боцко е доказал,че Българите са Бургариите,които са стражарите и с Ньета,а там разбира се дежурни лайномети са винаги по дифолт ил да дебила и лизача гет.
Под девиза пръднах срах се вървят и доказите в Тракийската Теза на Спараток,както я нарече за доказ един вдетинен пергиш,дружката на лизача гет,трьтката демограф.
В следващият постинг ще бъде представен анализ на формите и ще стане ясно, че тези, които са ги създали имат балкански корени.
Звучи невероятно, да, така е, но вие видяхте сами колко информация е била укрита и жестоко изопачена.
Много са доказателствата за силната и качествена смрад произведена от високата култура на нашите предци,която гръците не са могли да откраднат за доказ,защото не са се сетили,като тъпака Г Ценов,който не се сети,че Българите са Бургариите,и остави славата на боцман и неговата смрад да се разнася от “мъдрите” трътльовци за доказ из ньета.
Всички участници и симпатизанти в спартакиадите по Тракология трябва да последват примера на участниците в ромската фиеста и пламенно и всеотдайно да разнесят акото на Тракийската Спартакиада из ньета и да омажат вся и всьо ,подобно на Ромските всеотдайни трътлявци ил да дебила,гетския лизач,сарауродлива,набожния търгаш рицар,гъзурчото ладо,загрей,щур ман,естети и бакалаври,зеляри др. векилстващи ,отдали целий свой живот на лизането на девизи и близане един на друг на маймуняшки задници и топки за доказ,че са от мъжки род,защото важното е да го е доказал боцко , като по този начин допринесат разпространението и утвърждаване на доказите , че Акото на скитите миришело,като Акото на траките,което шмердяло,като мизийското,По български! Значи Траките са Българите!
Всички знаят,че най-голямото г..но бе изходено от тракиеца Вуцов,който го изходи чак в Южна Америка и мечкадарите от тракийски произход по стар тракийски обичай за доказ за древния си произход веднага го включиха в песните си !
Уникално,значи Тракийско!

 Има ли българчета ,които да не си знаят рода?

 

 

А аз съм Българче. От кой род съм ?

   Може ли българче да е само от мъжки род ?



Освен ,разбира се зеляра,грухчо дзверчето,ил да дебила,боцмана на тапирите,лизача гет,набожния търгаш рицар,загрей,щурман,векил,астери и естети бакалаври на маймунящината разбрали Идеята МУ,

че Българите това са Бургариите ,

 

 

Н

Еня ли ги е траките за служебният им имьонах? Не ги е еня. Важното е,че са Траки.
 

но бургариите били заети от Керамопулос и в ролята на стражи плагиаторът е сложил,че стражи са comitae,"Конкретно Римската теза ще доказва, че COMITAE = BULGARI. Случайно или не, но прочита на comitae ( граничен страж ) звучи буквално като "комита е ". о всички разбрали,че това му била идеята ,че Българите това са Бургариите ,също стражари,българит=комити,които са стражари,които си имали име римска гранична армия или боцко доказал,че българите са бургариите,защото бургариите са стражари,и испанските прафесори доказали това
ха ха ха

Уникални.




Гласувай:
0



1. marknatan - Ил да дебила ПАК изтрил за Доказ : само за разбралите Идеяата МУ
05.08.2011 07:05
преди два дня ил да дебила с гетския лизач доказаха Идеята МУ на боцко ,че българите са бургариите и,че испанските професори и златарски били доказали,че бургариите били българите ,което били Идеята МУ на психото плагиатор ,само дето златарски и дал '“мингянска" насоченост.
Бил недоразбрал Идеяата на Психопата,но испанските професори били точни.Те доказали,Идеяата му дето са я разбрали маймуняците.

Докато психопатите ил да дебил и лизача гет пак не бяха изненнадани от Творчеството на бах маймуняка плагиатора психопта развил Идеяата на Керамоипулос,че българите са бурграиите,които той доказал,че са комити,българи=комити,които били римската гранична армия

в постинга Keramopoulos, Kyriakidis и българската папагалщина
Авторът на постинга: solinvictus или ил да дебила,незнаещия олигофрен ,админ при маймуняците ,без да спомене и дума за Keramopoulos, Kyriakidis и как те доказали,че българите са бургариите,кото до пре два деня твърдеше,че са го доказали и испанските професори и златарски е въодушевен,катовсеки идиот какво бил доказал пак псий=хопата боцко и го е изтъпанчил за доказ на собствената им маймунящина и липса на здрав разум
на-много некоя отдежурните тетки в клетка та и ил да дебила и прасето грухчо да се впечатлят от идиотизмите и безмислиците ,коитъо отново били доказ ,как го бил доказал смахнатия боцко

и тоя олигофрен и други лизач гет до него
бистрят простотиите си за доказ,че не са ненормални !?

В преразка по картина психопата боцко е доказал,че само той имал правото да извежда нещо в бг хисторито дето не било написано на камик
на камика от емпориона пизос не било писало бургарии ,начи гръка немал право да пише ,че бургариите са българите

пръднах срах се за боцко и кой ми сра в гащите за гетския лизач и ил да дебила

е тука ще се брои колко пати ил да дебила и гетския лизач ще изтрият за доказ критиката към преразказа по картина на олигофрена боцман

веднаж изтри

е тва е втория псот за доказ на дебила ,че е дебил и че с лизане и врякане само в маймунярника ,а отскоро и в спартакиадите по тракология дето са се нацвъкали на всека блокова площадка

и тея не били ненормалници . осират се като ромските трътлщвци,ма били на всяко стъпало от еволюцията

06:57 - Ил да дебила пак е изненадан сос се ...
Вторъйх раз Ил да дебила трие зачтото Пак е изненадан сос се лизача гет от Учителя ИМ,на който те му беха разбрали Идеята,че българите са бургариите,което било доказано и от испанските прафесори.

плужеци .що триеш а

Май не сте психопати а? с триенье и спамене по гюведжарски с лизача сте поняли Идеята Му ,ма пак сте изненадани от преразказа по картинка

ей плужеко,що триеш, А?
аз ви знам че сте плужеци ,кво,нема да им променя мнението на тетките дето пишат тука нито това на на лизачачите и боцкащите се за доказ,за които е важно да гое доказал боцко
ненормалници

остави го или не ти стиска ,плужеко ?

В преразказ по картинка любезно предоставен от мутреса Mу на бавнотракащите в "Ран Босилек",учителя МУ боцко е доказал,че никой няма право да докаже,най-малко Керамопулос и сие,че бургариите били българите,защото на камика не пишело за бургариите.
На камика не пишело бургарии те твърдели,че българите били бургариите,които живеели по бургове,като стражари.
Къде на камика било написано,че живеещите по бургове са бургариите?
Как некой се осмелява да изведе служебното название Българи от бургарии, които живеели в бург,като на камика не пишело така.
Само боцко имал правото да докаже,че българите са стражари защото е доказал,че българите=комита,които всички знаят си имали име Ромска гранична армия,стражари,каквито били и бургариите,които били според прафесорите тоже стражари.
Точно преди два дня ил да дебила с лизача гет доказаха,че испанските професори доказали Идеята МУ,че българите са бургариите“

Та кой беше доказал,че бургаиите са българите и хиспанските прафесори го бяха подкрепили ?

профана боцко,Керамопулос или Дечев с неговите "военни хора" за Българите,което означавало българското име ,"военни хора"като служебно название ?


Няма ли да идеш да докажеш,че Дечев и керамопулос само са разбрали Идеята МУ

Аз съм Българче. От кой род съм ?

Може ли българче да е само от мъжки род ?


Освен ,разбира се зеляра,грухчо дзверчето,ил да дебила,боцмана на тапирите,лизача гет,набожния търгаш рицар,загрей,щурман,векил,астери и естети бакалаври на маймунящината разбрали Идеята МУ,
че Българите това са Бургариите ,но бургариите били заети от Керамопулос и в ролята на стражи плагиаторът е сложил,че стражи са comitae,"Конкретно Римската теза ще доказва, че COMITAE = BULGARI.
Случайно или не, но прочита на comitae ( граничен страж ) звучи буквално като "комита е ".
Но всички разбрали,че това му била идеята ,че Българите това са Бургариите ,също стражари,българит=комити,които са стражари,които си имали име римска гранична армия или боцко доказал,че българите са бургариите,защото бургариите са стражари,и испанските прафесори доказали това
ха ха ха

Еня ли ги е траките за служебният им имьонах? Не ги е еня. Важното е,че са Траки.

Уникални.

т.е. COMITAE = BULGARI,а comitae ( граничен страж ) и бургарии са стражи,или боцко доказал,че Българите това са Бургариите и испанските прафесори потвърдили,колко правилно са разбрали маймуняците му идеята,че българите са бургариите и лично мутреса му ил да дебил ще им се сбади да им обади,че са скокнали у жопчето на отворената ромска

Постинг: Keramopoulos, Kyriakidis и българската папагалщина
Автор на постинга: solinvictus

Редактирай | Изтрий

цитирай
2. marknatan - Брояча е включен
06.08.2011 00:29
Плужека ил да дебила пак го изтрил за Доказ ,че е психопат .

Точно преди два дня ил да дебила с лизача гет доказаха,че испанските професори доказали Идеята МУ,че българите са бургариите“

Та кой беше доказал,че бургаиите са българите и хиспанските прафесори го бяха подкрепили, в добавка на златарски,ма той дал мингянска насоченост на ИДЕЯТА МУ ?

та кой беше -профана психопат боцко,Керамопулос или Дечев с неговите "военни хора" за Българите,което означавало българското име ,"военни хора"като служебно название или мингянина златарски ?

В преразказ по картинка любезно предоставен от мутреса Mу на бавнотракащите в "Ран Босилек",учителя МУ боцко е доказал,че никой няма право да докаже,най-малко Керамопулос и сие,че бургариите били българите,защото на камика не пишело за бургариите.

На камика не пишело бургарии те твърдели,че българите били бургариите,които живеели по бургове,като стражари.

Къде на камика било написано,че живеещите по бургове са бургариите?

Как некой се осмелява да изведе служебното название Българи от бургарии, които живеели в бург,като на камика не пишело така.

Само психопата плагиатор боцко имал правото да докаже,че българите са стражари защото е доказал,че българите=комита,които всички знаят си имали име Ромска гранична армия,стражари,каквито били и бургариите,които били според прафесорите тоже стражари.

Май не сте психопати с гетския лизач,доказал,че воините бици с големи топки били бургариите на психопата боцко ?

с триенье и спамене по гюведжарски с лизача сте поняли Идеята Му ,ма пак сте изненадани от преразказа по картинка

я се връщай при маймнунярника на гюведжарите дето един от ВАС ВИ доказал,че Бургариите били Българите.защото Конкретно в Ромската "ТЕЗА" доказал,че Българи=комити,а те си имали име,Ромска Гранична Армия

идиот

третий трети раз за ДОКАЗ

Брояча е включен

мож да извикаш некоя от инфантилните тетки с които спамеше при маймуняците да ти помага
при разнасянето на лигните на боцко,че сара уродливата се згуби ,а гъзурчото ладо громи комунизъма
цитирай
3. marknatan - плужека ил да дебил изгорил сички ...
08.08.2011 06:55
плужека ил да дебил изгорил сички докази на психопата боцко и лизача гет по отворената ромска "ТЕЗА" сос се доказаите на испанските прафесори доказали отворената ромска на боцко че българите били бургарии и сос се последния преразказ по картина на ненормалния боцко "СТУДИЯТА" бургариите не са бурагариите стражари по бургове ,а бургарии БУЛ гарци охрана по лимеса

лизача гет се преместил при клонираната Доли ,да подсказва на колорадското бръмбарче( буболечка на раета,тигъра на буболечките) дето е полазила дори и свободните хунски картофени полета на летописец) и други неразбрали ИДЕЯТА МУ на психопата боцко,че българите били бурагариите,стражари и воеени ромски понятия по лимеса ,която той доразвил с биците воини,с големи топки от возле Сев Причерноморие и Урала, наемани като бургарии в РОМСКАТА армия за доказа ,които пак доказвали Отворената на Боцко,кеф стражари кеф ти боили ,важното било да го е доакзал боцко.

лизача гет подсказва ИДЕЯТА МУ на колорадския бръмбар при клонираната долсито
"... пък "германците"-вандали, говорят чехски - Хехехе !!
- Пък за етноназванието на Boii-те от северна Италия за които казват, че "the bouii were originally a class, "the cattle owners." - Хехе !! - значи били кравари ??"
вандалите ,които на греческих се изписват като боудалите,за разлика от боулгарите не били будали ами вандали защото психиопата боцко доказал,че вулгари не било българи.
за етноназванието на Boii-те от северна Италия за които казват, че "the bouii were originally a class, "the cattle owners." - Хехе !! - значи били кравари ??"
психопата лизач си превел по боцмански от написаното '"the bouii were originally a class, "the cattle owners." ,"боулите първоначално са класа на говедопритежатели"

,че били кравари .
Нали беше биви воинска класа с големи топки като последен доказа на изгорената от плужека отворена ромкса

Важното било да го е доказал психопата боцко
кеф ти биците воини на боцко с гоелеите топки,кеф ти микенци и спартанци
кеф ти били части на изречението в продължение на стотици години

Ето как лизачът гет пък я доразви Идеята МУ ,като разбра идеята му с ,лизане и без да е написано,щото те така се предавали ИДЕИТЕ МУ,че българите са бургариите,които са ромски стражари

гет"- Бургарои ~ българи, са военизирани подразделения, създадени от централната власт"

и се сети ,че стражарите са воени служебни понятия,както е доказал боцко .значи секи военен е българин-спратанците били българи,микенците били българи

"римската теза се явява частна по отношение на това, което се опитвам да защитя и Ви подсказвам с Тауро - Бико - Боии - Кан и т.н. ... пояснявам това има отношение и към т.нар. Градски съвет в който влизат представители, определено на военната аристрокрация, и са военно-елитарното общество на спартанците(по-рано микенците), а илотите за мен не са роби, а по-скоро крепостни. "

"- Да си воин е било престижно, както в древността така и в по-късни времена ... вземете само в предвид топонимите, които се срещат все още у нас - Войну/яговци, Боевци, Стрелчани и т.н.
- Та накрая, като обобщение - Съзирате ли в какво намирам аналогии? м/у моите боиЛи, БОУили, ТАУРОскити и Войнуците-бургари от Римската теза ? "

дебаиненормалниците
цитирай
4. анонимен - -Как "историческите данн...
25.08.2011 06:25
-Как "историческите данни" идват до бориславчовия мозък, та той-мозъкът да ни развелсели, написвайки тъпоумни пасквили срещу Българщината (освен с оплюването на Студиата на професор доктор А.Чилингиров, сме ощастливени и с подобни мнения, още в няколко теми)... процедурата е описана- 1.лочене на вино,2. петлаене на крака-посока-едното място,3.търсене из панталоните на Червения Бориславчов Червей.. същевременно мандахерцане налево-надесно ,да ама чики-рики там е съвсем ,съвсем тесно,4.лумкане на празната къртуна в стената,5.обогатяване на историческата наука с данни..
-Най-голямото доказателство.. ами разгледайте снимката, драги съфорумци, видяхте ли, превързаното око?!.. Това е другото доказателство (освен появяването на "данните" по история) за ударите на многострадалната бориславчова къртуна, след непомерна употреба на спиртни напитки, в здравите стени..
Слава Богу, знаем как се наричат хората лъжещи по Българска История- Курви!
Съвет-да се понамалят Спиртните Напитки, преди писане по форуми...!
Поздрави
sim4o
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3866278
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930