Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.08.2011 08:45 - "В" Окръжна Варненска група гостува на клонираната Доли,гет "подсказва" на "тигърчето" кво било Боили за Доказ на Отворената Ромск
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 6274 Коментари: 13 Гласове:
1

Последна промяна: 08.08.2011 09:03



Спартакиадата по Тракология с доказите на Ромската Фиеста се преместила. В нов бардак. На клонираната Доли. При клонираната Доли лизача гет "подсказва" на колорадския бръмбар(тигровата буболечка с баба германка), кво било Боили за Доказ на ИДЕЯТА МУ .

Спаратоковците се роят повече от пчелите на север от Дунав,които с мощното си жужене плашели тракийците да отидат отвъд и те не знаели кво имало по тези ширини отвъд Дуная-лизачи гети или боили с баби германки за доказ на Отворената РОМСКА "ИДЕЯ".

На колкото повече площадки места дебилчовците се изходят ",тако,просто по тракийски, по стражарски,не в движение ,като мингяни от конете ,значи е Доказ с болгарски произход .

Ора,кво става в блока,не пръскат ли срещу паразити,че на сека блокова площадка са се нацвъкали клонирани овци,гъски и гъсоци, да разясняват Тракийската Теза в съчетание на Отворената Ромска на психопата боцко.
 
Пергиша демограф,некъф балканец,офцата доли ,дежурния идиот подсказвач на вся и всьо ромское и др. сказуеми ,всички по пътя очертан от ил да дебила,гетския лизач и разните сара уродливи и кабалеросите сите олигоферени, разнесли славата на варненския инвентор откривателя на Ромската фиеста,ЕДИН ОТ ТЯХ,която набарали и испанските прафесори и му сбадили на ил да дебилния плужек доносник, че българите били бургариите,които били стражари по лимеса със съафтурство.

На колкото повече площадки се разнесат простотиите от спартакиадите по очертания ромски способ на дебилите,имитиращи турската БАН-я ,толкова по-вярна е в очите на идиотите "ТЕЗАТА".

Която се заключава,"както го е казал,боцко","както го е казал спарто","както го е казал антагониста на спарто глишавия глист глишев"- църковно хористче модературстващо за доказ във форума на двамца съмнително мургави братоци,с доказите фръц,прък,хе хе хе ,само ти ли знаеш ,това,ха ха ха тоя е трол,хи хи хи ,ние в бойна слава ,хе хе хе а,Кирта Мето създал Азбуката на Моравците,всички в църковния хор знаят това и пеят тропарите ИМ.

Тук разбира се лизача гет надмина и глишавците антагонисти на спартакиадата на протагониста спарто,(или обратното от.гл.точка на глишавците,кандидат мадуратори за доказ-протагониста глишав глист,антагониста трол спарто ),защото гет само от лизане и без четене схватил ИДЕЯТА МУ,че щом имаш топки си ВОИН от м.род.

Идеята му никде не била написана, но псхихоапатите я схватили.Дори у плочките под БАН-ята не била записна защото това била великата МИСЛА на психопата БОЦКО с баба германка от Варна .

Боцко само доказал,че Българи=Комити и идиотите разбрали Мислата му. Защото "В Римската теза също е доказано поне на двадесет места, че "bulgarin" се използва в смисъл на "боец от граничната Римска армия"

Лизачът гет доразвил Идеята МУ и след като ил да дебила си изгори доказите сега я сам разнася из Ньета с яка от лежане под боцманския задник закоравяла гърбина ,като се преместил и при клонираната Доли ,част от роенето на спртакомушмороците от новата балканска порода ,да подсказва на колорадското бръмбарче( буболечка на раета,тигъра на буболечките,която като всеки гьон сурат е полазила дори и свободните хунски картофени полета на летописец) и други неразбрали ИДЕЯТА МУ на психопата боцко,че българите били бургариите,стражари и воеени ромски понятия по лимеса ,която той доразвил с биците воини,с големи топки от возле Сев Причерноморие и Урала, наемани като бургарии в РОМСКАТА армия за доказа ,които пак доказвали Отворената на Боцко,кеф стражари кеф ти боили ,важното било да го е доакзал боцко.

Лизача гет "подсказва" ИДЕЯТА МУ на колорадския бръмбар при клонираната долси.

гет"... пък "германците"-вандали, говорят чехски - Хехехе !!
- Пък за етноназванието на Boii-те от северна Италия за които казват, че "the bouii were originally a class, "the cattle owners." - Хехе !! - значи били кравари ??"

Вандалите ,които на греческих се изписват, като боудалите,за разлика от боулгарите не били будали ами вандали защото психопата боцко доказал,че вулгари не било българи и гръците немали В ми пишели всичко с Б и затова влаха Паисий записал,че гръците не им знаели името на Вулгарите и ги наричали гети и хуни. А те били Болгари защото дошли от река Болга. Което издвало от Боили с големи Болс за доказ,че са Боили . Но Паисий не се досетил за ИДЕЯТА на боцко и записал че Вулгарите идвали от Волга. И затова реката и до днес била Волга ,а не Болга.

Но лизача гет е доказал,че имало и Боили и в  Италия.
 
За етноназванието на Boii-те от северна Италия за които казват, че "the bouii were originally a class, "the cattle owners." - Хехе !! - значи били кравари ??"

Психопата лизач си превел по боцмански от написаното ""the bouii were originally a class, "the cattle owners." ,"боулите първоначално са класа на говедопритежатели"
,че били кравари .

С което си доакал развитието на ИДЕЯТА МУ.

Воинска класа с големи топки, като последен доказ на изгорената от плужека отворена ромски докази  били кравари .

Не било " класа на говедопритежатели" ами както е доказал боцко който пише за р.и.м.п. скача в жопчето на Ромската.

Можеш да си избереш, които искаш служебни знака,защото боцко е доказал,че българи е служебно название.

Идиота гет сгепцал боил и доаква ,че били воини от изречение в което е записано "боили са класа на говедопритежатели".

Важното било да го е доказал психопата боцко.

Кеф ти биците воини на боцко с гоелемите топки,кеф ти микенци и спартанци,кеф ти българи били част на изречението в продължение на стотици години.

А отскоро и на МИСЪЛТА.

Стражарите,воДни бикове по Лимеса ,с по-големи топки,от римската гарнирана с Комити армия,наемани от гета чрез лизане за бургарии, били военни понятия българите.

В продълженейх на 100 цици гета съзрял мадурите на боцко и ги ПОЗНАЛ по вкуса ИМ.

Лизача гет разбрал само от лизане и без четене в продължение дори и на Г Ценов,че щом може да ги лапаш топките на бИцко,значи топка е от мъжки род / Паетому понял ИДЕЯТА МУ и 100 % -но. ЗА % те и ГЦенов не се бил сетил.

Та лизача гет доразвил ИДЕЯТА МУ на психопата боцко и доказал,как ги набирали воините бойци по лимеса в структурата на Ромската Гранична Армия. Воини Бици,което не случайно звучи,като Воилци, Боиилци,Бойци,бици,значи че Българи били Бици Воини с големи цици,не тва е грешка ВОИНИТЕ немали ЦИЦИ,въпреки ,че били Българци .а само топки.

Боцко доказал,че БЪЛ Гарци ,е пак БУЛЛ ,хем Вол хем Топка ,и са Охрана на лимеса.

Гърци било само Охрана.
А ХУН гърци било Охрана Хуни.
И лизача гет само от лизане и без четене схватил ИДЕЯТА МУ,че щом имаш топки си ВОИН от м.род.
Значи и Спартанците били Българи.
Тоже и МИкенците. (ТЕ и по тракийска линия с линеар Б суздаден от Црхо и Страхота били БЪЛГАРИ)

Само Амазонките,макар и ВОИНИ ,БЪЛГАРИ,не били БУРГАРИИ,които били БЪЛГАРИТЕ защото немали топки. Даже и полутопките си ги изрезвали за да са по добри ВОИНИ.

А както е доказал Боцко,Без топки си от ж.род. а той никъде не бил чел да има БЪЛГАРКИ с ТОПКИ,значи,т.е. следователно,всички знаят немало БУЛГАРКИ.

Затова и Топка е е от м. род. Некой да е виждал топки да са от ж.род. Имат ли жените топки ? Ами немат.Жените имат полутопки,но ВОИНИТЕ жени ги изрязвали и затова не са ВОИНИУ,БОИЛИ щото немат топки а, са само ВОИЛИ от ВОЛ ,скопен БИК.

Тва доказче сякаш извадено ,като от Наръчника на Безумния Маймуняк с баба Германка за Доказ и Гошо Рибето не се е сетил да го напише у Ръководтсво на Маймуняка за Доказване на Ромската "ТЕЗА"(о) по ИДЕЯТА МУ,че Всичко било със служебен произход и най-паче БУЛЛ Гърци те които имали Служебно име ,като част на изречението записано на греческий, като вулгарой,но понеже гръците немали шестнадесет звука в устата си,точно толкова колкото зъба на редови ингилизин преди почивка в НРБ то му липсвахат от 32-та. ,психопата боцко ДОКАЗАЛ,защото бил ЕДИН от ТЯХ бах му се и себеподобните СИ,че БУЛЛ било ,кво, га ти е кеф ,част на Изречението,га ти е кеф част на МИСЪЛТА,защото ВСИЧКИ разбрали ИДЕЯТА МУ,че Българите били Бургариите,които са стражари,а той пръв КОНКРЕТНО е доказал,че БЪЛГАРИ=КОМИТИ,които си имали точно име в Ромската служебна военна структура ,Гранична Армия.
А всички прафесори са доказали ,че РИМ имали военна структура. И според чикчириците значи психопата боцко доказал ,че Българите били Граничари,както е доказано на повече от 20 места в Отворената Ромска .


Само Ил да Дебила,като идиота незнаещ във форума на маймуняците,колко пъти за доказ е доказал, че РИМ имал военна структура,значи Българите били Ромски Граничари,защото Рим имал Военна структура.

Лизач гет доразви, Идеята МУ,че българите са бургариите,които са ромски стражари :

лизача "- Бургарои ~ българи, са военизирани подразделения, създадени от централната власт"

и се сети ИДЕЯТА МУ ,като долови МИСЛАТА МУ чрез облизване на боцнатия маймун яшки на клечка ,че стражарите са военни служебни понятия,както е доказал боцко .

Значи секи военен е българин-спартанците били българи,микенците били българи ,буда бил българин,мойсей бил българин исус победителя и най-паче боилите возле Урала,които били воини бици

Гетското прозрение "римската теза се явява частна по отношение на това, което се опитвам да защитя и Ви подсказвам с Тауро - Бико - Боии - Кан и т.н. ... пояснявам това има отношение и към т.нар. Градски съвет в който влизат представители, определено на военната аристрокрация, и са военно-елитарното общество на спартанците(по-рано микенците), а илотите за мен не са роби, а по-скоро крепостни. "

Де що имало военна " аристокрация" боцко бил доказал,че тва били българите ,тва му била Идеята

И испанските прафесори в добавка на Златарски били доказали ИДЕЯТА МУ
на боцко ха ха ха

че българите били военните хора на Д.Дечев ,което разбира било пак доказано от Боцко на профаните,защото те от него го научили с Идеята Му,която са доказали и прафесорите од спанишите.

съафтура гет доразвива ИДЕЯТА МУ "- Да си воин е било престижно, както в древността така и в по-късни времена ... вземете само в предвид топонимите, които се срещат все още у нас - Войну/яговци, Боевци, Стрелчани и т.н.
- Та накрая, като обобщение - Съзирате ли в какво намирам аналогии? м/у моите боиЛи, БОУили, ТАУРОскити и Войнуците-бургари от Римската теза ? "

"- първо - Аз не съм автор на Римската теза ... даже нямам и принос към нейното създаване !!"

Скромността краси лизача. гет Той не бил автор,а сампо съафтур и разбрал ИДЕЯТА МУ.

"- Второ - Как да кажа ? - римската теза се явява частна по отношение на това, което се опитвам да защитя и Ви подсказвам с Тауро - Бико - Боии - Кан и т.н. ... пояснявам това има отношение и към т.нар. Градски съвет в който влизат представители, определено на военната аристрокрация, и са военно-елитарното общество на спартанците(по-рано микенците), а илотите за мен не са роби, а по-скоро крепостни. "


за етноназванието на Boii-те от северна Италия за които казват, че "the bouii were originally a class, "the cattle owners." - Хехе !! - значи били кравари ??"
психопата лизач си превел по боцмански от написаното ""the bouii were originally a class, "the cattle owners." ,"боулите първоначално са класа на говедопритежатели"
,че били кравари .

Воинска класа с големи топки, като последен доказа на изгорената от плужека отворена ромкса били кравари .
Съзирате ли в какво намирам аналогии? м/у моите боиЛи, БОУили, ТАУРОскити и Войнуците-бургари от Римската теза ? "

Важното било да го е доказал психопата боцко.
Кеф ти биците воини на боцко с големите топки,кеф ти микенци и спартанци,кеф ти българи били част на изречението в продължение на стотици години,кеф ти,че .
боцко казал,че "В Римската теза също е доказано поне на двадесет места, че "bulgarin" се използва в смисъл на "боец от граничната Римска армия"

За секи доказвач по нещо
и на лизачите им е доказано
доказал,че са Стражари
и лизачите пак са съгласни ха ха ха
важното е да го е доказал боцко с Отворената Ромска Теза.
Лизача гет разбрал само от лизане и без четене Идеята МУ,

че българите са бургариите,които са ромски стражари
 
"- Бургарои ~ българи, са военизирани подразделения, създадени от централната власт"-съафТУР гет.

и "подсказва",като съафтур и разбрал ИДЕЯТА МУ. И тва само от лизане.

Следете нередовните емисии за Отворената Ромска "ТЕЗА" в блога въпреки нежеланието си,ако искате да разберете до до какви ли висоти ще достигне лизача гет в схващането на ИДЕЯТА Му ,ако започне да се боцка с боцко за доказ,като набожния търгаш рицар .



Гласувай:
2



1. marknatan - "14. get - - До хиперборео-...
08.08.2011 09:19
дискутиращите те да се придържан към възпитания език по образец

Който няма кирилица да оди да чете на български

докази ,като на гетския лизач отдолу са повече от добре дошли

"14. get - - До хиперборео-славо-циониста МаркНатан, последно предупреждение - престани да ме намесваш ... 18.06 23:59
... в шизофренните си фантазии, изразяващи се в Ромски тези и Скитски майки !
- Първо майката е една, ама е в три проявни форми - Това обременената ти глава ... от лоша етническа и религиозна наследственост явно не може да смели !! (справка направи при Ч. Ламброзо и Макс Нордау, твои роднини писали по въпроса за израждането)
- Не ми пробутвай шантавите си теории, както пробутахте на арабите - да ходят да се покланят на клитора, на Ихуя в Мека !
- Като термитите сте да знаеш - Първо изклюпахте Харапската култура. После през Елам - персийската. Накрая през Червено море - египетската. това не ви стигна ми дойдохте в предна Азия и създадохте елените, та накрая се натресохте и нашите глави. После взехте да редактирате в страната гостоприемник, нашата култура (която ние ви дадохме) и да ни обяснявата, колко бога има и че, вашето момче се закачило на кръста за да ни спасява. Накрая изобретихте "византизма" и е...те мамата на България и на балканите.
- Това е в резюме разказана, цялата история - за която "Ви благодарим" !! :((((
- Няма да се разпростирам - как внушихте на финландците-руснаци, че са славяни и че, те са "третият ЕРУСАЛИМ" !!! - не РИМ, както в момента замазвате нещата !

- Възпитан човек, съм но поведението ти отдавна прекрачи всукакви граници на приличието - От тук натам, с теб ... Право куме в очите !! - го казва народа .цитирай "

Горното мнение възпитанищя доказвач психопат гет,оставено при хуйолога тзар уйчо в компанията на "искам дзверски да бъда плагиатор,като боцко и сара уборитната да ми събира лигите в буркани кат на колегата лизач гет", достигнал след шест дни размисъл време ,от ехти бехти при анонимния до днеска по пладне .

Тук отново личи доразвиване на ИДЕЯТА МУ.че БЪЛГАРИ имало две служебни проявления за които никой не се сетил.

но лизача гет се досети че "Първо майката е една, ама е в три проявни форми "

тъп психясал плагиатор с илюминиран въглищарски
задник преписващ де що има дебили да доказва колко бил в час
цитирай
2. germantiger - ;)
08.08.2011 13:55
Ти кажи сега твоите братя евреи семити ли са или на баща ти семката ;)
Будалкам се марко-магаренце...

Интересен постинг си сътворил, както винаги липсват му:
яснота
акценти
маркери

Обаче пък си един такъв луд ентусиаст, кефиш на моменти - в твоите светли моменти! Гласувам ЗА постинга ти, дори забелязвам - аз съм първия въобще гласувал За ;)
цитирай
3. анонимен - filibarec
12.08.2011 10:01
marko,za6to si takav div petel po otno6enie za PLOVDIV.haresva6 mi za razlika ot mnogo drugi ,i triabva da ti kaja 4e deistvitelno v sofia ima ne6to unikalno koeto mnogo me vpe4atliava,i znae6 li koe e to: - tabelata za PLOVDIV.se6ta6 li se.........ina4e si pe4en boec,no si unasledil darvenia harakter na gospodata shopi,e lo6o nema.pozdrav ot edin trakiec ot EVMOLPIA,filipopolis,trimoncium,pulpudeva,puldin,i mucho mas.tova e gradut na me4tite batka,kolkoto i da ne ti se iska.sory.
цитирай
4. анонимен - ako iska6 da te 4etat pove4e, za6...
12.08.2011 10:06
ako iska6 da te 4etat pove4e,za6toto vapreki vsi4ko si interesen,namali povtoreniata i 6te se radva6 na pove4e uspeh. siguren sam.povtoreniata ti sa banalni i dosajdat.napravo sa PAPAGALSKI.
цитирай
5. анонимен - buy backlinks backlinks services
22.08.2011 18:12
page ranking seo tips <a href=http://xrumerservice.org>backlinks</a> 10000 backlinks
цитирай
6. анонимен - плужека ил да дебил изгорил сички ...
23.08.2011 03:06
плужека ил да дебил изгорил сички докази на психопата боцко и лизача гет по отворената ромска "ТЕЗА" сос се доказаите на испанските прафесори доказали отворената ромска на боцко че българите били бургарии и сос се последния преразказ по картина на ненормалния боцко "СТУДИЯТА" бургариите не са бурагариите стражари по бургове ,а бургарии БУЛ гарци охрана по лимеса

лизача гет се преместил при клонираната Доли ,да подсказва на колорадското бръмбарче( буболечка на раета,тигъра на буболечките) дето е полазила дори и свободните хунски картофени полета на летописец) и други неразбрали ИДЕЯТА МУ на психопата боцко,че българите били бурагариите,стражари и воеени ромски понятия по лимеса ,която той доразвил с биците воини,с големи топки от возле Сев Причерноморие и Урала, наемани като бургарии в РОМСКАТА армия за доказа ,които пак доказвали Отворената на Боцко,кеф стражари кеф ти боили ,важното било да го е доакзал боцко.

лизача гет подсказва ИДЕЯТА МУ на колорадския бръмбар при клонираната долсито
"... пък "германците"-вандали, говорят чехски - Хехехе !!
- Пък за етноназванието на Boii-те от северна Италия за които казват, че "the bouii were originally a class, "the cattle owners." - Хехе !! - значи били кравари ??"
вандалите ,които на греческих се изписват като боудалите,за разлика от боулгарите не били будали ами вандали защото психиопата боцко доказал,че вулгари не било българи.
за етноназванието на Boii-те от северна Италия за които казват, че "the bouii were originally a class, "the cattle owners." - Хехе !! - значи били кравари ??"
психопата лизач си превел по боцмански от написаното '"the bouii were originally a class, "the cattle owners." ,"боулите първоначално са класа на говедопритежатели"

,че били кравари .
Нали беше биви воинска класа с големи топки като последен доказа на изгорената от плужека отворена ромкса

Важното било да го е доказал психопата боцко
кеф ти биците воини на боцко с гоелеите топки,кеф ти микенци и спартанци
кеф ти били части на изречението в
цитирай
7. get - - Марко това, не ти прави чест ... на интелекта !!
23.08.2011 09:24
marknatan написа:

тъп психясал плагиатор с илюминиран въглищарски
задник преписващ де що има дебили да доказва колко бил в час


- Плагиата не съм аз ... а "този", който повтаря неистини паписани поне от VІІІ - VІ в.в. преди Христа !!

- Погледни какво е изображението на Бел-тауруса ... "вавилонски" !??
- Тези, които казват за втората част от името, че било "значело КУЛА" - в правото ли са, да твърдят това ? - Ако да, защо ? - Ако не, значи са манипулатори на факти и са виновни за извращаване на историческа истина и по-стари религиозни вярвания !!
цитирай
8. анонимен - Лизач гет доразви, Идеята МУ, че ...
24.08.2011 17:13
Лизач гет доразви, Идеята МУ,че българите са бургариите,които са ромски стражари :

лизача "- Бургарои ~ българи, са военизирани подразделения, създадени от централната власт"

и се сети ИДЕЯТА МУ ,като долови МИСЛАТА МУ чрез облизване на боцнатия маймун яшки на клечка ,че стражарите са военни служебни понятия,както е доказал боцко .

Значи секи военен е българин-спартанците били българи,микенците били българи ,буда бил българин,мойсей бил българин исус победителя и най-паче боилите возле Урала,които били воини бици

Гетското прозрение "римската теза се явява частна по отношение на това, което се опитвам да защитя и Ви подсказвам с Тауро - Бико - Боии - Кан и т.н. ... пояснявам това има отношение и към т.нар. Градски съвет в който влизат представители, определено на военната аристрокрация, и са военно-елитарното общество на спартанците(по-рано микенците), а илотите за мен не са роби, а по-скоро крепостни. "

Де що имало военна " аристокрация" боцко бил доказал,че тва били българите ,тва му била Идеята

И испанските прафесори в добавка на Златарски били доказали ИДЕЯТА МУ
на боцко ха ха ха

че българите били военните хора на Д.Дечев ,което разбира било пак доказано от Боцко на профаните,защото те от него го научили с Идеята Му,която са доказали и прафесорите од спанишите.

съафтура гет доразвива ИДЕЯТА МУ "- Да си воин е било престижно, както в древността така и в по-късни времена ... вземете само в предвид топонимите, които се срещат все още у нас - Войну/яговци, Боевци, Стрелчани и т.н.
- Та накрая, като обобщение - Съзирате ли в какво намирам аналогии? м/у моите боиЛи, БОУили, ТАУРОскити и Войнуците-бургари от Римската теза ? "

"- първо - Аз не съм автор на Римската теза ... даже нямам и принос към нейното създаване !!"

Скромността краси лизача. гет Той не бил автор,а само съафтур и разбрал ИДЕЯТА МУ.

Важното било да го е доказал психопата боцко.
Кеф ти бици воини с топки,кеф ти микенци и спартанци,кеф ти българи части на изречението
цитирай
9. анонимен - Защото "В Римската теза също е ...
24.08.2011 17:32
Защото "В Римската теза също е доказано поне на двадесет места, че "bulgarin" се използва в смисъл на "боец от граничната Римска армия"

Лизачът гет доразвил Идеята МУ за Войнуците-бургари от Римската теза

Лизача гет разбрал само от лизане и без четене Идеята МУ,

че българите са бургариите,които са ромски стражари

"- Бургарои ~ българи, са военизирани подразделения, създадени от централната власт"-
съафТУР гет.

и "подсказва",като съафтур и разбрал ИДЕЯТА МУ. И тва само от лизане.

Важното било да го е доказал психопата боцко.
Кеф ти бици воини с топки,кеф ти микенци и спартанци,кеф ти българи части на изречението

debaidiotati

"Съзирате ли в какво намирам аналогии? м/у моите боиЛи, БОУили, ТАУРОскити и Войнуците-бургари от Римската теза ? "

"-намирам боцнатия червения маймуняшки,значи пак боцко е го доказал ,никой не се е сетил за това"

м/у моите боиЛи, БОУили, ТАУРОскити и Войнуците-бургари от Римската теза ,онанирам,пардон намирам боцнатия червения маймуняшки,значи пак боцко е го доказал

debaidiotati
цитирай
10. marknatan - тъп психясал плагиатор с илюм...
29.08.2011 06:12
get написа:
marknatan написа:

тъп психясал плагиатор с илюминиран въглищарски
задник преписващ де що има дебили да доказва колко бил в час


- Плагиата не съм аз ... а "този", който повтаря неистини паписани поне от VІІІ - VІ в.в. преди Христа !!

- Погледни какво е изображението на Бел-тауруса ... "вавилонски" !??
- Тези, които казват за втората част от името, че било "значело КУЛА" - в правото ли са, да твърдят това ? - Ако да, защо ? - Ако не, значи са манипулатори на факти и са виновни за извращаване на историческа истина и по-стари религиозни вярвания !!


ей помияр ненормален,хващай се с дебилната ти падружката ,плужека ил да дебил да облизвате боцманския задник за Доказ,като разбрали Идеята МУ,че "- Бургарои ~ българи, са военизирани подразделения, създадени от централната власт" !
Ти не вдяваш,като всеки невменяем,че си невменяем психопат-и ти като кумира ти дебилния плагиатор и психопат боцман освен да сте правени в един и същи маймуняшки гъз,друго обяснение няма.То че сте сделани в задници е ясно .Ама то било и един и същий маймуняшки за доказ.
гнас помиярска,от разбралите Идеята МУ
НЕВМЕНЯЕМ ИМИТАТОР НА ДЕБИЛЕН ПЛАГИАТОР ,като направиш нов ДОКАЗ на психопата боцко мож да сбадиш на сара колко е грозен не мога да го гледам по-бързо да го лапна дива да ти тургне ена кофа във форум ти си това и на тебе да ти събират лигите,гнас такава,
КЪШ КЪШ КЪШ дебилен имитатор лизач на плагиатор с кокоши мозък ГЛУПАК понял
Идеята на плагиатора гьонсурат Б. Георгиев Боцман,че Българци означает ромски гардове,стражари по долините,Бул Гърци,а гърци, само стражари,докато хунгарци било гардове хуни,хун гарци
тва и кокоши мозък да имаше нямаше така да се насираш ,изкукал лизач на дебилен плагиатор
цитирай
11. marknatan - marko, za6to si takav div petel po ...
29.08.2011 06:22
анонимен написа:
marko,za6to si takav div petel po otno6enie za PLOVDIV.haresva6 mi za razlika ot mnogo drugi ,i triabva da ti kaja 4e deistvitelno v sofia ima ne6to unikalno koeto mnogo me vpe4atliava,i znae6 li koe e to: - tabelata za PLOVDIV.se6ta6 li se.........ina4e si pe4en boec,no si unasledil darvenia harakter na gospodata shopi,e lo6o nema.pozdrav ot edin trakiec ot EVMOLPIA,filipopolis,trimoncium,pulpudeva,puldin,i mucho mas.tova e gradut na me4tite batka,kolkoto i da ne ti se iska.sory.


филибарю,
изпущил си първото историческо и истинското име на филибето.
цитирай
12. marknatan - Ти кажи сега твоите братя евреи с...
29.08.2011 06:25
germantiger написа:
Ти кажи сега твоите братя евреи семити ли са или на баща ти семката ;)
Будалкам се марко-магаренце...

Интересен постинг си сътворил, както винаги липсват му:
яснота
акценти
маркери

Обаче пък си един такъв луд ентусиаст, кефиш на моменти - в твоите светли моменти! Гласувам ЗА постинга ти, дори забелязвам - аз съм първия въобще гласувал За ;)

буболечката на раета и тя натурлих барабар петко с мъжете
айде у шварцвалда да садиш борчета под конец шнеле шнеле
цитирай
13. dolsineq - Още веднъж: Кретен! от клонираната ...
06.09.2011 10:17
Още веднъж: Кретен! от клонираната Доли...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3850472
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031