Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.08.2011 05:35 - Монголското Bayarlalaa и "балканското" Благaдаря са в основата на Българското народно имя,Благодарните
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 7568 Коментари: 12 Гласове:
2

Последна промяна: 29.08.2011 02:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Некъф путешественик в середине деветнадцатава столетия,тамън после,кагда Пьотр Впервший,ма не тоз Болгарина Петър,женатих за цицорестата Марийка Тракийка-византийката,ми онзи на кто праволсавните скотове уничтожили заради Пьотр Впервший, вся издаденая и неиздаденая прочитная литература от Венецията до грецията ,във восемднадцатое деветнадцатое столетие,излезнала изпут славнога му монашеского перо,преди да погившей от старост в Рома,за да мож книжнината на баш Пьотара да се разпространивше у двадцатое ,сред возле лимеса на бъдещите ромски трътлявци и вся остальная сволоч от болкански служебен произход ,като част на изречението,разбрали Идеята на плагиатора гьонсурат Б. Георгиев Боцман,че Българци означает ромски гардове,стражари по долините,Бул Гърци,а гърци, само стражари,докато хунгарци било гардове хуни,хун гарци,
понимателно он записал, что из землята балканска имало много на "туракийски" тепета,тумби,които местните наричали уонки,с което новата порода кирометофци пак останали изненадани ,като "славяни" с написана Черковно славяница, от обърнатото R на Пьотр,който Царевича безкоростно им падарил на "славяните", за бързото им,но завинаги уничтожаване на книжнината на мизиеца Петър бивш цар Болгарский,пречещая вместе на Тракийската и Ромската "ТеСа",которъйх погишвих в Рима, за срама на православните скотове от Тракийских служебен произхгод,гдето били содали Болгарията,без разбира се,най-западните части,които били пълви с "чужди молитвени домове",а не със сценките на православната скотщина възпяваща убийството на царя на вулгарите Калояна,от гръка Димитрий донски,македонски ,абе от солун,се оно и тожее .

       image

На Пьотр книгите кат таз подменили тез на Мизиеца Петър щото той не се Писал Тракиец и не панимаел по славянски а тилко вулгарский ховорил. паетому нужно бъйло православаната сволочь да сгарели,сгарит нетракийската литература на мизиеца инок Петър бившего цара вулгарскага,понеже балканците помнели като слонове тракийските си имьонах один пьотр падменили с других пьотр  се в гъз от гл,т. на спартакологията и на другия боцнат  психопат и техните падруги и паджружки  
Некой да е видел психопатите падружки боцко и спарто да използват прочитна литература написана от българи за българи на български -ми нема
И те като глишавия глист във форума на двама съмнително мургави братоци най-много  да се изтропат фръц пръц всички знаят това болгарцъй нямали литература за доказ

Един ред Киро и Мето, един ред Убийството на Скилоян,кучето Калоян,така умилително,с любов православните скотове са нарекли императора на вулгари и власи и той като предшествениците си императорите на вулгари и власи Симеон,Петър Цицомана и Самуил,и всичкото това само от любов народна за да создадат болгарское государство в полагащиему се граници,пардон на юг от лимеса,и на восток,от чуждите молитвени домове.

Как можеш да запишеш хуйнЯ на "славянский" и да станеш маймунЯк,маймунЯчка или поне Ятачка МаймунЯчка,като сара колко е грозен не мога да го гледам по-бързо да голапана дива, ако Пьотр не беше обърнал резбата и от R не бъйл въймисли на кирометфоски Я ?

Турците ,прадалжает путешествениа ,в неведението си за славните тракийски от ром ски служебен произход ,казвали,че "тепетата",тумбите били от техните славни прадеди.

Но балканците,от новъий служебен праизход,си помнели славните тракийски топоними от време Оно ,като Балкан,Пръвият Болгарский цар Трак,на който била наименована Тракия и другие безпадобние служебни названия и паетому сЯ наименовали балканци, не верили и потверждали,че били хунски.


Ма не от новата придобивка рускаЯ ХуйнЯ,падарена им великадушного от Пьотра за Кирометовица,и те отнесли го ,като маймуняшки задник,гетско облизване,или от тез на играещия си на прескочи кобила сос саветските хуьоложки шарапова и още по известните сестра и Курникова и падружката путина на Летописеца,дето не иска да е от славен хиндукушски праизход и трие ,като ил да дебила коментарите на историк анархизъма .

Та за доказ местните аборигени,от возле Тракийската магистрала,дала името на Тракия и низината по-горе , изтъквали,че на техния Язиком ги наричат уонки .

путешественик так записал: "Славяните ховорят ети ги  "Оунка",а османлиите кричает их "тепе" и если спрашиваеш некоторъй  от тях какво е било предназначението им той ще ви отвърне,че те са светилища на Хуните,докато надменните туракци се опитват да ви накарат да повярвате ,че са издигнати от техните тракийски предци при завладяването на страната задунайская губерния."

Некъф пък друг путешественик видел падобние безпадобние уонки у Крима и Кьова,Подолиа и Молдовиа,Руссиа и Волиниа по- ранше, у самаго сначале седемнадцатое столетие и он хаварил что местните аборигени ги назъйвали МОГИЛИ

image
       Хълмовете наричани Могили .....

Там где потем кагда се настанили московските самоеди падменили МОГИЛИ с Татарскато КУРГАНИ  и сЯ сЯ само КУРГАНИ и населени кургани ховорят на могилите

Ма кагда еще не бъйли масковските самоеди уонките си били могили,а не кургани 

В продължение на стотицих години ,както доказал психопата боцко они имьонах служебних падменили

Пачему у Крим могили стали Кургани,а у Туракия славянските Оунки стали Тепета от Тумби. Тумби е на праболгарский которуйх пахожет на латинский Цара Муртагона Тумба пастраил Нечто като Мавзолей на "източно греческий" тумбата на Мавзол
Дали не се палучается както психопата боцко сказал и даказал,через демек,сореч,т.е. значи маймуняците и те имат стори -они бъйли по лимеса на ромите с гъдулките на рамената преди да се покатерцят на мрежата

Демек,сиреч,т.е. значи,както е доказал психопата боцко ,като запишеш Демек,сиреч,т.е. значи,следователно и после "изведеш" нечто си ,начи то е "Изведено",демек,сиреч,т.е., значи,следователно по сички закони на спараткокологията в добавка на правилата на Ромската Фиеста и било Доказано,зачтото било начуно зиведено,както си му е редо след демек,сиреч,т.е. значи .

Хеле па ако напишеш ,като глишавия глист във форума на двамцата съмнително мургави братоци Доказа "Всички знаят това".

От този Доказ по -голям е само Доказа,че си Специализирал в Германия,и то заявен по БНТ.
Но путешественичето не се дасетило да напише ,като глишав Глист, "Всички знаят това" или поне,че е Специализирал в Германия и че това ,го е чул от ина жина на варенския или филибарския пазар.

Квото се чуе на Варненския или филибраския пазар е извън секви класации ,зачтото или го е казал психопата боцко или конкурента му спарто.А след тех има една тумба с идиотопавтарячи,които вече са разбрали Идеята ИМ и се разклонирват из ньета.

Та какво ,о ,било доказа за балканците встеретили путешественика ,че тея тумби били хунски .

ОУнка звучало като хункса .

Както е доказал,психопата боцко,комита звучи така и на български.

Значи българите са ромски служебни названия по лимеса в продължение на стотици години,защото той е доказал,че българи=комити,а комити звучи така и на български !

В добавка,че никто не му бил показал на идиота плагиатор боцко ,че имало и одни Булгар в единственое число .т.е. значи,демек,сиреч,бил доказал повече от двадесет пъти,тезата на Керамопулос,че българите били стражари ,защото комитите си имали име,това било римска гранична армия.

 

Б.Георгиев -боцман доказал,на гетските лизачи,дебилчовците и сара уродливите,ладо гъзурчовците и др, падобние грухтящи дзверчета и набожни търгаши, които не могат да го гледат и бързат да го лапанат за доказ,па после историк анархизъма не думал, няма да ти казвам,че си крава ,ама ако ти ударя един между рогата,че си дебил плагиатор .

Плагиаторът психопат Б.Георгиев -боцман

се падписал,"че бъл-гар-и(българци) : Стражи на върховете,хълмовете или стражи на проходите и клисурите(клисурци).
гър-и (гър-ци): Само стражи.
ун-гар-ци(Hun-gar-y): Стражи хуни ( за името "
хуни” вж. доктор Г. Ценов)
хър-ват-и(гър-ват(бат)-и): Стражи роднини или по-старши стражи.
Основното е че са били "
гъри”(гари) и след това може би всеки се е нарекъл по своему:
Планинските стражи са станали българи,
тези от Пелопонес гърци,
хуните –
хунгари и т.н. "

 

Фердинанд в съвети към сина си пише,че българите уважавали крадците

Керамопулос

!?заявява,че "Българи да са бургарии,римски наемници в гарнизони на бурги покрай лимеса", както го цитира Хелфен "Bulgarii to be burgaroi, Roman mercenaries garrisoned in the burgi along the limes. "

 

Може ли бездарното плагиатсвуване на
Б.Георгиев -боцман от гръка Керамопулос да се определи,като научно плагиатствуване?


Произведеното от


Липсата на нормална човешка логика дори указва сериозни психопатични отклонения,но в никакъв случай не оневинява крадеца.Нито записаните белото-табладжийски лафове от наръчника на гошо рибето използвани за доказвателен матриал в оаквателната тъпня на психопата плагиатор боцко,с която е завладял за радост на историк анрхизъма оаканата част очертваща новата източна порода балканци от тракийски произход. 

Не това е случая при плагиатора

И следва оакването ,че плагиатора прави същия семантичен извод,като гръка

"

бъл-гар-и(българци) : Стражи на върховете,хълмовете или стражи на проходите и клисурите

при вече лингвистичната абракадабра,боцко били доказал,че Българите са бургариите,стражари,защото българи=комити,а комити си имали име,римска гранична армия.

Което не било тезата на Керамопулос,в която гръка

" двадесет места, че "bulgarin" се използва в смисъл на "боец от граничната Римска армия" .
 

плагиаторът боцман,където Пародията и Пошлостта е в размер,че написаното дори не може да се счита за човешка мисъл и дори не става за четене от човек със здрав разум,оневинява ли плагиатора ?раположените в бургове,и е показал етимология на своята чисто иначе филоложка теза,с налични думи в латинския,и словесна абракадабра,на тези налични понятия, без разбира се да я подкрепи с каквито и да е исторически доказателства . ,където бул значело долина в латинския ,а гард било охрана тоже в латинския,на ромите,които нямали градове,но само от мингянката дочер на Хана ,било доказано,че българите живеели в застави,значи били кви,как кви даже лизача гет разбрал.ГРАНИЧАРИ ПО ЛИМЕСА В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА СТОТИЦИ ГОДИНИ. гър-и (гър-ци): Само стражи"Керамопулос заявява,че "Българи да са бургарии,римски наемници в гарнизони на бурги покрай лимеса", както го цитира Хелфен "Bulgarii to be burgaroi, Roman mercenaries garrisoned in the burgi along the limes. ",защото психопата боцко разкрил произхода на маймуняците и гетските лизачи ,като доказал не на едно,а на

Окрал и апасрал,но пък гетския лизач и другие асталние бавнотракащи разбра ЛИ Идеята Му и я доразработили ,като милиционер партийна поръчка.



Но ето,че за балканците ОУнка на балкански било тумбата на Хунките ,хуните(не тея на летописеца,дето си играе на прескочи кобила с прафесорки)
А благодаря си е манголското Bayarlalaa ,благодарните,блъгарите.
Две случайнасти не са случайнсоити, дори според гетските лизачи и грухтящите пред блока дзверчета.
Ино камиче сос мож да е ехти бехти му се и факсимилетата.Всички знаят това,едно изнмасилване не е изнасилване за лизачите гети,учили следователно.
Или за дзверчетата разодилисе до гипеда да потвърдят,че факсимилетата на Муртагона не били тракийски,значи както е доказал Спараток,на факсимилета от негръцки праизход не мож да се верва,още повече написани ту сос гръцки ту с латински букви,от ехти бехти в пЯтница,за некви Вулгари от Болга,както дума влагхь Паисйя ,които боцнатия психопат в помощ на спартакиадата е доказал,че не били българи,защото Българите били Бургарците ,а не Вулгарите от Болга,която се пише Волга ,а не Болга,значи Вулгарите не били Болгарите,зачто гръците нямали Б и били мн.ч. и подлози. Даже и Г.Ценов не се е сетил за това по лимеса .
В продължение на статици години,га ги земали тракийците за ромски стражари по лимеса они слвание,или славяние тракийци,как спараток доказал, которуъе изпугался да ходят по Дуная по преждево,преодолели с братскага психопатска помочь старха си и за доказ на психопата боцко ,гетските лизачи и дебилите маймуняци,като смели тракийци заховорили .
Благодаря,Bayarlalaa,Благодаря,Bayarlalaa и така им излезнало и служебното назавние, Благодарнитъе,Блъгарите .
Случайно или не благодаря на монголски е благодаря и на болгарски.
Случайно или не уонка на манголски сегодня е било уонка на местния тракийски возле тракийската магистрали в преждаго пагода.
В продължение на СТО тици години тракийците съществували в исрреченията,като Благодарните от монголското благадаря,което е и болгарското благадаря ,под теза на македонското благодарам.

Благадарните благадарят на спараток и на другия психопат боцман, и най-паче са благадарни на слвянските братя от кирометофски черковно славянски праволсавно скотски праизход,которуйе измисили линаер Ге,тракийското писмо дало на света Киро и Мето и их систър хунщоложката Шарапава и сестра и Курникова,за може хуьолозите да си играят на прескочи кобила за доказ и пасвабадят тракийците от служебен ромски праизход по лимеса и  от робствота на Вулгарите.


Все пак гръцкия учен,ни е крал псевдотракийците филибари,ни е играл на прескочи кабила сас салфетските прафесорки,а си  е извел чистия тракиец съсвсем по тракийски,че  българи =охранители,стражари от бург,крепост,

В тази земя българска и Христос да слезе да дискутира,ще му докажат,че не е християнин и той убеден ще се кръсти и ще върви след Апостолите на Славяните,като убоцкано служебно понятие след Карол и страхота Мето ,ромски граничари от Солун,създали кирилометодиевския език на моравците украднат от болгарцъй.

 

Н

И Темуджин,и баща му Багатур са от народа на Бориджините ,

Семята на Бруджаните са владеели повече земля от семята на другото скитско семя на Филипа,дето им пастраил градо на Филибарите.

Само династията на Круна и василевса на ромеите Лабас (възцарен,като Симеон)надминава площта на владяната територия от преждеговоровшите скитски семя.

арода знае поговорката на едни от предците си хунките с уонките,монголците на Темуджин, наречен Чингис хан,от народа на Бориджините,Бурджаните,което означава Синеоките, че само сенките са ни приятели.Бруджаните,което уозначава Синеоки. И двамата ,разбира се и Багатур и Темиджин са червенокоси и със сини очи.Научна фатка.
Служебното название
Добруджа е например земята до Бруджаните,Добруджа.


Над фактите са само маймуняците и лизачите на маймуняците,

На този народ български изглежда тва му е днес орисията. Превърнат в народ без минало, орисан да слуша чужди глупости и да ги защитава като свои, защото свои той няма . Защото своите му са изтрити и подмени от православно скотската дришняшка черковнославянска дружина след обръщането на резбата от Пьотр на R то,което станало Я и СЯ ся мякат Яко за ДОКАЗ и ся си напраиле и Ятова граница граничарете от служебен гръцки праизход,бул гърци.

а отскоро и спаратоците .

"Конкретно Римската теза ще доказва, че COMITAE = BULGARI.
Случайно или не, но прочита на comitae ( граничен страж ) звучи буквално като "
комита е ".

И доказателството :
" Ако има някакво обединение, в което съставляващите го хора да се наричат българи, то това са comitae, стражите на Римската империя, но това обединеие си има име – гранична армия""

Психопатите разбрали Идеята Му,че Българите това са Бургариите ,стражите на Римската империя,в което съставляващите го хора да се наричат българи,гранична армия то това са comitae,които боцман доказал обаче ,като заменил с комити,защото бургариите били заети от Керамопулос и в ролята на стражи бургарии плагиаторът е сложил,че стражи са comitae,вместо стражи са бургариите. но всички разбрали,че това му била идеята , и испанските прафесори потвърдили,колко правилно са разбрали маймуняците му идеята,че българите са бургариите и лично мутреса му ил да дебил ще им се сбади да им обади,че са скокнали у жопчето на отворената ромска това

ПСИ ХО ХО ХО ПАТИ

GENS VULGARORUM означавало легион българи,защото психопата боцко доказал,че генс не били генс според съвременното значение за генс
щом генс не е генс значи е служебно название използвано за легионите по лимеса,от тези които за н-к имало друго слеужебно военно название каган,което бешевлиев и златарски неправилно определили за мингянско,а то не било мингянски,значи било римско служебно военно название


на психопата боцко декодера доказал,че Вулгари не било Българи

кой да му кажи на ненормалника,че се чете от ляво на дясно





Гласувай:
2



1. анонимен - Натан, личи, че не сте кулинар.
29.08.2011 15:29
Иначе, на пазара щяхте да чуете, че манджа само от черен пипер и люти чушки не се прави.
цитирай
2. syrmaepon - Сайхан хооллоорой
29.08.2011 16:12
анонимен написа:
Иначе, на пазара щяхте да чуете, че манджа само от черен пипер и люти чушки не се прави.



@ natan

Та монгол хэл мэдэх уу?/Ta mongol hel medeh uu /

Ти никога ли не пишеш нормално ?
цитирай
3. marknatan - хе хе хе хе, всичко се яде стига да ...
30.08.2011 09:21
хе хе хе хе ,всичко се яде стига да имаш готвач да го сготви

хег хел хезее ч хангалтуй

хе хе хе

па тва ако не е нормално

ти май да не си от колективното маймуняшко подсъзнание

аз кат цъкна вефа и като ги заслушам тез големи глави у телевизора да замякат и да заръкат отма панимаем че са тракийци на които франките им забърсали тракийското R ,ма ничто им не разбирам що си думат,шпрехат. мож бъйт патамучта в добавка и гадните гръци,само гардове, им били украли други десет звука и затва пок(р)овителя им пьотр им измислил Я . да се панимаят и надушват за по спалучливо пагетски облизване на маймуняшкия

аз поне се опитвам съпетайки да слагам и тук таме препинятелни знаци ,кво повече ,хочеш щом ти разбираш тракийската реч по телевидението
там да не би ногу правилно да пуставят съпетайките ооопс там немаше съпетайки

ма вие маймуняците си панимаете МИСЛИТЕ ,МИЛИТЕ ОРА ,и сте разбрали ИДЕЯТА МУ на ПСИХОПАТА ПЛАГИАТОР боцко,че българи=комита ,а комити звучало така и на български,като част на изречението

бегай при дебилния плужек и гетския лизач да се поздравявате за славната част на изреченията в мн.ч.

как па мякащите мячуещи гетски облизвачи на боцманкия задник дет си разбират мислите без съяпетайки не панимаят написано сос съпетайки - ааа не го бил казал психопата боцко за доказ на служебно понятие в продължение на сторици години,като част на изреченото

баяртай катун
цитирай
4. syrmaepon - нег хел хезее ч хангалтуй
30.08.2011 12:29
Бе то че не е достатъчен - не е .Много са езиците по света )))

Ама некои са по-важни )))

"бегай при дебилния плужек и гетския лизач да се поздравявате за славната част на изреченията в мн.ч."

Бъркаш нещо и пак се обиждаш на забележките... Когато човек все пак иска да комуникира с някого,или да отправи послание,трябва да има някаква поне 60% вероятност че ще бъде разбран и четен,щото ако не е четен напразни са усилията.... за победа )))
цитирай
5. marknatan - кадън мадън где видя обида у меня и ...
01.09.2011 05:01
кадън мадън
где видя обида у меня и то пък ут тебя
тва са си твои нещица
ти хочеш да "комуникираш" аз неам никво намерение ни да комуникирам нито се обиждам
ако ме е гнас от маймуняците ена от които си ти,айде ся вождал съм те при ил да де била да доказавш с е лизача гет ,като разбрали идеяата Му

та да те е гнус от таквизи разбарли идеята му "комунукиращи" при плужека доноисник ил да дебилав, помочь на падружката ти лизача гет,който след, като оближе боцманския задник от уважение към психопата боцко и като кавалер на сара,колко е грозен не мога да го гледам по бързо да го лапна за доказ дива и идва у блока все още с дъх на боцмански лайна почне да доказва как боцко е даказал,че българи=комити ,е нормална реакция на Ората.

за маймуняците мизризната след облозването на бозманския е доказ
ха ха ха

и ти така просто по маймуняшки реши да си изливаш собствените чувства и да ги проектираш в/у меня

историк анархизъма не вярва на сълзи

ха ха ха
ни на маймуняшки ни на крокодилски

психопатът векил,който водел ено стадо фце ,като студент и загубил само восям от десеттях ,значи фцете били студенти,вряскаше при маймуняците,как историк анархизъма не требало да дели Историята на Българите ,а да я зостави на маймуняците да я осерат
ти да не си ена от двете фце на дебила векил за доказ на ромските трътлщвци
цитирай
6. syrmaepon - Ако успях да разшифровам
01.09.2011 09:29
мислите ти ))) и става въпрос за разговори със solinvictus май от писане по този начин си забравил и да четеш по другия - идиотския )))
Епа искам да комуникирам... за разлика от теб съм готова стига това да е възможно
))))
Със здраве и ще те тормозя пак )))
цитирай
7. anonymousbulgaricus - Натане - поздрав на анархоистор...
01.09.2011 15:21
Натане - поздрав на анархоисторията! Забелязвам напоследък, че един жител на блока е взел също да плагиатсва.... При това плагиатства от теб. И естествено без да те цитира, въпреки че копито му е 1-1 от твоите разсъждения и цитат по повод на текста на гърба на Дубровнишката грамота на Иван Александър. При това ползва твоя цитат точно за обратното, за което ти го ползваш - за доказ, че българите били славяни, като братята им православни руси... Един път го видях, втори път, трети път и викам да те сигнализирам, че малце множко ми идва. Хем не е чел грамотата, хем не разбира това, което пише и въпроса, който повдигаш с този текст, хем го манифестира като доказ за съвсем друго нещо:) Не зная в коя графа пада това според анархоисторизма, ама за мен си е пълно неграмотно плагиятстване и то с точно обратна цел на това дето автора е искал да каже. Един виден фен на "православната и руска скотщина", както би се изразил ти, лесно ще го откриеш,:)

Остани си със здраве!
цитирай
8. marknatan - видях я маймуната мерилин бедрото, ...
01.09.2011 21:35
има някои неща които не ги разбирам. например маймунящината на боцковата дебилна сган и тея на спратоците

видях я и маймуната мерилин бедрото ,който като баш маймуняка боцман се прислмчва към нещо което му арексва за Идеята,преписва и имитира без да разбира, и става смешен с табладжийски разсождения за доказа на база подобна помаймуначена фактология.маймуните независимо ква велика "теса" защитават и кокло са на брой са си маймуняци( е не в очите на маймуняците,а на ората)нм
сбадих му на маймуната преди няколко часа защото се е появила в блока ми в тезата за меча на марс ,като послужил за обединението на скитите под негово руководтсво,нечто което папищяците яе имитират с кръста и константин позднее,тва двамат маймуняка писали там и веселия летописец не са фго схватили,ма не може колко сирене толкуз инм ляб и то на маймуняци да се фърля в копанаята ,то маймуняците освен да преписват и да окават друго не могат да схванат
,сбадих му на маймуняка маймунящината си ,но както и баш психопата боцко и тоя е от същия маймуняшки сой и "дискутира "с гетския лизач на историческа тематика вс геоложки доказаи
и не се съмнявам,че няма да може поне да се зърне отсрани за доказ ква е маймуна,и че почина на профана психопат боцман е само за маймуняци па дано и из тази джунгла да се разождат и други ловци и да се научат да различавуйет маймуняците
ти си започнал да кликваш на честотата на историческия анархизъм,честотата на българщината
четох изразен от теб негативизъм към хайтов и то точно след като аз бях решил и скицирах една негова защита защото хайтов е добър стопанин за разлика от свикналите да работят по социалистически и да присвояват по капиталистически бг интелектуални плужеци и вся осталная сволочь от върха на хранителната верига
моя близка ми спомена,че били го подгонили за плагиаторство
затова историческия анархизъм проведе собствено независими разскедване и установи точно обратното
дори при теб попаднах на факта ,че никога не е бил партиен член,което не знам защо и ръководен от какви твои лични чувтсва ти не успявае да оцениш Стопанина
разследването бе проведено на база на писанията на двамат нй-големи хулители и ще го постна защото е свързани с историята с чистата и свята история за която се бори и историк анархизъма . от днес единна европска история от утре и световна и хайтов като добър стопанин е един блестящ историк
навсякъде и единствено той се показва като добър стопанин за разликата от академичните и партийни величия и останалите плужеци събиращи трохи от масата на лъва
отношението на плужеците към хайтов е симптоматично за импотентната бг "интелектуална" "мисъл" дето като при маймуняците всичко се прихваща с лизане (тук съвсем искрено те изключвам теб от тзи група,тъй като мисля,че обичаш да обобщваш и прехвърляш върху му лични .частни чувства,касаещи общо комунизъма и социализъма и го персонифицираш само с нещо което според теб е зло,което също не е вярно. това ,че най-големите сектанти са победили ,взели са една тактическа победа не жвърля спнка върху идеологията на т.нар. комунизъм или нека да го наречем с правилното му име марксизъм. та яянките са именно тези коити са най големите сектанти и живеят в комуни .всяпкакави религиозни секти всяка от която е по ужасна от комуна да не говорим за мормони и др' пдо. ,а те точмо използват аргуменат комуна
същото е ив останалия свят -израел,арабите,зап. европа

е тая свинщина била победила марксизъма ха ха ха и сега пак интелектуалците са със победителите
а и дори тук нещата не са еднозначни дори само поради вече споменатия факт ,че най-големите сектанти и живеещи в комуна крещат против комунягите ,които са какво и те като други се опитват да бъдат добри държавници и да се грижат за народа си
е с какво е по добра системата кото съществува и прогресира едва двеста години благодарение само на експанзията си ,като имериалисти .обяество което продължава да се развива по хоризонтала ,а не по ветикалата,и което било победило момнетоно, това не означава че е по добро от загубилите самият ти знаеш че бета макс например бе по добрия продукт но загуби както и микрософт и т,н.
та дори рима, римското обществон е се десет пъти по усъвършенствувано та всеки римски граждани получава безплатно средствата си за живот и плаща само за луксозните стоки останалото му е осигурено от държавата е тва комунизъм ли е дори социалната категория т.нар, роби няма нищо общо със смисъла който именно запдните апологети на империализъма се опитват и му придават т а тези т.нар. роби с в много по добри икономически и социални позиции от който и да е евфропски или американски съвременен человек

в книга на епарха робите си правят оод та и др. под

цитирай
9. anonymousbulgaricus - За Хайтов дискутирах с катана. Т. е. ...
01.09.2011 22:15
За Хайтов дискутирах с катана. Т.е. с неговия войнстващ антикомунизъм, пък изведнъж вярва в Хайтов - или е едното или другото. Щот като си принципен, следваш едни принципи - почнеш ли да правиш компромиси, то тогава става неясно кога си принципен и кога ползваш това, което ти е нужно за да докажеш съответната предпоставена теза.

Иначе, Хайтов никога не ми е бил интересен като автор, да си призная, нито "Дивите му разкази", нито разните му други неща. Като изключим "Козият рог" не се сещам и за нищо стойностно от филмографията му..., не зная колко от това там е негово, колко на режисьор и т.н. Сещам се, разбира се и никога няма да забравя за стоящия на покрива на къщата си Петко войвода, размахал байрака "Те поробиха България" и изстрелите на гадните стамболовисти... Нищо, че Капитана надживява Стамболов, ама кво толкова - важна е "метафората", от това натам, на този автор не мога да вярвам, освен че не го харесвам и това няма нищо общо с писанията на Дърева или други негови посмъртни критици. Мръсни комунистически работи са това, който има нерви и желание да се занимава с тях, нищо свестно не може да излезе.

На тезата за гроба на Левски им казах обратната теза - че костите са унищожени, за да му опазят авторитета и да остане дискусията отворена за отвличане на вниманието на народа, защото точно обратното с ДНК анализ са разбрали със сигурност, че не са н еговите - никой не коментира:)))))) Но категорично не смятам, че комунитета биха скрили костите на Левски, ако ги бяха открили. Между другото попитах в блока, кой от тия родолюбци дето лелеят за костите на Левски и как те щели да обърнат социализъма - дрън, дрън... Та колко от тия са ходили да почетат костите на Раковски - духовния баща на Левски, българското национално освобождение и модерната българска нация.... Ни дума ни вопъл ни стон, същото за тия на Любен Каравелов и т.н. и т.н. и т.н.... Голямо риване за костите дето ги няма и пълно неуважение за тези, които са си в наличност и напълно достъпни....
цитирай
10. marknatan - точно тази дискусия гледах. и ...
02.09.2011 00:03
точно тази дискусия гледах . и мисля че добре показа и катана разбра ,че не може и тако и вако с неговия войнстващ сляп антикомунизъм стил дисидента гъзолижец ладо , пък изведнъж да вярва в Хайтов -комунист, на такива им бях двал за пример партийният секретар Чудомир,който те ногу арексват, той па даже е и партиен секретар . е кво вижда се ,че човешкото,човещината са ръководните,а не маймунящката войстваща шуробаджанащина тип психопата боцман,дебилния плужек,сара уродливата и лизача гет, обединена от некъф маймуняшки реваншизъм за доказ ,много сме силни сме,ромска теза до дупка

Твой е израза ,га ни требва скитите скитали,ма траките не тракали. Та така е и за правилността на позицията ти срещу безпринципността на катана ,но той го разбра

хареса ми и че ,като контра аргумент за костите на левски и гроба му даваш тезата за гроба на Левски им казах обратната теза или че света не е само маймуняшки,срещу тези гъзолизци ,за които се комунизъма им виновен в противовес на аргумента,който използва и една от обвияняващите го(хайтов) в плагиатство и то за книгата на яна язова-"единствеванта правописна грешка на проф. Балабанов" където едвали не хайтов я е убил ,за да и открадне книгата в добавка на смехотворните докази,че докатао била командирована от хайтов в родопите,той искал и на нея и на другие плужеци да им украде матриалите и да ги издаде от свое име. Но с нея не успял,заяото тя биул амного "талантлива" и другарите от Списъка и, я защитили и те са и ДОКАЗА,колко тя бил Права.
Абсолютни маймуняпци с титли и псотове били прави защото те били казали така !

Та точно същата ДС които са репресирали Яна Язова са репресирали и Хайтов и са попреили да издаде книгата си за левски. защо следва да се твърди и да се допусне че Язова била репресирана а това не е станало с Хайтов . Довода на безсъвестната тетка обвияняваща Хайтов и манипулираща партийните величия в угода на западната пропаганда ,която използва случая да очерни хайтов,като символ на " комунистическия" български интелектуалец ,е че хайтов обявил как щял да издаде книгата за левски ,но тя била същата ,като на язова и за тва не я издал. а преди това язова била убита и ръкописа бил изчезнал.
аз лично съм чел в подлисници на некъф седмичен вестник ли беше или списание не си спомням романа му за левски . защо не е излязъл ,ами по съяата причина да речем защо не е излязла и книгата на язова .Нищо ново под слънцето Партийните величия не са искали някой който и да е да придобие популярност по голяма от импа.

И най-гадното в цялата тази сага с охулването на хайтов ,е че доблестната му защита се съдържа в наглите обвиненияя на въпрсоната авторка заедно със списъка на сите видни бг интелектуалци,лизачи от акадмици до сегашни видни политици,които се били подписали срещу него и даже Таварищ т Жиков и незнам къф си академик сказали,что он бъйл хулиган,които като всички маймуняци не разбирам смисъла на написаното и си врякат на техния стаден удевлетворщващ жалките им нагони език .
Та тетката си го пише-хайтов казал и на академика и на нея и на вся остальная сволоч,че тези матриали принадлежат на списанието на чието той е редкатор !

Но може ли да разберат маймуняците,че са маймуняци и че като са много те пак си остават маймуняци независмо колко врякат и кви титли имат .

За Т Живков тъпата тетка си мисли,че го е изманипулирана, като "без да иска " в лична среща се сравнила с дъщеря му,болна за него тема и той после и дал разрешение за публикация,на нещото което Хайтов яел да и открадне.

После и него го плюе как и бил помогнал ма от корист,като преди това го фали.

Та всичките обвинения срещу него се свеждат до това как той им краднел на глишавите бг "интелектуалци" великите книги, които те първом събирали докато били командировани от списание родопи ,ма в лична анкета във некво успоредно виртуално време ,по некава техна успоредна анкета записвали историите на родопчаните,които родопчани не ги казвали за списание родопи ,ами за анкетиращия ,във успореното му вирулно време ,дебаинаглитемуиотитему, после издавали в Германия и ставали световно незивестни с изключение на радио свободна Европа и бг мижетурките от списъка на щипаната джофра .

А джофрата си цитира Хйатов,който казва на академика, следното " Тези неща принадлежат на списание" Родопи ". Той като главен редактор изпраща разни маймуняци да събират матриали и тея маймуняци баш когато било командировани от стопанина от негово име и за нехгова сметка били зивършвали и "свои","лични" анкети,които нямали нищо общо с Хайтовата,а им принадлежели .
Хайде кажи ми коя е тази да речем западна фармацевтична компания която те е наела да вършиш некакви изследване за лекарство и ти после да претендираш ,че тва си твое изслешдване и да получиш япатента. Та изпратилата те компания е собтсвенилка .
Аналогично със Хайтов ,който ги изпраяа мижетурките и после им бил крадя написаното.
рабора по социлаистически,присвояване по капиталистически.
Ако тази жена иска доказ по капиталистически,следваше да отиде в Родпите ,два месяца и два часа и две минути преди Хайтов да и възложи,и да си направи анкетата "личната" ,за да има претренции . Или след това да отидеше в Странджа сакар ,Карпатите,татрите и да повтори бестелърския си опит.
Но въптеки,че това точно е записано и го цитират хайтов,койтокато добър стопанин казва,това са материали на списанието,бе плужеците,които са истински маймуняци кричаят и до днес и май най вече днеска,заяото са жалки имитатори.
за оня другия плужек,хайтов сам си го разбива и се вижда ,че оня е тип психопата боцман и спараток,на квадрат,що сше отнася до истиория-има го в крорайна.
Без да засягам литераурната дарба аз само разглеждам историята на хайтов от гл. т. на безпристрастния исторически нархизъм и не навлизам в никакъв субективизъм,засягащ литературната стойнст на напиосаното от него.
И като завъуршек всички те плювни на които се два плужешка политическа оценка и се използват по гнусен политически начин и от партийците и от "дисидентите" тип гъзолизеца ладо,са едни битови отношени. Нито едно не излиза от гадните битово сцени на шуробаджанащината ,която е на пиодестал навсегда сред маймуняците и глишавите глисти. жалко плагиатори и лизачи без какпка творчество или чувство на добър стопанин и достоен здраво стъпил на българската земя и черпещ вдъхновението си от нея българин,а не дебаму се идиотите пергиши и маймуняци гетски лизачи и боцнати с баби германки за доказ .
и да уточня ,по горе ,като писах плужеци има предвид точно тоя списък цитиран от плужечка съдържащ иомьонах на сите бг плужеци имащи се за интелектуалци,които са записали срещу хайтов .
цитирай
11. anonymousbulgaricus - Това между другото ми направи силно ...
03.09.2011 10:06
Това между другото ми направи силно впечатление в конкретната дискусия по повод "Забравените от небето" на Екатерина Томова. Значи като я командировал с пари на в. "Родопи" и правила анкети не ривала, ама после с парите от командировката и като служител направила нещо друго си. Навсякъде по света, когато някой плати за нещо си и то е създадено в резултат на този труд, собствеността е на този дето я е платил. Друг е въпроса, че май и Хайтов е искал да ги издаде тия неща от свое име, а не като направени и съставени в резултат на анкетата на "Родопи".

Но сеирът и излагацията са били големи и кавгата - за кеф на правешкото чучело, дето така най-обича, едни тежки, мастити и грамотни професоря да се карат и да му се мазнят в очакване на вишочайшото му решение.
цитирай
12. marknatan - Това между другото ми направи силно ...
12.09.2011 04:50
anonymousbulgaricus написа:
Това между другото ми направи силно впечатление в конкретната дискусия по повод "Забравените от небето" на Екатерина Томова. Значи като я командировал с пари на в. "Родопи" и правила анкети не ривала, ама после с парите от командировката и като служител направила нещо друго си. Навсякъде по света, когато някой плати за нещо си и то е създадено в резултат на този труд, собствеността е на този дето я е платил. Друг е въпроса, че май и Хайтов е искал да ги издаде тия неща от свое име, а не като направени и съставени в резултат на анкетата на "Родопи".

Но сеирът и излагацията са били големи и кавгата - за кеф на правешкото чучело, дето така най-обича, едни тежки, мастити и грамотни професоря да се карат и да му се мазнят в очакване на вишочайшото му решение.


сега напълно разбирам,защо и ти като гетския лизач,"УВАЖАВАШ" психопата боцман,заявил в абв то,че ще си храни кучето с мароканчета,досущ оня анонимен психопат в коментара си за шуменската трагедия написал,че детето било циганче .
Психопата боцман е от вашите и мрази комунистите и затова може да си храни кучето с мароканчета,стига да не е вашето. Затова гледам и наплива от кандидат съафтури и обожатели не свършва.
изпълнителният директор на едно предприятие дали е будист,мохамедан,мормон или в квото вярва няма нищо общо с грижата му на стопанин,ти продължаваш по боцмански да плюеш комунистите ,че ти ританли кучето.
да.той е редактора,той предтсвлява и юридическото лице,да не мислиш че в съда отива сградат или бюрото на некой директа
той решава еднолично кво е за кошчето кво е за публикация койе ще го публикува и так далье
ай сега го съдете за непубликуваните и фърлени у кошчето
и кво сега психояпата боцман пише против комунизъма и вие като него,ще му ставате съафтури

Или даже си и в ОНЯ СПИСЪК на антихйайтовитските мекотела,свикнали да работят по социалистически ,а да присвояват по капиталистически и за тва и психопати дето щели да си хранят кучетата с мароканчете са на "уважение",щото пишели пратив социализъма и тва обединява точшно толкова ,колкото и психопатията
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3861926
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930