Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.11.2011 10:56 - Историческия Анархизъм за поста на sande,защо БЪЛГАРИТЕ не спасили ЕВРЕИТЕ В ПАРИЖ,а после забравили и тези и в ДРУГИ ДЪРЖАВИ
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 2436 Коментари: 3 Гласове:
4

Последна промяна: 23.11.2011 11:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
По заглавието още познах.Точно преди година ся встретихме s.o.s. sande в същата тема раздувана в Македония. Изглежда там имат някаква кръгла годишнина "доказ" от типа на фирумните маймуняци,вярващи,в б(л)ога ,че като го повтарят всяка година всички разбират МИСЛАТА МУ,и как твърдел .

Та пак,на кръгла годишнина,но от нов автор,тогава беше по "Репортаж на Костадин Делимитов от македонската редакция на Дойче веле." в блога на hikari в темата " Българите депортират македонски евреи" ,сега от друга НАКЪРНЕНА ОТЪ НЕЧЕЛОВЕЧЕСКА НЕСПРАВЕДЛИВОСТ самопровъзгласила се за ГЛАСА НА СПРАВЕДЛИВОСТтА ИЗДИГА ПЛАХО НО С ДРЪЗКА НЕПОКОЛЕБИМОСТ В ОЧИТЕ ЗДРАВИЯ СИ ЮГО СЛАВЯНСКИ КАЛЕН В БОРБАТА С ОТНЕЛИТЕ ИМ ИНДЕНТОЧНОСТТА АЛБАНЦИ ЮМРУК ,В ЗАЩИТА НА ЖЕРТВИТЕ ОТ ВТОРАТА СВЕТООБЕТОВАНА ВОЙНА,НО ОТ МНОГОТО УЗО В ТАВЕРНАТА,СЕ Е ПОДХЛУЗНАЛ И СЕ Е ЗАВЪРТЯЛ В ГРЕШНАТА ПОСОКА .

По некаква случайност ГНЕВА ТРЕБА ДА Е ЗАКОНЕН ЗАЧТОТО е за ЖЕРТВИ ЗА КОИТО ИМАЛО ЗАКОН„ЧЕ СА ЖЕРТВИ„НО ДА НЕ БУДЕМЕ ДРЕБНАВИ„В ПРОЯВЕНИЯ МАТРИАЛИЗЪМ ОТ ПОЕТИЧНО НАСТРОЕНИТЕ ОПИЯНЕНИ БОРЦИ ЗА НАРОДНИ СВОБОДИ И ЧЕЛОВЕЧЕСКИЙ ПРАВДИНИ.

Както казва Бърбард Шоу,поет поет ,но накрая се ожених за милионерка. А той е писал къде по-гадни и нелицеприятни неща ,разбира се както и сега неверни за България.

Но веднъж изпуснали ДЖИНОТ ут бутилката да кажеме за извлечените от ПАРИЖ ЕВРЕИ, за които българите не си мръднаха и малкия пръст,а можеха!

Или Македония и нейната прогресивна общественост рискуват да изглеждат "недемократични" и назадничава демокрация,защото ако искат да са ИСТИНСКИ защитници на правата кауза НА ТЪРСЕНА СПРАВЕДЛИВОСТ,ТРЯБВА ДА СЕ СПАЗВАТ ЧЕЛОВЕЧЕСКИ  ПРИНЦИПИ,С МАЙМУНЩИНА СЕ ДОКАЗВАТ САМО МАЙМУНЯЦИТЕ.

В ИМЕТО НА ЧЕЛОВЕЧЕСКИТЕ,А НЕ МАЙМУНСКИТЕ ИМИТАТОРСКИ ЛЕНЗЕНИЯ ЗА ДОКАЗ,ТРЯБВА първо да започнат да обвинява тези, като ФРАНЦИЯ,които не си спасиха собствените граждани от еврейски произход !

Да не говориме,че франсетата имат повече армия ,която се бие на страната на "ОСТА",в Сев. Африка,Сирия,Ливан и т.н. , отколкото ,и най-голямата им изобщо на воювала на страната на "Съюзниците", като съюзник,пабедител,и докато трепеха британци будните им патриоти натовариха много повече собствени евреи за лагерите на смъртта ,отколкот македонските девойчета врабчета са виждали!

Едва след това може да се търсят виновни у България,които не били СПАСЯВАЛИ ЕВРЕИТЕ ?

ИЛИ НЕ БИЛИ СПАСЯВАЛИ МИ ВОЙНУЦИТЕ ИМ БУГАРСКИ БИЛИ СТРЕЛЯЛИ ДАЖЕ С ПУШКИ ПУФ ПУФ ПУФ

и на сандето на татко му му плашели мисирките в мисирката

Колко "невинни" пукнаха от уплах,или за тех нема ЗАКОН и те не се броят ЗА ЖЕРТВИ НА ВТОРАТА ОБЕТОВАНA?

И защо ли Македония не е загрижена за съдбата на други хора, например циганите или хомосексуалистите изтребвани от нацистите?

Проститутките,и СЛАВЯНИТЕ.

Може би защото смятат евреите за по хора от циганите или проститутките,хомосексуалистите?

И който не спасявал евреите е виновен, в какво ,че е спасявал "славяните",защото тогава нямало Закон,че ако спасяваш евреи си Спасител а ако спасяваш "славяни" си престъпник !?
.
Не може ли Македония да докажее как българските войници не са спасили и други хора,а прави доказ с какво със свръхчовеци.

Така както САЩ днес защитават гражданите си навсякъде,атакува не само чужди посолства но и цели държави ,така и България е защититавала своите граждани тогава(за съжаление ,не и днес)!

Български граждани от еврейски произход България не е депортирала.
Българските войници и Българското правителство изпълнява са изпълнявали военни заповеди ,чиито издатели понесоха отговорността си и бяха осъдени от Човечеството в Нюрнберг.
Може ли България да тръгне да зе грижи за ЧУЖДИ ГРАЖДАНИ И ДА БЪДЕ ОБВИНЯВАНА„Че НЕ СЕ БИЛА ПОГРИЖИЛА ЗА СПАСЯВАНЕ НА ЧУЖДИ ГРАЖДАНИ във ВРЕМЕ НА ВОЙНА .

Преди няколко години в една африканаска държава мед,сестри бяха обвинени в "холокост" (геноцид б.а).(само да уточня: Аз признавам "Холокостта" извършен над евреи от нацисткка Германия през Втората Световна Война. Масовото изтребление в същата тази война да речем над лица от цигански или славянски произход не е холокост тъй ,като няма гласуван закон за него.б.а. )

Чехия и др. независими държави отидоха в тази държава,Либия,и освободиха своите съграждани. Но не освободиха българските граждани. Това престъпление ли е на Чехия?

Днес Български войници,и полски румънски и др. под върховно американско командване изпълняват своите заповеди и не само извеждат чужди граждани (иракски,кюрди,афганистанци) но и ги разстрелват,измъчват и т.н.

Те заповеди на командири от чуждо правителство ли изпълняват или Република България е виновна за тези престъпления Престъпления ли са това ?

Нека да различваме една действителност (и историческата действителност е действителност) от служебните понятия и названия и да не постъпваме ,като шизофреници и да обясняваме с частите на изречения или прави казуси и историята.

sande,по веднаж на година ли ще дискутирате това или ще ги разредите доказите?

недейте ,включете и "славяните" нищо че за тех нема ЗАКОН“ и трупайте точки

Или ако нема ЗАКОН не са ОРА

ха ха ха

мамавидеба маймуняшка



Гласувай:
6



1. germantiger - ...
23.11.2011 23:51
Нещо си се объркал - НЯМА ЗАКОН ЗА ЕВРЕИТЕ, ЩОТО ТЕ СЕ НЕ СА ХОРА!
СУПЕРЧОВЕЦИ СА...

Да се докоснеш до свръхчовека, не по Нитцше, а по Марко магаренцето, маркнатан ;)

И "неа се пуашиш копеуе", холокост няма да има в бъдеще, щото и в миналото токоз го е имало. Без съмнение холокауст е имало - няма спор, факт е, но холокост "де да знам"?!

...

Що псуваш на майка, да еба ваще дъщери семитски - с една вече съм успял!
Не псувай "бре", магаре такова ;)
цитирай
2. marknatan - нежна русняшка душа пугрешно за...
24.11.2011 04:13
нежна русняшка душа пугрешно затворена в косматото балканско тяло

бегай да се депилираш за доказ

да не са те подминали по случай деня на победтъ недепилирана

недей миличка не се депресирай

ами отскочи до киезта му и си подмий с течността от буркана му

и няма да получаваш вече "отказ "
цитирай
3. germantiger - Натане, не ми се връзвай бе, будале
24.11.2011 15:04
Каква душа "бе", многострадално ми чифутско магаре ;), не съм и космат "ич".

Аз ти казвам, че съм онодил една ваша магарица, ти за душа ми хортуваш, ах маминия той Бен К(х)ур...

Аз харесвам и УВАЖАВАМ дъщерите на Цион - умни, задушевни и красиви, жалко че мъжовете им са магарета, да "одят" да си търсят чужд :)

Ей мушморок, имаш ли сестриче аууу
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3863866
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930