Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.03.2012 10:37 - Рустам изкара швестерчетата* на светло-Григор Симов липсваше.Боцман"Аз нямам теза за бургариите, а за името BULGARI"
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 6614 Коментари: 9 Гласове:
0

Последна промяна: 05.03.2012 21:47

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Блогърът Рустам изкара швестерчетата* от блока на светло-Григор Симов липсваше. Самвоин след десетина поста, в които с 2-3 хил. думи обясни за правилния научен подбор на нацистите използван за избирането на чистите арийки, при хуманния им избор за назначаване за Ангели на смърта( стражарки, ж.р.) в лагерите на смъртта, превъзбуден от ненадейното влизане в блока на храбрата бакалка, облечена като жената на Шлиман, най-накрая се сети да запита "Ами ако това не е било истина".

Това беше и въпроса,с който ВОИНЪТ трябваше да започне, само, че поставен обратно "Ами ако това е Истина", научавайки за пръв за зверствата представени от Рустам, а не да напише десет листа маймуняшка апологетика.

Е, как да не са прави теософите ,че няма Еволюция, и ората не произлизат от маймуните.
Веднъж маймуна завинаги маймуна.

Говорейки за маймуни.

В блога на гюведжарите лично психопатът ** Борислав Георгиев-боцман, баш аФтур на т.нар. РОМСКА теза ДЕКЛьЕРИРА :

боцман"--- Аз нямам теза за бургариите, а ЗА ИМЕТО BULGARI "

Психопатът боцман бил невинен в плагиатизиране на историческата теза на Керамопулос. Той само нескопосано преписвал от гръка етимологията за името БЪЛГАРИ, че било служебно название на военни, като част на речта преди да се превърне в название в изречението. Но не за названието на Керамопулос БУРГАРИИ, стражари в пиргоси, (гръцкото пирг преминавало в бург на латински, което прави не народа на Бургионите в Дакия,а този на Пирогерите в Тракия първите Българи и по дифолт изФърля бургионито до планината Аски Бургион в Германия или Бургундите в Галия. На тех и виното им е по клисаво от българските тасоски и мелнишки. Но всчико това е преди въвеждането на мн.ч. и ср.род. за доказ в Историята от психопата боцман и няма научна стойност  б.а.), а за нещо съвсем различно Стражари на Долини.

Разбирате ли съществената разлика , която е направила психопатът Борислав Георгиев-боцман инвентор . Боцко е доказал с езиковедските си умения и безупречно Обладаване  на испански,това за него е , както се во=ижда от книгата му , римския език, че етимологията на ИМЕТО БЪЛГАРИ произхождало от БУЛ на испански Долина и ГАР на испански Стражар и означавало Стражари на Долини в изречението, когато е подлог , т.е. когато според ил да дебила се бият , като римляни. Ако бягат съответно са бежанци и не са подлог, щото некох ги гони, той е пръв. ( Има съмнения,че след импотентната му проява с "черковнославянския" е бил на апчета при Обладаването на испанския, което ша го изфърли ут Читанките за чиитинг, но не било дуказано. Нема добри ф френския, с езиците де,  да Путскажат Истината по Обладаването. У бг-то специалистите са по средно азиатски  и др. блеещи с преддихания б.а.)


Психопатът боцко е бил незаслужено набеден от престъпника гет зафърлило партиен билет след, като разбрало РОМСКАТА Теза,че БУРГАРИИТЕ са Българите, прасето дзвер одило до Гипеда да гледа ТРАКИСКИТЕ пирамиди,( ОТ ПИРЕ ,пирг) , обявило надписите на МУРТАГОН за факсимилета без научна стойност, защото психопата боцман бил доказал че БЪЛГАРИТЕ били БУРГАРИИТЕ, Ил да дебило, Льохмано, тва е ЛОЦМАН С предихание, лично въздигнат в Съафтур от психопато ,а така да го подведе “

Ггипедския дзвер с ил да дебила и другите знайни са нарочили невиннийо психопат боцман за името БУРГАРИИ,че било РОМСКАТА ТЕЗА , а това както се потвъдрждава лично от аФтура на РОМСКАТА ТЕЗА не било така , той само бил откраднал езиковедското обяснение на Керамопулос за етимологията на името БЪЛГАРИ.

Това моменталически бе потвърдено в същия гюведжарски сайт и от официалният съаФтур Льохмана,( Лоцман след преддихание от забитият му четвъртит го произнася льохман б.а.). Льохмана веднага е цитирал десетина сведения в които и вулгарите са българи.

До преди една седмица бе "НАУЧНО" ОАКАНО ИЗ ньета и ФАКУЛТЕТО ДОКАЗАНОТО от ПСИХОПАТА боцман в РОМСКАТА МУ ТЕЗА в книгата му и из ньета от МАЙМУНЯЦИТЕ,че ВУЛГАРИТЕ НЕ БИЛИ БЪЛГАРИТЕ.

Летописец още чисти калта под ноктите на психопата боцман и престъпника гет, защото според него който имал кал под ноктите бил много работен, а който носи очила много учен и те работили в ползу Роду.

Това е засъхнала боцманска дришня бе летописец.

НЕМАЛО ЕВОЛЮЦИЯ,А ?

ДАРВИН НЕ БИЛ ПРАВ,А?

Къде е сега воинът на дедо Боже, командирования турак Катана, да се опълчи на НАУКАта.

Пети Трети, Петдесет и Трета. А, тва е честване за догодина за сто години от
ИЛИ тази за ДЕНЯ на ПОБЕДАТА,щото можела да бъде последна. В планината България във ФРАнция, декември, щели да кацнат извънземните и да дигат само заслужилите, пардон еволюиралите. Боцко бил вътре. Не щото бил еволюирал ми щото от Испания било по-близо

* от нем, швестер , сестричка, "галено" за нацистките надзирателки в лагерите на смърта, темата поднесена от Рустам без маска и без грим
** доказан психопат, заявил ,че ще си храни кучетата с мароканчета под мълчаливата благословия на православното търгашче рицар

В-к "Историко Анархически Пост" представи Двете Събития от изминалия месец с общонационално значение. Събитята са подредени хронологично, а не по степен на значимост.







Гласувай:
2



1. mar866 - :)))
05.03.2012 12:12
не знам за какво спорите, ама аз имам една маймуна, която си отглеждам, а дедо Русти, напира да ми стане ортак в отглеждането;)))))
цитирай
2. rustam - Дамммм,
05.03.2012 19:44
Нейде "БУРГ", нерде "БЪЛГ". Това е толкова нескопосано, че един ученик от 7 клас ще се смее.
Звукът "Ъ" с метатезата " ЪР/РЪ" е емблема на нашата идентичност Да се свързва с "БУРГ" е дивотия.
Но да ти кажа, от всичките изброени, най-голямо "фифи" ми се струва този "Гет Незнамкойси"
Докато плямпалото "кака Тана" е обикновен глупак, чието умение се простира да копира нечий чужд текст. Голямата му мечта е да се върнат "Закона за защита на нацията" и "ЗЗД" и да го назначат най-малко за групенфюрер.
цитирай
3. marknatan - Вечният спор-за кокошката или я...
05.03.2012 19:45
Вечният спор-за кокошката или яйцето. Дали психопатът боцман е за кокошката или първо е казал за яйцето.

Дедо Рустам кандидатсва за преводач , ма не панимае человеческий.
Дръж го за маймуната. Там треба да е добър.

Всеки има талант. Само психопата боцко два.
цитирай
4. rustam - Натане,
05.03.2012 19:53
абе ти откъде го извади това, че съм бил фен на "църковното хористче?"
цитирай
5. marknatan - ми той прилича на резняче, ти живееш ...
05.03.2012 21:16
ми той прилича на резняче, ти живееш до туркия, и двамата сте добри с препинятелните знаци за исторически доказ,е след психопата боцко,де ,той е ИНВЕНТОРа, въвел мн. и женски род за доказ на подлога, в изречението ,като сказуемо.

Видех и че повече го защитавуйеш дори от престъпника демограф и спараточката у спартакиадата. там той е антагониста , спараточката е протагониоста и ени други си се фалят кви били добри и фенове оди пишат оди виж престъпника демогарф и спараточкиокви излияния са изпраскали
И ти да не останеш по надзаде видех си узбумкал ено таквоз

язък за ДЕДО ТИ и КОНЯ МУ

А и тримцата го панимаете перфектише ЧЕРКОВНОСЛАВЕНСКИЯ на тримата треньора Киро,Коце и Мето създали Азбуката на чехите и Моравците за които още се пее в народните песни на Балканците

цитирай
6. rustam - Абе, ти
05.03.2012 21:35
малко ми се струваш неподготвен.
Странджа е най-близкият регион до Турция, ама не знам дали ти е известно, че за цялото турско иго, там няма построена нито една джамия. Повтарям - нито една. И в момента няма.
"Рупците", местното странджанско население е пряк наследник на древните одриси. Това може да се засвидетелства във всяко едно отношение, дори и генетично.
Те например не са носели червени пояси, а черни. Червеният пояс в Странджа е означавал, че си циганин или читак.
Не разбирам за кого ми намекваш, но групата на спаротоците е нещо, което никога не съм уважавал.
Ай със здраве.
цитирай
7. marknatan - аз те мислех за бургазлия а ти си бил ...
06.03.2012 04:44
носели са черни колани щото са били вългищари ти кви искаш да си сложат бели ли

ха ха ах само тея гръчетат от ургари са били с бели за това сега са българе ха ха ха огар знаеш ли къф цвят има

от граматиково па са били се дидскалос вулгарикос

бегай залегай над читанките

аз те мислех за бургазлия а ти си бил странджалийска делия
цитирай
8. marknatan - ееее Руслане, къде се скри бре. Н...
06.03.2012 21:55
ееее Руслане,
къде се скри бре. НЕкоя легенда за черните колани на карстистите одриси немаш ли от време оно да разкажеш. КАК По ТРАДИЦИЯ били бели и винаги имало по две ОДРИСКИ на ряката да ги перат белите колани на славните одриси, та кога дойада траките да ги покоряват да име се белеят на чнаците . МА га дошли тураките, деме траките и ги освободили от омразното българско робство и им земали чедемнадесетте жени за кадънки и за девици у рая им ( ти как мислиш се събират по толкоз девици на турак а ) и понеже одрисите вначале не си познали братята освободотели тураките и се одрискали и коланите си зачернилио и тък като менали вече по седемнадесет жени да им ги перат ан ряката и си останали с черни колани . картаиски да палшат турките да не им дигат КОКОНИТЕ ОТ УРГАРИ и ГРАМАТИКОВО Дето гръцкият танц с боси пета;ла по жаравата се играе. ха ха ха . НЕстинарите от гръцкото УРГАРИ били БЪЛГАРИ щото играелеи върху жар. МИ тея от РОДОПИТЕ тогава са помаци щото не играят върху жарава.

бегай се гушкай с воина турак на дедо боже катана да си интимничите за тураки и одрискани ха ха ха земи го и психопата гет и църковното хорисче глишко с тъничкогласче да ви пее на уше га бистирте за ханчета и сукманчета с черни коланчета

П.П. Къде изчезна твоята ханъма дарсито. Тя май от пералнята не излиза, да не си я пратил да пере на цела странджа черните колани на ряката ха ха ха нема врме да се обърне горката да ни осведоми за некое и друго културно събитие
цитирай
9. rustam - Оооооо, Натане,
06.03.2012 22:34
пак нещо не си в час. Къде ме курдиса при онези глупчовци - кака Тана и Гет Незнамкой си? Само ме спомени пред тях и палят на четвърт. Не един път съм им мазал дупарите с люто чушле.

Не знам откъде го изсмука това за белите пояси, но в Странджа винаги са били черни. Даже изразът "червен пояс" е обидна квалификация за прост човек, или за друговерец. И ако някой наистина се е одрисквал от страх пред читаците, то това са били "рязаните карабинки" от твоето племе, а не тракийците.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3849868
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031