Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.03.2012 05:28 - Боцман"Аз нямам теза за бургариите, а ЗА ИМЕТО BULGARI ". Цикъла на психопата.
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 7309 Коментари: 14 Гласове:
4

Последна промяна: 31.03.2012 03:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 
След, като съвсем точно бе изчислен цикъла на престъпника психопат гет, един от нарочилите неоснователно съаФтура си боцман за плагиатор на историческа теза, а той бил само бавнотракащ умствено затормозен крадец на етимология и то, само, като съществуваща в изречението на испански, който език той объркал за Римски, което не оневинява, разбира се престъпното деяние,кражбата и плагиатизирането на чуждо произведение и представянето му за свое с чужда или не помощ, защото той бил един от тях, харесвал Висоцки, бил с баба германка или нашенец Варненец и т.н. и т.н. други каквито и да са мотиви, извършено от психопата боцман с чужда или не помощ , нека да изчислим и цикъла на баш АФТУРА психопат От заявеното в първия параграф на Ромската "Теза" Българите =Комити, защото комити така звучи и на български до самопризнанието в престъплението плагиатизиране "Аз нямам теза за бургариите, а ЗА ИМЕТО BULGARI ". ОТ :
боцман "Конкретно Римската теза ще доказва, че COMITAE = BULGARI.
Случайно или не, но прочита на comitae ( граничен СТРАЖ ) звучи буквално като ”комита е ”.

С доказателства :

" Ако има някакво обединение, в което съставляващите го хора да се наричат българи, то това са comitae, СТРЖИТЕ на Римската империя, но това обединение си има име – гранична армия"
( бургариите на Керамопулос за заети б.а.)

"Като такива СА упоменати. Не съм прочел и една дума, която да доказва обратното. Те СА воини и никога нещо различно от това. Стражари и пазванти са термини от речника на идиотчето натан, те не са "лингво обяснения на РТ", нито ще бъдат във второто издание"
ДО : упоменатото "лингво обяснения на РТ" от Борислав Георгиев-боцман, обяснил лингвистично етимологията на Името БЪЛГАРИ и доказал с езиковедските си умения и безупречно Обладаване на испански,това за него е , както се вижда от книгата му , римския език, че етимологията на ИМЕТО БЪЛГАРИ произхождало от БУЛ на испански Долина и ГАР на испански Стражар и означавало Стражари на Долини в изречението, за разлика от грешната етимология на Керамопулос,че Българи идело от стражари в Бургове, като БУРГАРИИТЕ на КЕРАМОПУЛОС, но с различна НЕ РИМСКА, а ГРЪЦКА Етимология.
Бургариите, от които гръка написал теза "ЗА ИМЕТО BULGARI " били с гръцка етимология от гръцкото ПИРГ, което преминало в латинския, като БУРГ. И не случайно Гръка Керамопулос не се води за ИНВЕНТОР на РОМСКА ТЕЗА за ИМЕТО БЪЛГАРИ , защото написаната от него теза ЗА ИМЕТО BULGARI иде от Бургарии, военно служебно название на стражарите разположени в пиргове, което е гръцка етимология ,или бургоси, което е пък на латински, но не е на РИМСКИ.
Което вече е посочено от ИНВЕНТОРА Борислав Георгиев- боцман дал правилното извеждане "ЗА ИМЕТО BULGARI " . БЪЛГАРИ произхождало от БУЛ на испански Долина и ГАР на испански Стражар и означавало Стражари на Долини .
И ето,че психопат пак се изока, за доказ ,че е психопат, престъпник плагиатор .

По тъмна доба дебила Боцман заяви "Аз нямам теза за бургариите, а ЗА ИМЕТО BULGARI ".
Което било СТРАЖАРИ на ДОЛИНИ, а не СТРАЖАРИ на БУРГОСИ.
Хе,хе ,хе .Боцман "Стражари и пазванти са термини от речника на идиотчето натан, те не са "лингво обяснения на РТ", нито ще бъдат във второто издание".
Хе хе хе . Второто Издание ще има гриф "САМО ЗА МАЙМУНЯЦИ", щото ОРАТА не от първото Издание, а от първия параграф "Конкретно Римската теза ще доказва, че COMITAE = BULGARI.Случайно или не, но прочита на comitae ( граничен СТРАЖ ) звучи буквално като ”комита е ” панимаха, че си имат работа с "харесван" дебилен психопат, плагиатор и маймуняк.
Горното бе заявено на 02/03/2012,в 06:19 , в блога на гюведжарите.

Психопатът изглежда не е спал и рано рано е направил пълни самопризнания.
От "Конкретно Римската теза ще доказва, че COMITAE = BULGARI.
Случайно или не, но прочита на comitae ( граничен СТРАЖ ) звучи буквално като ”комита е ” До "Аз нямам теза за бургариите, а ЗА ИМЕТО BULGARI " .
Гипедския дзвер с ил да дебила и другите знайни са нарочили невиннийо психопат боцман за името БУРГАРИИ,че било РОМСКАТА ТЕЗА , а това както се потвърждава лично от аФтура на РОМСКАТА ТЕЗА не било така , той само бил откраднал езиковедското обяснение на Керамопулос за етимологията на името БЪЛГАРИ.

Има ли некои други данни от други места, в които психопатът боцман е писал и пише ,с точен дата и час на подобни изявление за тва кво бил доказал психопата боцко, важното да го е доказал психопата боцко за съвсем точно изчисление на цикъла на психопата боцман до часове, така както бе направено със цикъла на психопата престъпник гет, гипедския дзвер, набожния търгаш, ил да дебила , льохмана или цикъла си остава едномесечен и е с достатъчна прецизност при бъдещите исторически изследвания за Маймуняшкoто ис туристическо движение ?

П.П. За пригледност Цикъла на Психопата с цитати на психопатите според фазите

Цикълът на Психопатите е ДОКАЗАН.

цикъла на психопатите съафтури е като този на БАШ АФТУРА двумесечен:

От : " Конкретно Римската теза ще доказва, че COMITAE = BULGARI.
Случайно или не, но прочита на comitae ( граничен страж ) звучи буквално като "комита е ".

И :
"бъл-гар-и(българци) : Стражи на върховете,хълмовете или стражи на проходите и клисурите(клисурци).
гър-и (гър-ци): Само стражи.
ун-гар-ци(Hun-gar-y): Стражи хуни ( за името "хуни” вж. доктор Г. Ценов)
хър-ват-и(гър-ват(бат)-и): Стражи роднини или по-старши стражи.

До :
боцман"--- Аз нямам теза за бургариите, а ЗА ИМЕТО BULGARI "

И сдавай сначале. С доказите, както е казал психопата боцко в РОМСКАТА "ТЕЗА"



Същата пасмина на психопата боцко ще си изживява ФАЗИТЕ докато има летописци и боцкащи се от
любоф към Знания и некъде от човещинка да превръщат блоговете си в стена на ПСИХОПАТЩИНАТА

При психопата гет и падружката дзвер е от :

от

гето зафърлило билето "- Бургарои ~ българи, са военизирани подразделения, създадени от централната власт"
патамучта панимало МИСЛАТА МУ
" Лидерът-воин ... който има свръхестествени способности - Защо ? - защото за разлика от простака-vulgar е човек, с Гръбнак, характер - Който поради това е уважаван и от враговете си !! ",
защото Конкретно Римската теза е доказала ,че COMITAE = BULGARI.

Случайно или не, но прочита на comitae ( граничен страж ) звучи буквално като "комита е " и бъл-гар-и(българци) : Стражи на върховете,хълмовете или стражи на проходите и клисурите(клисурци).
гър-и (гър-ци): Само стражи "

До току що изсраното този месец при другия сбъркан маймун спараточката :


"... полагам грижи(за нещо, някого, тоест (о)пазя-съхраня) ... от там идва и остарелите вече, глагол и съществително: вардя, вардянин ?! - от там идват в групата на немските езици думата за "война"-war, но и за защита-guard а от там и определен вид (елитен)военен-гвардеец.

- Среща ли се тук на балканите това "вар" още и "г"вар" ?

- Да и то в старите ни градове централната и по принцип укрепена част, се е наричала "варош" ... такава част в стара Варна я имаме документирана !

... А в по-старо време ? - да от разчетена в микенските плочици "линеар В" дума, протообраз на василевс(пазител), който се е изписвал ОТБЕЛЕЖЕТЕ ... "г"ва - си - реу" ... отново частицата Г"ВА, която се среща пък в още по-старата владетелска титла "гва-нах(к)".
от Гет - ВАРненски, още и вОДЕСоски "


Среща се среща и тук на Балканите у сзафтурите това ВАР


А аВарите бре престъупен психопат.

това даже и баш дебила психопат боцко не се досетил, АВАРИТЕ са ВАР дяните от ВАР оша крепост

Важното е да е казал дебилния ПСИХОПАТ Борислав Борисов- БОЦМАН

""- Бургарои ~ българи, са военизирани подразделения, създадени от централната власт"

И сдавай сначале "--- Аз нямам теза за бургариите, а ЗА ИМЕТО BULGARI "

Което е БЪЛ Гърци- Охрана на Долини, гърци само Охрана ,стражари

бъл-гар-и(българци) : Стражи на върховете,хълмовете или стражи на проходите и клисурите(клисурци).
гър-и (гър-ци): Само стражи




Гласувай:
4



1. get - - Момче, кога ще излезеш от рамката, която САМ си, си я поставил ... ? ...
08.03.2012 18:18
... мисленето на "старозаветник" ?? - пък си бил анархист-ревизионист :))))

- Като толкова ги "познаваш" нещата от тази им страна ... какво ще кажеш за произхода и етимологията на Baalbek ... :)))) - Вероятно ще кажеш, че е от отмрял западно-семитски език :))))) ... Само да не започнеш да ми цитираш кабалистично-талмудическите щуротии, че това е по силата на една тайна, която сте приели да се нарича Lesser Keys of Solomon :)))) - Хахаха !!!
- Що историците продължават, да нни лъжат, като казват че на гръцки се наричало "ХЕЛИополис" ... пък то си е изписвано, като Ел"Илиополис ?? :)))
- Що ми превеждате по-старото Бел, като Баал(и му предавате значение Господар) пък от смахнатият ви религиозен опортюнизъм в който сте изпаднали изобщо не ви идва на ум, че втората част от името "Вek"(бг. "БЕК") ми го превеждат, като Бог. Що тъй бе джанъм "проф. Сиктиридис" ??
- Що долината където се намира този град се нарича "БЕКаа" ??
- Що в етимологичните речници на иврит ... за БИК ... казват, че се произнасяло "БАКар" ?!! :(((
- Що в по-късно време започва още една подмяна на името от Баал ... става двусастъвно, тоест БаалМелкарт ... после Малакх ... пък накрая Молок(х) - И ако на това всичко, ти ми кажеш, че е някаква древна и отмряла дума на западно семитско-хамитски език ... Аз ще ти кажа, че или си куха лейка(тоест без грам мозък), или съзнателен лъжец !! - Ще кажа че поне от ВТОРО ХИЛЯДОЛЕТИЕ ПРЕДИ ХРИСТА в Източно средиземноморие от филистимци и канаанити не се говори никакъв прото или какъвто и да е семито-хамитски език !! ... А всичко е една лъжа написана ... от историците-библеисти !!

- Дано осъзнаеш, какво ти обяснявам ... наместо, като щраус, да си завреш главата в пясък, пред ОЧЕВАДНИТЕ факти ?!?
- Така че, престани с този Керамо ... нам какъв си - Защото той е резултат, продукт на късно фанариотско мислене и трактовка на една много стара и добре прикрита ИСТИНА !!! - анадънму "проф. Сиктиридис" :))))

от боу"ил Гет, КАНос ТавроСкитски от Скитополис :))
цитирай
2. marknatan - ЕЙ КРАДЕЦ И БЕЗМОЗЪЧЕН ПРЕСТЪПНИК ...
08.03.2012 23:43
мама ти деба тъпа и ПРЕСТЪПНОТО НИЩОЖЕСТВО


ВИЖ СЕ БЕ ПРЕСТЪПЕН КРАДЕЦ ,КАК КРАТИЧКО СИ ГО ИЗХОДИЛ ЗА ДОКАЗ ХА АХ ХА

И психопата дзвер с факсимилетата на муртагон не може така лаконично да "докаже" РОМСКАТА ТЕЗА НА ПСИХОПАТА БОЦКО че БУРГАРИИТЕ БИЛИ БЪЛГАРИТЕ

"118. get - Господине подписващ се, като marknatan !!

- Бургарои ~ българи, са военизирани подразделения, създадени от централната власт,
"
КЛЕВЕТНИК Ньеден на ПСИХОПАТА БОЦМАН който КРАЛ САМО ОПРЕДЕЛЕНИЕТО ха ха ха БУЛ ГЪРЦИ ОХРАНА на ДОЛИНИ

маймунски ЗАДНИК СЛЕДОВАТЕЛ НА ГОДИНАТА

"- Второ - Как да кажа ? - римската теза се явява частна по отношение на това, което се опитвам да защитя и Ви подсказвам с Тауро - Бико - Боии - Кан и т.н. ... пояснявам това има отношение и към т.нар. Градски съвет в който влизат представители, определено на военната аристрокрация, и са военно-елитарното общество на спартанците(по-рано микенците), а илотите за мен не са роби, а по-скоро крепостни. "


ПСИХОПАТА ПУТСКАЗВА ХА АХ ХА

няма нужда БЕЗПИРНИЯ БЕЗМИСЛЕН БЪЛВОЧ бълвоч кво какво би било според УРОДЛИВАТА НЯМАЩА НИЩО ОБЩО С ИСТОРИЯ БОЛНА ФАНТАСМАГОРИЯ НА ЕДНА ПРЕСТЪПНА МАЙМУНА
И в маймуняшкия форум на гюведжарите и в блога си обявих,че "и на теб и на който и да е (вкл. баш психопата боцман) ще преведа по 1 000 лв на всеки който представи Римско понятие (за всяко едно)използвано от плагиатора боцман в Отворената РТ,което отговаря на историческото си съдържание."

Психопата боцко се пробва ха ха ха

мама ти деба тъпа и ПРЕСТЪПНОТО НИЩОЖЕСТВО


"118. get - Господине подписващ се, като marknatan !!

- Бургарои ~ българи, са военизирани подразделения, създадени от централната власт,
""- Второ - Как да кажа ? - римската теза се явява частна по отношение на това, което се опитвам да защитя и Ви подсказвам с Тауро - Бико - Боии - Кан и т.н. .."


ВАЖНОТО Е ПСИХОАПТА БОЦМАН ДА ИМ ГО БИЛ ДОАКЗАЛ

АКО не вервате питайте САРА КОЛКО Е ГРОЗЕН НЕ МОГА ДА ГО ГЛЕДАМ ПО БЪРЗО ДА ГО ЛАПАНА ДИВА

ха ха ха ГАЛИНА на испански КОКОШКА смотан престъпен психопат значи ПСИХОПАТАИТЕ дълго време съществували като КОКОШКАРИ преди да се САМОСНЕСАТ из НьЕТА

заьото важното е какво е казал БОЦМАН

ДАЛИ ПЪРВО Е КАЗАЛ„ ЧЕ Е КОКОШКАТА ИЛИ ПЪРВО ЯЙЦЕТО
цитирай
3. get - - Куха лейка ...ска - Ай, калина, галина моя ??
09.03.2012 12:48
Калинка, ГАЛИНКА, калинка моя!
В саду ягода малинка, малинка моя!
Ах! Под сосною под зеленою
Спать положите вы меня;
Ай, люли, люли, ай, люли, люли,
Спать положите вый-й-й меня.

- Калин, Галина, Галечка ... Галка = Сврака, бърборана ... простоумна, като автора на този пост :)))))) "Боцман"Аз нямам теза за бургариите, а ЗА ИМЕТО BULGARI ". Цикъла на психопата." ... така че, като ти свърши цикъла ... месечното неразположение, и почнеш да се държиш ... по мъжки-смислено, тогава да говорим ! - Ако не, става варианта "Каквото повикало, такова се обадило ?!! :((

от боу"ил Гет кан(ос) ТаВроСкитский ... от Скитополис(а) дето е в Еерец Израел :))

п.п. Знам, че от истината боли ... но ако сме "мъже", за които ти допълваш, че требело да имат и топки ... тогава следва да се държим, като такива ... а не като, испанска Галина(голяма кокошка) ЩРАУС ... да крием главите си в пясъка !! - Анадънму "проф. Сиктиридис" :)))))
цитирай
4. rustam - Даммммм
09.03.2012 18:51
много е "забавна" тази игра на думи, упражнена от бърборкото Гет.
Като му гледам игривия каламбур с "калинка" и "галинка" и аз се сетих за нещо подобно

Гет - Скитский ...Гет Скотски, от Скотополис.
цитирай
5. rustam - Я, старата "кука" гет се опитва да остроумничи
09.03.2012 23:21
Аз му казвам, че е празен превъртял бърборко, който се опитва да "философства" дори и върху прогнозата за времето, а той се опитва да върти "оперативни комбинации"
Никога не съм бил в "милицията", за да ме разкарвата от там, глупчо.

За разлика от теб, тук съм , за да се занимавам единствено с написаното в блоговете от изкуфяли тикви като твоята.

И въобще не ме занемава въпросът, тебе защо така спешно те пратиха "на разположение?" Не ти ли е малко неудобно, докато други опъват каиша, ти просто да опъваш тлъстата заплата и да си дремеш вкъщи?
цитирай
6. marknatan - Рустам ЗЛАТОУСТ. НАЛИ знаеш, че ...
10.03.2012 03:33
Рустам ЗЛАТОУСТ.
НАЛИ знаеш,че името ти иде от ЗЛАТЕН. РУСТАМ е ут старъ козъ яре.
ПРЕСТЪПНИКЪТ Психопат гет бил бърборко. ха ха ха . от Бърбонки, Дърдонки. Бъ„ Дъ СЕ НА гетския психопат маймуняка гет в гъзъ . ха ха ха
БОЦМАНската дришня на бърконки предлага щото панимали ИДЕЯТА МУ със кокошката сара мне мога да го гледам по бързо да го лапна дива ха ха ха ха ха ха ха


"118. get - Господине подписващ се, като marknatan !!

- Бургарои ~ българи, са военизирани подразделения, създадени от централната власт,
"

нещастния урод панима снова ИДЕИТЕ САМО С ЕДНО облизване


мама ти деба тъпа и психопата гьонсурат

"118. get - Господине подписващ се, като marknatan !!

- Бургарои ~ българи, са военизирани подразделения, създадени от централната власт,
"
цитирай
7. submarine - Чекай малко, че се омотах в пространствено -времевия континуум.
10.03.2012 18:40
В кълбото на ромско-греческо-хиспанската теза. Не ми стана ясно, испанците с техния хиспански, с була и гара си, като кога се появяват на сцената на хисторито, п-скоро на фентъзито. Преди римляните и римския, който отявлено не е латински, а римски, или след това? Кога и като какви се появяват испанците в изречението, и като каква негова част?
цитирай
8. marknatan - на психопато гет зафърлило партиен ...
10.03.2012 21:37
на психопато гет зафърлило партиен билет за да се влеел в ловнорибарска маймуняшако хомодружинка цикъла е завършен и хербаризира от :

"118. get - Господине подписващ се, като marknatan !!

- Бургарои ~ българи, са военизирани подразделения, създадени от централната власт,
""- Второ - Как да кажа ? - римската теза се явява частна по отношение на това, което се опитвам да защитя и Ви подсказвам с Тауро - Бико - Боии - Кан и т.н. ... пояснявам това има отношение и към т.нар. Градски съвет в който влизат представители, определено на военната аристрокрация, и са военно-елитарното общество на спартанците(по-рано микенците), а илотите за мен не са роби, а по-скоро крепостни. "

До изходеното при другия невменяем в спартакиада
ВАР било ВАРДЯ значи както е казал психопата боцко ВАРНЕНЦИ СА ГРАНИЧАРИ СТАРЖАРИ кОИТОЖУВЕЕЛИ ВЪВ ВАРОША

психопата престъпен

никой не обича предателите

всички ги разстрелават от наполеон през византийските импове до натан





ша путсказваш А

ша си самопризнава болната гетска маймуна престъпник психопата кво било ХИСТОРИТО

щото МАЙМУНАТА НЕ ГО Е НАПИСАЛА

"- Бургарои ~ българи, са военизирани подразделения, създадени от централната власт,"

ма сега путсказва по метода на психопатите как си четели мислите за доказ

ей маймуно нередовна отдавана ти е заявено покажи си свидетелството ут дофтура и ако си нормална ша ти плащам дукату си жива пенсията

цитирай
9. submarine - Ха да не говорим за Гет.
11.03.2012 20:49
Щот съм рентгенолог, а не психоаналитик.
цитирай
10. marknatan - В кълбото на ромско-греческо-х...
11.03.2012 23:05
submarine написа:
В кълбото на ромско-греческо-хиспанската теза. Не ми стана ясно, испанците с техния хиспански, с була и гара си, като кога се появяват на сцената на хисторито, п-скоро на фентъзито. Преди римляните и римския, който отявлено не е латински, а римски, или след това? Кога и като какви се появяват испанците в изречението, и като каква негова част?



submarine ,

преди да започнеш да четеш в този блог, прочиташ целта на блога.

Това е училище . ЗА маймуняци . АКО си маймуняк сядай до престъпника психопата гет тропайте и дюдюкайте ,"ВАЖНото да го е Казал психопата плагиатор БОРИЛСлав ГЕОргиев -боцман , БЪЛгарите са БУЛ от долина на испански И ГАРД стражар на римски или психопата като ФИЛОЛОГ ДОКАЗАЛ на маймуняците ,че БЪЛГАРИТЕ Са СТРАЖАРИ АН ДОЛИНИ“


ИНАче ""Конкретно Римската теза ще доказва, че COMITAE = BULGARI.
Случайно или не, но прочита на comitae ( граничен СТРАЖ ) звучи буквално като ”комита е ”.


ти на маймуна под прикриетие ли ша са правиш или верно си рентгенолог

цитирай
11. letopisec - България не била държава до 9 в., според Боцмана, а само територия...Боже, боже
13.03.2012 14:41
Bozman Oz Имам ? : Каква е била Българската държава(недържава според РТ) като конструкция до 900та и след нея ?
--- България не е държава до 9 в. Тя е САМО територия до 5 в., след това е политически контролирана от „българите”, но отново вътре в РИ, под името „България”, ДОРИ правата на собствено пол. управление – оцветено със собствена литература, определено различна религия от РИ и т.н. Тук са указателни императорски сведения от Лакапин, Багреноровни, Василий II и т.н. След това в продължение на 200-300 г. следствие на банкрута на КПол по отношение на кеш. плащанията на проф. армия, тези отделни крепости и райони, започват да се самоосъзнават като феодални владения, понякога и с частна армия, като плащанията се прибира натурално от подопечните територии. Никифор решава да прекрати тези „натурални взятки” и разбива част от локалните войски, но след това други му резват кратуната. Явно, че Крум тук е в ролята на водач на тези територии, какъвто бе Патрикиол по времето на Анастасий, НО той определено не е водач на всички, а водач на тези, при които е в момента. Тъй като и войските на РТ и лимитанеи-федерати и след това феодалите СА от един народ, тези граждански размирици се проточват стотици години. За простите монаси по манастирите (които са от околните села на манастира) тези дадености са невидими. За тях „цар” е най-близкия феодал или дори Константин Велики, починал преди столетия. След 900 г. или около нея, е ерата на Симеон. Там работите са сложни, защото е налице една национална държава, претендираща ЗА имперска държава, т.е. КПол се игнорира, като главен град на империята. Очевдно тези локални крепости и градове ВЕЧЕ имат национално подсъзнание на НЕЩО отделно от РИ, НО това НЕ Е според РИ, тя нарича това „сепаратизъм”. Въпреки това, цялата история около тези години ПОЧИВА ВЪРХУ ИМПЕРАСКАТА ЗАКОННОСТ, така че отново е трудно да се индикира „българска държава”, защото ТЯ евентуално е пак скрита под имперските закони. Симеон претендира за първопрестол ВЪРХУ ИМПЕРСКИТЕ ЗАКОНИ, а не върху някакви азиатски закони донесени от циганите – това става и при Асен и Петър по-късно. „Българска държава”, която НЕ Е създадена от българи, а от власи, кумани или каквито са били там, те СТАВАТ „българи”, НО това не са „българите” от РИ. Те не правят влашка държава, защото името не е квалитетно – името „българин” е квантитура на свободен човек и освен това бияч от РИ. По отношеине на робството – очевидно „българското формирование” е ползвало робите, дори да НЕ Е като раб. сила, то поне като „валутна единица” при размяната на пленници. Доказателство за това са исканията на деца на робини (робството се придобива и чрез акт на „приписване” от един собственик на друг), чийто баща е българин. Именно чрез факта че са деца на българин, те претендират, че са свободни, като презумцията е, че „българин” значи свободен човек, т.е. граждсани на РИ, т.е. римлянин и т.н. Темата е огромна по обем, може и да бъркам някъде в неизясненитеили недобре обяснени подробности, но като цяло картинката е такава и никаква друга. От тук и само от тук, България е първородна дъщеря на РИ, понеже е отцепила се част от РИ, следствие на центробежните национални сили, а не е маймунска държава основана от диваци, под конската опашка да някаква орда. ОРДО между впрочем е също римска дума за военна част.
Поздрави.
цитирай
12. marknatan - летописец, боцман е профан плаг...
13.03.2012 20:49
летописец,
боцман е профан плагиатор ,който преписва филоложката хипотеза на керамопулос ,като подменя каквато ида е фактология със собствени дилетански обяснения,нямащи нищо общо не само с история,но и с човешка логика

няма нещо за което да е писал и да "прав" освен ако не дойде да доказва,че той бил "седнал"
мисля,че ти бе споменал,някъде,при цар хул май ,че как боцко бил писал нещо си за борис ,че не съществувал.
отново имитиране на идея на ганчо ценов ,без обаче да има и капка знания

смешни писания за "'разчитане" на плочите от богорида,които отляво на дясно се четели на български
и на него му е предложено и той си опита късмета,ако искаш пробвай-покажи нещо използвано от него в ромската "теза" което да отговаря на действителна фактология,с което бил доказал,квото си искал да докаже

ето ти я "човешката " логика на боцман и как доказл,тезата на керамопулос

"бъл-гар-и(българци) : Стражи на върховете,хълмовете или стражи на проходите и клисурите(клисурци).
гър-и (гър-ци): Само стражи.
ун-гар-ци(Hun-gar-y): Стражи хуни ( за името “хуни” вж. доктор Г. Ценов)
хър-ват-и(гър-ват(бат)-и): Стражи роднини или по-старши стражи.
Основното е че са били “гъри”(гари) и след това може би всеки се е нарекъл по своему:
Планинските стражи са станали българи,
тези от Пелопонес гърци,
хуните –хунгари и т.н.
И когато служебното име е започнало да се предава "

на това "своя версия" ли му думаш ?
или си разбрал идеята му


рицар§Со. ООД ми изпрати мястото на тея от твоя роден саихт дето са ги постанли тези боцмански безмислици. Е, чел психопата малко повече исторически анархизъм след като му бе разпран задника в гюведжарския им форум ма па не мое да сглоби и снова се осрал
с жалките си опити да крадне неща които не разбира и да ги обеснява по-маймуняшки
Важното е психопата боцко да го е КАЗАЛ

ПСихопатите си имат цикъл и са намереили нови да им обслужват менталната неуравновесеност
ЗА съжаление Общественици ,като теб дори политически представители изпратени в българското народно събрание от избирателите си, като теб, не само ЗАЩИТАВАТ Подобни престъпници, но и усърдно ги легитимират.

Е летописецо, в блога ти психопата престъпник БОрислав ГЕоргие -боцман дойде и написа срещу светлия исторически анархизъм в лицето на неговия почетен председател натан откровени лъжи и клевети ,които тутакски, моменталически беха опровергани и крадерца престъпник бе злепоставен на Фниманите на политика, общественика и историческия фен Летописец.

Е ,И“
КАкво последва?
КАКва бе реакцията на човека летописец?

ИЗдигна призив в защита нанпрестъпнука, дори дима не обели, а започна да му чисти носктите ?
ЗАЩО ПОЛИТИЦИТЕ ДЪРЖАТ ДА ЗАЩИТАВАТ ПРАВАТА НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ „ а не обругаят ПРЕСТЪПНИЦИТЕ И не заклеймят ИЗВЪРШВАНИТЕ ПРЕД ОЧИТЕ ИМ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ?

ЗАЩО ТИ ЛИЧНО ЛЕТОПИСЕЦ НЕ РЕАГИРА АМИ ПООЩРИ ПСИХОПАТА ПРЕСТЪПНИК БОЦМАН.
ТА няма значение дали разбираш или не от хистори, дали приемаш за " теза" квото бил преписал, а за това,че когата идва и пред теб клевети, ругае и злепоставя публично пред очите ти и бе разобличен и доказано пред теб , ти и всеки, като човек е длъжен да реагира и покаже непримиримост към подобни престъпления

Е ти не само че не го направи ми им лижеш задници на такива престъпни психопати.

Псохопата боцко е тъп като гъз и даже беше му предслазано, как ша почне да краде от историк анархизъма ма понеже е тъп и не може да разбере ша се излага и той го направи отдавна.
Сега му е втория опит.
МИ акто има психари с положителен знак да му лъскат бастуна докато тея неговата сган му лиже задника така ще е с него. ТАкива психопати никога няма да свършат. ТА след като оня шшуменския психопата с физиономия нан психопата боцко на младини извърши престъплението си нима не се намериха след това и други психоипата даже и европци да извършват подобно престътпления . МИ да намериха се.
ЗАщот хора като тебе обяественици и даже предтсваители на този народ не реагират и не заклеймяват подобни психопатъи дори когато пред очите им се зивършва престъпление.
така че не само косбена а и директна е твоята вина и ти го знаеш

Ако иска Историята или БЪлгария или дедо Божеили Съвестта ти да ти прощават да ти прощават и да продължаваш със зяпането на СЕИРА.

КАКво да коментираш за предвод да речем на това,дето сега гледам било ДОКАЗА на психопата боцко за "ТЕЗАТА " МУ

"Bulgaris foedus rupit " което е превежда "Българите нарушиха договора"

Какво да коментираш след като иамш едион друг невменяем дзвера да ти смърди за ТЕЗАТА МУ без да знае кво било псиано вътре и кво бил доказал ма тва било ТЕЗА Защото както му бе казано и на него гузен негонен бяга

с боцканите плагиаторско прафански методи тези и той прави
или престъпния психопат гег зафърлиол партиен билет да тръби как психопата плагиатор боцман вместе с невменяемия дзвер у рекламната маймуняшка група да смърдат умстевно недоразвити пропаганди из нета сигурно и из мяакщите кафената как псиохоапта им доказал,че БУрагиите на керамопулос били българите , ама боцко да гое казал

аз го питам психопата дзвер кво му харесало от тезата дето била теза той не знаел не бил я чел ма смърди как надпсите на муртагон били факсимилета и тезата на психопата боцко за бургариите военни стражари била верна

идиоти


цитирай
13. marknatan - Bozman Oz Имам ? : Каква е била Бъл...
02.06.2014 15:15
[quote=letopisec]Bozman Oz Имам ? : Каква е била Българската държава(недържава според РТ) като конструкция до 900та и след нея ?
--- България не е държава до 9 в. Тя е САМО територия до 5 в., след това е политически контролирана от „българите”, но отново вътре в РИ, под името „България”, ДОРИ правата на собствено пол. управление – оцветено със собствена литература, определено различна религия от РИ и т.н. Тук са указателни императорски сведения от Лакапин, Багреноровни, Василий II и т.н. След това в продължение на 200-300 г. следствие на банкрута на КПол по отношение на кеш. плащанията на проф. армия, тези отделни крепости и райони, започват да се самоосъзнават като феодални владения, понякога и с частна армия, като плащанията се прибира натурално от подопечните територии. Никифор решава да прекрати тези „натурални взятки” и разбива част от локалните войски, но след това други му резват кратуната. Явно, че Крум тук е в ролята на водач на тези територии, какъвто бе Патрикиол по времето на Анастасий, НО той определено не е водач на всички, а водач на тези, при които е в момента. Тъй като и войските на РТ и лимитанеи-федерати и след това феодалите СА от един народ, тези граждански размирици се проточват стотици години. За простите монаси по манастирите (които са от околните села на манастира) тези дадености са невидими. За тях „цар” е най-близкия феодал или дори Константин Велики, починал преди столетия. След 900 г. или около нея, е ерата на Симеон. Там работите са сложни, защото е налице една национална държава, претендираща ЗА имперска държава, т.е. КПол се игнорира, като главен град на империята. Очевдно тези локални крепости и градове ВЕЧЕ имат национално подсъзнание на НЕЩО отделно от РИ, НО това НЕ Е според РИ, тя нарича това „сепаратизъм”. Въпреки това, цялата история около тези години ПОЧИВА ВЪРХУ ИМПЕРАСКАТА ЗАКОННОСТ, така че отново е трудно да се индикира „българска държава”, защото ТЯ евентуално е пак скрита под имперските закони. Симеон претендира за първо
цитирай
14. kirk - Боцмана рулира и през 2023
07.12.2023 19:29
Но под ника ilianv, ако не греша, и продължава да плагиатства, и продължава да си измисля сензационни хипотези, гранечещи с психопатологичните девиации. Направих си труда да потърся кой е Илиан Вълчанов от Русе, за който се представя. Реалната личност хабер си нЕма, че някой публикува от негово име в Блог.БГ. Става дума за фотограф, чиято любима тема са птичките и не е изкушен в сферите на историята и лингвистиката. Докато ilianv преписа от мен от Academia за Стара Велика България и за Куберова България, че са менте. Прeгледах списъка на копиралите текстовете и там - ей ти го Борислав Павлов, който е и Георгиев и Борисов и get. Не му се сърдя - нека преписва!!!
Тук само да вметна по темата: не зная къде и какво сте учил, драги marknatan, но имате нужда от един курс по гръцки. Преномът Комитопулос е ачик-ачик гръцки, защо го етимологизирате като селяни, които считат че Наполеон е от "На поле е он!". След като пулос е деца, челяд на гръцки, значи и "комит/о" е гръцка лексема. Проблемът ви е, че сте неграмотни, защото първата част на сложния преном не е комит, нито комита, нито кмет, нито комета..., а комес. Замяната на "с" с "т" си има ясно обяснение - няма да го посочвам!!! Учете катаревус!!! По-неприятното при българистите е, че са не само тъпи, но и упорити! Същият преном за същите исторически лица у арменския средновековен извор на Степаннос Таронаци-Асохик е Комсадзак, където втората част - дзак (цак), означава и обозначава точно деца, челяд... Следователно - първата част е Комес! Обаче този извор не ви харесва, макар да е написан до 1014 г. от съвременник, а не 50 г. по-късно, какъвто е Синопсиса на Скилица. Защото в него черно на бяло пише че са арменци!!!!! Ами, добре - дайте да видим какво пише в Житието на Св.Кл.Охридски. Изпратен в Охрид, той е настанен в "Комисталовата" къща!!!!! Стопляте ли?! Или да ви направя и чертеж?!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3863050
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930