Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.03.2012 13:31 - Генезиса на българите (според Лъв Дякон) III
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 3519 Коментари: 1 Гласове:
5

Последна промяна: 12.03.2012 20:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Генезиса на тези заселници според хрониста показват разнородното население от колонисти в Мизия е съставено от тракосарматските
етноси.

И то се е формирало доста отдавна.те не са си уредили среща за да дойдат и населят "тази страна"едновременно.

А тази страна,Мизия,пък по времето на Погонат те са я нарекли Булгария по името на техния главатар Боулгарос.Това се указва ,а не че са /са дошли тогава ."[/i]

Котраги,хазари и кумани -Котраги,Хазари и Кумани-дори и като химически елементи или математически символи x,y ,z да бяха написани ,пак е показан генезиса на българите. Кои са Козарите(Хазарите),Котрагите и Хуните(Куманите)това само един нещастник не знае.

Друг пък един му приглася,че трябвало да се смени заглавието че му пречело на неговото мнение .Не било обяснявало Генезиса на Българите. И понеже не може да се допише,щото не е "излезли българите,значи граничарите",а директно е указано кои са нарекли страната си България,нещо което и идиот не би отрекъл,а само психопат би изнесъл "некои съображения" то и това се случи !В стила на на Гоше Рибето любим на махленските историчари,се изля съветски лакардиен бълвоч .

Не се било говорело за българи никъде от Лъв Дякон, според психопата боцман говорело се за мизи, в добавка че бил фанариотска измилица !?- 

В ЕДИН ПО ЧУДО ОЦЕЛЯЛ ЕКЗЕМПЛЯР 

Които направили България !


В латинския превод от 1828 г.дори Мизи директо е заменено с Българи ,които " гръцката фанариотщина под закрилата на Султана, изкаше за изличи българското име " и нзатова била измислила в 16 век Лъв Дякон. .Само Психопати ,въпреки че пред очите им е написано ,А тази страна,Мизия,са я нарекли България, ще го осерат и днес както са го осирали и са въвели "славянските" понятия,пардон"служебните" понятия .

bocman "2. Лъв Дякон ИЗОБЩО НЕ ГОВОРИ ЗА БЪЛГАРИ В ИСТОРИЯТА СИ. Как Натан извежда „български генезис" от НИЩО, което е упоменато НИКЪДЕ, е секретно начинание, по точно секретни натански фантазии."

Дори съм изненадан ,че с идиотските си исторически познания психопата боцман е написал правилно името на Лъв Дякон,който до вчера ,както и ЗОНАРА не му бяха известни. 

 Да не говорим и за другото осиране закона на Константин или "Християнската топография" на Козмас ,която била късен препис от 10 век когато вече ромските граничарите били станали етноса българи още от 7 век и оставили Рим без граничари.Иначе не става ,Защото архонт не значи началник застава или василевс на българите ,ротен командир.

Публикувано от: natan 21/08/2010, 10:05

Тези хора,не са Служебно Понятие.Тези хора не са едно хомогенно цяло а са колонисти ,заселници,точно това е израза ,от три различни племена.И тези племена,различни племена не са указани че са населили едновременно "тази страна".И тази страна тези "служебни понятия" Козари,Хуни и Котраги са нарекли България .

И ако има разночетения ,то не е за думата колонисти . И колонисти да не са написани,описаните котраги,хазари и кумани са население . И тва население е дало име на страната си България(по текста) и никакви помиярски изхвърляния и поредица от лакардии не могат да Изтрият:

боцман "Лъв Дякон ИЗОБЩО НЕ ГОВОРИ ЗА БЪЛГАРИ В ИСТОРИЯТА СИ."

Уеле,Уеле Излезе психопата на мегдана и се провикна :
"Оооопс Са
Лъв Дякон ИЗОБЩО НЕ ГОВОРИ ЗА БЪЛГАРИ В ИСТОРИЯТА СИ. Само да ги гепна дънките ще им  цепна"

Котраги,Хазари и Кумани били скочили в джобчето на Отворената РТ,като Служебни Граничарски понятия .Така било по филоложки правилно .

Затова да се сменило и вместо "нарекли България" да пише нарекли Граничария или както си му е редо СТРАЖАРИЯ защото БУЛ ГАРИ иед от СТАРЖАРИ на ДОЛИНИ .

За Закона на Константин, за който до преди месец не подозораше,че съществува още по-смешно осиране:

боцман "Част от заявленията Натански от 10:39 :

1. „Контантин Велики ги (българите – б.м.) е покръстил и написал и предал първият им закон. И в този свой закон от 9 век "българите. . . ."
2. „
българи ясно и категорично показват на света какво са те откъде идват кой им е написал дал първия закон,кого считат за свой пръв български цар…."
3. „
Този светски български закон . . ."
4. „
В този закон се вижда силно развитото парично стопанство на българите . . ." и т.н.


Ето тук е Закона на Константин на български език:

http://www.legaltheory.org/index.php?rid=37&id=17

Нито една дума като потвърждение от километражните фалшификации на натанския, че закона бил български, предаден на българите и т.н. Изсмукани от пръстите измислици, същите, както и при търсене на „
българския генезис" от мизите на Лъв Дякон. Един доказан и повторен подход за фалшифициране на писмени паметници, буквално в съседни постове. Не става въпрос за неволни пропуски господа, а за ежедневен подход към фактите.

Празнословието и лъжливата риторика, която натан е свикнал да съчиняваш по други форуми тук не вървят.
Тук се тачи ФАКТОЛОГИЯТА (и не само сред пиратското съсловие, но и от останалите съфорумци), а не празните приказки и . . . . отново пиратски шут в задника на измамника.
Поздрави. "


Осра се и този чисто български закон,който кварталния зевзек

Опосра се  и този Чисто Български Закон, който кварталният зевзек, прочел една книга през живота си Ганчо Ценов, 
дори не познава ,в който Българи ясно и категорично показват на света какво са те откъде идват кой им е написал дал първия закон,кого считат за свой пръв български цар.  Писали на БЪЛГАРСКИ за БЪЛГАРИ от БЪЛГАРИ

С мегаломаниашки заключения,вместо доказателства .

боцман"Нито една дума като потвърждение от километражните фалшификации на натанския, че закона бил български, предаден на българите и т.н. Изсмукани от пръстите измислици, същите, както и при търсене на „българския генезис" от мизите на Лъв Дякон. Един доказан и повторен подход за фалшифициране на писмени паметници, буквално в съседни постове. Не става въпрос за неволни пропуски господа, а за ежедневен подход към фактите."


Психопатаи и Сектанти Не се дискутират научни или человечески теми. Показано е достатъчно и от Закона на Константин(ЗСЛ) и от Лъв Дякон.

Жалко е ,че подобно чалга отношение се е настанило в историята и обслужва ,по точно замества кръчмарски потребности на определени идндивиди.Прийомите на нашата маса поздравява вашата маса ,си остават кръчмарски прийоми.

Кича си има своите почитатели , независимо,че някои го харесват и му се радват си е кич.И все пак и кича и чалгата са вид изкуство и в тях има и доброта и наивност. Но в текст в който на четири езика, е написано България и това да ОСЕРЕШ„ОХРАЧИШ И ПОДСКАЧАШ ОТ ГОРЕ „ това си е НЕЗДРАВО„ НЕНОРМАЛНО И МЕНТАЛНО УВРЕЖДАНЕ на маймунчовци без никаква задръжка или връцка с реалността, това си е за ЛУДНИЦА  

Публикувано от: Астер 22/08/2010, 16:27

====== Служебно

Натан, с тази фекалийна терминология си превърнал собствената си тема в истинска клоака. Ползвай бутона за редакция и не пълни темата с нови и нови постове, чрез които си говориш сам.

Моля за сериозна корекция на езика, за да не отиде цялата тема там, където е мястото на подобна помия.

Публикувано от: natan 23/08/2010, 05:05

Цитат(Астер @ 22/08/2010, 16:27)

 

====== Служебно


Отговор към помиярката астер изразила горното :
"не пълни темата с нови и нови постове, чрез които си говориш сам" !?
Моля,без просташки съвети ! Нови постове чрез които съм си говорел сам. ( мама и деба тъпа аз съм си говорел сам , тва не било обида или психопатската смрад б.а.)

Кое е нарушенито на форумния правилник,че съм сам а не психо като нероднината за който си основното доказателство за тезата му . Поне да бе написала

"

не българинът, а мизиецът Симеон разгроми войскта на Християните със свойственото нему Скитско безумие" или

"Този наш велик светец и български светлиник бе по рождение от Европейскитъе Мизи ,които обикновеният народ нарича Българи ."

след като модерираш история и си вече и основното доказателство в пиратското копие на тезата на Керамисиопулос,повече известна под името което плагиатора и е дал на родния пазар Отворената РТ може и написано от теб да се възприеме за научен факт .
 
Нали така сте сектантите ?

"Моля за сериозна корекция на езика, за да не отиде цялата тема там, където е мястото на подобна помия." !?

" Подобна помия"-такова определение в исторически форум и помиярка би се въздържала да даде.

Нищо лично. Не се изживявай , асоциирай и самообиждай с понятието помиярка.Не те познавам и не те наричам помиярка.

Но да определиш темата :подобна помия" в кото сам съм си говорел и това да са ти мотиви изразявайки просташкото си лично отношение към мен и понеже не те познавам лично и коментирам само написаното то за него наистина такова мнение и помиярка би се въздържала да даде.

Публикувано от: Макарена 23/08/2010, 09:13

====

Форумът няма нужда от потребители с такова поведение и изразни средства. Астер е направила повече от нужното, за да ти го напомни. Явно е разчитала, че отсреща стои човек, който разбира какво му се говори. Виждам, че ефектът е по-лошо от нулев. Затова ще те отстраня за известен период. С надеждата, че ще имаш нужното време и спокойствие да прочетеш Правилата на форума и прецениш дали ти е по силите и желанието да ги спазваш.

Invision Power Board (http://www.invisionboard.com)
© Invision Power Services (
http://www.invisionpower.com)



здравей Макарена,

"ако се вземате "насериозно", имате "мисия" или не си пиете хапчетата, със сигурност мястото ви не е тук."

Това е от правилата на форума . Прекалено на сериозно се взимата за да определите темата ми за помия .

Сложил си темата в кошчето в защита на мотивацията на Астер ,цитирам я "Моля за сериозна корекция на езика, за да не отиде цялата тема там, [b]където е мястото на подобна помия[/b]." !?

Аз не мисля че след като дори на други участници направи впечатление и публично изразиха възмущението си от обидите които боцман започна спрямо мене вие защото сте администратор преценявате че другите не са прави вие сте Съдника,че като човек имате право да съдите повече от друг човек поведението на трети

защото сте администартор.

катерача "[b]Не че такова ма да попитам, щото ти душа даваш да уязвиш опонентите си на лична основа - сега метна и Натан, странен адет приятелю, доста странен.

нероднината на Астер боцман  "--- Къде виждаш лични нападки ? [b]Да не си мислиш че Астер ми е роднина и нямаше да ме срита по задника ако има такива в наличност?!
 
[/b] боцман "бабата на Натан трябва да е Лудото Ленче от Провадия, а на нашият приятел Филиповския, дядото – пан Володийовски." [/b]

Моята реакция по повод горното помиярско изказване ,а и преди това на други не по психарски изказвания включително и че от тъпота и от любов към каламбурите,които трябва да минават за доказателства омаскариха и Дякона Лъвски,няма нищо общо със темата . използвал съм форума като място където мога да изразя мнението си по определени исторически въпроси.

След като по препоръка на астер направих оплакване от личните обиди на форумеца боцман към мен,вместо да има ефект се получи точно обратното. Започнаха и обиди към роднините ми по женкса линия. Стара мале на български или баба ми,била лудото Ленче ,аз съм бил комунист и др,под. психопатщини.

След като форума ви не само не ме защити .ами и напротив,позволи това ,тъй като самият психопат твърди и то на два пъти че той ако бил правел нещо нередно.то Астер ,която не му била роднина щяла да го накаже.

Та и на теб ще ти кажа ,всеки който определи,че написаната от мен тема е помия защото не отговаря на личните му пристрастия е помияр,независимо от самомнението му. В темата ми няма нищо помиярско .Дори коментарите са с думи от българския речник. нелицеприятни ,да. И великия Константин,единствения който бил побеждавал мизите е наречен Говносерящия(Киопроним) и така е записан в историята.

Ти самият ,независимо дали си администратор ще се самоопределиш дали си помияр или не ,не го правя аз.

Аз лично мисля,че ти се самоопредели.Като те е страх от вълци недей да ходиш в гората. Ако си направил форум ,то не налагай помиярските си възгледи.

Лично сте се засегнали и затова изтрихте Лъв Дякон и вазов определихте като помия.

Само психопати могат да смесят темата с лични коментари и нападки в нея между участниците и да наказват други заради грешките на трети.

Та колкото и емоционално и с апломб да се мотивираш,мотивацията ти е тази на помияр.Мнението с което си се обосновал също.

успех в другите твои начинания.

натан

 

 




Гласувай:
5



1. marknatan - набожния боцкан "неутрал...
13.03.2012 07:31
набожния боцкан "неутрален" педал рицаря дето събира червени точки да се доредиш за олизването на ЗАдника му психопатски
е посочил в пощата ми как на психопатската дружинка от смотаняците и блъскат чикии некви чик чирици и в м.род,и в ж,род мн.ч. нередовници които историк анархизъма нанюхква са сагната от родния сайт на летописеца
психоаптска дружина си има цикъл и е намерила
в поредното мястов ньета в дежурния си състав сара колко е грозен не мога да го гледам по бърже да го лапана дива, бременния дебил ил да дебила и плагиатора психопата боцман да разиграват психопатията и да се празнят "ПОКАЗВАЧИТЕ" от кеф в поредния си ненормален цикъл ,поне изследвна и хербаризиран тук

та аз цел блог имама за психопатията на новата източна балканска порода
ти ме пращаш при смотчовци дето му прват чикии на боцко да им гледам тъпните е за смех стават ма са жалки и уродливопста на менталните уроди ме отвращава и твоят а тоже панимаеш ли отвращавам се от психично болни като тебя психопата боцко престъпника дебил гета ил да дебила сра дива и целата ненормална сган

http://www.facebook.com/groups/122376701166845/doc/291101117627735/



Ми ония са същите затормозеняци изглеждата на родния сайта на летописеца там срещнах едни точно толкова подстигани и праволинейни глупчовци патриотари тип чисти и прости и тошно толкова подредени в глупстта си дето се фанали с психоапат боцко да се надвикват в лакардиите си бех в тоя им роден сайт точно пет пъти и обещах на жената надмина да не стъпвам там

същата пасмина са и психопата боцко сега си изживява ФАЗИТЕ снова
ти как като боцмански лзиач не си се вклюил бе педерастче боцкано в подкрепа на РОМСКАТА теза

ха ха ха тъпанар

психопата боцко според ония имал теза и му течала мисълта на дизентерясло добиче ма бил МЪЖКАР

да ви бът манафите

ето ги на психопата и набожния му търгаш инветорстава и "опонентите" дето ми е дал за чикиджиите показвачи и препсивачи и "ТЕЗИТЕ" им ха ха ха

http://www.facebook.com/groups/122376701166845/doc/291101117627735/

психопата боцко серизно четеисторически анархизъм и се е издрисквал, ма от маймуняк толкова с преписване и дрискане си е намерил опоненти да го "фалят" и слушат които си миуслят точно както и ти че сте нещо по-различно

ебалници нередовни

де е е оня глупчо тарикат дзверчто да завие каква ТЕЗА бил писла психопата от ОНЕЗИ

мачка е съществително съществителното не хваща мишки значи мачката не хваща мишки
важното за НАЗЕ да го е казал психопатаплагиатор Борислав Георгиев боцман, кои са БЪЛГАРИТЕ

НИКТО ДРУГ не го казва както психопата боцко не им го пуказва и на набожния глупак и на престъпната гетско дебилна шайка из няета а вече и на ония дебилчовци на летописеца

той за тва ли му чиости дришнята под ноктите на маймуняка боцман

Коя е тази битка в която хазарите, хуните или вземи който и да е упоменат от всички да е завоювал тази земя и да не се знае това.
ИЛИ кое е тва митично Българско племе което епостигнало тази победа ?
СТРАЖАРИТЕ на КЕРАМОПУЛОС ПОД ВЪНКАШНОСТ НОВА ПСИХОПАТАИТЕ НА БОЦКАНИЯ ДЕБИЛ НА ГАРД В ДОЛИНИТЕ

Кои са тези упоменати дето за Библиотекаря и папите и даже Ганчо Ценов били Vulgarorum natio , а психопата боцман доказал ,че Вулгарите не били Българите щото психопа е доакзал кво, тезата на Керамопулос, ма даже не и историческата , ами супероткритието,че Българите не били Старжари в БУргове ,а Старжари в ДОЛИНИ


ТА кква му била РОМСКАТА ТЕЗА НА ПСИХОПАТ БОЦКО„че и ония дето му бършат задника там и те не са наясно на кой свет са

ебати и нацията ебати и рушняшкоправославната скотщина кви яети е нанесла и на без тва маймунясали те уроди със салфетското си образование

ето го инветнторвото на психопаъта боцко, щото той не бил преписвал Керамопулсо бил доакзал ИМЕТО БЪЛГАРИ

психото боцман ДОКАЗА "бъл-гар-и(българци) : Стражи на върховете,хълмовете или стражи на проходите и клисурите(клисурци).
гър-и (гър-ци): Само стражи.
ун-гар-ци(Hun-gar-y): Стражи хуни ( за името “хуни” вж. доктор Г. Ценов)
хър-ват-и(гър-ват(бат)-и): Стражи роднини или по-старши стражи.
Основното е че са били “гъри”(гари) и след това може би всеки се е нарекъл по своему:
Планинските стражи са станали българи,
тези от Пелопонес гърци,
хуните –хунгари и т.н.
И когато служебното име е започнало да се предава "

И тамън психопата боцко започна да си предва служебното ием и му разпарх маймунпяшкия червеняшки лично във форума на гюведжарите


ха ах ах деба и психопатите намерили некви ментални случаи да им блъскат чикиите

сдавай сначале му се вика на такива
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3851144
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031