Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.03.2012 09:19 - Правителствената криза преодоляна. По идея на летописец
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 5975 Коментари: 13 Гласове:
6

Последна промяна: 26.03.2012 09:29


Министър председателят беше "Мъжкар". Излезе от заседанието на Кабинета си и с ленивата си походка на борче класик след тренировка, като кършеше рамена  с обичайния си премрежен поглед се отправи към НужДника. Този път по Нужда. Вратите на НужДника на Министерски съвет бяха дополовината. Така се спестява доста дървесина за износ-каза някога някогашният му Работодател. Никога не забрави този съвет и стигна далече в политиката. Някога работеше, като гавазин и на път през Балкана за село Баня, родното място на Работодателя си, чиляка за когото ( в родителен падеж) тогава работеше, спряха по Голяма нужда на ж.п. гара Дряново. Единстевната обществена тоалетна беше тази на гаровия Нуждник, който беше току що ремонтиран. Там вратите на този гаров Нужник изглеждаха , като отрязани до половина. Но те не бяха отрязнаи, а си бяха сковани така, че да прикриват само клечащите зад тях. За какво да се аби убав матрял от Балканджиите.

И ето,че от тази случка полученият тогава съвет тогава днес пичелеше Стърната му. Благодарение на въведението от министър председателят икономии в министерският съвет се спестяваше извънредно много на държавният бюджет и Правителството му беше на пут да изкара втори мандат. Икономиите бяха навсякъде.В кабинета му бяха минали на есемеси и други безхартиени теххнологии. Единственото място, където не можеше да се мине без хартия беше Нуждника . Но и за там бе намерено разрешение. Всеки ден със сутрешна и вечерната поща се получаваха- предложенията писмата на бой Николая Джордс, асистент ветеринар, на историческа тематика, на луксозна хартия. Писмата на другите почитатели на Ромската теза за задни нужди не бяха на луксозна хартия и не се използваха по предназначение, а служеха за разпалването на печките с екологично чисто гориво(т.о.р.).

Кабинетът бе изпълнил Коридора на Властта след заседанието на Кабинета и очакваха с нетърпение Властта да излезе от Нуждника и да посочи . Очакваше се всеки момент вратата на Нуждника да се отвори. Вместо това над нея се подаде депилираната ръка на Началството. И козметичките, които използваше не отстъпваха на врачките, които посещаваше, със завист си помислиха Членовете. Ръката му отчаяно се махаше въз въздуха да привлече вниманието им, но те не я разбираха. Последва бурно щракане със пръсти. Кабинетът изпадна в паника. Пръв се осъзна един от по- старите в Кабинета, брадат министър. Някой е изхабил луксозната хартия на боя Никалая, досети се той. Брадатият стар Член на Кабинет, сръчно отвъртя един плафон и го напълни с вода, с което напълно разсея съмненията у другите Членове на Кабинет, откъде и поради что притежава тези умения. Като се стараеше да не гледа лъсналия се задник на Властта , брадатият го Подаде съмнително отиграно на клечащото в Нуждника Началство. Членовете се спогледаха и примигаха с очи. Само зъркелите на брадатият стояха ококорчени. То пусти очи затварят ли се в случая- Кокорчеше се брадатият. Сус бре Шаро, ово е наше, залъга Го старият министър, като не можеше да откъсне очи от стегната гледка зад вратта на Нуждника.

Началството при вида на плафона изпадна в ужас и започна да го бута назад с опакото на ръката си. Брадатият министър смутено го прибра зад гърба си, като вцепенен гледаше началството, която продължаваше с четирите присвити пръста на дланта си да прави движението "КЪШ" къш, с цел да предотврати поемането на плафона, който вече бе скрит зад гърба на министъра с брада. Само това му оставаше на "мъжкаря" ."Жълтите"" щеха да го обявят за гей и край на мандата им. А той си имаше и "постоянна" приятелка и куче. Размаха още по усърдно с ръка, като този път дланта се свиваше по посока на Нуждника, след което се добави и бурно щракане с пръсти. В този момент по нашенски русата спътница на брадатият министър, с физиономия на кисела дюла и сипаничаво лице, която той бе довел, като безработна да кандидатствува за некое зам. министерско Кресло, бръкна в голямата си кожена чанта и там некъде между киселите млека, грима, геврека, червилото,връзката ключове,джиесема,гребена и всичко останало дето има в една дамкса чанта напипа книгата, на която току що беше написала рецензия. Некакава разбира се ,с "тракийски" знаци и за Тракия по подразбиране, но на луксозна хартия. Щом тя беше написала положителна рецензия, а тя пишеше положителни рецензии на всичко, в което се съдържаше думата Ракия, книгата гарантирано бе и на луксозна Артия за изтънчени тракийски задници. Русата заситни и я напъха в щракащите пръсти на Началството, след което книгата изчезна зад бариерата на Нуждника и всички зачкаха с нетърпение. След малко се чуха звука на късащи се страници и с въздишка Членовете свалиха огромен товар от плещите си . Правителството бе спасено, а те си имаха нова колежка.

Правителството бе спасено. Но по зли есемеси бе изтекла информация за случилото се. Животът на правителството все още висеше на косъм. Ако "жълтите" научеха?

Случайността спаси правителството. Но нищо в политиката не може да се остави на случайността. Нужна бе пресконференция. Неочакваната помощ дойде от секретарката на Началството. Секретаркатабеше длъжна за зараждането на Нужника с писанията на Николая. Като всички тетки на възраст и с достатъчно трудов стаж за пенсия, тя беше член на групата от ФБ-то на ветеринарите и прочиташе всички писма на бой Николая Джордж преди да ги остави в Нуждника. Последното му сутрешно писмо я бе разчувствувало и тя, горкана си поплака над него и като не и даде сърце да го остави за задни нужди го скъта в бюрото си. Това за малко не доведе до падане на Правителството. Помилсила ,че е уличена и ще бъде уволненеа, тя почука на врата на министър председателя. С присвиване на показалеца си той я привика да се доближи към бюрото му. Тя не чака втора покана и започна изповедта си.

-Г-н министър, г-н Зянков беше преди вас вътре и къфто му е голям гъза е зяносал и двете писма на боя .

А ето кой е зяносвал Енергията и на Правителството.

То и името му такова. Къде да го дява тоя, думаше си министър -председателят.

Свика пресконференция за Причината и му се искаше да посочи Причината, като каже, че некои си използват задниците не по предназначенеито, а на плажа, вместо , като него и в Нужника, където преживя болка и страдание и се печеше на бавен огън с тоя плафон вода с риск да падне Правителството въпреки, че има "постоянна приятелка " и куче, но като обигран политик скри истинската си мисъл, което не беше много трудно, тъй , като в главата му нямаше много мисли за криене.

Всички описани лица и събития са случайни с изключение на ромската теза  


 




Гласувай:
6



1. d3bep - Бухахаха! Извадила асистент...
26.03.2012 21:26
Бухахаха!
Извадила асистентката книга за Тракия, на която писала положителна рецензия понеже вътре се съдържало Ракия в името(копираш ми лафовете) и с нея обърсала г*за на премиера ,а книгата бил луксозна като всичко, на което издала рецензия...

Младеж, мога да ти препоръчам много добър личен лекар... Но срещнеш ли се с него, няма да ти разреши сам да си гласуваш положително на тапиризмите.
Духовит си... Като ветър у празна кратуна.
Но за сметка на това поне си завистлив.
цитирай
2. d3bep - ПП. Ако и ти си бършеш г*зо с луксозна ...
26.03.2012 21:28
ПП. Ако и ти си бършеш г*зо с луксозна хартия, не ме учудват болезнените ти напъни. Очевидно не само в главата имаш хемороиди.
цитирай
3. letopisec - благодаря, но моя принос е скромен
27.03.2012 17:29
просто споделих с теб всеисвестната истина, че Нкалай Георгиев от емблематичната трупа "5-те лъже", пише депеши до министъра на образованието да бъде променена историята с указ...Това го има челно на бяло в тяхната група или трупа, на видно място в преамбюла...Депешите наистина са дълги и подробни. Другото вече си е твой авторски талант.
цитирай
4. d3bep - Е то тва е новина от края на дъвехи...
27.03.2012 20:51
Е то тва е новина от края на дъвехиляди и девето.
Ма то на Натан толкова му требва.
цитирай
5. marknatan - Цикълът на Психопатите е ДОКАЗАН. ...
30.03.2012 08:14
Цикълът на Психопатите е ДОКАЗАН.

цикъла на психопатите съафтури е като този на БАШ АФТУРА двумесечен:

От : " Конкретно Римската теза ще доказва, че COMITAE = BULGARI.
Случайно или не, но прочита на comitae ( граничен страж ) звучи буквално като "комита е ".

И :
"бъл-гар-и(българци) : Стражи на върховете,хълмовете или стражи на проходите и клисурите(клисурци).
гър-и (гър-ци): Само стражи.
ун-гар-ци(Hun-gar-y): Стражи хуни ( за името “хуни” вж. доктор Г. Ценов)
хър-ват-и(гър-ват(бат)-и): Стражи роднини или по-старши стражи.

До :
боцман"--- Аз нямам теза за бургариите, а ЗА ИМЕТО BULGARI "

И сдавай сначале. С доказите, както е казал психопата боцко в РОМСКАТА "ТЕЗА"



Същата пасмина на психопата боцко ще си изживява ФАЗИТЕ докато има летописци и набожни педерасчета боцкащи се от човещинка да превръщат блоговете си в стена на ПСИХОПАТЩИНАТА

При психопата гет и падружката дзвер е от :

от

гето зафърлило билето "- Бургарои ~ българи, са военизирани подразделения, създадени от централната власт"

патамучта панимало МИСЛАТА МУ

" Лидерът-воин ... който има свръхестествени способности - Защо ? - защото за разлика от простака-vulgar е човек, с Гръбнак, характер - Който поради това е уважаван и от враговете си !! ",
защото Конкретно Римската теза е доказала ,че COMITAE = BULGARI.

Случайно или не, но прочита на comitae ( граничен страж ) звучи буквално като "комита е " и бъл-гар-и(българци) : Стражи на върховете,хълмовете или стражи на проходите и клисурите(клисурци).
гър-и (гър-ци): Само стражи "


До току що изсраното този месец при другия сбъркан маймун Спараточката :


"... полагам грижи(за нещо, някого, тоест (о)пазя-съхраня) ... от там идва и остарелите вече, глагол и съществително: вардя, вардянин ?! - от там идват в групата на немските езици думата за "война"-war, но и за защита-guard а от там и определен вид (елитен)военен-гвардеец.

- Среща ли се тук на балканите това "вар" още и "г"вар" ?

- Да и то в старите ни градове централната и по принцип укрепена част, се е наричала "варош" ... такава част в стара Варна я имаме документирана !

... А в по-старо време ? - да от разчетена в микенските плочици "линеар В" дума, протообраз на василевс(пазител), който се е изписвал ОТБЕЛЕЖЕТЕ ... "г"ва - си - реу" ... отново частицата Г"ВА, която се среща пък в още по-старата владетелска титла "гва-нах(к)".

от Гет - ВАРненски, още и вОДЕСоски "


Среща се среща и тук на Балканите у съафтурите това ВАР


У аВарите бре престъпен психопат .
Уеле ,уеле, пак направих Доказ на РОМСКАТА "ТЕЗА" без дфа съм разбрал
ха ха ха , ха ха ха

Това даже и психопата боцко не се досетил, АВАРИТЕ са ВАР дяните от ВАР оша крепост

Важното е да е казал дебилния ПСИХОПАТ Борислав Борисов- БОЦМАН
""- Бургарои ~ българи, са военизирани подразделения, създадени от централната власт"
И сдавай сначале "--- Аз нямам теза за бургариите, а ЗА ИМЕТО BULGARI "


Психопатската пасмината ще си изживява ФАЗИТЕ докато има летописци и набожни педерасчета боцкащи се от "човещинка" за маймнска слава да превръщат блоговете си в стена на ПСИХОПАТЩИНАТА с писания на маймуни
мама ви деба маймунска поне да бехте религиозни
цитирай
6. rizar - марко
30.03.2012 18:27
не ти прави чест /
Като си пиеш ракийката грешка нямаш - ето през 2009 какво гениално изречение си конструирал - Тези три върха благодарение на които днес се изживяваме точно като българи ,а е не нещо друго са Симеон,Паисий и Левски.

После ракийката свършва и почваш да ругаеш. Православни скоти е йезуитски термин и не знам такъв ли предател си , че те кефи неговия изказ. Коцкара Ботев, който щеше да бъде разстрелян от руския агент Каравелов, че опънал жена му , го е научил предполагам от някой влашки цървул и няма нужда да се представя, като гениално откритие.
цитирай
7. marknatan - рицар, трябва да ти призная, че от ...
30.03.2012 23:23
рицар,
трябва да ти призная, че от всички скотове православните най-много ми допадат.
Със страста си при защитата на Вярата си и с поведението си, за което
самият израз православен скот най-добре и гениално ги описва. ( по ботевски, с две думи)
Ще ти цитирам по-късно англичанин( да го намеря), който ги описва в средата на 19 век и ще се изненадаш от попадението на израза птравославни скоти,как с две думи са описани тези брадати обладани, като от бесове суеверени подскачащи като в елинска мистерия кълнящи размахващи кандилници.
Дори се обзлагам ,че след като прочетеш описаните православни няма да познаеш за кои православнио скотове се отнася, защото те са едни и същи. Още в десети век западен путешественик пише ,че в Константинопол и хляб не може да си купиш без да те запчонат ти в бог отец ли вярваш или в бог син, и т.нат.
тази страст православните са я запазили, но всичко друго им е подменено от рушняшките скотове

КОгато боцкащи се боцко от човещинка или по други маймуняшески причини наметнат расото и се мяткат иъ нета да прокламират психопата раъбираш ъа тзмните страни от историята на балканците и ъащот днес те се иъживявата ъа бзлгари при все че последния бзлгарин левски бе обесен от православните скотове

ти като парвославен модерен скот ссе обявяваш ъа "неитрален" ха ха ха ти си педалче с боцкани сзюъ правиш ъа да си чеше крастста

всички велики християнски учители са Човеколюбци неъависимо от идеологията им

те не се боцкат с боцкания под никакзв предлиг национален патриотичен или идеологически

ти с маймунски доводи ъа християнство ще говориш

бегай се боцкакй с боцко
виж в кво си превзрнал блога си

цитирай
8. marknatan - ти набожен неутрален маймунчо кажи ...
31.03.2012 00:07
ти набожен неутрален маймунчо кажи "beatus papa Ggegorius et Anglorum gentis apostolus" , блажения папа Григорий на английските граничари ли е папа , защото психопата борислав борисов боцко с който се боцкаш от неутралност ти е доакал че с гентис,генс,нация, народ ,племе се обозначават ромските военни структори по лимеса

по същия метод с който ти доказа, че правата не се давали на Трон щото трон бил неодушевен предмет

Маймунчо за Хистори па и за Християнство пишеш нещастнико
цитирай
9. rizar - Благодаря за включването , Натан
31.03.2012 00:16
При превода на писмата на патриарх Николай си използвал малко неудачни изрази , като - Още по лошото е това ,че се опълчихме и се навдигнаха едни срещу други не другородци против другоплеменници,нито другоезичници против другоезичници,но синове против бащи и братя против братя и бащи среяу синове" -
Аз използвам един по-друг превод на И. Божилов , който, като , че ли е по-ясно отразява статуса на ромеи и българи -

Хора от една и съща вяра, които почитат същия Бог – аз сега няма да говоря за деца, които воюват срещу бащите си, бащи - срещу децата си, братя срещу братята си

Да не би да си променил превода в по-удобно за теб развитие ???
Ще трябва да се погледне отново гръцкия текст на п.Николай за да сме сигурни.
Какви са били българите на Симеон , така и не казваш , ако тези на Крум са "манихеи" с което съм съгласен , за миа/монофизит ли считаш Симеон ???? Според мен лично българите не са били манихеи и семиариани, защото св.
Йоан Екзарх, българският енциклопедист от IX до X в., в "Слово за Сретение Господне" ще изрече на старобългарски, че Бог е станал Човек, за да може човек да се уподоби на Бога. Което е повторение на Никеанеца Атанасий Александрийски .
Ако Кирил Александрийски обаче ''седи'' начело на българската догматика, то напълно е възможно византийците да се дръвчат нещо .
Още по времето на "несторианина" Козма , заради когото толкова ме дръвчеш, споменава , че скитските- българските монаси са били почитатели на Кирил Александрийски.
цитирай
10. rizar - С такива скоти лесно се работи
31.03.2012 00:21
Мачкаш всякакви платени еврейчета, немски тюрко-авари , рушняшки самоеди и погърчени тураки.
Досега съм възвърнал в правата вяра двама скоти и един айриш с които мога да ти организирам един кръстосан поход срещу ромски трътльовци и мохамедански манафи , които са напълнили европата.
А и запомни , такова неутрално животно нема. Идва време, когато всеки ще се определи с кого е. Време разделно.
цитирай
11. marknatan - Мачкаш всякакви платени еврейч...
31.03.2012 03:38
rizar написа:
Мачкаш всякакви платени еврейчета, немски тюрко-авари , рушняшки самоеди и погърчени тураки.
Досега съм възвърнал в правата вяра двама скоти и един айриш с които мога да ти организирам един кръстосан поход срещу ромски трътльовци и мохамедански манафи , които са напълнили европата.
А и запомни , такова неутрално животно нема. Идва време, когато всеки ще се определи с кого е. Време разделно.


набожен боцнат от човещинка "неутрален" боцкан панимал Милата му Мисзла анално а каза ли им на новите боцкани педерасчета кой от двамата св. Кириловци в малката църквицата на с.Добърско кой е Апостолът на Славяните или важното да го е каъал психопата боцком ?
цитирай
12. rizar - Скотите, пиктите и айришите
31.03.2012 14:00
не се боцкат с трътлести психопати за доказ. Аф коурс по дифолт.

Няма ли да смениш игличката ?
цитирай
13. marknatan - тъп психар ти мислиш че случ...
31.03.2012 22:45
тъп психар

ти мислиш че случайно психопатската група на дебила боцман е по аресвана от маймунчоивците и разни чикиджии чалгаджии и педерасчета дето обичат да си ховорят за хистори


мама ти деба глупава кой ги пропагандира психопати като престъпника ге ако не ти бе маймуно щото престъпника си бил зафърлил партийният билет


боцкал се рицарп с боцко от човещинка


маймуна

като ти заяви психопата боцко лично на тебя че ще си рани кучетатаб с мароканчета ти какво му отвърна или психаря дзвера
а
мамам ви деба тъпа

ако психопата беше написал че ще си рани кучетат с дъщеричките на дзвера онщ щеше да осере пирамидите ма сега и той като тебе путщто съвет9 дав аи лепи етикети кой какъв бил

нещастник
по делата се пзнава бе маймуно


боцкан набожен педераст психопата боцко му доказал че БЪЛГАРИТЕ Били СЛУЖЕБНИ ВОЕННИ РОМСКИ НАЗВАНИЯ

Я КАЖИ КАК ПСИХОПАТА БОЦКО ТИ ДОКАЗА ЧЕ НА ТРОНА НА АРХИЕПИСКОПА НА НА ПЪРВА ЮСТИНИАНА не МОЖЕЛО ДА СЕ ДСАДАТ ПРАВА ЗНАЧИ ПОПА БИЛ ПИЯН И ТОВА БИЛО ФАНАРИОТСКА ИЗМИСЛИЦА



Вървели те след Славянски Апостолиь

=-;0л



да съм сменел игличката психопат бегай да лижеш гети
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3850532
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031