Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.08.2012 09:06 - За баните и батките на балканите
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 1081 Коментари: 0 Гласове:
1



С период на полуразпадане една втора от този на стъклото, което е вечно, гранитът е по-путходяш за древни турски инвентарни надписи на непознат език и познатите съвременни разкази от варовико . Ако на варовик напишете 200 лъка с пет стрели, 100 меки ризници и други вожени изделия вместо да устанат за турските путколения виспомнили си топонимо Балкан ут време Уно нема да дочекат и ослобождението от руско, като славяни гъза си с рози закичи Ослободителите, като Балканците посрещни.

Та как иначе от Българска Академия на НауЧките (БАН) щяха Историята си да напишат за да узнаят, че българите са Турци, ако ги немаше тези гранитени надписи на етурски надписани от етурци за етурци от етурчин изделкани. Па вижте му фиузиономията на темерута еБешевлиеф етрурска ако та дрънка.

Като на еВеждито. Вместо да му изпишеш Вежди извади му очите, Вежди казват е-туркците. Е па нема Око да ти вадим рекъл еВежди като му го отпрал на бат без Бой във Вердикалния бат.

Случайно или не и бат Бой бил от Баня-та. Банкя. Банка ли да не беше. Не. Банка беше неупотребяваната му духовна половинка. Не ставала за духане. Небеше същото, като виж сВеждито вежди да сфъшиш.

Обърках с е с новите пунятия. Бившият му работодател и той от Баня . Преждебившия бат батулийски ибач ибеше. Ино време таквиз хубавци се издигаха от дедото педал доведен за цар на служба през ваната на банята. Тоя голем кобъргски задник с още по дебели баджаци и талия на свиня демек нема мъжки тестостерон у родата ут време оно как се упслужва ако не от левенти напети Сега нема царе ма па същите педали убавци педали издигат. Ша рече непредубеден убедено ногу педали ногу нещо ногу за бане ногу гъз в таз турска баня сме остаиле, батак голем.

Не батак бе бардак е служебното пунятие- обажда се батката . И той от бани шора. Беше. И беше. Червена бишка с кагебейска пишка ма от Левски. Ботев му бил кун куренция. Ботев не бил батев. Бати. И после Отечеството си най-многу убичал жинаси, а не да лапа любезно пишки пуднесени.

На тоя с Веждите на батето от банята , и на тва сегашното ни му стигнаха за бане батето та и Вазов насапуниса. Бати ибача бати чудото. Така е кат батката уволни бат Божо и се скараха с бат Слави. За малко да пропуснеме Бате Слави . Не тоя от славия. Дългия . За и би . Иза тос ли ни знайти, че е от батетата.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ревни разпран гъз балкански

бат баш към рашидово ни води

да си налеем спирт и есенция

мъ ду оставим и за дезинфекция

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

За да оставите коментар, моля отговорете правилно на въпроса

Колко пъти психопатът боцман

Ви е доказал, че "" Ако има някакво обединение, в което съставляващите го хора да се наричат българи, то това са comitae, стражите на Римската империя, но това обединеие си има име – гранична армия"" ?

Само коментари на отговорилите правилно ще бъдат допускани за публикация




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3862286
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930