Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.09.2012 00:37 - Старозаветното Християнство на дунавските Конници * Мадара Анонимният Български Хронограф
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 3588 Коментари: 5 Гласове:
5

Последна промяна: 04.09.2012 08:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 

Всяка втора църква в прочутата Софийска Света Гора се е казвала Св Троица. Днес само една трета са Св Троица, другите са на Името на акад акад Кирил и Методий. Главното светилище на българската света Троица известно, като Дунавското Триединство се е намирало в Мадара. Та дори и с името на Майката то е останало и до днес съхранено от потомците му издигнали го и почитали го през вековете в една или друга християнска по-късно форма. Не може да отдадеме и на съвпадение,че наблизо в гр Велико Търново е намерен и вторият златен медалион на Муртаг, както и че в подножието на Мадара има надпис и на кагана Муртаг.

Иван Асен II премества колоната на мингянина" Муртаг в свещената църква на Царството си за да докаже приемствеността си с Муртаг и владетелите от т.нар. първо Българско царство.

 

Цар Иван Асен II мингянин ли е или християнин, съдейки от надписите на собстевите му печати

 

Изображението от сребърната пластинка, на което е изобразен от едната страна култа към Тринити храм с неговотопълнокръвно не можещо да се сбърка изображение, налично и засвидетелствувано в тези земиот многобройните оловни икони, а от другата страна наличието на действуващ храм, потвърждава,че въпросното място край Мадара е било действуващ пълноцененобект почитан до късно в именно тази форма изобразена на вотивните табели, които са черпели вдъхновението си от него светилището Майка на култа.

Не е случайно и че кагана Михаил Борис известен и като Прекръстителя, който се бил покръстил във византийското християнство под влияние на сестра си, пленница или по-скоро заложница във Константинопол"изклал", "езичниците" вдигнали се на бунт срещу му, по повод приемането на друга форма на религия не го е разрушил. Та как ще избиеш предполагаемо дефинираните въстанали "езичници", а няма да разрушиш главното им езическо светилище, източника и генератора на Вярата им, която била пречела на християните, дотам, че се дигнали на бунт и той ги избил, като обаче за светилището им "тенгрианско" забравил ?

Не е засвидетелствувано подобно християнско поведение , а точно обратното, известно е разрушаването и заклеймяването на ритуалните сгради на езичниците и разрушванае на "идолите” им и не светите изображения.

Въпроса тук е как ебалниците езичници не са му бали мамата на кагана Муртаг изобразил се, като ристиенин, с което срал в сурата на Тангра ?

 

Отговорът е, че намерената плочка при с. Върбовка безусловно доказва,че Светилището е действувало от четвърти до девети-десети век, като християнско, с което обяснява защо кагана Михаил Борис не го е разрушил, и доказва, защо мингянина Муртаг, наричан тоже Михаил изглежда, като ристиенски владетел на собствените си златни медалиони, без ебалниците езичници да се вдигат на бунт срещу него, а той да им ебава мингянската вяра за чест и слава.

Отговорът е в писмата на папа Николай II от които разбираме,че българите ходели на църква, на служба в църква, но със кърпи на главите да дразнели гърците май а, а не заради службата или защото били християни !

Тук дори педала Атил, който немал сестра курва, а брат педераст, като него и идола дебел педи Фреди, се беше изодил на метенето, да доказва туркоманските си мюсулмански гъзобръци с кърпата на василевса Муртагон, както е изобразен в Скилица вазилевса на българите, дето немали вазилевс, защото психопата боцман доказал, че означавало н-к застава. Граничари Вазилевси имат ли ?

 



 

Цар Симеон Велики, обвиненият в “скитско безумтсво” сто години след предполагаемото приемане на византийското християнство в превода си на старобългарски на "Юдейските войни" на Йосиф Флавий е записал :

"Даки наречени Блъгаре живеещи около Истър"

Тук в сърцето на Скития и Мизия се е намирало Главното светилище, което е служило за модел на многобройните вотивни плочи, което е събирало, като притегателен център своя народ и е спомогнало да го формира в отвоюваната му територия.


 

 

https://picasaweb.google.com/lh/photo/e_-RXkVAiQj0qMHvud3e13NTTxUp3TrwjpK1-DHba4I?feat=directlink

Тринити от Загреб 



 

Същите елементи и обичаи налични в иконографията на Дунавската Тринити ще наблюдаваме по-късно и в християнството, друга синкретична религия успяла да се наложи, като основна и да акумулира де що има обряди, символи, ритуали. Това е и причината тези знакови елементи влели се в християнството и възприети от него да предпазят светилището не само от разрушаване, но и активно да се използва от българското население и в десети единадесети век, което се засвидетелствува от намереното изображение на действуващото светилище на средновековна сребурна плочка на един хвърлей място от Мадара -с. Върбовка.Велико Търново

 

https://picasaweb.google.com/lh/photo/lYIrU8p4MgYDDPV1jj69BnNTTxUp3TrwjpK1-DHba4I?feat=directlink

Старозаветното Християнство на дунавските Конници *

На плочите безпроблемно различаваме сцени иначе известни от източно православното изкуство и още по точно сцени от т.нар. староверско християнство. Вечерята е тази позната от Старозаветната Света Троица, изключително популярна в българското изкуство преминала по-късно в Русия. Фигурите конници на Св Георги и Св Димитър тъпчещи под нозете си злото (вражеския император и змей) .Богинята майка по средата и т.н. и т/н/ Голите поклонници очакващи посвещение, рибата , петела . каната, серпента, жертвоприношението на агне. На разпятията от 9-13 век неизменно присъстват медалионите на слънцето и луната. Изобщо няма да сме далече от истината ако определиме и този култ към Тринити християнски култ, особен християнски култ забравен днес, но официалния за населението на тези земи , тяхното “скитско безумство” до много късно.

 

На тези златокоси скити, които побеждавали ромеите благодарение на вярата си получавана в палатките (!?), както ни уведомяват авторитетите, вяра, чиято поразителната прилика на знаковите и символни обекти от неговата иконография с тази на християнството и факта,че това светилище и до ден днеше стои в земите на своята земя , потвърждават преливането и в в по късното (?) християнство и възприемането му, като такова.

(за по различното християнство на тези земи. ( виж ист. анарх. тема за Амулетите змеевик  

 

 

https://www.google.com/url?q=http://marknatan.blog.bg/history/2011/03/10/samoto-skitsko-bezumie-dokazvashto-quot-avtohonniia-proizhod.703073&sa=U&ei=mcNDUKerLobzrAGvlIGYDg&ved=0CAUQFjAA&client=internal-uds-cse&usg=AFQjCNGdt-diWE6dChVFKSqeYb_N_4jnZg б.




Гласувай:
6



1. marknatan - По още една случайност случайност ...
04.09.2012 09:11
По още една случайност случайност подобен медалион тип “змеевик”, “византийски със славянски букви”, както пишат “братушките” за които га им требат славяни и азбука славянска сичко със славянски буквио е рушняшко православно скотско, ма га има цицорести лами било ВИЗАНТИЙСКО със Славянски букви, Византийците и те у големото славянско семя това ( виж връзката ) бе намерен миналата гоидна във Велико Търново !

Та договорите на българските държавници са запечатани върху едно от осемте чудеса на света, а ни един описващ летописц не се е фпичатлил от този безподобен и по съвременни критерии паметник достоен за първо място сред Осемте чудеса на света и го-пропуска в иначе цветистите си описания на служебните военни понятия булгари-Охрана на Долини от бул долина и гар Охрана, гърци само охрана, както е доказал психопата боцман !?

Ето тук пропускането на нещо безподобно подобно е факт, който само потвърждава различното християнство и различното отношение, което се изразява в пълна цензура и от страна на гърци и от страна на папската институция- владетел на Европа не споменаващи този паметник, на който може да се досетиме са били записани и родословието на имп. Калоян и Историята Българска и преминаването на българите при Анастаси от цар Александър и мн. др., тъй, като българите не са психопатите боцман и спараток, дето си помнели мислите в продължение на стотици години по лимеса преди да се превърнат в служебното названи в изречението на български Балканци от топонимо Балкан .



Конници *- некой да му е показал на психопата боцман написано, че българите са яздели кобили ? Нема . Значи е имало само КОНЕ. Мама ви депа тъпа и Ветеринарите и маймуняците.


Прочелите прочетоха също:
"Истинският Образ на Христос"

http://marknatan.blog.bg/history/2011/04/20/istinskiiat-obraz-na-hristos.732770
цитирай
2. marknatan - Прочелите прочетоха също: ...
05.09.2012 00:30
Прочелите прочетоха също:

"Истинският Образ на Христос"

http://marknatan.blog.bg/history/2011/04/20/istinskiiat-obraz-na-hristos.732770

цитирай
3. marknatan - ПРЕСТЪПНИКА ПСИХОПАТ ГЕТ НА КОЙТО ...
05.09.2012 00:42
ПРЕСТЪПНИКА ПСИХОПАТ ГЕТ НА КОЙТО ДЕТЕВ В 1970 Г МУ РАЗКРИЛ ТАЙНИ ЗА ЖЕНИТЕ И ПРОЗРЯЛ ТАЗИ ГОДИНА ,ЧЕ ПСИХОПАТА ПЛАГИАТОР БОЦМАН ДОКАЗАЛ:

"- Бургарои ~ българи, са военизирани подразделения, създадени от централната власт"

ДА НЕ ЗАМЪРСЯВА ЛИЧНАТА МИ ПОЩА С ПРОЗРЕНИЯТА СИ

НЕ РАЗБИРА ЛИ ПРЕСТЪПНИКА ПСИХОПАТА ГЕТ, КАТО ТРАКИЙСКАТА ВРАЧКА И ПСИХОПАТА СПАРАТОК НЕВЕМНЯЕМОСТТА СИ И ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА , КОИТО ИЗВЪРШВА ,КОГАТО НАБЕЖДАВА ДРУГИ С ПРЕДПОСТАВЕНИ ДОКАЗИ, И СЛЕД ТОВА ЗАКЛЕЙМЯВА ОТ АМВОНА И ДОКАЗВА С "БОЖИЯТА ПОМОЦ" !?
цитирай
4. marknatan - Летописци и анонимнисибългари...
05.09.2012 00:45
Летописци и анонимнисибългарикуси ,разни "патамучти"са съгласни да ги "н..бат",само и само да може да си "хаварят" с умствено увредени,ментални случаи и отявлено доказани с ДЕЛАТА си малоумни престъпници.

Откъде идва това неистово желание у т.нар. българи да са съгласни да ги ебат малоумни само и само за да може да си говорят и да им излезе дори и имет по света ,че Българите Уцажават ПРЕСТЪПНИЦИ и ги поставят на пиедестал!?Някога оприличавах това състояние на бг-историографията и мислех, че се дължи на т.нар. "Стокхолмския синдром" и го характеризирах с него. При известния "Стокхолмски синдром" похитените,жертвите на едно престъпление срещу личността им, виждат в своите похитители Освободотелите си и ясротно ги защитават !?

Та,наистина нима ВЪЗРОДЕНИТЕ МАЙМУНЯЦИ ВЪЗПРИЕЛИ НАРОДНОСТНОТО СИ ИМЕ "БАЛКАНЦИ" НЕ ВЪРВЯТ С ПЕСНИ КЪМ СКОТОБОЙНАТА „КАТО БЕЗСЛОВЕСНИ ДОБИЧЕТА СЛЕД ЧУЧЕЛА СЪЗДАДЕНИ С ЦЕЛ ДА ГИ УНИЩОЖАТ .

Да ,така е. Това са фактите и никой не ги е опровергал. Никой няма и да може да покаже ,че ВЪЗРОДЕНИЕТ СА ИМАЛИ ДРУГА ИСТОРИЯ ОССЕН НАЧЕРТАНАТА ИМ ОТ ОСВОБОДИТЕЛИТЕ ИМ,по дифолт на СТОКХОЛМСКИЯ СИНДРОМ.

Но днес все по-ясно се вижда,че нещата са много по-дълбоки от това състоние,не опират дио един частен с лучай , а засягат устоите на человеците и общественото им развитие,като человеци,опират до човещината и до възможността да самоопределяме ,какво е человешкото какво не ,къде са границите му и можеме ли да ги установиме за себе си,има ли ясни критерии в науката или не .

Вече не става дума за "псевдонаука" и "псевдоистория" и дали може да да се пропагандира от летописци и анонимуси за История и Наука!

Става въпрос за това,запазил ли е днешния българин человешкото у себе си или всички страдат от Синдрома на БИТАТА ЖЕНА и им е необходимо шарлатани да имказват кви славни БИЦИ ВОИНИ ПО ЛИМЕСА БИЛИ ИЛИ КВИ СЛАВНИ ТУРАКИ БИЛИ ОТ ВРЕМЕ У НО ЗА ТРАЯНСКАТА ВАГИНА.

Индивидите нямащи смелост да погледнат дълбоко в себе си и да се познаят такива каквито ,каквито ще да са техните кофрени,но техни да са ,да потърсят истината за себе си, и на нея стъпили да градят своята личности общество без да изпитват срам от дедите си ,както им го внушават психопати престъпници,че едни хора били мингяни,били вулгари,т.е. народ,а не били славни бици воини,тураки владетели на свето от бактрия до британия.

Всичко по-малко от ТУРАКИ СЛАВНИ ВОИНИ Е ПРИЧИНА ЗА СРАМ ПОДОБЕН НА ФИЛИБАРСКИТЕ МАНАФЧЕТА ГА СЕ ГЪРЧЕЕХА ЗА ДНЕШНИТЕ ПРОСТИТУТИ

Та дори пред отявлените нацисти разбирайки ,че са с деди цигани,славяни,или майки проститутки,баща хомо,е имало избор или да се гръмнат с пистолетеа или да приемат реалността и корените си и да ги уважават. Среден път няма. Или се гръмваш или приемаш,че си человек и нищо человешко не ти е чуждо И търсиш человечекия си произход ,а не на славни маймуняци тураци суперетноси и воини с големи мадури,че било престижно за тетките гъзолизачки поради нерадостния им живот да си предтсавят поне дедите им кви славни били а не като тях бити жени с нискаинтелигентност .

Но не и за психопататите маймуняци,есплоатиращи сами себе и една извратеност и налагащи собствената си извратена представа,какъо за опонентите си и така и за историята ,която е същия бълвоч ,стъпил на уродливата им предтстава,която те доказват на болните от синдрома БИТА ЖЕНА слушатели най-вече ,за да удовлетворяват собсвтените престъпни начинания .

Преди години бе извършен експеримент с човешки доброволци(не с маймуняци б.а.),про който учавствуващите са накарани да пускат ел.ток. с цел да измъчват човешки същества.
Едан група от участниците веднага се отказват от участие. Други участвуват докато не виждфат,че жертвата започва да изпиотва силна болка, Трета група спират едбва когато жертавта започва да се гърчи. И немалка група продължават до смърт,докато не убиват в експеримента жертвата си. Разбира се участниците не знаят,че не пускат истински ток,и че зад стъклото са актьори ,които изиграват ситуацията.
Ще намерите ли в себе си човешкото,ако е останало и ще откажете да учавствувате в пообни експерименти,или като набожният психопата рицар,ще се насерете от кеф,че разговаряте с психопата боцман,който се обръща към вас с : "Отче,ще си нахраня кучетата с мароканчета и ще кажа ,че са от теб"
Каква бе реакцията на набожния психопат ?Човешка ли бе реакцията на набожния психопат?
Ами той ,като летописец и анонимни булгарикуси е съгласен да го наебат малоумни и престъпници,само и само да има с кой да си говорят.
Да ,това е синдромът на битата жена установен,като модел в бг-историографията и няма сила исвен в самите жертви,която да ги измъкне от там.

маймуняшки речник:

Проститут,като гетски проститут,Прост и Тъп

леснописци-хора пишещи за неща,които не разбират,но пък имат слушатели с които да опнират

анонимусимулгарикуси- други "общественици",които от пяната на разпенениндебили събират матрял за Истинската ИМ История.

"Стокхолмския синдром" -казано по-горе,като за ОРА,као некоя маймуна реши да се изоди и по зелярски за да се увеличат пузнанията на летописците и анонимусите има си блогове

Синдрома на "Битата Жена"- Една от седемнадесетте ЖИНИ на СЛАВНИЯ ТУРАК ВОИН С ГОЛЕМИ МАДУРИ„ТЯ С ГОЛЕМИ ЦИЦИ„ДЕТО И НАБИВАТ ШУТА ПРЕЗ ДЕН„МА ВЕЛИК ТУРАК ВОИН С МАДУРИ ГО ПРАВЕЛ„ПОД КОЙТО ТРЕПЕРЕЛ ЦЕЛИО СВЕТ„ТА ОНА НЕМАЛО ДА СЕ РАДСВА И ДА СИ ФАЛИ ВЕЛИКИЯ МАДУРКО КЪФ БИЛ ВЕЛИК И ТЯ ЩАСТЛИВКА „ЧЕ И СЕ ПАДНАЛО ТАКЪВ ВЕЛИК МАДУРКО И ЗА ДОКАЗ„ЧЕ Е БЪЛГАРКА Я БЪХТЯТ ДЕБИЛИ И ПРЕСТЪПНИ МАЛОУМНИЦИ ЛЕГИТИМИРАНИ ЯКО УТ УБОРТОНИ УПЩЕСТВЕНИЦИ

Ще намерите ли в себе си човешкото,ако е останало и ще откажете да учавствувате в поодбни експерименти с лизане на маймуняци и легитимиоране на умствено увредени прступници,като набожният психопата,летописци и анонимусибулгарикуси ,защото веднъж дебилността установена ,като норма от летописци и анонимуси научени работници,се подфаща от техните научени сътрудници и връщане нема.

Оставете дебилни грухтящи прасета гетски проститути престъпници,боцкани олигофренеи да се разнасят из ньета за доказ. Не ставайте летописци и сол ташаци на маймуни или самите вие ще се превърнете в ташак на маймуните.

Та нима психопата сапарток не панимае с татарската си кривогледа физиономия,колко далече е от наука или человеческо достойство, Или психопата палгиатор боцман имитатори и жалки престъпници търсещи слава на гърба на едни и същи жертви незадовелени от собственото си съществуване маймуни,твърдещи че са ОРА.

Психопати ВРАЧУВАТ на индивиди страдащи от синдрома "Бита жена",като им казват това за което Битите жени са дошли да чуят. Такъв тип "индивиди" пък сменят ТРАКИСКАТА ИЛИ РОМСКАТА ВРАЧКА АКО НЕ ИМ ПОЗНАЕ !

И накрая си намират Тракиската или Ромкста врачака ,която им ПОЗНАВА.
КОЯТО по неведоми пътища казвала тва дето те го чувствували ,че било ИСТИНАТА ,ма те не моглои да го изкажат така УБАВО“

Всичко хубаво,но КОГАТО ВРАЧКИТЕ ЗАПОЧНАТ ДА ПРОПОВЯДВАТ ЧОВЕКОНЕНАВСИТНИ РАСИСТКИ И НАЦИСТКИ ТЕОРИИИ, ЗА СУПЕРЕТНОСИ ОТ КОЙТО ТЕ ТУРАКИТЕ ПРОИЗХОЖДЛАИ „ДА ВНУШАВАТ СРАМ ОТ ОБИКНОВЕНИЯ ЧЕЛОВЕЧЕСКИ ПРОИЗХОД„ЗАЩОТО ТЕ БИЛИ ИДВАЛИ ОТ ПРЕДЦИ ВОИНИ С ГОЛЕМИ МАДУРИ , А НЕ ОТ ОБИКНОВЕНИ ОРА „ТЪЙ„КАТО АМО ВОИНИТЕ БИЛИ ОРА А НЕ КАТО ВУЛГАРИ „НАРОДА , психопата престъпник гет "-" Съзирате ли в какво намирам аналогии? м/у моите боиЛи, БОУили, ТАУРОскити и Войнуците-бургари от Римската теза ? "
"защото за разлика от простака-vulgar е човек, с Гръбнак, характер"
"Да си воин е било престижно"

"Лидерът-воин ... който има свръхестествени способности - Защо ?

- защото за разлика от простака-vulgar е човек, с Гръбнак, характер - Който поради това е уважаван и от враговете си"


ТО МЪЛЧАТ САМО МАЙМУНИТЕ и престъпници покровителствуващи маймуните престъпници без значение от мотивите-да трупат точки,да се боцкат с боцко,да им гледа сапартоци на боб и да им казват ИСТИНАТА или да се съизживявата ,акто ЕДНА ОТ ПРЕСТЪПНОТО СТАДО ПОРАДИ КВИТО И ЩЕ ДА Е ОБЛАГИ .

ЖАЛКИ ПСИХОПАТИ,КОИТО ПРЕЗИРАТ ОБИКНОВЕНИЯ ЧОВЕК И ПРОИЗХОДА СИ И С БОЛНАТА СИ УРОДЛИВОСТ СИ ДОКАЗВАТ ЕДНА НА ДРУГА ПРЕПОДСТАВЕНИ УРОДЛИВИ ПО СВОЯТА СЪЩНОСТ ,НЕ САМО ПСЕВДОНАУЧНИ И ПСЕВДОИСТОРИЧЕСКИ ПОСТАНОВКИ„НО И СА ПРЕМИНАЛИ В АНТИЧОВЕШКИ ПИСАНИЯ,КВИ БИЛИ ВЕЛИКИ ТУРАКИ, КВИ ВОИНИ БИЦИ БИЛИ УТ ТРОЯНСКАТА ВОЙНА ДЕТО Я НЕМАЛО НАСАМ ТУРАК ДУ ТУРАК ВОИН ДО ВОИН ОТ ВОИНИТЕ БИЦИ ПО ЛИМЕСА „КОЕТО Е ВЕЧЕ НЕПРОСТИМОТО И

ЛИЦАТА „КАТО ЛЕТОПИСЕЦ ИЛИ АНОНИМУСА „КОИТО ЗАЩИТАВАТ ЗАД ТАКИВА УРОДИ БЕЗ ДА ПОРИЦАЯТ РАСИСТКИТЕ И АНТИХУМАННИ ПИСАНИЯ„ ЗАЩОТО ТЕ СА СЪГЛАСНИ ДА ГОВОРЯТ СТИГА ДА ИМА КОЙ ДА ГИ СЛУША НЕЗАВИСИМО„ЧЕ УЗАКОНЯВАТ И ЛЕГИТИМИРАТ ЕДНИ СЛАБОУМНИ ПРЕСТЪПНИЦИ,КАТО ЛИЗАЧА ГЕТ„ИЛ ДА ДЕБИЛА„ПСИХОПАТА БОЦМА„НЕВМЕНЯЕМИЯ СПАРАТОК и КО.
ДА СИ МЪЛЧАТ И ДА НЕ РЕАГИАРТ И ПОРИЦАЯТ ИЗВЪРШВАНО ПРЕД ТЯХ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ПРАВИ ОРАТА ПРЕСТЪПНИЦИ „НЕЗАВИСИМО „ЧЕ ГИ СЪРБЕЛА ОНАЯ РАБОТА ЗА ПСИХОПАТСКО ОБСЛУЖВАНЕ.

ПСИХОПАТА БОЦКО НЕ ЗНАЕЛ„КЪДЕ БИЛ КИМЕРИСЙКИЯТ П–ОВ .ЛЕТОПИСЕЦ ША ДИСКУТИРА ПРОИЗХОДА НА КИМЕРИЙЦИТЕ !?
ПСИХОПАТА ГЕТ ИЗУЧАВАЛ ХИСТОРИТИ И ПАНИМАЕЛ ИДЕИ ОТ 1970 Г И НОЕВАТА ЧИНИЯ,ДОКАТО НЕН ПРОЗРЯЛ ТАЗИ ГОДИНА,ЧЕ ПСИХОПАТА ПЛАГИАТОР БОЦМАН ДОКАЗАЛ:
"- Бургарои ~ българи, са военизирани подразделения, създадени от централната власт"

ЩОТО ТОВА МУ СЕ "ВРЪЗВАЛО " НА "ТЕЗАТА"

"Да си воин е било престижно"
"Лидерът-воин ... който има свръхестествени способности - Защо ?

- защото за разлика от простака-vulgar е човек, с Гръбнак, характер - Който поради това е уважаван и от враговете си"

"Та накрая, като обобщение -" Съзирате ли в какво намирам аналогии? м/у моите боиЛи, БОУили, ТАУРОскити и Войнуците-бургари от Римската теза ? "
"защото за разлика от простака-vulgar е човек, с Гръбнак, характер"


"Съзирате ли в какво намирм аналогии? м/у моите боиЛи, БОУили, ТАУРОскити и Войнуците-бургари от Римската теза ?"

СЪЗИРАТ ЛИ ЛЕТОПИСЦИ И АНОНИМНИ КВИ ЗАДНИЦИ ЛИЖАТ ЗА ТОЧКИ

НЕ,НЕ ГО СЪЗИРАТ,ЗАЩОТО МАКАР И ОБЛЕЧЕНИ С КРЕДИТ ОТ ОБЩЕСТВОТО,И ТЕ КАТО НАБОЖНИЯТ ПСИХОПАТА СА НИЩО ПОВЕЧЕ ОТ МАЙМУНЯЦИ УЗАКОНЯВАЩИ ПРЕТЪПЛЕНИЯ НА МАЙМУНЯЦИ.

НЕ РАЗБИРА ЛИ ТРАКИЙСКАТА ВРАЧКА И ПСИХОПАТА НЕВЕМНЯЕМОСТТА СИ И ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА ,КОИТО ИЗВЪРШВА ,КОГАТО НАБЕЖДАВА ДРУГИ С ПРЕДПОСТАВЕНИ ДОКАЗИ,И СЛЕД ТОВА ЗАКЛЕЙМЯВА ОТ АМВОНА И ДОКАЗВА С "БОЖИЯТА ПОМОЦ" !?

НЕ РАЗБИРА ЛИ ТРАКИЙСКАТА ВРАЧКА СПАРАТОК ,ПСИХОПАТ, НЕВЕМНЯЕМОСТТА СИ,КОГАТО СЕ ОПРАВДАВА,ЧЕ БИЛА ИЗГЛЕЖДАЛА НА ТАТАРИН,С ПРАВОТО НА ВСЕКИ ЧОВЕК,НА ИЗБОР НА КУЛТУРНА ИНДЕНТИЧНОСТ,И ТОВА ДА Е МОТИВА ,НА ТОЗИ КАКТО ПОСОЧИХА В БЛОГА МУ ПО ПРЕДТСТАВЕНАТА МУ СНИМКА МУ ДРУГИ,ЧЕ Е ТИПИЧЕН ТАТАРИН "
" ТЕМИСТОКЛИС ГЕОРГИАДЕС КАСТРО
30.08 19:20
ПОНЕ 30 % имаш монголоидни черти, косицата тие СЕМИТСКА..


ТИ СИ ДОСТА МЕШАНА СКАРА, ПАВЛИДИС...."
"Mike Zambidis-Iron Mike
Пич,направо ме разочарова.Представях си, че изглеждаш на тракийски грък,борец в класическа- гръцки стил борба.Но за съжаление,на втората снимка, изглеждаш на типичен пехливан от туркомонголски произход.Но това не е повод всеки да се срамува от произхода си!
С уважение:Iron Mike"


И НАИСТИНА ЛИЦЕТО НА СНИМКАТА ПРИТЕЖАВА ТИПИЧНИ ТАТАРСКИ ЧЕРТИ,МАКАР И КРИВОГЛЕДИЧЪК,НО В ТОВА НЯМА НИЩО ОБИДНО И ПОДЦЕНЯВАЩО ,ДА СЕ ИНДЕНТИФИЦИАРА С ТУРАКИТЕ И ДА СЕ СЧИТА ЗА ТУРАК НА ОСНОВАТА НА КУЛТУРНА САМОИНДЕНТИФИКАЦИЯ,ВЪПРЕКИ ЯСНИЯ ТАТАРСКИ ПРОИЗХОД НА ФИЗИЧЕСКАТА ЛИЧНОСТ,ДОАКЗАНО ОТ ТИПИЧНИТЕ ЗА ТАЗИ РАСА ЧЕРТИ .
http://sparotok.blog.bg/politika/2011/08/30/eto-kak-izglejda-sparotok.811179
Е , СЛЕД ТОВА СГУРТА,НАУЧНО ДОКАЗВА,ЧЕ ТУРАШКИЯ ЕТНОС БИЛ СУПЕР ЕТНОСА ОТ БАКТРИЯ ДО БУРГУНДИЯ И БРИТАНИЯ И ВСИЧКИ НА СВЕТА БИЛИ ТУРАКИ,КАТО ТОЙ САМИЯТ ,ТАТАРИНА СТАНАЛ ВЧЕРА ТУРАК ПО КУЛТУРНА ИНДЕНТИЧНОСТ
ЗА ПРЕДПОСТАВЕНИЕТ ДОКАЗИ ТИП МАЙМУНЯШКА ТЕЗА ДЕТО ВСИЧКИ ИСКАТ ДА ЧУЯТ ТОВА Е ИЗЛИШНО ДА СЕ ЗАНИМАВАМ .ЩОТО ША СА ОПРЕ ДО ДЕДО БОЖЕ

ЗА КВО МУ Е НА ЧЕЛОВЕК НАУЧНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ,ЧЕ СЪКРОВИЩАТА ОТ БАКТРИЯ БИЛИ ТУРАШКИ ИЛИ ПЪК ТЕЗИ ОТ ГРУЗИЯ БИЛИ ТУРАШКИ ПО ДИФОЛТ НА ЕДИН СМАХНАТ С ТАТАРСКИ ВИД ,КОЙТО НА ОСНОВАТА НА КУЛТУРНО САМООПРЕДЕЛЕНИЕ СЕ ОПРЕДЕЛЯЛ ЗА ТУРАК.
ТРЕБАТ ЛИ ИМ НА ОРАТА ЛЕТОПИСЦИ И АНОНИМУСИ БУЛГАРИКУСИ ДА ИМ УЗАКОНЯВАТ ПРЕСТЪПНЦИ ИЛИ ША ЧАКАТ НЕКОЙ ДА ОСЪДЕЛ ПСИХОПАТА БОЦКО,ЩОТО ИНАЧЕ НЕ СИ ЛИЧИ ,ЧЕ Е МАЙМЙУНА,ЩОТО МАЙМУНИТЕ БЪКЛИЦИ ИМ НОСЕЛИ ЗА "ТЕЗИТЕ'
Е ДА НОСИШ БЪКЛИЦА НА ЕДНА МАЙМУНА Е ГОЛЕМ ДОКАЗ ЗА НЕКОИ ДЕТО САМО И САМО ДА СИ ГОВОРЯТ С МАЙМЙУНЯЦИ СА ГОТОВИ И ДА ГИ ...
И ще завърша с една поучителна случка от която всеки може да извлече своята поукав зависимост маймуняк или человек е.
Преди години ми се наложи да тренирам един человек. Да го наречеме Джо. Джо си имаше работа,караше кола,ръстов,спортен тип,от добро семейство,маймка му и баща му бяха архитексти,бщха искали той да стане баскетбилост,но не беше успял.Беше служил в армията. Искаше друга работа. Някой беше подхвърлил,че не бил най-умният човек на земята,това е евфемизъм за тъп като боцман, но историческия анархизъм не разчита на чиждо мнение,даже изобщо не го е еня за чуждото мнение по дифолт.Джо трудно схващаше нещата и аз се усъмних. Единствената тема за която можеше да се говори беше за влакове.Беше фен на моделите влакчета и в къщи една стая бе направил с пълне ж.п. модел софия Варна със всички гарички и храсчета по гаричките и даже там де филибарите га одлеи на море го правели директно ут движение в гоарата ,да не ги видят че не са тураки а мингяцис .И ако исках нещо да стане,то трика беше,че после ще можеме да си говориме за влакове. Само тогава Джо се опитваше да схване нещо. Вече серизоно се усъмних че нещо не е наред и директно реших да видя дали този човек има блясък в очите. Запитах го Колко е седем по девет. Той отвърна ,ама после ще си говориме ли за влакове. Ако отговориш правилно,ще си говориме ,обещах му аз, Сега кажи ми колко е седм по девет.
И той отвърна 65 (шестдесет и пет).
Попитах го сигурен ли си.
64(шестдесет и четири) поправи се той,с което си изгърмя патроните.
Не ,казах му 63 шестдесет и три.
"Е,АЗ БЯХ БЛИЗКО".- защити "ТЕЗАТА" си Джо.
цитирай
5. marknatan - е тоя с дъх на боцманки гъз като се ...
05.09.2012 22:00
е тоя с дъх на боцманки гъз като се приблизи и слагам противогаза
ти си ненормален и психопат и ти го казах във второто си изречение към теб
деба ти и маймуната ,и у руските форуми ли пишат за плагиатора психопата боцман и падруга му спараток по потник ,а ?
за маймуяняка лизач гет който използва р.и.м. б.у.л. скачал в жопчето па руски на боцко хе хе хе

защото психопата плагиатор бил писал за рим и за бул и който пише за бул или рим скача в жопчето на отворената



помияр ненормален, хващай се с дебилната ти падружката ,плужека ил да дебил да облизвате боцманския задник за Доказ,като разбрали Идеята МУ.че българите били бургариите,стражари,но те били заети и психопата пак доказал,че българите били стражари.
тоя психопат ногу уважавал психопата боцко,защото тазбрал ИДЕЯТА МУ
кои били българите

Охрана по Долините,бъл гарци

или БЪЛГАРИ= КОМИТИ

дебаидиота

Психиопата боцман доказал,на гетския лизач ,че
"Още в тази точка се вижда , че българи = гранични стражи , т.е. bulgari = comitae ..... 12.1 Бъл-гар-и (българци) : Стражи на върховете, долините или стражи на проходите и клисурите(клисурци). Гър-и (гър-ци): Само стражи. Ун-гар- ци ...... съхранено в топонима Хъртен – планина в Тимошко.В осетниски kъrš – хълм, ..."
и психопатите поняли научните обяснения,като таблизата за умножение :
"Valldemoro – мароканска долина,
Valldemorillo – долината на мъртвите,
Vallderossa - долината на розите ,
Tribal – трите долини и т.н.
В примерите по-горе се вижда , че “бал” е долина (клисура), възвишение , име. За “гар”- име,страж. Ето защо смятам ,че “гар” е по-важния корен в името “българин”, тъй като е преди всичко човешка характеристика , докато “бал” е и топоним. Къде намираме “гар”(гър): - гърло, гърди, гръб (напомням,че не можем да произнесем “г” без “ъ”), гръбнак, гръклян, ГРАНИЧАР и др. - и в народностните имена българи,гърци,унгарци(Hungaros) и хървати.Прехода на “г” в “х” е разгледан отдавна и нещо любопитно, една пълна аналогия в бъл. и чешки език: Прага(столица) и праг(на вратата,на къщата), Praga(чете се Праха) – столица и prag(прах) - праг (на вратата, на къщата). Праг , но на какво ? И след като българи, гърци, унгарци и хървати носят “гар” като основен корен в имената си, няма да е погрешно да предположим, че става въпрос за клони от един същи протонарод по времето когато индоевропейският език се е роял на множество национални езици.
бъл-гар-и(българци) : Стражи на върховете,хълмовете или стражи на проходите и клисурите(клисурци).
гър-и (гър-ци): Само стражи.
ун-гар-ци(Hun-gar-y): Стражи хуни ( за името “хуни” вж. доктор Г. Ценов)
хър-ват-и(гър-ват(бат)-и): Стражи роднини или по-старши стражи.
Основното е че са били “гъри”(гари) и след това може би всеки се е нарекъл по своему:
Планинските стражи са станали българи,
тези от Пелопонес гърци,
хуните –хунгари и т.н. "


Или гетския лизач,панимал МИСЛАТА ИДИОТСКА ЕЩЕ С НАЧАЛЕ,
и разбрал,че БЪЛГАРИ=КОМИТИ,които не случайно звучали така и на български.

деба и кирливана ти ненормален.
лизача гет и психопата ,разбра Идеята МУ "- Бургарои ~ българи, са военизирани подразделения, създадени от централната власт"

и тва само от лизане



ей помияр ненормален,хващай се с дебилната ти падружката ,плужека ил да дебил да облизвате боцманския задник за Доказ,като разбрали Идеята МУ,че "- Бургарои ~ българи, са военизирани подразделения, създадени от централната власт" !

Българи идвало от Бул ,долина и гарди,Булгарди




Ти не вдяваш,като всеки невменяем,че си невменяем психопат-и ти като кумири те ти ти дебилния плагиатор и психопат боцман и другата отлачалка спараток

психопата боцман доказал,че българи било стражари и сега идиотите са патентовали тоя доказ, и де що се срещне нещо от психопатите,се нарича стражари,военни понятия,а боцко бил доказал,че българи=комити,стражари

има ли нещо да не е усрано и приосламчено за доказа,че били както го е казал боцко ,българи=стеражари

тоя психопат изказра и микена българи,използвайки принципа ,както е казал боцко,това са военни хе хе хе

спартанците и те били военни значи българи

де що имало воини означавалоче тва са българи

мамати деба нередивна

другия идиот спараток,се възползва от научното психопатско откритите ,но вместо,стражари,или военни или служебно военно попнятие, той решил да използва доказа,това са тракийци,а той бил доказал,че българите са тракийци.как боцко даказал,че българи=стражари

и сега като се срещне ,неьо из ньета и по полето на хистоирто,се усира ,че било траки,защото психопата спараток,доказал,че тракийците били българите
мизите били траки значи българи
скитите били траки занчи българи
даките били траки значи българи
гетите били траки значи българи
и т.н. по гъза на геогрчфията де що има нещо на два крака от мъжки род или било стражари=българи,защото така доказал психопата боцко или били тракийци=българи, защото па тва го доказал другия психопат спараток

дебаи инвенторите
мама ви деба ненормална има ли нещо за което да не се е казало,тея са траки значи са българи защото спараток бил казал че траките били българи,по почина на другия ненормален доказвач,където българи били бургарии,стражари,ама те били заети вече от керамопулос,и то доказал,че българи=комити,но всички психоманиаци разбрали ИДЕЯТА МУ „че БЪЛГАРИТЕ СА СТРАЖАРИ и тоя па дебилн идиот я доразви
маматидеба откъде идвало бул,бал за неговите боили и защо българи било бул гърци охрана на долина ,а гърци само охрана и той разбрал,че спартанците и микенците са българите,ведно с боилите волзе урала

ей ненормалник може ли да разбереш,че си ненормалник

може ли нормален чиляк да прочете ,че "Още в тази точка се вижда , че българи = гранични стражи , т.е. bulgari = comitae ..... 12.1 Бъл-гар-и (българци) : Стражи на върховете, долините или стражи на проходите и клисурите(клисурци). Гър-и (гър-ци): Само стражи." и да се усира из нщета как психопата писал тези нелепости бил доказал,кво били българите и как те идиотите го уважават и му събират лиогите в буркани

кой е тоя смелчага дето ще се подпише тука ,освен тоя лизач и другите психари профани и маймуни,че тва му било Приветлението

деба и ненормалника ти ,ненормален си и винаги ще въртиш и ще сучеш и ще ги доикарваш до психопатията на боцко и ще ги изтъкваш подобни признаци на умствено заболяване за доказ

а че си с умствено заболяване и че най-важното е да го е доказал психопата боцко си доказал и при маймуняка мерилин
то чак и тоя нередовник да ти натега шайбите не ти ли е доказа,че си нередовен,ставаш само за групата на боцманките ненормалиони лизачи,ил да дебила сра колко е грозен не мога да го гледам по бързо да го лапана за доказ,ладо гъзурчото и вся атсалная ненормална маймуняшка дружина

маматидеба нередовна,кво било неговите боли,бици с големите топки,с които плужека разбрал ИДЕЯТА МУ

инвентора психопат плагиатора Б Георгиев боцман доказал :

"Valldemoro – мароканска долина,
Valldemorillo – долината на мъртвите,
Vallderossa - долината на розите ,
Tribal – трите долини и т.н.
В примерите по-горе се вижда , че “бал” е долина (клисура), възвишение , име. За “гар”- име,страж. Ето защо смятам ,че “гар” е по-важния корен в името “българин”, тъй като е преди всичко човешка характеристика , докато “бал” е и топоним. Къде намираме “гар”(гър): - гърло, гърди, гръб (напомням,че не можем да произнесем “г” без “ъ”), гръбнак, гръклян, ГРАНИЧАР и др. - и в народностните имена българи,гърци,унгарци(Hungaros) и хървати."

май сте редовни а ?

мама ти деба тъпа ,разбрал Идеята на плагиатора психопат боцман
Керамопулос предложил само веднъж,че "Булгари да са Бургарии, Римски наемници назначени на служба в гарнизоните по Бургосите на Лимеса " ,но плагиатора боцман се ОАКАЛ и повече от двадесет пъти го ДОКАЗАЛ,че ""bulgarin" се използва в смисъл на "боец от Граничната Римска армия""



Психопата боцко "открил" как да замести "старжарите" на Керамопулос с друга "военна" дума ,чисто "българска "за Доказ. Пръв се сетил и доказал и решил да им намери за носител Съществително ,Военно,на Римска Военна структура.

Защото боцко доказал ,преписвайки Керамопулос залепен за Ганчо Ценов,като източник и сведение ,че думата Бъл Гари,означавала Охранители на Долини,от Бул Долина и Гари, вардя ,!? Стражари.

Вместо керамопулосовато българи от бур,пирг охрана на бург .
Боилите от времето ехти бехти и те били военни понятия,защото държали ножове .
се военни понятия

Ако питаш гетския лизач Бул, било скопен Бик,но той пък като съафтур ,доказа Идеята на психото,че Микенците и Спартанците били българите защото били Военни и имали Военна структура.

А боцко вече Доказал,че Българи било Граничари и принадлежали към Римската Военна Структура по лимеса и то не веднъж,като Керамопулос,а повече от двадесет пъти.

Важното е психопата боцко да го е доказал.

Я кажи ти бе психопат от кой Доказ първо Разбра ИДЕЯТА МУ ?
ква беше а ,на Керамопулос,ама важаното било психопата боцко да я е доказал,защото маймуните уважават крадците

или само от лизането ти светна без да четеш на артия да не артисва

психопат
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3850211
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031