Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.11.2012 06:03 - Време е за нова модерна сграда на Народните избранници на България, във форма на остъклен куб на име "ЦАР/ ZAR"
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 2790 Коментари: 6 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Пророкът Натан е пророкувал някога, "Ако Руският цар конник не може да се премести от Конюшната, Конюшната се мести от него" Една нова модерна сграда на на българските граждани избрани от българските граждани да служат на народа им в Народното събрание , на кой народ, разбира се, че на българския, няма на тракийският народ, я .

Една нова модерна и функционална сграда, с което ще се освободи площадното пространство с прилежащите сгради на бившата парламентарна сграда от преди независимостта на България и символите и на подчиненост и раболепие към чуждестранни имперски суверинитети за един музей на хисторито в центъра на столицата отлично очертаващ се и вписващ се с татарския храм паметник, като част от татарската история на България, църквата Св. София дала името на столицата на Константин Велики на Римската империя, СЕРДИКА да не забравяме, че тук той е провъзгласил трима цезари, та къде ако не в столицата на новата си власт ще се провъзгласяват цезари от императора. Разира се на мястото на Столицата на Империята Сердика провъзгласено от предишният, може би най- голям император Галериус, за който дори християнския хроникщор на самият Константин пише,че е действителната фигура на властта, а не Диоклециан, който не къде, а в неговата столица на Римската империя тогава СЕРДИКА, издава в 31 г Прочутият Християнски едикт, който по-късно по съвсем други причини, се приписва на Константин Велики заради т, нар. Константинов дар, фалшив документ с който римският понтифекс си присвоявава абсолютната цивилна власт над западаната част на римската империя до времето на Мартин Лутер. когато последният омерзен от светотатствата и безочието на скотовете забива на вратата на катедралата си прокламацията, която ще реформкира западна Църква. Източната скотщина ще се реформира отново с фалшива документаци изработена отново от Ватикана и наречена отново Константиново дело за несъществуващи Апостоли на Славянството от времена в които само да си помислиш ,че има други апостоли си и на кладата или е обявен поредният кръстоносен поход за окончателното изтребване на "еретиците" такак кактос е случва с тнар албигойци които си имали свои апостоли и им се кланяли, скоето предизвикват гнева на понтифекса и той организира кръстоносен поход с който ги изтребва до крак. това са т.нар. бугари, катари, албигойци, бошняци, които според маймуните в бг били служебните военни ромски понятия на разбралите принципа на психопата боцман, който казал, че буграриите на керамопулос били стражари по лимеса и всички се сетили, че бургариите са българите.

(или може би да се построят две сгради, една резервна, ако си съберат данъзците, защото било имало разправят из спартакиадите ошашавени резани карабинки и друга сенилна сган захвърлили я партийни я комсомолски билети след, като разбрали правилния принцип на боцканите, които щелли да си хранят кучетата с мароканчета, че имало и тракийски народ, който си заслужавал народа.

(да внимават разбралите му принципа с кого дружат и да немат само марокански физиономии новородените им дечица или тея от по морието дето всичките са с рибешки марокански физиономии, Сигурно е от топлата средиземноморска връзка. б.а.)

Мисля,че е излишно да споменавам прочутия Сердикийски събор проведен в столицата на Империята срещу арианите. Изкуствовед(и) достатъчно ( е) са писали и са си изправяли "арианското " хисторите на Българите айрани. (айран е монголска дума, не е тракийска б.а.)

Целата тази история на тракийците със се делото на Константин и другото, и това на Галериус и христианите, и еретиците (айраните, така са наричани. еретиците от християните б.а.) на татарина Невски, и на Юстиниан Велики, се намират в това площадно пространство . Музей на Хисторито на Открито. Нещо, като Смитсониан във днешната столицата на света Вашингтон. Верче я има гаелрията за Юуждестранно зикуство "Людмила Живкова" , освем дебилите, да са и сменили името, МЕИ то щело да става на Тураките некава галерия, за Българска Архитектура Археология и Арт по образец на западните Арт Мюзеуми, или както Вежлибия искал да я наеименова БАРТ.

За да не му давам идеите на ист анарх на тоя Ражди, решил да си наименова сгрдата БАРТ ЛИ БЕше ФАРТ ли ( фарт англ пръдня) за да му звучело по купешки, и да било като написана бг хистори на лорд Фарт и г-жица Пръц аз съм наименовал сградата на бъдещото Народното Събрание, което за целта ще има формата на Куб, с името ЗАР„ което е и куб, и така на западняшки се произнася титлата , дадена от България на человечеството ЦАР, и може би и на архаичнобъ;лгарския така е и звучала ЗАР. Всички царе по свето се вкючват и са осмененеи от първият и последният български Царе, не случйно носещи имената Симеон

(Като резерва слагам името ШАР. знаето кво е шар, на българки, и свят и цвят и пъстро и красиво и шарено и луд на шарено се радва ще им отива на "професията" Ша го подложа на гласуване сред музите, преди да са ме заебали с бгархеолозите. Е го и любимата ми поетес есен след любимата ми актриса джойси забила с некъф аеролог, дуца фърля гюбеци на некъф кривоглед. лейди лидис забила в гипед. музи не остана а в блока )

По изключение ако некоя от новата порода журналистки акредитирани към бъдещото народно собрание, бъдеща народна избранничка, ми напраи еднмо турско кафе и ми го сервира по деколте, може да му дам на ражди да си нарече и Фарта, но за целта требва да го направи на куб, което става и със санирано остъкляване на кремиковски винкели, разбира се по-чисто практическо техническо решение отгоре няма да се слага стъкларията а само ще се загради на два метра от сградда околовръст ена "крепостна" стъклена стена, която отгоре, в покрива си ще завършва като поодстрени лопатъчно пирони, да не се ивредпт от градушка и сняг, повдигнато достатъчно, че илюзията за гледащия да е един съвършен куб/

Египет ще имата Тракийските Пирамиди. Лувъра ще имитира Тракийските пирамиди, БЪЛГАИЯ ЩЕ ИМА ЦАРСТВЕН КУБ "ЗАР", в който народните и избраннци единствено български граждани ще заседават като великите боили на цар Симеон

(да не се бърка и да прилича на НДК една изключитъелно добра архитектура, която само ще допълни по начина на НДК пространството . Цар-щ щее бъде стъклен, като КРИСТАЛ на гипс, с идеалана кристална решетка и ще внушава безпдобието.

Новата Сграда на събранието ще се помещава разбира се пред Националния Стадион на Лъвовете неслучайно наречен Васил Левски, срещу който ще бъде и Новото Народно събрание с новата свободна символика на свободна България, а от северната страна ще остане символа на българското дупедавство от онези времена Университета, наименован против волята на дарителите братя георгиеви, не на тяхното име, а на некъв от Измисленото дело, който не бил стъпвал в Охрид, ма всички знаели, че в неустановената му величка епархия влизал и Охрид, специално създаен за това институт по славистика потвърдил "фатката" , като "научен факт". Може да се остави място и за един Помашки исторически инститиут, който да помогне на създадения преди 30 тина години тракийски исторически институт в спасяването на Историята на България.

Че народ без история и без отци, просветители и апостоли народ, а ние имаме не един отец , акто целият останал свят, а цели двама, защото били Братя, народ ли е?   

I Мизиец и Симеон II Български. бнекла "цивилизованият свят" се сблъска с реалността , че има ли титлата Цар/Зар говориме за БЪЛГАРИ и БЪлгарска власт, така като "западняците" и жълтурковците щраката с камерите, и си записват "василевсите" като гръцки и императорите , като римски. Може да си вкарваме и каквато искаме символика в този нов независим идеаленСТЪКЛЕН (остъклен де) куб, и като част и символ и от европейският съюз на равноправни кубчета от дялан камък с които се стри бъдещето и др под тъпни може да си измисляме и приписваме. Хем ще бъде и функционален и импрегниран срещу домати, яйца, плюнки. Да си плюват колкото щат. Ако меткат гюбци ще се отражава. Т.е. символ на Чистота. На Чиста и Свята, Неопетнена Народна Република. И тва требва да се върне щото е добро нищо че Левски го измислил, а той не бил канонизиран от БГ Православните.   I Mизиец в тронна ат му зала, Осмото чудо на античният свят загинал с него, да отстъпи място на ХРИстиянството,или както го наричат днес на тъмното средновековие.



Гласувай:
4



1. vmir - Съгласен бе, деба мамата дусетливъ.
24.11.2012 07:09
цитирай
2. marknatan - охооо самоед ето ти и ена тракийска ...
25.11.2012 01:40
охооо самоед ето ти и ена тракийска премия за награда ха ха ха да не гледаш разногледо като сапартъците га дуца им фърля гюбеци

аполон е направил хубава илюстрация по тази тема ЯИмало ли е траки " с един удар два заека хем предмнетите хем психопата дзвер се разметва с маполеон из хисторито като прани гащи скъусани от боцманск апръдня ха ха ха и аполона му прай ветерок ха ха ха
за коне се събрали да си говорят сано психопата гет им липсвба и летописеца ха ха ха с кимерийците смея се като полседни пост на белето дето некав кунка го анебала и той оревал орталъка абе коя тая кунка да я черпя толкова смях днес от нея само

ето тука има развити и от вездесъщия ист анархизъм по собстевната му тема и да се разджавкат чакалоненормалните разбрали принципа на психопатаб боцма и не ма место в нета да не са гоиходили научшно ха ха психопатаоцко като наствнбик го пофалил двзеро нередобника за научното му откритие на опитомяването на коня в родпките гори ха ха ха пиусах некъде за тея смешки и аз едн ахуморекс а

малко фатки
01:01 - дойдох да проверя има ли положит...
дойдох да проверя има ли положително развите за конете, то чакала ги утепал съсвем като кадъм на аполон питона ха ха ха

Конят аполон, е опитомен в северното причерноморие , а не както съвсем до скоро с есмяташ в северен казахстан, но тъй като тематаи великолепно илюстрира друго не е полезно да се пише и коментриа в тази насока защото издухва дорброто впичатление от предтавения "комикс'( паноптикум) с келтоскитските монети
01:06 - и за да предотвратя спроихавите ти и ...
и за да предотвратя спроихавите ти и неуместни обяснеия за кво си бил писал ще добавя че всичките скиткси предмети с кончетеа и скитчета и даже такива със стреме, сложих снимка в блога си са от времене поне 2-8 века по стари отсичкотото си сложиул с изключение на монетата македонския цар димитър спасителя
Коментарът чака одобрение
Постинг: Древни монети от Западна Европа и други артефакти с коне
Автор на постинга: apollon
цитирай
3. marknatan - на интересуващите се аполоновци от ...
25.11.2012 07:33
на интересуващите се аполоновци от пашата на сверрните тракийските коне аз мога да ти там и точните данни за изтриването на зъбите им , но не виждам има ли смисъл на разбрали принципа на психоапта боцко да се "казва" каквото и да е било извън синтаксиса на частите на речта тука
в следващата тема за пашата Тракийския ако намина и ти ако представлява интерес и я напишеш като може и с екои геоложки творения по психопатско следвената връзка да докажеме нещо
цитирай
4. d3bep - Виж, за разлика от ръсенето на ис...
25.11.2012 10:07
Виж, за разлика от ръсенето на историческа злоба, в политическата сатира те бива, продължавай :)

Поздрави!
цитирай
5. marknatan - Виж, за разлика от ръсенето на ис...
25.11.2012 20:11
d3bep написа:
Виж, за разлика от ръсенето на историческа злоба, в политическата сатира те бива, продължавай :)

Поздрави!


аз недостоен боцкан маймун от политика не се инересувам Тва тука са исторически статии

Табун с коне били само от м род в изреченеито мама ти деба тъпа значи кобилите и жребците им съществували в продължение на стотици години като служебни военни ромски названи

Българите са Бургариите, ромски стражари в мн.ч. в изреченеито това му го бил доказал на невменяемия дзвер психопата боцман.
Мама ти деба тъпа и престъпника !
А с конете как си ? А тама пак психопата боцман го тургнал у читанката на психопатите, ДЕба и престъпника ти нещатсен Ходи да дрискаш правилния принцип на психопата боцмна
Та на колко години беше като му рабра на психопата боцман правилния принцип миналата година
На преклонна възртаст, като другия престъпен лизач психопата гет ли или по млад идиот?
Как е с конете у "твоите тйези" ? така треба да е според правилният принципа на психопата боцман, мама ти деба престъпна
табун коне са само от м.род. МАМА ти деба тъпа и ПРЕСТЪПНА ша са прай криминланата маймуната на невинна и ша са криятзад олигофренията сиос анонимусите маймунякоси и престъпните дебили узаконяващи преступления и кражби за модерен подход щото така им минавал номера сред конекрадците от новата поррода балканци и ша си скъсат дирниците да разнасят психопатрията си из нета като единстеванта им защита Като че ли е тръгнал некой да ги убеждава в нещо майка ви нещастна

табун с коне били само от м род в изреченеито мама ти деба тъпа значи кобилите и жребците им съществували в продължение на стотици години като служебни военни ромски названи

нещастен видиотен плужек Панимал той от хистори
Ти си не само идиот ами и престъпник и го осъзнаваш
залък плюнчо мама ти деба тъпа и мехлюза недостоен
цитирай
6. marknatan - Табун с коне били само от м род в из...
25.11.2012 20:15
Табун с коне били само от м род в изреченеито значи кобилите и жребците им съществували в продължение на стотици години като служебни военни ромски названи

Какво били пасли пита оня идиот дето му прескача "мисълта" като на психопата боцко в поморийска кръчма сред компанияата на ил да дебила невменяемия дзвер и останалите шамшали от компанията престъпници на маса
Каква им била пашата деба мама ви деба
Карали са им пиринейски борови връхчета от Франция
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3862957
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930