Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.11.2012 02:42 - Табун с коне са били само от м.род. в изречението преди да бъдат опитомени от Тракийците(пръв го е доказал дзвер) Опитомяването на конете от човечеството (кой е
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 2790 Коментари: 6 Гласове:
3

Последна промяна: 27.11.2012 06:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Ако и да не седял напълно на боцманския член, психопатът дзвер споделял, правилният му принцип, че дълго преди да се превърнат в служебното название коне, те съществували на границата с тракийците, като кобили и техните жребци.

Веднъж разбрало мисълта на психопата боцман, че табун с коне, е от м.род. в изречението , сос се кобилите и техните жребци, невменяемото дзверче, това и чакало, чакалодзвера, с мароканска физиономия, да внимава в играта, играта в хисторито, че в живота не е като в шаха, която за него заприличала на детска лапаница, както споделкяше един вечно пиян шахмайстор по тв- то, преди да се докаже ,че Шах е мръсна дума от мингянски произход, открадната на тракийците от гадните индийци, е вижте къф гъзобрък му напраи индуса на нашият русичкия, га не е за доказ на "Тйезата МУ" На психопата боцман,че ДЪщерята на ШАха била БЪлгарка, защото живеела в юрта до крепостите на Ромите, които строели само крепости, а не градове, с което само по тази точка психопата боцман доакзал Мисленето си или правилният принцип на психопатично следствената връзка , позволило , на следващата реколта психодоказвачи мислоразбирачи, набрали стаж в ромската фиеста и последващата организирана на принципа и турашка юнашка спартакиада да направи революционното историческо откритие в блога си, за което е похвален лично от психопата инвентор, Борислав Георгиев Борисов- боцман, и е качен във Вечната ранглистта на съафтутите инвентори, за доказа как Траките опитомили конете.

Како е схванал психопата дзвер, конете се придвижвали от точка А до точка бе, по
формулата за скоростта на бозайниците, кято гласи, че скоростта на един бозйник, е правопропорционална на краката му, основаваща се на правилниуят принцип на психопата боцко, та кой е по бърз един на един крак или некой бегащ на два ?

Ето защо , като добавиме и универсланат формула на психопата боцко който пръв е формулирал че формулата се формулира, с което е казал  как става формулирането на формулата време= скоростта по дистанцията, в добавка на доказа на инвентора психопата боцман, който пръв се  пръв се сетил да каже и даже си го помислил, че дистанция звучи така и на български, значи дистанцията се пробягва, а какво правят конете Бягат. Т.е. конете БЯгат по-бързо от маймуняците, за които психопата боцко е доказла,ч е те не могата да бягат по опрделение на маймуняк, на основание първия закон на маймунящяината,че те са с два крака,  и които са специалисти и природата им е в дрискане и катерене из нета и клонаците от време ОНО, предикенеопитомяването от Тураките, първите маймуняци. а не в надбягването с коне.

Конете са еволюционни животни, а не дедо божествени създания всички знаят това, при тях еволюцията си личи не е като при маймуняците,Психопата боцман е казал, или му предстои, да каже и за пръв път това. От факта, че те имат дълги вратове се доказва,че те са хрупали боровитте връхчета на гъстите родопски гори и ниската шума на брезичките из ветеринабите долини на родопа. Но се появили жирафите. Това е пртотипа на лайнометите, които като всички прототипи са се зародили в Африка, тама е и слона от който лайнометите са взели големите слонски уши, да слушат какво се шепти край атлантика или в питер това многахраз сме писали, там са и Хипо Потамите Или речните Коне, тва вече е гръцко защото е гръцко, от които лайнометите като почитатели на гръцкото образование и научна мисъл са взелиосновният си оакавателен орган, с което от описанието на бглайнометите, ще премина директно към конкуренцията на протипа им жирафа спрямо коня, без да се спирам на добре известните функции на бглайнометите показвани и доказващис е ежесекундно за последните 158 години и ще покажа,че жирафите с техните дълги вратове, не са оставили никъф шанс на конете, които започнали да хрупат, като зебрите ид ругите си братовчеди шумата на клоните на най-ниските дървовидни. Ето защо и вратът им се скъсил, но не дотам, че да заприличат на славните мадуресто бици, бизони и турове с големи к..ове, които дедо боже създал да се хранят с трева и ги лишил заради това и от врат а им оставил само мадури и рога. Който има мадури е българин, тук принципа на психопата боцман и мисълта му са доразвити от други престъпници и психопати, които са включени в червената книга на съафтурците на баш автура на принципа преписвача психопат боцман.

Доаказът,че праконя е бил с дълъг врат даказва,че праконя се е хранел с родопски шишаркии и листата от родопските дървеся а не се е скитал из келто ибериско скитските поля на скито азия, или евразия, както и казват гръците на база,че едих тур ак или ат тур отмел една скитска принцеса от брега на финилия и я донел на другия бряга на  скития, който бряг бил-наименован на името на скитската принцеса Европа, та и до днес населяващите скити скития се наричат европейци, тураките от другия и брег траки.

В равнинните места на планетата земя конете се придвижвали не по формула, на четирите си крака. Четири крака са повече от два и затова маймуняците не можели да ги настигта из степта. Е как ще опитомиш нещо дето не мождеш да го стигнеш? Психопата боцман още не се бил появил в онези времена и маймунпците тогава не могли да му схванат мисълта.

Това, фокусира,че когато, и сега внимавайте  да видиме дали ще познаете, като невменяемия двзер, какво са опитомили траките първо , жребец или кобила, от съществуващите в изречението коне, които както е доакал психопата боцман, в "тейзата си" са съществували в продължение на стотици години, като кобили и жребците им преди да се превърнат в служебното название коне на границата, на тракийците, които опитомили какво първо кобилата или жребеца, когта некое от тях протегнало врат да хрупа букова родопска шума и турака маймуняк му се метнал от клона връз гърба и го обяздил. Ето разкочвничето Обяздил го турака. А какво обязанат тураките и как , кобилите анално или жребец по тракийски. Естествено че по тракийски обяздват си жребците, Та Тракиеца Орфей е разкъсна от "кобилите" женските от ж род , за обяздването му с жребците.

Първият обязден кон е бил жребец, което е от м,род, затова служебното название коне в изреченеитое станало от м.род.

Така благодарение на Топографията си Родопите и Тураките са опитомили Конете и това изрчино бе доказано по страниците на съафтура на психопата боцман, гипедксия боцкан дзвер. Всеки може да провери, и повече директно от блога на чакаладвзе , където са и всички данни и награди получни лично от психопата боцман за революционното му откритие, опитомяването на Конете от Тураките в Родопите.

 

 

 




Гласувай:
3



1. born - Евала, брато ! Изчетох всичко от ...
27.11.2012 20:34
Евала, брато ! Изчетох всичко от кора до кора. Признавам, че да пишеш глупости също е талант. Възхитен съм. Наистина.
цитирай
2. marknatan - Евала, брато ! Изчетох всичко от ...
27.11.2012 23:14
born написа:
Евала, брато ! Изчетох всичко от кора до кора. Признавам, че да пишеш глупости също е талант. Възхитен съм. Наистина.



сестро глупава да наречешт глупости науката е глупаво, но принципно се изразяваш, като записваш свойта мисла и мога да те разбера защо не разбираш от Истинската история тък записана Защото си глупава маймуна и разбираш мисли, но когато са научно обяснени, на маймуната на глупост и приличат. Сричаш написаното като се забавляваш на глупостта си драга и връзките които прави собстевната ти тъпота нея на автора я приписваш и изтъкваш извода направен поради невежеството в "мисленето" си в добавка от кой е подписано
от Историята
проблема на психопатите се състои не само да не познават представената фактология която не познават и не разпознават защото не е казана от една от тях маймуна или научения сътрудник на научения работник които определят ("казват") какво е фактология кога е доказ и кога не е когато не е използвано от психопата за доказ, и да им се струва за тъпня поради начина на поднасянето си
и още повече не приемат по дифолт изводите във форма на аргументация с която не са свикналин учите им привикнали на дрискане, което идва от непълноценността на "мисленето" им , така наричат дрсикането си сречту всичко което мърда в хисторито лайнометите описани да определят принципно на принципна си за глупост поради направените изводи от собстевната си глупст , ментална увреденост на връзките им за глупост

цитирай
3. marknatan - сестро забравих да те питам кога ...
27.11.2012 23:28
сестро забравих да те питам кога стана от боцкания пълен член като невменяемия психчаклокамилодзвер кога започна да дрискаш мсилите си за доказ че си разбрала правилният му принцип

ха ха ха
лайнометка

сестро глишава да не си от научените работници и сътрудници на анонимусубулгарикукус маймунякуса да съзимерваш и критикуваш научно метода като определяш по еталона си кое е като на психопата боцко казано и кое не го е казал психопата боцко и да сравняваш и определяш научното

та какво беше казал психопата боцко, та на другите написаното било същото и одат да си сверяват маймунитеб мисленето
Правилният принцип подкрепен с научната фактология

какво било палатини
какво било комити
какво било римляни
какво било лимитанеи
какво било школа
какво било федерати
какво било полковници
какво било военна структура
изводи ша праи кво било като психопата боцко го било вече казал и другите го повтаряли


мама ти деба тъпа одат дебилите да питат психопата боцко кво кое какво било мама ви деба невменяема
сега затворили Отворенат Ромска тйеза и Отворили Спартакиада , мама ви деба и зациклилите баняджийски възпитаници

цитирай
4. marknatan - мама ви деба тъпа, я запишете, че не ...
27.11.2012 23:42
мама ви деба тъпа , я запишете, че не се пише Учите а Очите и си доказала
или контрадовода за женския род на камилите А камилите са опитимени от Тракийсците

абе овца от кой род са камилите в изречението на психопата боцман никой не му бил показал една камила от м род в историята
значи камилите са курви
А кой е опитомил камилата за пръв път
мама ти деба тъпа Всички знаят че са Тракийсците
и Знаеш ли къде бе маймуно
в Балх Бактрия мама ти деба тъпа затова правилно и рационално психопата спараток и басняджиите са доказали че българитеб са тракийците
наполеона напраи цела статия с тракийските съкровища от Афганистан за такива нещасни маймунуи като вас
цитирай
5. marknatan - мамам ви деба нередовна лайноме...
28.11.2012 00:08
мамам ви деба нередовна лайнометска психопатска сган


кво не било глупост а било наука за лайнометите от чалга сапартошко боцкано психипатската им плебс до лумпените на върха на лайнометщината като наука за умни


да '"напишеш" за северните тракийци мизийците, които се формирали около Дунава и Днепър и дошли да си направят Мадарски конник в освободената земя= Тракийска не било тъпня а наука мама ти деба тъпа е как това тък аняма да е гклупост за маймуната


или за ония дето начунпо обпяснили че Омуртаг било тирското има и за подкрепа разчели инвентарни двументрови гранитни надписи за парболгарското въоръжение с превод 200 лъка с перт стрели

некйъв идиот писла за двата крака на славяните двет копия ли беше и там сапартощината здраво сереше за научек доказ
ил да дебилната маймуната продължава с "тйезата" на психопата боцко и Бурагиите на керамопулос казани за пръв ПЪТ че били Българите в този век важното да го е казала една от техните психопарти

мамам ви деба нередовна лайнометска психопатска сган
цитирай
6. born - Страшен си, пичле д`еба маймунс...
03.12.2012 13:22
Страшен си, пичле д`еба маймунскокамилскоофчо съсленце. Видиш ли обязьянкечеловекуподсобна само по тъпоглавието на мамунското си боцманско лайнометче че и ние можем да говорим за наука и знаниеподобие на твоето. Моем да ти кажем мамуноосрано калтаче адреза на научното баноподобно заведение, гдето да идеш да ти посерат у устата . Нарича се психиатрия начи. Кога избега от там ?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3843780
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031