Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.11.2012 23:03 - Тракийската могила в Оркни, Шотландия, последната Тракийска могила в ЮНЕСКО от Тракийското наследство
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 9014 Коментари: 19 Гласове:
12

Последна промяна: 30.11.2012 01:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Тракийската могила  на Оркни, намираща се Оркнейският архипелаг лежащ 15 км северно от бреговете на Шотландия е била построена по време на период, започващ от тракийското владичество на острова от 3000 г. пр. Хр до 2000 г. пр. Хр. Наличието на  ритуално повторната употреба на тракийски религиозни обекти, присъствието на прочутата тракийска керамика докарвана с бързоходните тракийскин яхти я прави ценно тракийско наследство за младата наука бгтракийската археология, която стъпва успешно на старата наука славистиката , чиято керамика се припокрива по света за доказателство.

https://picasaweb.google.com/lh/photo/T7W1T5tWK2mdLuFU_JzksHNTTxUp3TrwjpK1-DHba4I?feat=directlink

    Тракийската могила  в Шотландия на Околовръстното Брогар

https://picasaweb.google.com/lh/photo/977QQbSXxHyViMSUDNy6YnNTTxUp3TrwjpK1-DHba4I?feat=directlink

         С Утробата отгоре гледана

Намиращата се на тесен полуостров известен с името Околовръста на Брогар,(Бургар) Тракийската Могилата не случайно е построена там , защото траките са Българите, като превъзходен приемр за   българщината, тогава известни под името северни траки, не мизийците, а шотландците, друг клон на северните траки, в завършен тракийски вид на могилата и принадлежащият и архитектурен ансамбъл гробница с тракийски тунели водещи в сърцевината и подобно на Голямата Тракийска Пирамида, за която пръв е казал двзера,че е тракийска , а тук тунела го потвърждава , който редон с археологическия тракийски пейзаж от кромели и др.побити по тракийски начин камънаци пейзажи, маркират историята на траките в региона, от времената в които тракитре са започнали да си ограждат тракийското наследтво по света за да не им бъде откраднато и с по тежки  камънаци в тракийски стил са построени първите тракийски церемониално паметници облужавщи тракисйките церемонии ое преди да бъдат предадени от тракиеца Орфей на гърците за да си обменят тености и либации по времето на тракийските мистерии в Египед, които са пои стари и от Египде на треакийситре пиреамиди, защото тази могила , според някои тракийски изследователи е от 5 хилки преди т.е. преди сктитите да завладеят египеда и да ги очовечат. Могилата и другите тракийхски паметници  безпосрно са свидетелство. Очевидно индикират културни тракисйки отношения тракийските народи на Северна Европа през периода 5000-2000 г. пр. Хр.


https://picasaweb.google.com/lh/photo/MrNhYMGTxlldIl-bjFhIvXNTTxUp3TrwjpK1-DHba4I?feat=directlink

              тракийската гробница в разрез

Мястото се анрича не случайно и е маркирано и на венецианските карти, като Околовръста на Брогар, защото кои са Бурагриите, ако не Траките. Като част от Околовръста Брогар наблизо е и селището Скара Бира , в чийто топоним,  се намира могилата, защото както е доакзал психопата боцман топонима е съществувал в продължение на стотици, години преди да се превърне
в научен институт на балканите за психопатаите и маймуняците. 

Намерените тракийски къщи са в дълбочината на разкопката и гръдната обиколка на археоложката, но са били обитавани  остават предоминантно тракийски.

Тракийските къщи се отличвата с това, че имат може би са имали и огнище. Може би някой ден ако намерят къща ще намерят и огнището на къщата, а с това Археолозите и археоложките и техните синове и дъяери вече Тракийски археолози допускат, че огнището не е изпълнявало само декоративна функция в тракийския инериор, а е имало и други неустановени, но изключително важни функции в силно развито тракийско общество, характеризирано с много дейности, за които ни е писал още Аристотел, който ни е уведомил за прочутото тракийско свиневъдтсво, при което свинете се напивали със изветсното по целия свят тракийско вино за седем дни. От тогава е останало и наименованието, напил си се като свиня.

В своята в „История на Животните" синеокият русокос македонец, руси синеоки гърци има ли, нема , има само една , ма тя е от ж.род. Афродита, и е малко джуревка, а световно известния ветеринарен специалист Аристотел родом от град Стагира, Македония, той е този който пише за угояването на тракийските свине, като личен ветеринат в двора на македонците, където знаеме, главният приоритет са прочутите македонски банкети, копирани по целиот антички свят та и до днес, нема параламенти, нема демокрация, това е Македония, а не Гърция, учител на македонеца Александър покорителят на света, сина на личния лекар и приятел на баща му Филип покорителя на гърците, който е засвидетелствувал тракийкста рецепта : 

А траките угояват свинете, като първият ден им дават да пият. После прекъсват, първо един ден, следват два, последвано от а три и четири, до седем дни. Дзвера е угоява с жълъди,ечемик, просо, СМОКИНИ, диви круши, краставици."

Виждаме,че тракийските свине се захранвали по-специално краставичево-смокинена диета УНИКАЛНО, което означава ,че са тракисйки и без да беше написнао от макето Арсо, че са тракийски После свинете се захранвали по специална диета за угояване. На първия ден с жълъди, на втория ... и така до петия ден когато им давалаи смокини, прочутитете карпатски смокини, от които шунката им сладнела на мед. ащопто всички знаят,че траките ги е било да ходят на север от дунава защото тама имало много пчели, както ни е докюментирал с авторитете си Херодот. Херодот тука стои с авторитете си. Не може да вземеме какво бил казал за многобрройността на траките, а да забравиме, че не става колкото и мед, толкова и сирене. Това тук е строго научно писание и изследване за траките от памтивека по Европа и ние стоиме тука . Поради страха от пчелите на север от Дунав траките ги било страх да ходат отвъд и захранвали свинете си със смокини, което давало същият ефект, па и оставали смиокинови листа да си крият тракийките срамотиите.

Хранели ги и скраставици за хрупкавост. Доматите били оставени за босия да ги фърга по съвтеа на старейшините. Или може би още не са били изобретенеи. Аз тука седя с авторитете си и няма да ви подвеждам, за доматите. Аристотел не е писал за доамти, а само за краставици, смикини, жълъди, овес и пшеница и некоя и друга круша сигурно са одурсвали. Та психопата боцман е доказал кой ги яде крушите. Кой ги яде крушите на Крушата , това е дърво, което в продължение на стотици години по лимеса е раздало круши. Нема да ражда дренки я. Ако беше раждало дренки психопата боцман щеше да докаже, че е дръво, а не плодно. Защото е доказал за пръв път, че в продължение на стотици години крушата раждал плодове, които преди да се превърнат в служебното название круши висели на Круша, а Круша така звучи и на български ! А плодовете на крушта си имат и своето граничарско име , като част от тракийската структура КРУШИ. Така психопата боцман е доказал, че крушата в продълженеие на стотици години давала плодове по лимеса преди те да се нарекат със служебното название КРУШИ.

Тракийките дейности са включвали и други дейности по отглеждане освен круши.Някои от тях са били културни дейности, наприемр отглеждането на зърнени култури. Има един синеокият русокос македонец, световноизветснипт ветеринар Аристотел, руси синеоки гърци има ли, нема , има само една , ма тя е от ж.род. Афродита, и е малко джуревка, а ветеринаря е родом от град Стагира, Македония, световно изветсен със своята

История на Дзверовете" е записал :

"Траките угояват свинете си със жълъди,ечемик, просо, СМИКОНИ, диви круши, краставици"

А както е казал за първи път психопата боцман или предстои да го каже, всяко нещо ако не е казано, за пръв път от психопата боцко, яе бъде казано, а ако не може да каже по очевидната причина на налапал кралксия домъдете, ще го изоноде, за пореден път, че жълъдите, чемика и просото са на зърна значи както е доказал за първи път са съществували в продътлжение на стотици години, като зърна, да не се бърка със зърната на сра дива свункята, която има десетина , едри като дренки, от които изтича прослувутата боцманска оаквателна боза и които не са зърненеи, а с дървивидни. от дрен дърво, а не от зърна зърно. Или с това се доказа, че траките са имали и зърнене култура.

За ветеринарната култура на траките прекрасен факт е свидетелството използвано от прочутия гипедски боцман чакало дзвера, който в научената си статия доакзала опитомяването на конете "Съживете Тракийският кон" не само е заявил ,

дзвер "И още по – нататък ,ахал – текинът е изконният тракийски кон. Това ще доказваме тук.",
 
но и стъпвайки на психопатично следствената връзка разкрита му , като метод в хисторито и наричана от него " правилнуият принцип" на психопата боцко, не само е доказал, опитомяването нан тракийският кон, но и опитомяването на магартето и създаването на първата кръстоска от магаре и кон, кое от кой род , психопата боцма ще докаже за първи път, по-вчжното ,че че пак тракийсите са създали кръстоската.

Тъй, като двзера стои с авторитете си ще посочиме и цитата за северните тракийци мизийците, които изобретили и този страховит хибрид.


 

дзвер в "Съживете Тракийският кон" : " По отношение на селекцията при ТРАКИТЕ еднозначно е и свидетелството на спартанският поет – Тиртей:
МИЗИТЕ откриха кръстоската на магаретата – жребци с кобили."(Тиртей, Песен I, фрагмент 20).

Както е доакзал, невменяемият сапартък мзиийците са северните тракийци, което се потвърждава и от доказа на гипедалолога, а той седи с авторитетеа си на хептен мекичкия психопатски и е разбрал правилниуят принцип, че лежим да тежи, потвърдено и от създателите на науката Тракилогия заявили целите на спартакиадта апо телевидението, прафесора маразов отммал изречението в ефир,че даките са траките, мизите са траките, гетите са траките, тураките са траките, чцните мизи са чжните търаки, македонциоте са траките, самотарките, те па кви да са освен траки, пиргите са тракитре, тука опрехем до тезат ан психопата боцман , имитирана от гръка керамопулос, за приги, бриги, бурги, които пак са траките , защото както доакза катерача, във форума на маймуняците психопатаб боцко преди да се публикуват томовете на вездесъщия ист анарх разкрил Историята, психопата се бил осрал да доказва как траките у тракия били българите следвайки Гачно Тъпото в преписвацията си на гръка Керамопулос, за бурагриите, за които тъпото не се било сетило, защото не било чело Керамопулос по естествени причини, фърляне на топа. И тъпите хора умират, но оставят психопатични маймуняци да им подражават или да ги плюят, както е случая с инвентора психопата боцко, кйото плюе Ганчо Тъпото,че не се било сетило,че щом Ромите не се млатят с българите, значи българите са ромски стражари, а па ако се млатят пак били ромски стражари, защото се млатели , като роми от Катуница със филибарите, а стеолеи мирно на франсетата защото ония били гали, сиреч тракисйи от втори род в изречението на спартакиадата, към която е и предтсваения тука доказа въведен ив ЮНЕСКО къдетио всички знаят са всики тракисйки ценносто, значи щом е в ЮНЕСКО ква друга могила освен Тракийска и ква друга пирамида освен Тракийска.


Видео от Тракийскта Могила, табелата в началото указва,че се намираме в прабългарския район Скара Бира. Нататъка до усикито е ясно, от скитско Уискидама до Скотите темата за траките ще продължи дръгих раз

http://vimeo.com/39485220

 




Гласувай:
13



1. lidis - Много отракани били тези траки!
29.11.2012 23:16
Да им се ненадяваш, чак! Голями изобретатели!
Обичам да те чета, все научавам нещо ново от посъвременената история! Поздрави!
цитирай
2. gladius - Щсм е могила, нема как да не е тракийска,
29.11.2012 23:33
а щом ходи на два крака(изконно тракийски обичай ) и носи две копия - нема начин да не е трак!
цитирай
3. marknatan - лидис ти как можа да объркаш трак...
29.11.2012 23:34
лидис ти как можа да объркаш тракийските пирамиди с тракийските могили !?

Ще ти разкрия една тайна, как да ги различаваш и със затворени очи, като камосутров, тва е възкръснали за доказ преродения ли , кантана. Той по звука ги разпознава

От тракийсите могили вибрациите били от стъпките на тракийките по леки пантофки, от тракийските пирамиди от налъмки

П.П. Прототипът на приказката за пепеляшка е за една тракийска принцеса заминала за Египед Истинска История не те занасям
цитирай
4. marknatan - а щом ходи на два крака(изконно т...
29.11.2012 23:35
gladius написа:
а щом ходи на два крака(изконно тракийски обичай ) и носи две копия - нема начин да не е трак!


ха ха ха а и ти си го чел тоя инвентор ха ха ха кой беше тоя шамшал с двете славянски копия
цитирай
5. marknatan - не чут чут а чутовни са ми постингите
30.11.2012 00:11
не чут чут а чутовни са ми постингите
цитирай
6. marknatan - ъхътихо ма ша събудиш мог...
30.11.2012 01:26
blackpredator написа:
ъхъ



тихо ма ша събудиш могилатата

аз само гу пуказах ти застена

бре тракийска страст бре ненаситена

хахахах педал анален


ако искаш да квичиш като маймуняка боцко пробвай се на хилядарките ха ха ха ха

ша та тургнат на почит и у маймунярника им ха ха ха ха ха аналонопедален те таквое црно дупе отга тражим я хахахахахах
цитирай
7. d3ver - стоя с авторитетa си, ще посочиме и ...
30.11.2012 01:58
стоя с авторитетa си, ще посочиме и цитата за северните тракийци мизийците



" По отношение на селекцията при ТРАКИТЕ еднозначно е и свидетелството на спартанският поет – Тиртей:

„МИЗИТЕ откриха кръстоската на магаретата – жребци с кобили."(Тиртей, Песен I, фрагмент 20)
цитирай
8. marknatan - ъхъ парафирано по реда за дома...
30.11.2012 04:55
blackpredator написа:
ъхъ

парафирано по реда за доматите
подпис не се чите
пичата оригинале


дуце ,
ето ти една тракийска свиня разгрухтяка се в блога ми, фърля лиги , шмръца нещо плюнчото ма киха ли секне ли се по тракийски не и се разбира То гледм знаеш на тракисйки на ти я да си я чешеш тая гнус
". blackpredator - хъх,
00:25
ъхъ"

ХЕ ех ех гледам че тя си била от твойта кочина дръж я препращай им я на резаните бабаити ония твойте ако искаш да одат да се поздравяват за 24 май
Аз при оня кривогледия даже ме е гнус да влизам там и да чета разлигавените сенилности на изпускащи се старци Ти поне си чистоплътна не си като сенилните видиотени олигофрена в кочината
ваш дон натан

цитирай
9. dolsineq - ъхъ парафирано по реда за дома...
30.11.2012 14:48
marknatan написа:
blackpredator написа:
ъхъ

парафирано по реда за доматите
подпис не се чите
пичата оригинале


дуце ,
ето ти една тракийска свиня разгрухтяка се в блога ми, фърля лиги , шмръца нещо плюнчото ма киха ли секне ли се по тракийски не и се разбира То гледм знаеш на тракисйки на ти я да си я чешеш тая гнус
". blackpredator - хъх,
00:25
ъхъ"

ХЕ ех ех гледам че тя си била от твойта кочина дръж я препращай им я на резаните бабаити ония твойте ако искаш да одат да се поздравяват за 24 май
Аз при оня кривогледия даже ме е гнус да влизам там и да чета разлигавените сенилности на изпускащи се старци Ти поне си чистоплътна не си като сенилните видиотени олигофрена в кочината
ваш дон натан


..........................................
Натане, идва Коледа, пък знаеш, че по тракийски обичай тя се посреща винаги със звинско и винско...;)
цитирай
10. marknatan - хахах педал анален както вика ...
01.12.2012 07:51
blackpredator написа:
marknatan написа:
хахах педал анален

както вика един приятел,
Кавала тъй наду ми,
че просто нямам думи!



мама ти деба тъпа, Така ли ти вика приятеля ти "спаро" ха ха ха деба и тъпата мастия

Чак па да си описваш интимния живот със сапартъка немаше нужда . Ама тъпите мастии задръжки немата Като психопата боцко се осират без грешка . Педал глупав.
приятеля му спаро му казал на духача как хубаво духа хе хе хе глупак не си за тука
ша та разучаровам убаче нема да те учаровам, "Приятели ти спаро" така думал и на штапаро и на останалата сенилна сган хе хе хе тъпа маймуна
АЗ защо дадох на Дуца да читае, щото ме е гнус да им гкледам срамотииите и лиготиите в "тракийскат" оргия, мама ви деба извратена
женчо, кво чувствала маймункята и как и хвалел кровогледия манаф духането ха ха ха Кажи сестро от теб по-добра в спартакиадата има ли

даже и от престъпника гетския лизач ли си ма ? ха ха ха деба и нередовния глупак
бали го кът мунчото дзвера боцканите педали и им панимал принципа ха ха ха на духане из хисторитто ха ха ха с духовитост на боцкана лакардия хе хе хе квартален глупак или селски глупак си ти виж анонимускукуса по градски кво свирки по двойки с партнщора на швестерчето е заел да фърля ха ха ха като разбрал принципа ха ха ха
мама ти деба тъпа Казала и един приятел както вика един приятел,
"Кавала тъй наду ми,
че просто нямам думи"

И се научи че такое черно дупе тражим я като го ... да подпръцуе .... мадурите ми да разладуйе ха ха ха педал ... размечтал се

на мене дуца ми изпрати снимка по руно
цитирай
11. marknatan - че пък какво разбират евреичугите ...
01.12.2012 07:57
staler написа:
че пък какво разбират евреичугите от свиневъдство?



майката ти деба тъпа Антенката май ти се е повредила а? И неможеш да приемаш Милста на психопата боцман , като анонимусбулгарикускуса и малоумния двзер деба и нередовника ти

КУпи си принтер па носи некой да ти чете деба и зеляра ти деба


от тракийските свине захранвани със маслини по-убаво нема, мамам ти деба тъпа


още ина маймуна дето разбирала мисли ма не знае да чете


мама ти деба тъпа

кво да разбираш бе маймун
написано е :


„ А траките угояват свинете, като първият ден им дават да пият. После прекъсват, първо един ден, следват два, последвано от а три и четири, до седем дни. Дзвера е угоява с жълъди,ечемик, просо, СМОКИНИ, диви круши, краставици."


майка ти деба тъпа Антемката май ти се е повредила а


цитирай
12. marknatan - разбрала още маймуна правилния ...
01.12.2012 12:00
разбрала още маймуна правилния принцип психопата боцман ха ха ха


мама ти деба тъпа Казала и един приятел ,
"Кавала тъй наду ми,
че просто нямам думи"




И се научи че такое черно дупе тражим я като го ... да подпръцуе .... мадурите ми да разладуйе ха ха ха педал ... размечтал се

на мене дуца ми изпрати е една снимка само по руно

Я си настрой Антенката бе педал, мама ти деба глупава, разбрала принципа на психопата боцман ха ха ха ха че се инетресували от нея ха ха ха щото убаво духала ха ха ха бегай дрискай другаде
цитирай
13. dolsineq - Натане, ще ми я покажеш ли и на мен тая ...
01.12.2012 19:18
Натане, ще ми я покажеш ли и на мен тая снимка с руното?...:) Неприкъснато го повтаряш, дай и аз да я видя...;)

цитирай
14. marknatan - може да те свържа с маика ми, но се боя ...
02.12.2012 09:03
staler написа:
може да те свържа с маика ми,но се боя че шансовете ти са минимални--тя също се отнася с доста резерви към евреичугите.



ша ми предлага педераса майка си за него си оставил да ебе баща си
хе хе хе педераси решили да ебат бащаси щото малко изпроституирахте майка България сган нещаста
мамам ви деба тъпа и педалите така ви научиха у Банята
педал тъп психопата боцко на оная другата маймуна му пуказал как да духа че и от невменяемия сапартък да го получел признание да го пофалелла как хубаво духала мастията хе хе хе педераси решили да ебат бащаси щото малко изпроституирахте майка България сган нещаста
Бог ги гледал, ма само га пишели у ромската фиеста да лижат боцманския разпран задник ха ха ха
да ебат бащаси щот са двма и да проституират майка си
абе педерас педал киро мето или на психопата боцко или на оня кривогледият от спаратакиадата така по штапарвси в гъзягата мамам ви деба и педалите ша си го завирате за Бога да Вио благослови мама ви деба тъпа
Бог ги гледал мама ви деба нещастана
И кака па Бог вази гледал когато пишете само у спартакиадтаа а кото се осирататес разпраните боцкани задници разбрали си мислите си и каузата МУ деба иу престъпниците ви деба не ви гледал дедо Боже май я

педал тъп психопата боцко на оная другата маймуна му пуказал как да духа че и от невменяемия сапартък да го получел признание да го пофалелла как хубаво духала мастията хе хе хе педераси решили да ебат бащаси щото малко изпроституирахте майка България сган нещаста
Бог ги гледал, ма само га пишели у ромската фиеста да лижат боцманския разпран задник ха ха ха

какъв беше правилниуят принцип на психопатите а мамам ви деба тъпа и научените работници и манфасарите
цитирай
15. marknatan - Натане, ще ми я покажеш ли и на мен тая ...
02.12.2012 09:05
dolsineq написа:
Натане, ще ми я покажеш ли и на мен тая снимка с руното?...:) Неприкъснато го повтаряш, дай и аз да я видя...;)



дуцееее, дуце,
имаш хубави млекоцентрали имаш, ма на тея ли педали да им показвам млекоцентралите ти !?

гледах го педераса е готов да проституира маймка си ! Така както са научени педерасите да проститурират България в спартакиадтаа и римската фиеста на турската баня щото са педераси и са си оставили да ебат бащаси деба мам им деба уродлива и педалите нали имат апостоли за баща и решили да ебат баща си на почивки педрасите хе хе хе

ша ми предлага педераса майка си за него си оставил да ебе баща си
хе хе хе педераси решили да ебат бащаси щото малко изпроституирахте майка България сган нещаста
мамам ви деба тъпа и педалите така ви научиха у Банята
разбралите принципа на психопата боцко резани карабинки "тйехни тракийски тйези правят"
педал тъп психопата боцко на оная другата маймуна му пуказал как да духа че и от невменяемия сапартък да го получел признание да го пофалелла как хубаво духала мастията хе хе хе педераси решили да ебат бащаси щото малко изпроституирахте майка България сган нещаста


цитирай
16. dolsineq - Специално за Натан и цветистият му език...;)
02.12.2012 11:18
Младеж бил от много просташко семейство. Единствено той се държал като хората и бил с всичкия си!
Майка му, баща му, брат му и сестра му били цапнати в устата до немай къде! Всяка 2-ра приказка им била псувня, да не говорим за жаргона, на който говорели.
Та нашият човек записал да учи висше в Лесотехническия Университет, как да е криво-ляво изкарал първи курс. Не щеш ли в началото на втори курс се
запознал с една страшно готина мацка, интелигнента с едни големи очи. Баща й бил заможен учен, професор в Софийския университет, а майка й видна докторица, все хора от висшето общество.
Много се харесали нашите младежи, дет се вика любов от пръв поглед, залюбили се, абе страшна работа!
Станало време младокът да се запознае с родителите на момичето. Така и станало. Видели се, хареса ли се, даже много. След това обаче, момичето настояло също да се запознае с родителите от другата страна. Естествено нашият човек категорично отказал, знаейки че може да
стане някоя издънка. Но тя неумолимо настоявала. След дълги увещания той се съгласил, но преди да направят срещата изрично предупредил семейните си да не говорят простотии в нейно присъствие и да не се държат олигофренски.
Дошъл уреченият час.
Седнали на вечеря всички заедно: момчето, момичето, майката, таткото,братът, сестрата.
Тягостна обстановка! В чиниите била сипана супа и никой не смеел даже да гъкне.
По едно време незнайно от де в стаята влетели две мухи, явно мъжка и женска! Кацнали на тавана и почнали да се е**т яката. Естествено това направило страшно впечатление на роднините. Всички вперили поглед в тавана понеже гледката не била за изтърване! Мухите обаче се улисали в е****то и цопнали в супата на по-големия брат, и там продължили.
-Мама им да е** - избухнал братът - не стига че в супата ми се е**т ами и в гъза се е**т, да ги е**!
-Като каза гъз - сепнала се сестрата - я аз да попитам кой си е бърсал гъза с чорапогащника ми и го е хвърлил в банята зад вратата?
-Мен не ме гледай - рекла майката - аз гъза си не го бърша!
-Их мааму да е** - скочил и бащата - сега ми стана ясно защо топките ми все жълти от как се ожених!
цитирай
17. marknatan - Клонираната, ето ти компанията, ...
02.12.2012 23:17
Клонираната ,
ето ти компанията, изрисуваха се мама ви деба тъпа си сос се фцата ха ха ха тея тебе не те ли предлагат из нщета за ебан за доказ на ТРАКИЙСКИЯ ЗАДНИК ХА ХА ХА ,
Бог виждал че маймунягите започнали да пишат в "Историята"
ха ха ха
не било да ПИШАТ
а да ПИШКАТ

ети ти ги тука "историчариоте" с "мислите" за "историята" да си ги носиш у спартакиадтата за доказ

ха ха ха
мама ви деба и клонингите тъпи
ха ха ха
ша предлага майка си да я ебат из блока гетксите лизачи щото те се андървили в спартакиадата да ебат баща си
ха ха ха
разбрали мислата на психопата боцман и сексуалните предпочитания на МАЙКА А СИ


ха ха ха деба и крават не обичала евречугите да и го намъквата
ха ха ха

Стената на педерасите от спартакиадата проституиращи майка си
и умностите как щели да ебат бащаси ха ха ха педалите щото така
наебали и МАЙКА БЪЛГАРИЯ В БАНЯТА РОМСКИТЕ ФИЕСТИ И СПАРТАКИАДИТЕ

БОГ ГИ ВИЖДАЛ МАМА ВИ ДЕБА ОЛИГОФРЕНСКА
"""""""
5. blackpredator - хех,
29.11 23:58
ма много ти чуть-чу́ть постингите бе...!!!:D
7. blackpredator - хъх,
30.11 00:25
ъхъ
12. blackpredator -

както вика един приятел,
Кавала тъй наду ми,
че просто нямам думи!цитирай

16. blackpredator - Айде сега натане,
01.12 10:19
marknatan написа: .. мадурите ми да разладуйе
не става само със мъдури, да ти услужа с хуй...

Ти във всеки постинг надуваш дудката на боцмана. С моята няма да стане. Впрочем щом ти прави кеффф...

Дуца му изпратила снимка по руно. Ръката ти трябва да е станала блондинка...

Ако не беше толкоз глупав, щеше да знаеш, че не съм привърженик на тезата, че Куриосити е открил следи от трак на Марс.
Имаш алергия към себе си...
цитирай
23. blackpredator - Дуцооо, Дуцо,
17:29
Тоя дето ти е разказал подобен виц, се е пенсионирал като викач в някое лестничейство.
Тъпо е да го разправяш.

И без това за тоя чекиджия, всичко кафяво е течен шоколад.
Прати му нова снимка...

Виж за тоя, дето му праща майка си, май е много прав...
цитирай

13. staler - че пък какво разбират евреичугите ...
01.12 01:53
че пък какво разбират евреичугите от свиневъдство?
19. staler - може да те свържа с маика ми, но се боя ...
03:17
може да те свържа с маика ми,но се боя че шансовете ти са минимални--тя също се отнася с доста резерви към евреичугите.цитирай
24. staler - евреичугите вече наричат бълга...
18:10
евреичугите вече наричат българия---"маика българия" и това маи не е на добре.цитирай

Изтрий
""""""

цитирай
18. marknatan - Младеж бил от много просташко се...
02.12.2012 23:40
ОТ на СраДивата на Спартакиадата .

Тая надмина и оригиналишете СрашеДивишето от Ромската фиеста


Бог ги виждал ха ха ха


"
dolsineq написа:
Младеж бил от много просташко семейство. Единствено той се държал като хората и бил с всичкия си!
Майка му, баща му, брат му и сестра му били цапнати в устата до немай къде! Всяка 2-ра приказка им била псувня, да не говорим за жаргона, на който говорели.
Та нашият човек записал да учи висше в Лесотехническия Университет, как да е криво-ляво изкарал първи курс. Не щеш ли в началото на втори курс се
запознал с една страшно готина мацка, интелигнента с едни големи очи. Баща й бил заможен учен, професор в Софийския университет, а майка й видна докторица, все хора от висшето общество.
Много се харесали нашите младежи, дет се вика любов от пръв поглед, залюбили се, абе страшна работа!
Станало време младокът да се запознае с родителите на момичето. Така и станало. Видели се, хареса ли се, даже много. След това обаче, момичето настояло също да се запознае с родителите от другата страна. Естествено нашият човек категорично отказал, знаейки че може да
стане някоя издънка. Но тя неумолимо настоявала. След дълги увещания той се съгласил, но преди да направят срещата изрично предупредил семейните си да не говорят простотии в нейно присъствие и да не се държат олигофренски.
Дошъл уреченият час.
Седнали на вечеря всички заедно: момчето, момичето, майката, таткото,братът, сестрата.
Тягостна обстановка! В чиниите била сипана супа и никой не смеел даже да гъкне.
По едно време незнайно от де в стаята влетели две мухи, явно мъжка и женска! Кацнали на тавана и почнали да се е**т яката. Естествено това направило страшно впечатление на роднините. Всички вперили поглед в тавана понеже гледката не била за изтърване! Мухите обаче се улисали в е****то и цопнали в супата на по-големия брат, и там продължили.
-Мама им да е** - избухнал братът - не стига че в супата ми се е**т ами и в гъза се е**т, да ги е**!
-Като каза гъз - сепнала се сестрата - я аз да попитам кой си е бърсал гъза с чорапогащника ми и го е хвърлил в банята зад вратата?
-Мен не ме гледай - рекла майката - аз гъза си не го бърша!
-Их мааму да е** - скочил и бащата - сега ми стана ясно защо топките ми все жълти от как се ожених!

цитирай
19. marknatan - клонираните педали с "пут...
02.12.2012 23:52
клонираните педали с "путсказванията" си и проституирането на майаки си са преместени при сенилнмия "добричзк" штапаров , кздето се сбират групата педераси решили да бат баща си на смени ха ха ха деба и педалите те има ли двама Апопстоли


всяка маймуна "читае" следващите им путсказвания на своя отговорност ха ха ха

ша спрат ли да "путскаъват" ъафзрлилите партийни билети и панимали "мислата" на психопата боцман

Списъка на клонираните педераси предлагащи майка си е безкраен сред новата порода на балканите ха ха ха

деба и умностите деба и чудото им


немало психопата боцко да им покаже правилният принцип ха ха ха

и те да не го изполъват и сред средите на маймуняците и сред средите на научените им работници ха ха ха


Бог ги гледал мама ви деба тъпа
и те ПИШКАТ ЛИ ПИШКАТ "МИСЛИ"
и се путкрепят еднат маймуна другата ха ха ха

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3851472
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031