Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.01.2013 13:08 - "КЪРВАВОТО ПИСМО" на НАТАН
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 2473 Коментари: 3 Гласове:
1

Последна промяна: 11.01.2013 13:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

На невменяемият сапарток му е разпран задника, лично от вездесъщият ист анарх на още първата ни среща к-о ще опиша не сега, но със съсиреците му ще продължава да се очертава зоната на полумесеца, докато не стане обръч около Черно море и без да се разпростирам, за двамата преждеизходили се сенила шопара и другия престъпник , ще отбележа, без да разкривам тайните на политиката, която в ръцете на невежите е смъртоносно оръжие, че първият и закон гласи, че когато правиш политика, независимо от благородните ти или не цели, то и други политици ще се възползват от тях, и в горният пример за престъпните сенили виждащи опасността от полумесеца изтъкаван отдавна от истанбул с такива, като атил и летописец, но поради липсата на человеческо съзнание не вразумявайки, че ако сред 5 те млн българи са се намерили стотина сенила да вървят след звуковите алабализми на психопати, като овцата серафимов и психопата боцман, по Правилния принцип, то в близо половин, че и повече милиардния "турански" басеин , където за еднаквостта на турак с трак не е необходимо сенилини чалгаджии и идиоти да се пенят из блогове с "доказите" си, поради простат причина, че там са вече "научно" убедени, че етрурките са турките, и подкрепени със западни ДНК анализи и в тази връзка ще посоча и едно от последните ми разпарания на задника херувим ОФ, на което проститутката се фръцна и жмуцна, със това ,че написаното от меня било "забавно" и дори не пусна последващата реплика.

Та записах му логнат анонимен, като "неисторик" следното и даже наскоро и пост направих тук, но в блога му е следното:

"130. sparotok - :)))
19.05.2011 16:32
анонимен написа: Много по-логично е " .............. " ( напр."Турците" и т.н.) , да не са дошли от някъде си, а съвсем от близо (например черноморските степи) и езикът и културата им да не са били никак различни от тези на Тураките(траките) обитаващи днешните ни земи и така да се е създала днешна Турция от Турки и Тураки(траки), или от траки и траки който както по му харесва - това е моето виждане на не историк.
В празното се замества с желаното за действителност.

Забавно, много забавно:)
цитирай "

и последващия на неговот "Забавно"
на което му бе доразпран и задника сенилен на туркомана

"sparotok,

Дали ти е забавно или не е без значение,
след като се потвърждава от ДНК анализи, че единствено в Турция живеят хора със същите генетични маркери като тези в Тоскана.

Така,
че ти както си решил, че откриваш топлата вода или,че аудиторията ти са хора незапознати с Цани Гинчев, или най-малкото не са получили образованието си в условията на Зрелия социализъм, когато т.нар. Траките се изучаваха и приемаха, като един от основния компонент на българската народност, като и днес на тази аудитория, като заместиш "славяни" с "траки" и ставаш пророка Гочо . Ами по добре е да ги заместиш с тураки. "

Което психопатчето сенилно херувима туркомански не публикува , а пишещият тук сенилен престъпник демограф почна да приписва "Тракийската теза" на Цани Гинчев за "Тракийската теза" на овцата
херувимова, по приемра на другите престъпници гетския лизач и дебилното дзверче, представяьи тезата на Керамопиулос за "нашата тйеза за бургариите" на психопата боцман.

Лаком гъз кръв сере в политиката сенили
.С политика хистори не се тика, е казал дедо Боже.

Другото туркоманче глишаво, Маман архиваторката на трупата, църковната хористка, след една кампания на светлия и чист, като утринна кавказка роса вездесъщ ист анарх , (когато става дума за История), писа на тема етрурки турки траки , се изоноде маман във ФБ то, как никой автохонец не се бил сетил за това "етрурки тураки траки " и имаше некво фръцкане и пръцкане , като това сегашното на дебилчовците анонимусмаймунякуси и запартъци с мадам глишева на сцената с тетки тановиците стахановки тъчащи на два стана -лизача плагиатор ладо, мутресата на психопата боцко и като кака тана курвалана при невменяемия серафимчо херувимчо "

подпис не се чите, но всички знаят тува


 




Гласувай:
4



1. rizar - Нали се сещаш приятелю , че
11.01.2013 18:42
в България макар всеки да се прави на Бенковски и Каблешков не става за тази работа. Някои са си поп Груйовци като мен. А някои не стават да последват и самото писмо.
Макар от гореспоменатите маймунчовци всеки да се прави на потенциален лидер, поради факта, че сред българите това е генитически заложено. Но дали заради прекомерно давление на маймунската кръв или турашката сенилност, псевдолидерите се оказват недостойни да приемат и последват Писмото.
Туркофилските кралимаркопръцковци не следвам и на совет турашки нечестивих, не иду.
И аз съм един от тях, но се осъзнавам и разкайвам, като приемам благата вест на съдържанието на това писмо и въпреки немощите си ще го последвам.
цитирай
2. rizar - Отрекъл се е
11.01.2013 20:37
прав си. Но след това отиде надолу с главата на кръста.
цитирай
3. marknatan - то и аз три пъти по три пъти съм се ...
11.01.2013 23:02

то и аз три пъти по три пъти съм се отричал от рицар, ма той си остава Изборът на Вездесъщият Ист Анарх за Патриарх на България
И един Ден ще стане, макар сега да не вярва, щото не е вярващ, а лизач на престъпници геткси лизачи и осталная сволочь
Само дедо Боже имал едно условие
Да разбере със сърцето си, и обещае в него на дедо Боже, че като стане, ще изчисти изпод покрива на Храма на Българската Му църква заврелите се вещерици убийци демоните Киро и Мето и Кака им Апостоли не на Църквата Му а на Демоните целящи унищожението на България и ще стане

дедо Боже разбира от сърца, като бат Натан от маймуняци

В Църквата Кирометовци нема не е имало и няма да има, нито пък материални следи от демони се намират или са се намирали или ще се намерят, освен във вътрешностите на маймуняците
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3867423
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930