Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.01.2013 12:30 - Божидар Димитров не си е губил времето тези 3 г., а серизоно изучава Вездесъщият Ист. Анарх.*
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 4351 Коментари: 5 Гласове:
2

Последна промяна: 26.01.2013 12:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Първият български професор получил С + по тематиката, който разбра и започна да прилага обяснението на Ист Анарх за Историята Българска. Задължително гледайте предаването "Памет Българска" от 12 януари, 2013 г.

 

 



*- Ист. Анарх. към Историята е като Теоретичната физика към Електротехническите обяснения на кака тана за каноните на дедо Боже по проповедите на отец Серафим ОФ-то, нема вече у едноокият македонски войник на българските историчари, тракийски полупроводници и свободно маймунясали психопатчета да циркулират, като ганчо плановици из студиото и с апломб да се обясняват с научените работници и техните учени сътрудници завършили в Германия как се копа в Никопол, и как се обединили Пурковци със седемте славянски племена и постоянното туракийско присъствие, а федеративния принцип за образуването на държавността, стана мотото на водещия, забравил и да повтаря, какво казал олд Фарт за хисторито на булгаристанците, като им разчели историята на стела с непознат , но турски език, и как пръцкала по-жицата мадам глишав Гъз от Атлантика, за ромънещето, дето преди месеца прокламираше с моркова, как си ховорели ромунешки от време оно в Молдава българските воеводи, защото на Запад писали за Киро и Мето, че ги били видели да спят, като българи под мостовете на Темза, уморени от изобретяването на ЛинеарЪ, в конкуренция с латинския на Овидий запазен баш возле Прута, като по изолирано място в Европата от ромунещето, а само Единна, Чиста и Свята История, от днес в източна европа, а утре и световна.

П.П. Не е случайно, че Б Димитров пръв се добра до С + . Ист. анарх. за Б. Димитров ( в коментар до вечен боцкан фен ) От това предаване със завършилия в Германия и Ганчо ценовика журналист, чакам развитие от созополския троен лешник и дали ще изплюе камъчето, щото стана ясно, че е схватлив. там за пръв път в спор със завуршилия в германи как се копа в никопол показа, че усвоява идеите на ист анарх за т,нар федерати

Ами, че в предаванията на Б.Димитров гостуват мастити професори и учени до които той изглежда, като едноок македонски войник от армията на самоил ( пичатна грешка фръц пръц б.а), който единственмо има някакъв блясък в очите. И там в целата тая бг-наука са хора на които най-големите им научни аргументи са, че са специализирали в Германия


А за това което съм написал,
квалифицирай си го колкото и както искаш, по какъвто си искаш критерий и както си исккай го плювай. То е само поради временнат ограниченсот на поизнания и липса на логика и най-вече каво е история и доказване
Това което съм написал и доказал е Генезиа на Българите ,независимо дали ти или друг днес го разбирате и възприемате или не и независмио дали ще го разберешл или не
Който има или продобие необходимип уровен ще го разбере. Вината не е в мен и не аз пиша неразбрано
. "

"

http://bnt.bg/bg/productions/46/edition/28450/pamet_bylgarska_12_januari_2013

Предаването :

http://bnt.bg/bg/productions/46/edition/28450/pamet_bylgarska_12_januari_2013



Гласувай:
2



1. marknatan - Сполучлива бе и втората част от у...
26.01.2013 13:58
Сполучлива бе и втората част от условно го разделям така изложението му, за революционното му откритие за 7 те българските воеводства с илюстрацията по политиеската карта на ортелиус от 1583 г, безуспешно налагана досега на маймуняците от вездесъщият ист анарх де що е писал в маймунските форуми от 2009 г насам и в блога
(вкл. виж за Михаил Витяз и герба му и т.н . "Неговия герб си е на чисто български с двата шишманови лъва върху седем планини символизиращи седемте административни области на империята на Шишман,която той си е поставил да освободи и възроди.Като плячка лъвовете държат завоюваните от неговите българи и присъединени към неговия доминион Българиа(Влашко) държавите на Мулдава и Трансилвания")
Публикувано 03 март 2009 - 00:35:20
Интересна е и тази карта на Ортелиус 1583 г . където в в розово виждаме спорнат България с територия от двете страни на Дунава и воеводства/области/ Молдавия ,Бесарабия ,Сърфия,Загора,Силистре,България,Тиквеш

всички тези области са обособени в розово за да подчертаят еднородния характер на тази територия .Романия отдолу и Валахия отгоре в зелено ,очевидно в този период Валахия е обособена и разграничавана от България .
Прикачени файлове
maps_011.jpg 116,73K 62 Брой сваляния

Публикувано 03 март 2009 - 00:50:59
Има връзка и с Анонимно описание на Източна Европа 1308 г където мисля се казваше , че през средата на империята минава реката Дунав и има десет пълноводни реки . Ако преброиме реките вливащи се в Дунав те са точно десет, четири от отдолу и шест от северната страна .Сега ( 1583 г )там виждаме Валахия но през 1308 г е било само България .

И в Анонимно описание на Източна Европа 1308 се говори за Валахия.
Коментирайки картата от 1583 г имам предвид , че южната граница на Валахия граница тук вече е река Дунав и съответно твърдението за десетте реки на територията на Шишмановата империя не би било вярно , / две от тях са изцяло във Валахия/. Тогава ,1308 г.Валахия обаче не достига до Дунава, а е обособена в подножието на Карпатите. Тогава и описанието на Шишмановата империя съответства.

Това е една актуална карта на България отразена вярно и точно със средновековния инструменраиум .Не е имало инернет ,мобилни телефони с камери и факс даже не е имал Ортелиус ,Така се е възприемала , така се е изучавала и така е приемана и е била в Средновековна Европа България. Не са използвани и разни нецензурни думи като гети,мизи,трибали,даки,скити и т.н. да не изброявам (Warlord има пълният им списък ,нарича ги топоними и ги счита за греховни) .

Което само прави картата правдиво отражение на тогавашната действителност през техия мирглед( на средновековниат човек) с техния инструментариум .За пример съвремената наука счита ,че Хималаите потъват с 18 мм на година . Ако след 500 г установят ,че потъването е с 16.8 мм това означава ли че ние не познаваме и не отразяваме нашия свят такъв какъвто е ?Така сме го установили сега и така сме го отразили в нашите карти . Как е виждана и как е била България е отразено от Ортелиус

"Никой и никога не е казвал, че Кирил и Методий са съставяли българска азбука. Съставили са глаголическата азбука за моравските славяни (за прадедите на чехите и словаците, ако не знаеш)." glishev ; 25 февруари 2010 - 03:07:29
цитирай
2. marknatan - за герба на Михаил Витяз обяснявах ...
26.01.2013 14:07
за герба на Михаил Витяз обяснявах на един тупан при мадам фръц пръц давнъйм давно фръцкането същото от кръга глишаф
Публикувано 05 май 2010 - 06:40:02
Г-н Тупан,
Българският народ (и всички скитски народи) почитат Крал Марко защото това е Херакл,техният баща.Майка им на скитите е една цицореста ламичка,дето кръга"Мисъл" с фронтмена Глишев я подминаха без да я познаят в темата за Константин Велики автора на българската писменост.(Известен още като "Змеевик".
Фронтмена определи,че бил със "славянски" букви,но не уточни дали тези които са измислили "славянските" братя и които никой не е виздал,ни буквите ,ни братята,ама цел еди народи е определени за человекочерковни хора.
Другите народи по света си имат имена само тук человекочерковници живели,после съветски человеци,та затова сега си доказвате каквото и както си искате и за власите и за монасите.
Пишете человекоцърковен славян и всичките ви тези са доказани. Като го извадиш человекочерковника и ще си говорите на полски за кърските работи на българите зарязали сърпа и хванали скитиките за великата си българска битка с турците при българското Косово поле.Днес може и да е там албанско,ама до края на 17 век е българско.

При същия този гр .Никопол, един друг български воевода им го връща тъпкано на турците и града е отново под българска власт. Има един велик български витяз,Михаил Витяз се казва.Герба му е два лъва,с опашките си написали Ш за Шишман,като за модел е взето лъвчето от монетата на Шишман с така написана от опашката буква Ш.Те стъпили върху седем български планини,символизиращи седемте бъгарски области.
"Романещеитесе" които в 19 век първо масово се пишеха гърци,изтриха лъвовете и седемте планини и го прекръстиха Витязул ,така било по- по- най- ромънеще.

Държавата е една до края на 17 век и се казва България.

По късното възприемане и утвърждаване на турските наименования дадени на техните административни единици и които са приети днес за имената на днешните модерни държави,които пък са възстановени точно по това турско аминистартивно разделение може да се използва само за приказки на лицата от новозаформящото се конкурентно на кръга "Глишев" подобщество "Шмекер" с главен секретар Еньо.Никой извън политисторията не им се хваща на "политнаучните" твърдения,та чак и да бие тъпан как ромънещите съществували в средновековието.
За това как сърбите си имали битката при българския град Косово,може и некой полит историк да ти е написал шестьорка .
С още няколко такива полиотисторическин бисери ще надминеш енчо и глишчо

"Никой и никога не е казвал, че Кирил и Методий са съставяли българска азбука. Съставили са глаголическата азбука за моравските славяни (за прадедите на чехите и словаците, ако не знаеш)." glishev ; 25 февруари 2010 - 03:07:29
цитирай
3. rizar - Само остава да признае , че не е имало
26.01.2013 18:51
никакъв измислен "ромънски" народ, който да е асимилирал българите, а политически действия на основните играчи, наричани Велики сили, между които папството подкрепено от Франция и Австро-Унгария, Русия, Великобритания и Османската империя с верните й фанариоти, които са поставяни начело на марионетните правителства на Влашко и Богдания след злополучния т.нар. Прутски поход на Петър през 1711 г.
цитирай
4. marknatan - рицарче, да не си го "кръща...
28.01.2013 00:15
рицарче,
да не си го "кръщавал" тоя, щото аз и лев не съм му превеждал, а при такива нема "чудеса", а и е доста мургав за слънчасване, а като че ли е слънчасал.
Тип който преди 3-4 месеца доказваше с академика Морков как в Молдава говорели ромунешки от време оно революции не прави, а тоя чак и Един път ама Един път тракиец един тракиец в ед.ч. не спомена, остави. ами и за македонци и сричка немаше Аз не вервам в чудеса и това тука не беше Божи Дар, а Божидар, като едноок самуилов воиник ще използва казуса "ромунеще" да си "доказва" на созополските работолдатели как македонещето са новите ромунеще, не че му е еня за хисторито Еня му е колкото на тебе ти дреме Важното е да се боцкаш с психопата боцко ха ха ха защото ви се ховори за хистори от родолюбие и любов към ближния престъпник психопат гетски лизач ха ха ха
И тоя се е набълбукал се е с Ист Анарх и говори за революции само за да използва аргументите по метода на психопата боцман Важното да го е казал един от наште маймуняка Не мисля че случайно и тук анонимус маймунякуса на боцкания психо фенката дето рабрала, че написаното от вездесъщия ист анарх било както го бил казал психопата боцман в "нашат тйеза на керамопулос" беше започнал пише за Кубрата Еволюират маймуните ммам и деба психясала
цитирай
5. rizar - Не съм го "кръщавал" - нали знаеш, крадеца вика дръжте крадеца
28.01.2013 11:28
На всичкото отгоре ме изтипоса в 24 часа като гръцка шпионка, защото не сме го взели на концила пред февруари. От няколко интермедии ми искаха интервю за опровержение, но отказах с такива "боцкани" не знам кво да праиш ? Нито на умряло плачат, нито на хубаво се смеят.
С Моркова и още няколко инфантили, понеже всички са импотентни опитни зайчета ги досрамя да кажат в ефир по БНТ, че правите српи и още по правите гърчави имат таен договор срещу България от 1831г.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3851329
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031