Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.05.2013 03:46 - Борусия- пътя на турското племе боруси от Урал до Уембли
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 2599 Коментари: 5 Гласове:
0

Последна промяна: 09.05.2013 12:06

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Подобно на "турското" племе башкирци преселени от Симеон Велики в хунската пуста, друго "турско" уралско племе, Борусите, преди това увлечено от хунския водовъртеж намира пътя към Средна Европа и дава наименования на редица "германски" топоними и остава във вечните ранглисти на ватиканскта кореспондеция и немската футболна асоциация с двата си отбора " Борусия".

През цялото средновековие, Борусия е наименованието на това под което швестерите , които били "германци" наричат известната Прусия на "прусаците" или наричаната БОРУСИЯ от папищяците локализирана в подножието на Уралксите планини турско башкирско племе от не един или двама антични картографи.

Зачто ли копат в Крима "германците" ха ха ха и там имало "готи" които шпрехали "германски" в 16 тое столетие ха ха ха

По ирония на съдбата и самозабравилите се бг лайномети обаче не са открили топлата "славянска" връзка в наименованието Борусия с Русия поради простичкият факт, че хисторито на лайнометите е написано от "германците", и теле коментаторите няма да могат да уведомят почитателите на красивата игра за славния славянски произход на борусците и да представят славно славянско обяснение за силно застъпеният топоним "Борусия" у т нар "германци" от време оно .

Новата източна порода болгарций ще седнат пред теле виденията си да наблюдават забравилите турският си произход "германци" на финал в който по-добрият един от двата швестерски отбора покорили безапелационно Шампионската лига и достигнали до заслужен финал ще се увенчаят с купата.

Защото всички знаят, че Борусците са "германци" от Дортмунд. Така им бе доказано на бг лайнометите от написалите им хисторито западноевропски швестерчета и те усърдно намираха праболгарские надписи на непознат, но турски език, така както днес маймуняли тресат в орфически транс провисналите си дърти педалски дирници след Апостолите на Славяните, които били тракийци с баба славянка от Салона.

И ето на "Уембли" след няколко дни с гордост ще развяват знамената на едната "Борусия" от забравилите турският си произход "германци".

Но те няма да срещнат "Борусия" МьохенГладБах а другия швестерски тим, на байораните Байоран.

За кой сте Вие тураките от славен турашки праизход на балканите?

Изпращайте залозите си на познатият Ви адрес в студиото на Вездесъщият Исторически Анархизъм






Гласувай:
2



1. marknatan - Западни педалщини за Хисторито ИМ. ...
09.05.2013 07:32
Западни педалщини за Хисторито ИМ.
Бранденбургкса Прусия
"Бранденбург и Прусия са обединени две поколения по-късно. Анна, внучка на Алберт I и дъщеря на Duke Albert Frederick (управлявал 1568-1618), е омъжена за своя братовчед Сигизмунд Бранденбургски. След смъртта на Албърт Фредерик през 1618, който почива без мъжки наследници, на Сигизмунд е дадено правото на наследяване на херцогство Прусия, която все още е полски феодално владение. От този момент на херцогство Прусия е в личния съюз с Maркграфството на Бранденбург. Получената в резултата на това държавно обединение е известно, като Бранденбург-Прусия, се състои от географски откъснати територии в Прусия, Бранденбург, и Райнланд земите на Клев и Марк."


Де така да обясняваха получаването на княжетсво Валона да речем .

Пачему га унуката на Иван Асен се оженила за васала на цар Александър државата не била бугарашка а на правите српи и още по "плаващите" им патриатршиии ?

мама ви деба нередовна тракийска от време уно на БАЛКАНА формирани в севрното причерноморие дошли да си ослободават турашките задунайски братя Борусци
цитирай
2. rizar - Борусия-Прусия-Етрусия
09.05.2013 13:30
Всичко е от горе до долу новата маймунска шевестерска порода рушняци.

Между впрочем турако-кюрдите вече са 1/5 от Германия. През 2035г. двамата чисти арийци Мехмед и Мохамед на длъжност квартални ченгета ще спрат през нощта на улицата пияния Ханс Дитрих Хонекер и ще се питат, от коя ли част на света ще е този ЧУЖДЕНЕЦ.

За Валона - на индуктивно ниво още през 1998-9 бях сигурен, че няма никакъв прав српски народ, защото още тогава ме беше осенила мисълта, че няма как да има народност, чийто елит живее в манастири и няма нито един ГРАД, като хората. Това от дедо Паисий .

Поздрави за поста.
То и аз не знам за кои швестери ще съм на финала, но определено ми писна от гетоаланите от Барса и малкия мук от Архентина.
цитирай
3. marknatan - каталанските недопингирани те...
09.05.2013 17:45
каталанските недопингирани телета загубиха (те побеждават само когато са допингирани като колоездачи и играят в стил "барса", където всеки един тръчи повече от изоглавения Руни, всички са за малкия мук и все едно играеха с две три топки)

б.АВАРИТЕ обаче не знам с кво се беха назобили щото преди тва беха сгънали и току що коронования ЮВЕНТУС !

чудни неща стават във футбола с толко търчане и подозирам, че изгубеният от каталаните хладилник на Л. Амстронг е намерен от аварите и те ще повторят ерата Румениге

П.П. бАварците не били Аварци а бургарци защото започвали с буквата Б
цитирай
4. marknatan - Паийсий най-добре знае как ср...
09.05.2013 17:49

Паийсий най-добре знае как србското вселенски патриарх на везира брат сдела СРПСКА като длугата рука РУСКА И той има заслуга в осирането на вазилевс / цар Петър I Мизиец и подменянето му с Петър ВЕЛИКЙО на Блаканите от СРПСКИТЕ ПИЧАТНИЦИ
цитирай
5. rizar - " каталанските недопинги...
10.05.2013 21:44
" каталанските недопингирани телета загубиха (те побеждават само когато са допингирани като колоездачи и играят в стил "барса", където всеки един тръчи повече от изоглавения Руни, всички са за малкия мук и все едно играеха с две три топки)

б.АВАРИТЕ обаче не знам с кво се беха назобили щото преди тва беха сгънали и току що коронования ЮВЕНТУС !

чудни неща стават във футбола с толко търчане и подозирам, че изгубеният от каталаните хладилник на Л. Амстронг е намерен от аварите и те ще повторят ерата Румениге

П.П. бАварците не били Аварци а бургарци защото започвали с буквата "

Сега си спомних, че през 86-та 4-ката на ФРГ К. Х. Фьорстер (или Фостер съкратено) в края на мача на четвъртфинала с Мексико пробяга от единия до другия край на игрището където направи голов пас или нещо подобно, вече не помня, но се сещам , че коментатора падна от стола учудвайки се от къде има сили този защитник, който цял мач удържаше атаките на бързоногите мексиканчета. Та цялата им голяма работа е конски дози нещо ГМо-озно, от което скоро някои , ако не всички ще получат сърцетуп. Без малкия мук, като техника аз съм по-добър от тия бягащи гетоалански кончета. Това не е някаква гордост, а проста констатация, през тинейджърските години ми викаха Шифо.
Барсаджиите просто бягат много бързо и правят пасове в коридор елиминирайки по-бавните от тях недопингирани отборчета. Техниката им изключая мук и давид вия е дори под средното ниво.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3868077
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930